2014 Ankaradaki Temmuz Anneleri

Hmm Balgat bana baya uzak kalıyor.Bakalım Allah sonumuzu hayır etsin :)

Amin canim arastir bakalım kontrole gidersin.doğum yapacağın yere ona göre de karar verirsin birşey kalmadı doğuma.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aa yaşasın ankara 2014 temmuz sayfası açılmış!
merhaba!
kim nerden ne alıyor, kim hangi hastaneye gidiyoru falan konuşalım madem:)

aa yaşasın ankara 2014 temmuz sayfası açılmış!
merhaba!
kim nerden ne alıyor, kim hangi hastaneye gidiyoru falan konuşalım madem:)

Merhaba canim ben yazdım sayfaları okuduysan görmüşsundur. Sen anlat bakalım biraz kendini

okumuştum, bidaha okudum şimdi, çok dolmamaış sayfalar.
farklı yerlerden mutlaka lınacak olanları ve %70 indirimde olan yerlerden bikaç parça bişeyler aldım. acity tokerde ve babymallde indirim vardı benim alışveriş yaptığım hafta, şu an bilmiyorum devam ediyor mu indirim.
hastane memorial. henüz aldığım, sırada olan işler: yatağı(beşik ya da park yatak), oda takımı,kendime hastane çantası hazırlığı, lohusa pijaması...
internetten de bakıyım diyorum bu hafta içi. hem iş yerinde iş var, hem uyku var, hem misafir var... bu ara biraz yoğun geçiyo. 30.haftadayım. artık toparlanmak lazım.

Babymall bana pek ucuz gelmedi. Bende civilimden aldım bircok seyimizi kaliteli ve fiyatı uygun geldi.fiyatı.bana. benimde yatağı lohusa takımı arabası duruyor daha. Bende boluya formasyona gidip geliyorum baya yorucu artik buyuyoruz hergün. Hazirana en.azından hastane cantam hazır olsun istiyorum. Bebek arabası sen aldın mi? Ben marka modele karar veremedim daha bir taraftanda diyorum bebek arabasının.acelesi yok diğerleri daha acil cok kararsızım cok

Tanıdığınız bir asker varsa onun vasıtasıyla GATA diyorum. O kadar ilgili hassas ve güleryüzlüler ki. Çokta kibarlar. Bi araştırın derim ben.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tanıdık var aslında Gata da ama cok karasiz kaldım. Orda doğum yaptiysaniz bilgi verebilirmisiniz? Birde ben kapaliyim ondan çekiniyorum biraz orda sıkıntı olur mu diye?

Yoo inanın hiç sorun olmuyor ki orada asker olup eşleri kapalı çok insan var. Doğumumu orada yaptım tek bir bayan doktor var oda bana dek geldi ☺️ o kadar tatlı ki hepsi inanın ben doğum yaptıktan sonra başlarındaki Doç. Gelip halimi hatrımı sorup espri yapıp güldük bile. Erkekler çok kibar ve muayene ederken bile özür dilerim rahat olun derler. Bence bi düşünün derim.

Bu bilgin cok iyi oldu. Doktorunun adı neydi? Nasil doğum yaptın yazarmisin deneyimlerini yada daha önce paylastigin bir yer varsa okumak isterim.

