2014 Ankaradaki Temmuz Anneleri

Canim ben etlikte pijama dünyasından aldım pijamami geceligimi felan. Hiç ulusa gitmek nasip olmadı bilmiyorum. Cok uçuk fiyatlarada da var normal fiyata da. Gecelik sabahlik pijama takımını toplam 120 Ye aldım.ben.

takımını çok beğendim..çokk hoşş.. acaba başka renkleride var mıydı dikkat ettin mii ? güle güle giymeyi nasip etsinn Rabbim..

Pembesi vardi birde kırmızısı vardi sanirim. Gecelik beyaz kisa kollu olanı aldım aynı şekilde mavisininda uzun kollu geceligi vardi bana olmadı bedeni.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayırlı olsun. Hangi renk ve ne kadara aldın?

kusura bakma geç gördümm..kırmızısını aldımm.. indirim kuponlarımla 85 tl ye maal oldu.. ama çok beğendim gerçekten ben alıp almamakta kararsızdım yazın ankaranın kuru sıcağında ne kadar giyebilirim ki diye düşünüyodumm açıkcası..ama öyle olmuyomuş üşüme titreme falan geliyomuş lousalıkta annem giyilir dedi senin takımı gösterdim bayıldıı =) hemen bulduk aldık =))

Hayırlı olsun canim. Cok uygun almışsın. Eline ulaştı mi bilmem kalitesi cok iyi. Hem içini göstermiyor hemde cok kalın değil bunaltacagini sanmıyorum. Gecelikte mi kırmızı aldın?

Ben dogurabilirim cok ağrım oluyor.

Doğuran yok galiba) kim nerde doğurcak arkadaşlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…