2014 Aralık Anneleri

valla al benden de o kadar. çanta hazır değil. ütülenecekler dağ gibi oldu. hafta sonu yapcam inş o işi. tek başıma cesaret edemiyorum. hasta bezim yok. emzirme sütyeni aldım atletim yok. yok da yok daha bi sürü şey
valla deterjan ve ütü konusu önemli ama ya. hele kız çocuklarında idrar yolu enf çok sık görülüyo. en küloduna kadar hala ütülüyorum napiyim

maşallah demez olur muyummmmm kocaman maşallah
valla öyle arkdaşlrla arayı soğutucan bizde de vardı öyle eşimin iş yerinden arkdşı karısı ev hanımı biz gitsek 1 hafta öncesinden haberli gideriz onlar pazar pazar (özel dersden çıkmışım) arar kadın size çaya gelelim ben kem küm şimdi dersden çıktım 2 saate eve geçerim derim (ki yalan 1 saat kara geçmek için fazladan süre veririm )
bir giderim bizdeler eşim çayı koymuş düşün yaa.. görgüsüz her yerde görgüsüzzz ne denir bacım... yazık sanaa şişlerin geeçr inşallah dinlen bacımm ama demesi kolay evde 3 yaşında bir çocuk oda küçük ev yemek ne kadar eş yapsa anneler illa çalışyor allah yardımcın ola bacım... seni çok iyi anlıyorum ve de üzüldüm inann...

bu arada kapitone güzel oluyor di mi bende yaptıracam tabi kızılaya gitmek gerek bu halde nasıl gideceksemmm... ovarlok çektirmişin ekstradan gipür dantelde koydurdun mu uçlarına bacımm...
ahhh birde onlarıda yıkamak gerek amannn iş bitmiyor hiçç

koy canım koy görelim malları :) teşekkür ederim canım. aşağıda falan diyo görenler ama dr normal diyo :)

hayır canım ya sen kendin kürdan gibisin karnın sivrilmiş sadece ondan aşağıda gibi duruyordur ama aşağıya inmesi iyice kasıklarının üstünde taşımak demek. sen takma boşver. inmeside kötü değilki zaten.

canım nerden aldın hiç kalıntı kaldı mı yıkadıklarında..
babby maldan aldım , jokerlerde tokerlerde de de var.. sanırım e bebekte de olabilir bacım frendly denen marka...
henüz yıkaamdım ama 2 ay önce doğum yapan arkdşmın tavsiyeleriyle aldım o bayaa işin uzmanıdır... zaten sıvı deterjan kalıntı malıntı yok kalmıyormuş.. ben bebişn şeylerni yıkamaya geelcek hafta geçecem..

ben hiç böyle bişey yaşamadım galiba

Dıkkat et canım kendine yorma kendini . Biİm basit gördüğümüz işler ağır grlebılır arada haberdar et bizi de

Haklisin gercekten.. onceki gun de yorulmustum.. bebek odasi icin ciktim dekor oyuncaklar aldim. Duvarlari stickerlarla susledim. Gunluk islerimi yaptim snra ciktim yurudum. Aksam da arkadasa oturmaya gittik. Artik karni burnunda biri icin agir geliyo demek ki bu kadari.. bugun valla full yatistayim. Yemek de yapmicam. Kvalidem yakin nasilsa gider yeriz. Cagiriyolar surekli. Yardim tekliflerini tepmemek lazim. Artik ihtiyacimiz var cnku. Haber veririm canim zaten iyiysem buralarda fink atiyorumdur :)

al benden de o kadar ya kasılma nasıl olacak bilemiorum ztn Yusufum çok hareketli dün taklalar atar gibiydi bilemiorum bazen içerde ne yaptıgını cidden her an görmek istiyorum ultrasonumuz olaydı evde iidi

yediklerin bebişine yarasınnnnnnnn bacım .. ama dikkat et doğuma yakın fissür missür çıkartma bizzat çok kanama yapıyor

canım o ittirmeler kasılma mıymış emin misin yaaa

13 kilo aldım ben cnm ya az sayılmaz. evet ya millet işte gözleri belerte belerte ayy çok aşağıda bu dikkat et falan diyolar. dr a her seferinde soruyorum yeri çok iyi 5cm mesafe var diyo rahatlıyorum. dediğin gibi artık yavaştan inmesi lazım heralde.

canım Allah yardımcın olsun ya içini ferah tut doktorun dediği gibi bol sıvı tüket hareket et .. duanı bırakma

Sagol canim dikkat ediyorum kendime ilac aliyorum zaten. Kendimi yormaktan oldu galiba. Yuruyus disinda bisi yapmicam. Ins erken gelmez yavrum.. cok da yapacak bisi yok dedigin giibi dua dua dua.. acaba ne okusam iyi gelir bi bilgin var mi?

grubun en dombilisi olaraktan koymazsam olmaz zaten. bülent ersoy gibi hissediyorum kendimi. 176 boy 85 kilo. akşama çekeyim yarın koyarım.
yok ya boyundan anlaşılmıyordur o kadar. ben de 12 12 diye ortalarda gezerken 13 olmuşum bile bu saah tartıldım. 15 le bitirsem iyidir. ama iştah o biçim bende. hele nası tatlı şeyler isityo canım anlatamam. kendimi frenleyemezsem kızımdaki gibi 20 yi bulcam. napalım veriyoruz denedik gördük :)

öyle sırtım ağırıyorki şeytan diyo git kocandan habersiz ver parayı çıkarttır şu bebe ği sezeryanlaaa uff ufff
beni tanıyanalr bilir çok çılgınımdır ailede de böyle bunu bir kaç kez dedim aman gökçe saçmalama ne kadar karnında kalsa o kadar iyi diyip beni ikna ediyolar kendilerince :)
sanki yapacam da ...
ama korkutayım benimle ilgilensinler

çok ciciler canım bayıldım renklerine .. maşallah diorumm

kızlar çok komik olucak ama şimdi travel sistem araba aldık ya onun ana kucağıylamı bebeği hastaneden çıkartıcaz yoksa şöyle bir set almak gerekir mi yani port bebe çart mı fiyatlarıda uygun ya alsam mı yoksa boşa kalabalık mı eve ne dersiniz

ahahahah çok eğlendim okurken .. sırt agrısı kötü ya ben en çok ona gıcık olmuştum buaralar da yatakta zor dönüyorum nefes alıp verişimden büyük prens rahatsız oluo aşkım nolur yüzüme üflemesen diip duruo poposunu dönüo sora ben hala derin derin nefes alıp veriorum diee yusuf gelince de biz ona döncez totolarımızı hıhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…