valla al benden de o kadar. çanta hazır değil. ütülenecekler dağ gibi oldu. hafta sonu yapcam inş o işi. tek başıma cesaret edemiyorum. hasta bezim yok. emzirme sütyeni aldım atletim yok. yok da yok daha bi sürü şeysaol elifcim. şu çanta bi hazırlanaydı içim rahatlayacaktı. bi arkadaşım 34+2 de doğurmuş pat diye. çanta manta hazır değildi diyor. ben hastaneye kardeşlerim eve gitti diyor. çamaşır yıkamaya ütüye girişti diyor.
he bu arada aynı arkadaşım bebek doğduğundan beri normal deterjan ve vernel kullanıyormuş ve de ütü yapmıyormuş bebeğin kıyafetlerini. biz mi pimpiriğiz o mu geniş bilemedim. oğlumun kıyafetlerine 32 aylıkken deterjana başladım. hala vernel yok ve hala bu halimle bile ütülüyorum.
maşallah cnaım göbüşüne. az kilo almışsın ödemsizsin belli ne güzel. maşallah..
maşallah demez olur muyummmmm kocaman maşallahmaşallah teyzesi de az geldi bana da. abisi 4 doğunca. 4,5 hafta var doğuma.bakalım ne kdar alacak son 1 ayda. ben ne olacam allah bilir. dün tüm gün gezdim alışveriş için. saat 15 yoldayım eşim aradı arkadaşım çaya gelmek istiyor reddedemedim diye. eve geçince bir browni yaparım ok dedim, yapma ben hazır bişiler getiririm dedi. ok deidm. 9 aylık hamile 3 yaşında çocuğu olan, çocuğu sabah 7,5da kalkıp kreşe giden kendisi de çalışan bir kadına hafta içi çaya gelmek nasıl bir görgüsüzlük????????????
o alışveriş yorgunluğunun üstüne onları ağırladık. 22de gittiler. oğlumun uykusu kaçtı tabi saatinde yatmayınca ve 23:50de uyudu
ben 01 de hala uyanıktım. sabah da 7de kalktım. ki ayaklarımın şişi inmemiş hatta ellerimde şişmiş. ve kilom da olmuş 85. 66 ile başlamıştım 19 oldu aldığım kilo gözümüz aydın.
kapitoneye gelince...ölçüleri alıyorsun mezura ile, sonra bursa kumaş pazarına gidip kağıdı veriyorsun adama. o hesaplayıp söylüyor şu kadar metre yeter diye kesip veriyor. sonra aynı kağıtla terziye gidiyorsun. hazırlayıp veriyor canım. ben izmir caddesinde kocabeyoğlu pasajnda bursa kumaş pazarından aldım. oraya sordum terziyi. o pasajların altı hep terzi dolu zaten. onlar yönlendirdi beni.
terzi parça başı 3 liraya çekti overloğu. 10 parçaya 30 verdim. kumaşçıyada 20 verdim. 2 metre kumaşa.
koy canım koy görelim malları :) teşekkür ederim canım. aşağıda falan diyo görenler ama dr normal diyo :)
babby maldan aldım , jokerlerde tokerlerde de de var.. sanırım e bebekte de olabilir bacım frendly denen marka...canım nerden aldın hiç kalıntı kaldı mı yıkadıklarında..
Canim kasilma cok bariz olur. Gerilme cocugun hareketlerinden olur. Bacaklariyla kollariyla yaptigini anlarsin. Ama kasildiginda karninin bi tarafi top gibi toplanir semsert olur ve rahatsiz olursun. Bebegin de hareket etmez cnku zaten kasilmistir. Sanki bebek top gibi olmus hissi verir.
Dıkkat et canım kendine yorma kendini . Biİm basit gördüğümüz işler ağır grlebılır arada haberdar et bizi de
Aynen bebişle temizlik te yapacağız her bir şeyi yapacağız. Artık o bizimle beraber anca beraber kanca beraber
Canım o kadar perişan etme kendini. Doktorunun dediklerini uygula inş allah biraz daha kalacak karnında bebişin. Kaç kg olmuş bu arada. Ayrıca kilo alımları her hafta farklı olması çok normal. Bazı haftalar aşırı kilo alımı oluyormuş bazı haftalar ise daha yavaş alırlarmış. Sen ona değil genel durumuna bak. Ayrıca şu kasılma nasıl oluyor tam olarak anlatırmısın ? Valla kasılmam olsa bile farkına varamayacağım nasıl bir şey olduğunu hiç bilmiyorum ben yaaa. SAncı ağrı falan tamam anlarsın da kasılma da sancı oluyor mu ?
