- 22 Ağustos 2014
- 606
- 467
- 158
- 44
Canım sana ciğer geliştirici iğneyi nasıl yaptılar Bana iki dozu aynı anda vurdular yarında aynı saatte iki doz vurulcakWalla bnm anakucağı da vardı ama port bebe aldım. Hem de en uydurukundan:) çünkü çok hafifti. Tek başıma hastaneye bile götürdüm onunla. Kıro işi filan ama beni ilk aylar rahat ettirdi
geçmiş ola bacımmm iğne yapması iyi olmuş olabilecek ani doğum için ciğerleri gelişmiş olur bebişlerin aman demek kaşına kaşına karaciğerin çıktı haa allahım şifa versinKızlar şimdi geldim doktordan haberler pek iyi değil. Karaciğer değerlerim çok yükselmiş.Doktor en fazla 35 e kadar dayanırsın dedi daha fazla bekletirse bende karaciğer yetmezliği başlarmış. Hemen ciğer geliştirici iğne yapıldı iki doz yarın da iki doz yapılcak. Popom çok acıdı yalnız hala yanıyo Bebeklerin kilosuda 2000-1800 olmuş İnşallah 2500 oluruz kızlar dua edin 37 e kadar dayanalım
Sağol canım Aralık annelerinden ilk doğuran ben olcam galibageçmiş ola bacımmm iğne yapması iyi olmuş olabilecek ani doğum için ciğerleri gelişmiş olur bebişlerin aman demek kaşına kaşına karaciğerin çıktı haa allahım şifa versin
dualarımız senle bacım acil şifalar
Senin gibisi yok canim massllah Iki kuzunada iyi bakiyorsun sen kilolari coook iyi.sen hepimizi doguma yollarsin merak etme kafaya takma internetten dogal yoldan enzimleri dusurmeye bak enginar karaciger dostudur bak baakalim hamilelikte etkisi varmi felan.arastir cokda kimseye soyleyip kafani bozup sana acimalarina izin verme..rabbim guc kuvvet versin biz bitaneyle bu durumdayiz senin masallahin var.korkma sakin ol..dua et...birde sunada degineyim dua ederken hayirlisini isteyelim bakarsin oylesi daha hayirlidir..kasim annelerinden zeyy arkadasin yazisini okumustum bebekler erken dogdu diye uzulduler ama sonradan ser gordugumuzun icinde hayir oldugunu anladiklarinu yazmis..beyzasi zor durumda olacakti yoksa simdi en azindan hayatta ve annesinin yaninda tedavisi daha kolay olmus bi damar kapanmadigi icin felan ben okuyunca tuylerim urpermisti..islam demek teslimiyet demektir.rabbime tam anlamiyla teslim olalim o bizim goremediklerimizi goruyor..hic bir kulunun uzulmesini istemez..meleklerimize sahip cikann bizden baska coookk melekler var onlari korurlar emin olalim :) kafana takma hayirlisi icin dua et..bizede etmeyi unutmaKızlar şimdi geldim doktordan haberler pek iyi değil. Karaciğer değerlerim çok yükselmiş.Doktor en fazla 35 e kadar dayanırsın dedi daha fazla bekletirse bende karaciğer yetmezliği başlarmış. Hemen ciğer geliştirici iğne yapıldı iki doz yarın da iki doz yapılcak. Popom çok acıdı yalnız hala yanıyo Bebeklerin kilosuda 2000-1800 olmuş İnşallah 2500 oluruz kızlar dua edin 37 e kadar dayanalım
hayırlısı olsunnn sağlıcakla gelsin bebişerin bacım...Sağol canım Aralık annelerinden ilk doğuran ben olcam galiba
Bir deniyeyim canım Aldırayım eşimede yapıp yiyeyim Çok çok yiyemem zaten sevmiyorum Bir zararı olacağını sanmamhayırlısı olsunnn sağlıcakla gelsin bebişerin bacım...
