2014 Aralık Anneleri

Evet kizlar bendede bi haftadirr asiri uyku hali var ben normalde uykuyu sevmem.ilk uc ay yataktan kalkamiyordum simdide ayniyim.gec kalkiyorum erkendende uykum geliyor halbuki evdeyim hep neden boyle oldu bilemiyorum..oksitosin mi salgiliyor vucut nedir?I

İyi canim ozaman ya seninde ayniysa icim rahatladi demekki iki hafta once daha farkli olctu. Zaten bugun marmara egitim arastirmaya gittim vallahi ozelden bin kat daha ilgilendiler. Bugunki olcum dogrudur kesin.

Canm orda bi suru butik var ya hani onlarin hepsi farkli farkli butikler. Mesela 2 farkli yerden yaptigin alisveriste farkli gunlerde siparis teslim oluyo. 2 farkli magaza gibi dusun. Ve hepsinin indirim suresi var. Mesela bi tanesine gir bi tane urun bak hemen sag ust kosede "butik kapanis" yaziyo. Geri sayim yapiyo. O sure bitince o butikten alisveris yapamiyosun cnku siteden kalkiyo. Anlatabildim mi bilmiyorum :) o sure bitince senin urununu kargo yapiyolar 7 gun icinde.

anladım cnm benim markafonide ve trendyoldan alışveriş yapıyorum 4 gün içinde elimde oluyor.. ama güvenilir bir yer sonuçta alayım gitsin :)

Bende bu ara çok uykuluyum canim geceleri güzel uyumama rağmen gunduzde uyuyasim geliyo

Kızlar evde olmak cok kotuymuş ya. Surekli bişeyler yıyorum. Engel olamıyrm kendime. Zaten fazla kilo aldm. Canm hep bişeyler istıyo ya

Bgun devlet hastanesine gittim canim o da bu sefer belli olmaz dedi. Ne bilim ya herkes kendince bisey soyluor. Annemde sanciyla duzelir o falan dedi en cok anneme guveniyorum :)
inşallah benimde ümidim o yönde bacım bakalım

Kizlar bu friendly nin hangi ürünlerini kullaniyosunuz?Bebek gelince neler lazim olur.Bütün ürünler cok güzel.Abartmadan hangileri lazim oluyorsa onlari alicam kizlar yardim edin???
ben sadece sıvı deterjanını aldım. biberon yüzey temzlği vs almadım almayacamda.. tencerede normal suyla (angaranın meşhur temiz suyuyla ) dezenfekte ederim diyorum artık :)
aynısı ben de de var başımı yerden kaldıramaz oldum ne yemek ne içmek sadece uyku hali.. ilk 3 ay gibi mi olucok bu son trimester amannnn

kızlar butik bebeden aldığım ürünler geldi wewellin ateş ölçerini hemen kullandım meğer ateşimmi varmış ne 38 derece çıktımm zaten bir haller var bugün bende burnum sızlıyor uykum var 5 saat uyumuşum ne wc ye gitmişim ne de su içmişim bıdığın hareketlerne bi uyandım saat 15:45 yazık taaa 9 da yediğim kahvaltıyla duruyordum.. ne olacak bu halim.. bende çalışınca daha iyi beslenenlerdenim.. evde mutfağa gitmeye eriniyorum vallaa... ya da bir başka tembellik girdi içime..bu hafta sonu şu halıları bir yıkamaya vereydik üzerime büyük bir yük oldu.. sonra perdeler yıkanaydııı hayırlısıyla annem anneme ne zaman gelecen diyom 25 kasımdan sonra diyor sizce makul mü aralıkta doğacaz annem 25-30 kasım arası gelince hiçde bir işime yaramayacak... amannn neyse çok dertliyim

Kızlar bana bugün gebelikte karaciğer kolestazı teşhisi konuldu.Değerlerin düşmesi için ilaç verdi doktorum. Düşerse inşallah beklicez biraz daha. Üç gün sonra kontrolüm var tekrar.Düşmezse artık doğum gününe karar vercez. Kızlar bu hastalık sadece bana zarar veren bişey değilmiş. Allah korusun anne karnında anı bebek ölümlerine sebep olabiliyormuş ilerleyen haftalarda. Kaşıntıyı hafife almayın sakın mutlaka test isteyin doktorunuzdan..

ufff yaaa çok çok geçmişler olaa...acil şifalar bacım... kaşıntın tüm vucudunda mıydı? benimde göbeğim kaşınır oldu ama büyümekten diye düşünyorum..
inşallah ilaç yararda sana azcık daha sağlıkla durur bebişleriniz dualarımdasın bacım

Al benden de o kadar.. Gece uykumu aldim bugün de temizliğe kadin gelecekti iptal edip kafayi vurup yatmayi bile düşündüm gözüm bütün gün kanepede kaldi en son kadini gondrdim bi saat uyumusum ama bana misin demiyo hala uyuyasim var.. İlk uç ay bile boyle olmamistim gecseydi bari:)

Sağol canım. Kaşıntı özellikle bacak,ayak,el ve kolda,göbeğimde kaşınıyor ama fazla kaşımamaya çalışıyorum.Ama bacaklarım kollarım kan içinde kaldı her yerim tırnak yarası oldu Ama bebeklerim sağlıklı olsun onların canı sağolsunda ben kaşınayım önemli değil.

Merhaba arkadaşlar aranızda gebelik kolestazı geçiren varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? Bu hafta değerlerim yüksek çıktı ve bu teşhis kondu maalesef. Erken doğuma sebep olabileceği söylendi.
Aynı teşhis Banada bugün kondu. İlaç başladık, kontrol altında tutmamız gerekiyor dedi doktorum, düşmezse doğuma alçak iki haftaya kadar

Kızlar öğlen 14:30 sıralarında çıktığım alışveriş maratonundan yarım saat önce döndüm.
2 takım pijama aldım aslında 3 takım aldımda eve gelince birini beğenmedim yarın değiştiricem. sonra hastanede giyiceğim terliği aldım. bir adet kendime kenarda bulunsun diye korse aldım. normal valiz alıcaktım ama pembe valiz benim istediğim yerde kalmamış gidip adidastan fosforlu pembe bi spor çantası aldım. 2 adet emzirme sütyeni aldım. sonra tam eve dönüyoduk annemle eşim yol üstünden bizi alacaktıki a101 gördük ordanda bir adet mavi küvet ve maşrapa aldım kova kalmamıştı. pentiden hastanede giymek için havlu spor çorap aldım pembişko. internetten 1 adet gecelik aldım önden düğmeli oda elime ulaşırsa hastane çantam tamamdir. hastane bezi olarak çantanıza ne koydunuz? depend alsammı acaba?

canım hiç sorma kurban bayramı sırası bir kaşıntı bir kaşıntı ellerimde ayaklarımda önce küçük sivilceler şeklinde çıkıyor kaşıdıkça büyüyor parlıyor kanıyor ve ten semsert oluyor mahvoldum gecelerce uyumadım doktora söyledim ne kadar ilgisiz yaa şimdi çok kızdım bi kez daha bi de özel onun cildiyeyle alakası var sürerse yönlendireyim dedi şimdilerde yok şükür hangi doktora gittin ne testi yaptırdın canım bende yaptırayım

selamlar canım yaptığın herşeyi çok çok beğeniyorum hep takip ediyorum sizleri hatta senden kopya çekip bebek şekerlerimi yaptım çok sağol orginal fikirlerin var :) hakkını helal et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…