- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #18.381
doğrusun canım :) ya ben sana geçen kıyafet diyecektim telden yakalayamdım..bende kapalıyım ben lcw den bir gömlek tunık aldım çok uzun sayılmaz birde defactodan ikşi tane aldım biri penye,biri koton gibi elbisede pantolon üzerine büyük aldım calışanlar uzun kollu olmaz dedikleri için.
tunikler çok uzun değil ama ne yapayım bulamadım..
tamam canım yaptırmayım en iyisi sağolasın..kocam bile nerem kilom almış deyince karnın birazda bacakların kalınlaştı dedı:) bunlar dan dan saydırdı
takmıyorum öyle bir göz var ki aynaya bakıp yok canım o kadarda almamışım diyebiliyorum aman ne yapayım
hiç hareket etmiyor cnm dr u aradım hemen gel dedi gidicem şimdi dua edin nolur
ben dolap aldıktan sonra yavaş yavaş kıayfetleri yıkayıp yerleştiricem
sizce hangi detarjanı alsak.. yumuşatıcısı varmı baby için?
Saol canim lcw bu aralar goz gezdirmedim bide defactoya bakiyim
Ceyda & Rıfat
"Prenses"
HİRANUR 27.08.2014
sonra agırlaşırken çok ugraşamam diye birde ortalıkta kalmasın diye
yıkayıp koysam yavaş yavaş
böyllikle ne var ne yok ortadaya çıkar böle poşetlerde kalıyor
Ben amway'in bebek deterjanını aldım canım. Antialerjik ve bitkisel olduğu için onu tercih ettim. Dolabı gelince hemen yerleştirmeyi düşünmüyorum ama tozlanmasın diye, doğum iznine çıktığımda hallederim sanırım.
Bende kapalıyım kızlar malesef çok zor kıyafet olayı. Hele hele sıcaklarda ne yapıcaz bilemiyorum. Waikikiye baktım geçen bende ama bulamadım doğru düzgün bişey. pantolonlar hep dar paça ee kafada örtü altı dapdar çok çirkin geliyor bana yahu. Ben bursadayım çarşıdan bi kumaş pantolon aldım bide kot aldım yine. üzerine zaten uzun tunikler giydiğimden şimdilik idare edebiliyorum. Az daha havalar ısınınca direk elbise giymeye başlıyacağım ama.
Bu arada mucar 360 tl çok değilmi sen hangi şehirdesin merak ettim güzelim. Yazık ya birde renksiz. medical park renksizi 120tlye yapıyor benim doktorum renkliyi o fiyata yapacak diğer yerlerde de en fazla 220-230tlimiş.
Ceyda bu arada bizimde kızımızın adı Hira Nur olacak babası ve anneannesi öyle istiyor :)
Canim ne kadara aldin grmi ne kadar? Bi ara bende sattim amway guvenirim yani iyi yapmissin onu almakla
Ceyda & Rıfat
"Prenses"
HİRANUR 27.08.2014
3 kg satış fiyatı 87 TL canım. Alışı daha uygun tabi, ben de serbest girişimciyim :) Bu 3 kg çooook uzun zaman gidecek heralde, bulaşık deterjanını 1 yıldır kullanıyorum daha bitmedi. Amway'in bu konsantre ürünlerini seviyorum valla.
Az önce kontrolden geldimm.oğluşum 507 gr olmuş, kocamannn12 gün önden gidiyor teyzeleri çok mutluyum.herşey yolunda ama 28.haftaya kadar tuvalet harici kalkmam hala yasakmış.ama gün içinde çok sıkılırsam azıcıkmoturabilirmişim halinize şükredin valla sürekli yatmak berbat bişey ama olsun çok mutluyum oğlum iyi ben de iyiyim
Allah bagislasin maşallah canim cok sevindim :) 28 e az kaldi dayan artik napcaksin12 gun onde gitmesi de guzel masallahi var bebisimizin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bence çok gereksiz bizim mamaya ihtiyacımız mı var.dogal gıdalar dururken
valla cnm ben suanda sut bile icmiom onu hic icemem galiba.kızlar doğumdan sonra lactamil kullanmayı düşünüyor musunuz?
oyy cok zor ya biyere de gidemezsin insallah kisa zaman sonra yasaklariAz önce kontrolden geldimm.oğluşum 507 gr olmuş, kocamannn12 gün önden gidiyor teyzeleri çok mutluyum.herşey yolunda ama 28.haftaya kadar tuvalet harici kalkmam hala yasakmış.ama gün içinde çok sıkılırsam azıcıkmoturabilirmişim halinize şükredin valla sürekli yatmak berbat bişey ama olsun çok mutluyum oğlum iyi ben de iyiyim
3 kg satış fiyatı 87 TL canım. Alışı daha uygun tabi, ben de serbest girişimciyim :) Bu 3 kg çooook uzun zaman gidecek heralde, bulaşık deterjanını 1 yıldır kullanıyorum daha bitmedi. Amway'in bu konsantre ürünlerini seviyorum valla.
cnm sonuclarinin guzel cikmasina sevindim sirada ben varim persembe guni icin cok heyecanliyom..canım sorma ya muayene bitince benimde aklıma o geldi niye sormadım diye.Bana sadece çok iyi beslemişsin ne yiyorsan böyle devam et 1 haftaya yakın önden gidiyor dedi.Doktor öyle deyince bende sevindim heyecanlandım falan sormadım tam olarak kaç grm diye
ne bilim cnm ya iste boyle bi gebe oldum ben de :) herkes sasiriyo :)anaam küçücük kız bu göbek :) sen nasıl 25 haftalık hamilesinbenimki aldı başını gidiyo maşallah, baya hamile gibi görünüyorum artık
bi de niye göbüşleri göbüş sayfasında paylaşmıyosunuz, hep orda paylaşıyoruz biz :44:
o sapsal da ben mi oldum ???Aaaa akilli kiz bana olmuyor yok dediya şapşal iyi bari bende alayim tesekkur ederim canim benim :))
Ceyda & Rıfat
"Prenses"
HİRANUR 27.08.2014
Kizlar farettim ki ben boyle ogleden sonra bazen koltukta uyuyakaliyorum.boynumda o koltugun yastiginda ne sekil oluyosa sonra beim bas agrim baslio. Geven gunde boyle olmuştu demek suclu koltukmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?