- 7 Ağustos 2014
- 227
- 149
- 48
kızlar bugün ben de doktordaydım biliyosunuz. öncelikle haberler şöyle: bebişim 2680 gram olmuş, FL de 7 cm. çok iyi değerler bunlar maşallah. suyu, kordonundaki kan akışı, hareketleri falan iyiymiş. dün akşamdan beri hafif adet sancısı gibi bi şeyler oluyo dediğim için nstye aldılar, önemli bi kasılma çıkmadı. bebeğin hareketlerinde azalma ya da kanama olmadığı sürece sorun yok merak etme dedi. olurmuş böyle hafif sancılar. kasılmayı nasıl ayırt edeceğimizi sordum, bebek hareketlerinden ayıramıyorum dedim. bazen bi taraf şişiyo sanki poposunu çıkarırmış gibi, o hareket mi kasılma mı dedim. çoğu kişi onu ayırt edemez, bahsettiğin şey ikisi de olabilir dedi. önemli olan gittikçe şiddetlenen ve düzenli olan kasılmalar dedi, öyle olursa gidecekmişim hastaneye. doğumdan korkmuyorum ama şu haftalarda doğurmaktan korkuyorum dedim, en azından bi 36yı görelim inşallah dedim. o da aslında korkmana gerek yok doğsa bile ama 36 olsa çok daha iyi tabi dedi. bebek kız olsa hiç sorun olmaz ama erkek bebeklerin ciğerleri nispeten daha geç gelişiyo dedi.
tam kontrol süper geçti derken nazar değdi, inanılmaz bir sırt ağrısı başladı, eve geldikten sonra da idtifra ettim. sanırım üşütmüşüm, sıcak basıyo diye dikkat etmiyorum ama vücut üşüyo demek ki. soğuk bi şeyler içmiştim ondan da olabilir. ama şimdi daha iyiyim. :)
maşşallah büyümüş tosuncuk.. aman en azından 37 haftada doğsunlar ya.. aralık bebekleri çok erkenci çıktı kızlar kasım annesini bırak ekim annesi olmasak iyiydi :)
Bende ekru bi gecelik aldım çok beğenerek ama onu giyicem sanırım Başka almak için dışarı çıkamam hemde vaktim az kaldı Evdeki işleri halletmem gerekevet, hastaneden hastaneye uygulama değişir mi bilmem ama böyle dediler. hatta ben şöyle düşündüm: demek ki ilk giydiğimiz gecelik kesin batacak, o yüzden aldığım ekru geceliği giymeyeceğim hemen, daha koyu renkli bi gecelik alayım diyorum. batarsa içimin acımayacağı tarzda bi şey
Artık Aralık mı olur Kasım mı yoksa Ekim mi bekleyip görcez :) iyi geceler sanadaİyi geceler aralık sultanlarııı
41 kere Maşallah canim cok güzel haberler bunlar.. Rabbim daim etsin...:)Güzel annisler merhaba bugün oglusumu gördüm calisamaz raporumu aldim hayirlisiyla.2 kilo olmus dedi doktorumuz büyüyolar masallah.4d gösterdi bize oglumu ama sipa hep eliyle yüzünü kapatiyor zar zor baktk.Ters duruyo 30. Haftadan beri.Dogum pozisyinunda dedi.Ayaklari gögsüme patlatmasindan anlasiliyo zaten.çikolata kistimi söyledim normal doguma engel degil sezerysn olursa alinabilirr yerde ise alirim dedi.Benim doktorum normal dogum yanlisi.Ama bn cok korkuyorum yapamiycam diye.Sezeryan isteyebilirim.Bnde günde 7-8 kez kasiliyorum.Tas gibi yumruluyo karnimda bebek.Egilip kalkinca hareket edince daha sik oluyo.Alttan bakmadi agdada bosa gittiNts filan da baglamadi.2 hafta sonra gidicem yine.Mide yanmam icin rennie duo surup verdi ama icen var mi bundan napsam icsem mi bilemedim.Bizden haberler böyle kizlar.Bebisleri ve sizi öptümmmmm
Hoşgeldin canim maşallahh çook güzell haberlerle gelmişsin. Allah nazarlardan korusun.... Rabbim sürekli boyle güzel haber alıp vermeyi nasip etsin ... Darisi basimaa:)kızlar bugün ben de doktordaydım biliyosunuz. öncelikle haberler şöyle: bebişim 2680 gram olmuş, FL de 7 cm. çok iyi değerler bunlar maşallah. suyu, kordonundaki kan akışı, hareketleri falan iyiymiş. dün akşamdan beri hafif adet sancısı gibi bi şeyler oluyo dediğim için nstye aldılar, önemli bi kasılma çıkmadı. bebeğin hareketlerinde azalma ya da kanama olmadığı sürece sorun yok merak etme dedi. olurmuş böyle hafif sancılar. kasılmayı nasıl ayırt edeceğimizi sordum, bebek hareketlerinden ayıramıyorum dedim. bazen bi taraf şişiyo sanki poposunu çıkarırmış gibi, o hareket mi kasılma mı dedim. çoğu kişi onu ayırt edemez, bahsettiğin şey ikisi de olabilir dedi. önemli olan gittikçe şiddetlenen ve düzenli olan kasılmalar dedi, öyle olursa gidecekmişim hastaneye. doğumdan korkmuyorum ama şu haftalarda doğurmaktan korkuyorum dedim, en azından bi 36yı görelim inşallah dedim. o da aslında korkmana gerek yok doğsa bile ama 36 olsa çok daha iyi tabi dedi. bebek kız olsa hiç sorun olmaz ama erkek bebeklerin ciğerleri nispeten daha geç gelişiyo dedi.