cidden enginar ye karaciğer olaylarında birebir ayaraama yapıyor bizzat 5 yıl öncede yaşadımm stres nedeniyle vücudum kaşınıp dökmüştü çok iyi gelmişti günde 2 enginar 5 günde hafifletmişti beni dr na sor da öyle ye gerçi çok abartmadan yenebilir
Amin canım inşallah Yaptır testlerini için rahat etsin ihmal etmeKızlar şimdi geldim doktordan haberler pek iyi değil. Karaciğer değerlerim çok yükselmiş.Doktor en fazla 35 e kadar dayanırsın dedi daha fazla bekletirse bende karaciğer yetmezliği başlarmış. Hemen ciğer geliştirici iğne yapıldı iki doz yarın da iki doz yapılcak. Popom çok acıdı yalnız hala yanıyo Bebeklerin kilosuda 2000-1800 olmuş İnşallah 2500 oluruz kızlar dua edin 37 e kadar dayanalım
hiç sıkma canını rabbim büyüktür korur kuzucuklarını... bende çok kaşınıyorum bende bir test yaptırayım olmazsa.. eşim randevu almış hastaneden cumartesi gününe..
Canim bence bebeklerinin kiloları hic fena degil tabi bir iki hafta daha anne karninda kalirlarsa cok daha iyi olur ama allah korusun erken dogum olsa bile gelisimleri iyi gibi. Bu arada sen sirani bekle ilk ben dogurcam topicdeSağol canım Aralık annelerinden ilk doğuran ben olcam galiba
Canım alsa bile zaten 35. haftada alırım dedi Daha iki haftamız var İnşallah ozamana kadar biraz daha kilo alırlarCanim bence bebeklerinin kiloları hic fena degil tabi bir iki hafta daha anne karninda kalirlarsa cok daha iyi olur ama allah korusun erken dogum olsa bile gelisimleri iyi gibi. Bu arada sen sirani bekle ilk ben dogurcam topicde
bende hiç sevmemmm ama yemeye bak sennn acil şifalar bacımBir deniyeyim canım Aldırayım eşimede yapıp yiyeyim Çok çok yiyemem zaten sevmiyorum Bir zararı olacağını sanmam
Ayy Canım benim Allah razı olsun Çok haklısın o yazıyı bende okudum Her şerde bir hayır var gerçekten Bunu idrak edemiyoruz genellikle İçimı rahatlattın gerçekten Rabbim sana ve evladına sağlık versinSenin gibisi yok canim massllah Iki kuzunada iyi bakiyorsun sen kilolari coook iyi.sen hepimizi doguma yollarsin merak etme kafaya takma internetten dogal yoldan enzimleri dusurmeye bak enginar karaciger dostudur bak baakalim hamilelikte etkisi varmi felan.arastir cokda kimseye soyleyip kafani bozup sana acimalarina izin verme..rabbim guc kuvvet versin biz bitaneyle bu durumdayiz senin masallahin var.korkma sakin ol..dua et...birde sunada degineyim dua ederken hayirlisini isteyelim bakarsin oylesi daha hayirlidir..kasim annelerinden zeyy arkadasin yazisini okumustum bebekler erken dogdu diye uzulduler ama sonradan ser gordugumuzun icinde hayir oldugunu anladiklarinu yazmis..beyzasi zor durumda olacakti yoksa simdi en azindan hayatta ve annesinin yaninda tedavisi daha kolay olmus bi damar kapanmadigi icin felan ben okuyunca tuylerim urpermisti..islam demek teslimiyet demektir.rabbime tam anlamiyla teslim olalim o bizim goremediklerimizi goruyor..hic bir kulunun uzulmesini istemez..meleklerimize sahip cikann bizden baska coookk melekler var onlari korurlar emin olalim :) kafana takma hayirlisi icin dua et..bizede etmeyi unutma
