2014 Aralık Anneleri

bugün sabah 5 dk da bir girdiğimde sayfalarca yazıyordunuz hanımlar.. ne oldu uyudunuz hepiniz.. çok mu yoruyor bebekler sizi kıyamam :):):) ben bjk liyim maçı izliyorum yeniyoruz keyfim yerinde... 4-0 olduk söylemesi ayıp :)

aynen, kasımdan önce doğurmayalım hiçbirimiiiizzz.. zamanında sağlıkla gelirler inşallah ama insan tedirgin oluyo işte..

Bende ekru bi gecelik aldım çok beğenerek ama onu giyicem sanırım Başka almak için dışarı çıkamam hemde vaktim az kaldı Evdeki işleri halletmem gerek

41 kere Maşallah canim cok güzel haberler bunlar.. Rabbim daim etsin...:)

Hoşgeldin canim maşallahh çook güzell haberlerle gelmişsin. Allah nazarlardan korusun.... Rabbim sürekli boyle güzel haber alıp vermeyi nasip etsin ... Darisi basimaa:)

bugün sabah 5 dk da bir girdiğimde sayfalarca yazıyordunuz hanımlar.. ne oldu uyudunuz hepiniz.. çok mu yoruyor bebekler sizi kıyamam ben bjk liyim maçı izliyorum yeniyoruz keyfim yerinde... 4-0 olduk söylemesi ayıp :)
Goller atildii keyifler keyif diyorsun yani... Rabbim daim etsin canim:) ben pek takip edemiyordum var miydi kacirdigim şeyler

Evvet benn kacarr hanimlarr iyi geceler hepinize
Bu gece burada da sütler benden buraya da diyeyim dedim

merhaba hanimlar.uzun zamndir yazmiyorum ama hergun okuyorum.32+5 haftaligim.cok kasilmalarim oluyo diye devlete gittim ugun ve 10 dklik nst de 3 defa kasilma cikti.kendi dr me hber verdim ve yarin hastaneye yatacagim.cok riskli buldu.ilk cocugumuda 36 haftalik dogdu.onda baya sikintilar yasamistik.yarin nolcak tam belli degil.hakkimizda hayirlisi artik.
hayirli geceler.

Kizlar hepinizden alinti yapiyodum tam cevap yazoyodum sarjim bitti bütün yazdiklarim gitti.Bu kadinlar kulübü resmen sarjimi emiyo.Erken dogum riski olanlar Allah yardimciniz olsun dualrimiz hepimiz icin.Rabbim hayirlisini versin hepimize iyi düsünün ins hayirli zamanda hayirli bir sekilde aliriz kucaklarimiza yavrularimizi. Aralik anneleri dogum hikayeleri topigi zamanindan önce dolmaz ins kizlar.
Bu kesi atilan normal dogum hikayelerini okudum da iyice korktum.Annem de kesi atilinca sezeryandan farki kalmiyo arkaya kadar oluyomus galiba dikis annemin öyleymis Temizligi ve enfeksiyon riski olmasi altta olunca zor oluyo demisti.İyice tirsiyorum yaklastikca acaba normal dogum yapabilecek miyim?Allah hepimize hayirlisini nasip etsin güzel annisler.İyi geceler...

4:30 da uyandım geri uyuyamıyorum.Fazla stres yaptım kızlar ben çok korkuyorum aklıma kötü şeyler gelmesini istemiyorum ama düşünce işte bu engel olamıyosun. @zeyy88 de de gebelik kolestazı vardı dimi yanlış mı hatırlıyorum O yüzden mi erken alınmıştı bebekleri off

Canim gecmis olsun bende biaydir 5.5 6 gibi uyaniyorum uyuyamiyorum aklina kotu seyler getirme kitap falan oku iyi gelir..

Geçmiş olsun. İnşallah bi sorun yoktur.

Canim gecmis olsun bende biaydir 5.5 6 gibi uyaniyorum uyuyamiyorum aklina kotu seyler getirme kitap falan oku iyi gelir..
Sağol canım Stresten uyku falan kalmıyor ya. Bugünde hastaneye gidicem inşallah iyi haberler alırımda azalır gerginliğm

Ben 36yı doldursam yeter diyodum ama ne gibi sıkıntılarınız oldu cnm ?
Dr um bu haftada doğan bebeklerde sorun çıkma olasılığı miadında doğanlardaki kadardır demişti. Bnm oğlum 33+2 de doğduğunda küveze girmedi ama 39 haftalık doğan bi bebek Küvezdeydi mesela...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…