Oldu galiba koca gobusum ve tac terlik takimim:)
yediklerin bebişine yarasınnnnnnnn bacım .. ama dikkat et doğuma yakın fissür missür çıkartma bizzat çok kanama yapıyorcanım ben uzak duramıyorum ya dün iş çıkışı eve yürüdüm 30-35 dk bi mutlu oldum hareket ettim die ama eve gidince 3-4 dilim ballı ekmek üzerine yemek üzerine avm ye gittik dönüşte künefe üzerine evde gece 1 gibi çikolatabu halim nedir ya açlığım geçmio tokluk hissim alınmış gibi 3-4 gündür bak şimdi fissür olayından korktum ama
Benim de ağrı eşiğim yüksektir. Lazerde bile en yüksek dozda çalışırdı dr'um gıkım çıkmazdı. bu öyle ağrı gibi bişey değil. sanki elini, ayağını ya da bilmiyorum poposunu karnının bi tarafına dayayıp orayı ittiriyo gibi. o anda zaten karnın o tarfı da yukarı çıkıyo ama benim öle dakika falan sürmüyo. en fazla 5sn. değişik bişey yani ağrıyla alakası yok. tabi orda öle 1 dk kalsa ağrısı da olur sanırım. değişik bi duygu. ben de oyun oynuyo kızım diyodum:) meğer kaslıyomuşum
13 kilo aldım ben cnm ya az sayılmaz. evet ya millet işte gözleri belerte belerte ayy çok aşağıda bu dikkat et falan diyolar. dr a her seferinde soruyorum yeri çok iyi 5cm mesafe var diyo rahatlıyorum. dediğin gibi artık yavaştan inmesi lazım heralde.hayır canım ya sen kendin kürdan gibisin karnın sivrilmiş sadece ondan aşağıda gibi duruyordur ama aşağıya inmesi iyice kasıklarının üstünde taşımak demek. sen takma boşver. inmeside kötü değilki zaten.
Evet biraz minigiz. Daha bu ay yeni sormaya basladi bilmeyenler hamile misin diye.bu göbüş de bizden :)
minnak göbekli seni :)
canım Allah yardımcın olsun ya içini ferah tut doktorun dediği gibi bol sıvı tüket hareket et .. duanı bırakma
yok ya boyundan anlaşılmıyordur o kadar. ben de 12 12 diye ortalarda gezerken 13 olmuşum bile bu saah tartıldım. 15 le bitirsem iyidir. ama iştah o biçim bende. hele nası tatlı şeyler isityo canım anlatamam. kendimi frenleyemezsem kızımdaki gibi 20 yi bulcam. napalım veriyoruz denedik gördük :)grubun en dombilisi olaraktan koymazsam olmaz zaten. bülent ersoy gibi hissediyorum kendimi. 176 boy 85 kilo. akşama çekeyim yarın koyarım.
Arkadaslarin anlattigina gore oyle oluyo. Yoksa pek anladigim bisey degil:)canım o ittirmeler kasılma mıymış emin misin yaaa
Kızlarrr,
Efe'nin şekerleri nasıl olmuş? Henüz şeker yok içinde ama mavi yeşil ve beyaz badem şekeri gelecek içine. Hepsini ben yapıyorum. Çok zevkli oluyor.Bunun yanına 50 cc lik mantar tıpalı şişe sipariş ettim. İçine oda kokusu yağı koyacağım. Yeşil ve mavi renge bıyamayı düşünüyorum kokuları. Yanına bambu çubuk ekleyeceğim. Bir de kurabiye istiyorum şeker hamurlu ama malzeme olmadığı için şimdilik askıda onlar. Ablamdan rica edicem. O da olursa hediyelerim hazır oluyor :):)
öyle sırtım ağırıyorki şeytan diyo git kocandan habersiz ver parayı çıkarttır şu bebe ği sezeryanlaaa uff ufff
beni tanıyanalr bilir çok çılgınımdır ailede de böyle bunu bir kaç kez dedim aman gökçe saçmalama ne kadar karnında kalsa o kadar iyi diyip beni ikna ediyolar kendilerince :)
sanki yapacam da ...
ama korkutayım benimle ilgilensinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?