Aminnn cumlemize Insallah.bu arada bak bende sevmem enginari ama annem bi kere yapmisti bayilmistim zaten turkiyede guzel temizlenmis satiliyor pazarlaeda gormustum.enginarlarin o beyazi var ya kup kup dogra havucu dogra patatesi dogra ve bezelyede kat icine kuru sogan yak tencerenin dibine bide salcali yap bu yemegi sarimsak bile yakisir yanina yogurt koy az da bulgir pilavi yemede yaninda yat..babam hepatit b ve hepatit c hastasi.varis ameliyati oldugu ozel hastaneden kaptiAyy Canım benim Allah razı olsun Çok haklısın o yazıyı bende okudum Her şerde bir hayır var gerçekten Bunu idrak edemiyoruz genellikle İçimı rahatlattın gerçekten Rabbim sana ve evladına sağlık versin
çok teşekkür ederimmmmm canımmm çok merciiii :)bayıldımm o göbeğineeemaşallah sana canımm
taçla terlikte süperr güle güle kullan canım ya
Bu arada sanada yazacaktim unuttum.seni suslu hamis seniiiiiiii.anam o terlikler ne oyle visssss ben onlara bakmaktan sanci cekmeyi unuturum.incelerim nasil yapmislar diye ama harikalar ne kadara yaptirdin? Bende orda olsam suslu pakize olarak kesin yaptirirdim burada imkanim olmadigu icin kendim yaptimçok teşekkür ederimmmmm canımmm çok merciiii :)
haberler iyi değil şeklinde mesajları görünce içim bi tuhaf oluyo yaKızlar şimdi geldim doktordan haberler pek iyi değil. Karaciğer değerlerim çok yükselmiş.Doktor en fazla 35 e kadar dayanırsın dedi daha fazla bekletirse bende karaciğer yetmezliği başlarmış. Hemen ciğer geliştirici iğne yapıldı iki doz yarın da iki doz yapılcak. Popom çok acıdı yalnız hala yanıyo Bebeklerin kilosuda 2000-1800 olmuş İnşallah 2500 oluruz kızlar dua edin 37 e kadar dayanalım
diyorum ya sen tr de olsaydın sana vermiştim ben siparişi :) valla ben biraz süslüyüm napiyim ruhum kokoş :) süslü püslü şeyleri görünce dayanamaıyorum. sadelik bana göre değil galiba. eşim de diyo nasıl yürücen bunlarla diye. sen merak etme diyorum ben topuklu ayakkabıları bile yeni yeni bıraktım. millet ayıplamasın diye giymiyorum bir aydır:)Bu arada sanada yazacaktim unuttum.seni suslu hamis seniiiiiiii.anam o terlikler ne oyle visssss ben onlara bakmaktan sanci cekmeyi unuturum.incelerim nasil yapmislar diye ama harikalar ne kadara yaptirdin? Bende orda olsam suslu pakize olarak kesin yaptirirdim burada imkanim olmadigu icin kendim yaptim
Cnm senin bebeklerin cinsiyeti kiz degilmiydi benmi yanlis hatirliyom bir ikiz daha varsi demi topicdeCanım alsa bile zaten 35. haftada alırım dedi Daha iki haftamız var İnşallah ozamana kadar biraz daha kilo alırlar
Ben sıramı beklemeye razıyımda oğlanlar acele ediyo :)))))
Ehhh yani tr de olsam ben yinede vermezdim sanirimdiyorum ya sen tr de olsaydın sana vermiştim ben siparişi :) valla ben biraz süslüyüm napiyim ruhum kokoş :) süslü püslü şeyleri görünce ayanamaıyorum. sadelik bana göre değil galiba. eşim de diyo nasıl yürücen bunlarla diye. sen merak etme diyorum ben topuklu ayakkabıları bile yeni yeni bıraktım. millet ayıplamasın diye giymiyorum bir aydır:)
3ünü 80 tl ye aldım canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?