- 7 Ağustos 2014
- 227
- 149
- 48
İlk ay ana kucagi kullanilmiyo diyorlar canim ben ablamin port bebesi vardi nolur nolmaz diye ondan aldim hastaneden cikarken bir de asiya falan giderken ilk zamanlar çok kullanisli oluyomus malum arabada da biseye koymak lazim çocuğu.. Yenidogan pat diye oto koltuğuna oturtulmaz herhalde. Poffff ne cok teferruat var prosedur var hepsini deneye yanila ogrencez ins doğduklarındaama göbek kordonu düşmeden o anakucağına oturtulabilir mi veled
İlk ay ana kucagi kullanilmiyo diyorlar canim ben ablamin port bebesi vardi nolur nolmaz diye ondan aldim hastaneden cikarken bir de asiya falan giderken ilk zamanlar çok kullanisli oluyomus malum arabada da biseye koymak lazim çocuğu.. Yenidogan pat diye oto koltuğuna oturtulmaz herhalde. Poffff ne cok teferruat var prosedur var hepsini deneye yanila ogrencez ins doğduklarında
tamamm bacım bende bir ara kaçabilsem kızılaya yaptırım şöyle beyaz beyazçoğu bitti evet ama en zoru ütükızılaydan kocabeyoğlu pasajından aldım. daginin mallarını satıyor.
niye şişiyorum anlamıyorum gökçe. turşu da yemiyorum artık. tuzlu da yemiyorum. normal insan kilo verir benim bu beslnememle ama ben şişiyorum. hayırlısı.. ben düz overlok çektirdim yok cnaım fisto güpür vs istemedim. gelin çeyizimde yokki bebek odamda olsun oyle şeyler:)
onların devri geçti cnıam yaaaa ana kucağı yokken onlar vardı eskiden. ana kucağı iyidir iyi.
rahim çılgın:))) çok tatlısın yaaaa:))
34+0 oldum. neden sordun cnaım?
Himm dur bakayim hemen:) tecrübeli anneler olmasa biz acemilerin hali nolur acabayenidoğanı anakucağına koymak için bel destek minderi satılıyor. netten bakabilirsin cnıam.
Himm dur bakayim hemen:) tecrübeli anneler olmasa biz acemilerin hali nolur acabatesekkur ederim canim
aslında aldığımız anakucağında öyle bel desteği parçasıda var ama halaaa bilemedim sonuçtaa göbek kordonu varya acaba port bebe tarzı uyduruk bişey alsam mı acaba.. ama gereksiz dedi tecrübeli anneler bakalımmmİlk ay ana kucagi kullanilmiyo diyorlar canim ben ablamin port bebesi vardi nolur nolmaz diye ondan aldim hastaneden cikarken bir de asiya falan giderken ilk zamanlar çok kullanisli oluyomus malum arabada da biseye koymak lazim çocuğu.. Yenidogan pat diye oto koltuğuna oturtulmaz herhalde. Poffff ne cok teferruat var prosedur var hepsini deneye yanila ogrencez ins doğduklarında
Simdi geldim hastaneden bebisimin kilosuna 2500 boyunada 42 cm dedi. Anestezi icin tetkik istedi sabah versim kan, idrar, hormon testleri vs.. yarin oglen cikicak sonuclar. Kasinti icin son aylarda olur normal bir sonuclarin ciksin bakariz dedi, nstye de bagladi sanci falan cikmadi bizden simdilik bu kadar.Canım ben kaşıntıdan ağladım dün akşam deli oldum ya kaşıdıkca kaşınıyor eşime bağırdım oda ben napayım doktora söylemedin mi dedi Bugün söylücem krem yada losyon yazsın
Canım sende mutlaka karaciğer enzim değerlerine baktırdım Benim 300 lerdeydi o zaman çok kaşınıyordum yine böyle Düşmüştü değerlerim kaşıntıda azalmıştı şimdi yine çıktı sanırım
yok yok hastaneden eve getirme faslını diyorummm o zaman anakucağnamı sokacaz yoksa annelerden biri mi tutar ben risk alamam taşımamm yani kayarım düşerim bişey olur kocam beni öldürürgöbeği düşmedik bebeyle nereye gidecen bacım gı soğukta ayazda otur evinde :))
anakucağı destek minderi 4 ay ve üzeri yazıyor nete baktımda. valla biz aralıkta doğduumuz için ilk 2-3 ay çok çıkmadık. avm vs gitmedik. dayıya ananeye vs gittik, o zamanda kucağımda götürmüştüm. sen al istersen port bebe. sen bilin.