tam kontrol süper geçti derken nazar değdi, inanılmaz bir sırt ağrısı başladı, eve geldikten sonra da idtifra ettim. sanırım üşütmüşüm, sıcak basıyo diye dikkat etmiyorum ama vücut üşüyo demek ki. soğuk bi şeyler içmiştim ondan da olabilir. ama şimdi daha iyiyim. :)
Goller atildii keyifler keyif diyorsun yani...bugün sabah 5 dk da bir girdiğimde sayfalarca yazıyordunuz hanımlar.. ne oldu uyudunuz hepiniz.. çok mu yoruyor bebekler sizi kıyamam ben bjk liyim maçı izliyorum yeniyoruz keyfim yerinde... 4-0 olduk söylemesi ayıp :)
ayy canım ekim olmasın ben oğluma kasım 10a kadar gelmek yok diye kızdım geçenlerde. en az kasım 10 ondan sonrasınada bişey diyememArtık Aralık mı olur Kasım mı yoksa Ekim mi bekleyip görcez :) iyi geceler sanada
İnşallah canım benim sıpalar bir süpriz yapmazayy canım ekim olmasın ben oğluma kasım 10a kadar gelmek yok diye kızdım geçenlerde. en az kasım 10 ondan sonrasınada bişey diyemem
İnşallah canım benim sıpalar bir süpriz yapmaz
Canim gecmis olsun bende biaydir 5.5 6 gibi uyaniyorum uyuyamiyorum aklina kotu seyler getirme kitap falan oku iyi gelir..4:30 da uyandım geri uyuyamıyorum.Fazla stres yaptım kızlar ben çok korkuyorum aklıma kötü şeyler gelmesini istemiyorum ama düşünce işte bu engel olamıyosun. @zeyy88 de de gebelik kolestazı vardı dimi yanlış mı hatırlıyorum O yüzden mi erken alınmıştı bebekleri off
Geçmiş olsun. İnşallah bi sorun yoktur.merhaba hanimlar.uzun zamndir yazmiyorum ama hergun okuyorum.32+5 haftaligim.cok kasilmalarim oluyo diye devlete gittim ugun ve 10 dklik nst de 3 defa kasilma cikti.kendi dr me hber verdim ve yarin hastaneye yatacagim.cok riskli buldu.ilk cocugumuda 36 haftalik dogdu.onda baya sikintilar yasamistik.yarin nolcak tam belli degil.hakkimizda hayirlisi artik.
hayirli geceler.
Sağol canım Stresten uyku falan kalmıyor ya. Bugünde hastaneye gidicem inşallah iyi haberler alırımda azalır gerginliğmCanim gecmis olsun bende biaydir 5.5 6 gibi uyaniyorum uyuyamiyorum aklina kotu seyler getirme kitap falan oku iyi gelir..
merhaba hanimlar.uzun zamndir yazmiyorum ama hergun okuyorum.32+5 haftaligim.cok kasilmalarim oluyo diye devlete gittim ugun ve 10 dklik nst de 3 defa kasilma cikti.kendi dr me hber verdim ve yarin hastaneye yatacagim.cok riskli buldu.ilk cocugumuda 36 haftalik dogdu.onda baya sikintilar yasamistik.yarin nolcak tam belli degil.hakkimizda hayirlisi artik.
hayirli geceler.
Canım sana ciğer geliştirici iğneyi nasıl yaptılar Bana iki dozu aynı anda vurdular yarında aynı saatte iki doz vurulcak
Hmm anladım canım Ben yanlış anlamışım İki ampulü bi şırıngadâ attı zateniki doz değildir cnm o. Iki ampul 1 doz oluyo. 24sa sonra ikinci doz aynı şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?