Zaten orda tek bir bayan var adı Nihal soyadını tam hatırlayamıyorum. Normal doğum yaptım benim biraz zor oldu ama çok destek oldu bana sancı odasında sürekli geldi ve kontrol etti. Ben sezeryan için yalvardım sancı anında benim kafamı dağıtıp az kaldı az kaldı dedi. Doğumhanesi o kadar temizki hatta cam açıktı çok ferahtı bi yandan müzik çalıyordu arkada Nihal hoca bana hadi şarkı söyleyelim bile demişti. Doğum sonrası bebeğin hep yanında hemşireler zaten sürekli kontrol edip isteğin olup olmadığını soruyor. Odalarda iki yatak var ama hep tek kişi yatıyor. Ben doğum öncesi 3 gün hastanede yattım orada duş bile aldım çok temiz bir yer. Orası olmasaydı ben güven düşünüyordum ama özelden belkide daha iyi oldu. Doğum sonrası senin korunma şeklinden ne yapman nasıl bakım yapman ne ne zaman iliskiye gireceğine kadar anlatıyor ve eline bu konuda klavuz bile veriyorlar. Gece nöbetçi doktorlar gelip kontrol ediyorlar. Sabah tıp öğrencileri doktorlarla beraber vizit geziyorlar. Yani kendi doktorun orada olmasa bile Allah korusun sana bişey olursa oradaki herkes senin hakkında bilgi sahibi.birde doğumhane ve yatacağın oda aynı katta. Doğum sonrası bebeğin içinde rutin çocukanabilim de kontrollerin oluyor ne zaman gitmen gerektiği orada yazıyor. Ben çokmemnun kaldım herşeyinden. Birde bebeğini özele götürmek istiyorsan muayne için subayevlerinde Orhan pekuz diye bir doktor var. Senin kafanda hiç soru işareti bırakmıyor ki herşeyi kendi anlatıyor.... Çokmu konuştum ne 😄😄

Bu arada benim dayım tüp bebek malzemelerini yurt dışından getirtip hastanelere gönderen bir firma her hastane hakkında bilgi sahibi dehşet sayıda kadın doğumcu tanır. Bana ilk yasakladığı hastane etlik Zübeyde hanım oldu... Tavsiyede etmiyorum.

Cok saol canim bilgi verdiğin içın ben Akrapol hastanesine gidiyorum Ebru yüce doktorum. Hastaneden memnunum ama eşimle boşanma sürecinde olduğum içın aileme fazla yüklenmek istemiyorum. Doğumda da annem ailem olucak sadece yanimda cok korkuyorum. Yenidogan yoğun bakımı var mi Gata da? Sancı odasında mi çekiyorsunuz bütün sancıyı herkesle beraber? Benim devlette en cok korktuğum sancı odaları. Birde ben sezeryandan cok korkuyorum

Evet ama zaten yatıyorsun ve kimse kimseyi görmüyor. Ve kalabalık değil biz iki kişiydik. Yani ben memnun kaldım siz bilirsiniz tabi ☺️ topiğinize muhalefet oldum gibi oldu özür dilerim ama yazmak istedim. Allahım hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin. Akropolde arkadaşım doğum yaptı oda memnundu. Bebiş kızmı erkekmi. Bu arada durumunuza çok çok üzüldüm 😔😔😔

Cok teşekkür ederim canim. Bebeğim erkek. Yok est olur mu.sayende bak gata ya gitmeyi düşünüyorum şimdi. Gidip gorusmekte fayda var.

Akrapolü tavsiye eden çok arkadaşım oldu. Hatta sağlık sektöründeki arkadaşlarım da akrapolde doğum yapmayı tercih ettiler.
Akrapol de olsa Gata da olsa içinize sinsin, ikisi de güzel yer.
Doktorunuzdan memnunsanız ve birbirinizi tanıdıysanız son haftalarda tekrar bir değişime girmemenizi öneririm.
Ama daha iyi bir yere geçilicekse neden olmasın tabi.
Bir değerlendirin bakalım...

Bakalım dediğim gibi durumlardan ötürü kafam karışık.

Merhabalar bende ankaradayim insallah temmuz annesi olacagım biz alısverisimizi civil, babymall ve oturdugum yerde osmanlı pazarı denilen pasaj gibi bir carsi var buralardan yaptık. Hastanede ilk bastaalgat koru hahastanesine yada medicana dedik özel saglik sigortamiz var onunla yapacaktim ama neymis sigorta ben hamile kaldiktan sonra baslatildigi icin yararlanamiyormusum o yüzden suanda zekai tahire gidiyorum suana kadar bir sorun yasamadim dogumuda orada düsünüyorum. İnsallah hepimiz icin saglikli kolay dogumlar olur:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…