haydi gözün aydın bacımm maşallah kilosunaaa.. bizim boyu önden gidiyorda kiloda iş yok ne edecez bilmiyomSimdi geldim hastaneden bebisimin kilosuna 2500 boyunada 42 cm dedi. Anestezi icin tetkik istedi sabah versim kan, idrar, hormon testleri vs.. yarin oglen cikicak sonuclar. Kasinti icin son aylarda olur normal bir sonuclarin ciksin bakariz dedi, nstye de bagladi sanci falan cikmadi bizden simdilik bu kadar.
Himm dur bakayim hemen:) tecrübeli anneler olmasa biz acemilerin hali nolur acabatesekkur ederim canim
di mi ama port bebesi yok arabanın normal anakucağı var onlamı çıkartacaz veledi ben de alma tarftarı değilim bizim köyde kadınların var bundan annem kıro işi ne gerek var abartma evi çul çapıt doldurma diyo ama bilemedim yine de
yatakda dönmeyi unuttum soluma yatmaktan uyuşmuş kalkıyorum.. valla eşim çoraplarmı giydirr yataktan kaldıır yoksabende de durum aynı nefes alış verişler bile değişti
yusufunuz gelince yaparsın dediğini :)
Aramizda bir hafta var ne dedi seninkine kac kilo? Ben bu kilo olayini pek dusunmuyorum ilkinde doguma gircegim hafta kilolu bebk olcak 3600 falan dedi bir dogdu 3000. O yuzden pek sallamiyorum.haydi gözün aydın bacımm maşallah kilosunaaa.. bizim boyu önden gidiyorda kiloda iş yok ne edecez bilmiyom
bencede doktorların dediklerinden 300- 400 gr az doğuyor bebişler birde 1 haftadada ödemleri gidiyor 300 grm da öyle eriyolar bana 44cm boyu kilosu 1750 gr pazartesi itibari ile öyle 32. haftalığız tabi bu ölçümlerde biz 1 haftada geriden geliyoruz en başından beri bakalım ne olaacakAramizda bir hafta var ne dedi seninkine kac kilo? Ben bu kilo olayini pek dusunmuyorum ilkinde doguma gircegim hafta kilolu bebk olcak 3600 falan dedi bir dogdu 3000. O yuzden pek sallamiyorum.
Bence gerek yok. Ana kucağıyla çıkarıyorsun hastaneden zaten. Arabaya binceksinizdir büyük ihtmal. Bunyğzden gereksiz bence boşverkızlar çok komik olucak ama şimdi travel sistem araba aldık ya onun ana kucağıylamı bebeği hastaneden çıkartıcaz yoksa şöyle bir set almak gerekir mi yani port bebe çart mıEki Görüntüle 1278694 fiyatlarıda uygun ya alsam mı yoksa boşa kalabalık mı eve ne dersiniz
Canim ben bu ay her gun muz yedim sut ictim pekmez yedim. Gene de az almis niye bilmem. Bu ay yine devam ediyim bakalim. Sutu artirayim. Kuruyemis yiyeyim kuru meyve yiyeyim bakalim..
Bugun daha iyiyim ama gene her hareketimde kasilirsam giderim seum icin. Cabuk rahatlatir hakkin var..
Canim vallahi bnmki de oyle. Yattigim yerde oluyo, ayaga kalktigimda oluyo, egildigimde, kalktigimda, biseye uzandigimda... herseyde yaniii bizim rahimler kafayi yemisss :) bari takmayalim dalgaya vuralim da boyle boyle dayanalim yaa..
Az once kargo paketim geldi. Butikbebeden bisiler siparis vermistim bebis icin. Onlari gordum unuttum kasilmayi cabuk cabuk actim paketleri :):):) ben kargo paketini bekliyomusum meger iyi olmak icinsaka bir yana da kafaya takmayalim dikkatimizi farkli seylere verelim canim. Bu arada yurumek iyi geliyo. Ben yururken surekli ovaliyorum karnimi iyi geliyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?