Kozlar bisey sorcam lokman hekim de normal doğum fiyati ne kadar bilgisi olan var mi ve esler girebiliyo mu doguma
ben hiç görmemişim burayı yaa :) balgat koruya gidiyorum ben ümit beye, mapfre sigorta yaptırdım daha uyguna denk geldi yoksa epiduralli sezeryan doğum 4150 lira, muayeneler de 110 olmuştu... ben alıveriş yapmadım pek, annem bişiler almış, yiğenlerimden kuzenlerin çocuklarından kalanlar falan yetti, indirimlibebe.com diye bi site var fiyatlar çok uygun yerleri de dışardan bi sürü para verip alınanlarla aynı kalitede... bebek arabamızı casual cadillac sky aldık toker bebede kampanya vardı 600 liraya denk geldi, travel sistem... hastane çantama koycaaklarımı yıkadım ütüledim, yerleştirmesi kaldı sdece..oğlumun kıyafetlerini de yıkadım ütüledim çarşaflara sarıp dolabına koydum, 50 gün var daha tozlanmasın :)
Maşallah tamamlamissin eksiklerini. Beşik işini.ne yaptın? Birde sen bebek süsü yapıyordun sanirim bitirdin mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım forumların birinde okumuştum doğuma almıyolar htta doğuma gidecek biri varsa ve katta yabancı erkek varsa onları da çıkarıyolarmış dışarı...okuduğum öyleydi en azından...
Yiğeniminbeşiğini aldım canım, çilek mobilyanın sallanan beşikleri var ya onlardan.. Yatak odamın şifonyeri çocuk odasında duruyo, bir de fazla dolabımız vardı birleştirip oda yaptım işte...perde ve halı bakcam sadece...bebek süsünün dekavantalarını koymadım sadece kokusu kaçmasın diye, doğuma yakın koyucam, bir de mıknatıs yapıştırcam yanlarına o kadar...
Iyi yapmışsın canim gereksiz masrafa gerek yok hem sonra evde yerde olmuyor kaldıracak. Odasını tamamlayinca koyda bizde bakalim. Hayırlısıyla uyusun kuzucu. Bebek süslerini ne kadara mal ettin?
hala sekerim çikolatam yok :S
Annem bir çile yünden 65 tane ğpatik ördü, tüllr fln 50 li pakette satılıyo mecburen 2 pk aldm, paketi 5 lira,kudele 2 rulo 5 lira, nazar boncuğu da 100 tane 5 liraydı sanırım, mıknatıslar da öle bişiydi, lavanta da 10 lira..eminönünden aldm ama istanbula gittiğimde...35 lira fln tuttu aldıklarım..
bebek sekeri düşünen var mı kızlar ben nerde neyaptırsam karar veremedim
Bende kararsızım bilmiyorum kızların hep kendileri yaptı. Netten sipariş verip beğenen olursa bende oraya bakmayı düşünüyorum
Merhaba kızlar bebek şekeri icin eger henüz yaptırmadıysaniz ulus çıkrıkçılar yokuşundaki suluhan'a mutlaka bakın derim ister benim gibi malzemeleri alip kendiniz yaparsiniz ister siparis verebilirsiniz artı sadece bebek şekeri degil bebek hazırlıgı icin hersey bütün süsleri bulabilirsiniz fiyatida uygun ben 50 tane resmini paylastıgim bu sekerden yaptim 65 tl ye geldi bana kapi süsümü lohusa süslerimi falan hep malzemeleri alıp yaptım eger henüz yapmadıysaniz bi düşününEki Görüntüle 1144438
çok güzelde olmuş hem uygun hangi mağazadan aldın bende oraya gitmeyi düşünüyorum yardımcı olursan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?