2014 Ankaradaki Temmuz Anneleri

Kozlar bisey sorcam lokman hekim de normal doğum fiyati ne kadar bilgisi olan var mi ve esler girebiliyo mu doguma

ben hiç görmemişim burayı yaa :) balgat koruya gidiyorum ben ümit beye, mapfre sigorta yaptırdım daha uyguna denk geldi yoksa epiduralli sezeryan doğum 4150 lira, muayeneler de 110 olmuştu... ben alıveriş yapmadım pek, annem bişiler almış, yiğenlerimden kuzenlerin çocuklarından kalanlar falan yetti, indirimlibebe.com diye bi site var fiyatlar çok uygun yerleri de dışardan bi sürü para verip alınanlarla aynı kalitede... bebek arabamızı casual cadillac sky aldık toker bebede kampanya vardı 600 liraya denk geldi, travel sistem... hastane çantama koycaaklarımı yıkadım ütüledim, yerleştirmesi kaldı sdece..oğlumun kıyafetlerini de yıkadım ütüledim çarşaflara sarıp dolabına koydum, 50 gün var daha tozlanmasın :)

Kozlar bisey sorcam lokman hekim de normal doğum fiyati ne kadar bilgisi olan var mi ve esler girebiliyo mu doguma

canım forumların birinde okumuştum doğuma almıyolar htta doğuma gidecek biri varsa ve katta yabancı erkek varsa onları da çıkarıyolarmış dışarı...okuduğum öyleydi en azından...

Maşallah tamamlamissin eksiklerini. Beşik işini.ne yaptın? Birde sen bebek süsü yapıyordun sanirim bitirdin mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Maşallah tamamlamissin eksiklerini. Beşik işini.ne yaptın? Birde sen bebek süsü yapıyordun sanirim bitirdin mi?

Yiğeniminbeşiğini aldım canım, çilek mobilyanın sallanan beşikleri var ya onlardan.. Yatak odamın şifonyeri çocuk odasında duruyo, bir de fazla dolabımız vardı birleştirip oda yaptım işte...perde ve halı bakcam sadece...bebek süsünün dekavantalarını koymadım sadece kokusu kaçmasın diye, doğuma yakın koyucam, bir de mıknatıs yapıştırcam yanlarına o kadar...

canım forumların birinde okumuştum doğuma almıyolar htta doğuma gidecek biri varsa ve katta yabancı erkek varsa onları da çıkarıyolarmış dışarı...okuduğum öyleydi en azından...

Ne sacma işmiş.!! Eşim yanımda duramayacak mı öle sey olur mu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Iyi yapmışsın canim gereksiz masrafa gerek yok hem sonra evde yerde olmuyor kaldıracak. Odasını tamamlayinca koyda bizde bakalim. Hayırlısıyla uyusun kuzucu. Bebek süslerini ne kadara mal ettin?

Annem bir çile yünden 65 tane ğpatik ördü, tüllr fln 50 li pakette satılıyo mecburen 2 pk aldm, paketi 5 lira,kudele 2 rulo 5 lira, nazar boncuğu da 100 tane 5 liraydı sanırım, mıknatıslar da öle bişiydi, lavanta da 10 lira..eminönünden aldm ama istanbula gittiğimde...35 lira fln tuttu aldıklarım..

hala sekerim çikolatam yok :S

Benimde yok zaten ramazana geliyor doğum boşver artik mevlüt yaparsak o zamana inş Kendimi böyle teselli ediyorum gelecek gidecek olmayacak hastaneye zaten

Sen cok iyi halletmissin canim. Bitmiş varsa resmini koy bizde görelim

bebek sekeri düşünen var mı kızlar ben nerde neyaptırsam karar veremedim

Bende kararsızım bilmiyorum kızların hep kendileri yaptı. Netten sipariş verip beğenen olursa bende oraya bakmayı düşünüyorum

Merhaba kızlar bebek şekeri icin eger henüz yaptırmadıysaniz ulus çıkrıkçılar yokuşundaki suluhan'a mutlaka bakın derim ister benim gibi malzemeleri alip kendiniz yaparsiniz ister siparis verebilirsiniz artı sadece bebek şekeri degil bebek hazırlıgı icin hersey bütün süsleri bulabilirsiniz fiyatida uygun ben 50 tane resmini paylastıgim bu sekerden yaptim 65 tl ye geldi bana kapi süsümü lohusa süslerimi falan hep malzemeleri alıp yaptım eger henüz yapmadıysaniz bi düşünün

çok güzelde olmuş hem uygun hangi mağazadan aldın bende oraya gitmeyi düşünüyorum yardımcı olursan sevinirim

çok güzelde olmuş hem uygun hangi mağazadan aldın bende oraya gitmeyi düşünüyorum yardımcı olursan sevinirim

Canım ya dükkan ismine hiç dikkat etmedim epey dükkan vardı hepsini tek tek gezdim hepsindede hemen hemen aynı şeyler vardı gidersen zaten dayanamaz bütün dükkanlara girersin çok güzel şeyler var

Ben gidip takishopun birinden suslu bi pembe tac aldim aldim pijamamin rengiyle uyumlu: )

balgat koru hast. gidiyorum. epiduralli normal dogum olacak 4150 tl. yatak ve bebek arabası cukurambardakı bebekhousedan, kıyafetler kanz,mothercare,ankamalldeki bebek magazalarından,english home dan (cok guzel bebek tulumları havluları battanıye ve nevresımlerı var cok kalıtelıler.) idil bebe den falan filan yaptım. 3aylık hamıleyken almaya basladım ben kıyafetlerı o yuzden toplu bıyerden olmadı simdi bakım urunlerı beslenme urunlerı fln kaldı onları alıcam annemı beklıyorum. kendıme lohusa pıjaması,camasırı fln bakıcam. bıraz gec kaldım sankı hazırlamak ıcın ama annem anca gelicek :18:

kızlar pijama ıcın anafartalar carsısında relax mode varmıs önerırmısınz oraya bakıyım dıyorum ve bebegın dıer eksıklerınıde özelcan bebe varmıs ulusta ordan tamamlıyım dıyorum ,bılmıyorum ankarayı ben ya fikir verirmisinz?

Canim ben etlikte pijama dünyasından aldım pijamami geceligimi felan. Hiç ulusa gitmek nasip olmadı bilmiyorum. Cok uçuk fiyatlarada da var normal fiyata da. Gecelik sabahlik pijama takımını toplam 120 Ye aldım.ben.

Eklentiler

• $1402235636449.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 94
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…