Çok şükür benim eşimde kendi işini kendi görür, çok titizdir, yemek yapar arada. Ama oğlum öyle değil yemek seçer, dağınıktır. Toplatmaya kalksam hep ben topluyorum ama birazda sen yap der haylaz yaaa hiç babasına çekmemiş. Duymamazlığa vurur birşey istesem. Belki büyüdükçe aklı erdikçe düzelir ama dayısına çekmiş kerata.
İnşallah seninki kız olur istediğin gibi giydirirsin birlikte gezmelere gidersiniz. Pembe tokalar takarsın saçlarına, pempe pabuçlar ayağına.... ben pembe patiği alamadım başucumuzdan. eşim belki yanılır doktor diyor daha çok erken. Ama bende gördüm pipisini ya yanılmış olamaz 3-5 kez döndü döndü baktı doktor.
Yinede üzülüyorum sanma. Bir uhte olacak evet içimde ama sağlıklı sıhhatli, eli ayağı düzgün olsun oğlan olsun ne olur sanki. İlk kucağıma aldığım gün ona sıkı sıkı bağlanacağımı biliyorum.

Oğullarımı çok seveceğim. Hem ikisi birbirine destek olur birbirlerini daha iyi anlar, anlaşırlar. bende ikisini aynı giydiririm abi kardeş. Hepimize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin Allahım.