2014 Ankaradaki Temmuz Anneleri

Canim benim kuzenimde zekai tahirde yaptı doğumunu. Hiç hoş şeyler yaşamadı bende hiç hoş şeyler duymadım açıkçası bir arastir istersen. Doktorundan memnunsan sen bilirsin.tabi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya canım ben kendim hicbir sorun yasamadim simdiye kadar ama dedigin gibi olumlu olumsuz seyler bende duyuyorum bizim bebek tedaviyle birkac denemeden sonra oldu bizde birikmisimizle bide üstüne kredi falan cekip araba aldik allahın isi birkac ay sonrada hamile kaldim özel saglik sigortamizda ise yaramadi bide krediye girince zekai tahirden baska aslinda pek secenegimizde kalmadi hayirlisi olsun artik hatirli bir tanidigimiz var hastane islerinde bize epey yardimci olur diye düsünüyoruz insallah allahin izniyle hersey yolunda gider

Inş canim ama yine de düşün derim hamileyiz diye kuzenimin yaşadıklarını paylasmiyorum bebeği su an 5 aylık canim. Yani yakın zamanda yaşadı. Gatayi övüyorlar sana da yakın sanırım ben.gitmeyi düşünüyorum sende git görüş istersen.

GAtayi gecen kontrol icin saglik ocagina gittigimde yeni dogum yapan bir annede tavsiye etti ama oraya gitmek icin askeri personel yakini falan olmak gerekmiyormu?

GAtayi gecen kontrol icin saglik ocagina gittigimde yeni dogum yapan bir annede tavsiye etti ama oraya gitmek icin askeri personel yakini falan olmak gerekmiyormu?

Yok canim artik sivillere de bakiyorlarmis. Ben gidersem burdan sana da bilgi.veririm.

merhaba anne adayları

mart 2013 annesiyim

kızımın chicco i feel ana kucağı (150TL), chicco band piyanolu yürüteç (160TL) saraylı ahşap beşik (300TL) satıyorum.

Ankaradayım.

ürünlerin hepsi temiz sadece kızıma kullandık. renkleri erkeğe de uygun. resimlerini yükleyebilirm.

ikinci el bölümünde de var.

hayırlı doğumlar

Kızlar sus yaptınız mi? Bende mi yapsam canim cok sıkılıyor kafam dağılır belki malzemeleri nerden aldınız? Ne kadara mal oldu?

Yok canim artik sivillere de bakiyorlarmis. Ben gidersem burdan sana da bilgi.veririm.

Çok iyiymis ben bilmiyordum esim müsait oldugunda bizde bi gidip sorariz artik hangimiz önce gidersek mutlaka haber verelim birbirimize:13:

Hangi doktora gidiyosun canim bende zekai tahire gidiyorum

Hangi doktora gidiyosun canim bende zekai tahire gidiyorum

Ben 5 nolu gebe poliklinigine gidiyorum canim sabit bir doktor olmuyo sürekli degisiyor. Sabit bir doktora gittiginde ücretli diye biliyorum onuda ben istemedim çünkü kontrollerde doktorun sabit olsada doguma o doktor giremiyormus. Senin doktorun sabitmi memnunmusun dogumuda oradami yapacaksin?

Randevuyla gidersen sabit olabilir aslinda doktorun ben bi kere selen yaman diye bi doktora denk gelmistim cok iyiydi 12 ne yine o dok aldim ozlem gun diye bi doktor var ondan hic memnun kalmadim doguma mecbur orda dusunuyorum dugunumuz yeni oldu ben hemen hamile kaldim borclari toparlayamadan o yuzden orda dusunuyorum aslinda ozelde olsun istitodum normal olursa dogum esimde girsin istiyodum ama kaldi artik

Dedigin gibi canim bende 2 bayan doktor var çok iyi genelde onlara denk getirmeye çalısıyorum aman kontroller bir sekilde geciyorda insallah dogumdaki doktor iyi olur zaten acı stres derken daha fazla germez bizi. Bende özel dedim hep ama benimki 2 senelik tedaviden sonra oldu bizde cocuk olmadan kredi cekip araba alalim dedik krediyi cektik bizim minnos sürpriz yapti bizim özel hastane iside yatt

Kızlar Zekai tahirde suda doğum varmış gidince bi arastirsaniz olur mu? Bende suda doğurmak istiyorum :) offf kafam çorba oldu ben ne istiyorum ne yapicam ya

bebek sekeri düşünen var mı kızlar ben nerde neyaptırsam karar veremedim

Son düzenleme:
bebek sekeri düşünen var mı kızlar ben nerde neyaptırsam karar veremedim

Bende kararsızım bilmiyorum kızların hep kendileri yaptı. Netten sipariş verip beğenen olursa bende oraya bakmayı düşünüyorum

sabunları bende çok beğeniyorum ama biraz pahalı uygun fiyatlı biyer varmı bildiğiniz?

lokman hekim hastanesinde sebahat turan a giden ya da bilen birileri war mı acaba??:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…