cok gecmis olsun canim benim de halsizligim gecti ama tikanip duruyorum burnumu temizlemeye calismaktan karnin aciyo artik.Dikkat et cnm bol sivi tüket,terle.
Canim bir doktoruna danis ama bence safra kesesi filan degildir ins. O kismi üsütmüs olabilirsin,tutulmustur.Ondan agrinoluyo olabilir.Bel fitigi gibi bisey belki oraya vuruyodur cnm.Sicak kompres yap canim benim bel agrima doktor öyle söylemisti.Sicak su torbasini doldur agriyan kisma koy rahatlatir kaslarini tutulduysa.Sicak tut tatlim.Gecmis olsun
Kizlar iyi aksamlar.Benim bebegin tekmeleri karnini acitoyo bazen bi bakiyorum karnimin yanindan ayak cikiyor. Karnim dalga dalga oluyo.Kiz bebek dogumu yapmis bir arkadasim var bebisi 7 aylik benim acimiyodu öyle diyo.Acaba benim bebis cok mu hareketli olacak ?Sizinde böyle oluyo mu kizlar,korkmaya basladim ben bizim sipadan
Ben de 59 ile kaldım şu an 73 üm doktor da beni diyetisyene yönlendirdi. Aslında 1 dilim ekmekden fazla yemiyorum anlamadım bende ne kilo yapıyorAfiyet olsun canım .. Bugun Dr kontrolumuz vardı . Cok şükür bebeğin kilosu duruşu cok iyi sma benim kılodan fırcayı yıyom . Toplamda 18 kılo aldım . 55 kılo hamıle kaldım boy 1.68 su an kılo 73son 2 ay dıkkat etmem lazım bazı seylere yaa abartı da yemıyorum bu kadar cpk alacak anlamadım gitti
valla bende anlamıs değilim haa tamam biraz daha fazla yıyor olabilirm ama bu kadar hızlı kılo alacak kadar değildir heralde.. beni bu bayram , bayram öncesi annemler geldi ,bayram sonrası ben gittim hemen hooop hızlı kılo alımı yedim yinede ıtıraf etmeliyimBen de 59 ile kaldım şu an 73 üm doktor da beni diyetisyene yönlendirdi. Aslında 1 dilim ekmekden fazla yemiyorum anlamadım bende ne kilo yapıyor
Durumumuz aynı gibi ben de hamilelikle işi bıraktım o nedenle heralde ani kilo alımı oldu hareketsizlik.valla bende anlamıs değilim haa tamam biraz daha fazla yıyor olabilirm ama bu kadar hızlı kılo alacak kadar değildir heralde.. beni bu bayram , bayram öncesi annemler geldi ,bayram sonrası ben gittim hemen hooop hızlı kılo alımı yedim yinede ıtıraf etmeliyimbirde ben hamılelik öncesi refluden dolayı ne sabah kahvlatı nede ogle yemegı yıyebılıyordum birde ıstıfra ederdım.. hamılelikle işten ayrıldım stres bitti kılo aldım ama bu ay tutucam kendimi
Sa
Sakin ol canim erkeklerin hepsi demeyeyim ama cogunlugu boyle onlar bizim kadar ince dusunemiyor. Ben de bazen sinirleniyordum bi şeyin de ben demeden ucundan tut diye neymiş doğunca alirmisiz çok abartip panik yapiyormusum. Artik sesimi cikarmiyorum çünkü bunlar çocuk doğmadan anlamayacaklar baba olduklarini sen de öyle yap demek ki bunlara geç intikal ediyor birşeyler ne dicen baba olmak da boyle bisey demek ki:)
canım sıkma canını miniğiniz bi gelsin onu o cicilerle gorsun bak gorursun sunu alalım bunu alalım o demeye baslar .. son zamanlarda eşim arada durgunlasıyor . dıyorum sıkılıyor mu canın bebek yaklasıyor dıye . ben senden sabırsızım ama acaba yetebilecekmıyım , dıye dusunuyorum dıyor bu sadece maddiyat için değil erkeklerde aslında biz kadar duygusal evlenırken ve bebek olmaya yakın boyle korkuları çekınceleri olurmus. bizim gibi konusmadıkları için anlayamıyoruz
Canim butik bebeden bn 2 kez aldim.Güvenilir bir site yani problem yasamadim.Markafoni trendyol gibi,markalar geliyor.Onlari satiyorlar yani hep degisiyor.Bildigin bir markaysa ya da internette baktigin yorumlara dayanarak alabilirsin.Ben en son friendly gelmisti onun ürünlerinden aldim.Daha gelmedi butik bitince kargoya veriyolar.
Benim de 25'den 30.'u haftaya kadar aynı yer çok kötü ağrıyodu. Yemek yiyene kadar bile masada oturamıyodum ağrısından. sonra yavaş yavaş geçti. hala bazen aynı yer ağrıyo ama önceki gibi değil. ağırlık merkezinin değişmesinden oluyomuş bunlar normalmiş.kızlar benim sürekli sırtımda aynı noktada bir ağrı oluyo, sol arka kanat diye tarif edebilirim. neden olabilir sizce? hamilelikte sırt ağrıları normal evet ama hep aynı noktada olması düşündürücü. safra kesesi falan olabilir mi acaba? gece uyutmayacak ya da uykudan uyandıracak kadar ağrıyo
aynen bazen öyle bi vuruyo ki ay deyip kasılıyorum. eşim de noldu diyodu başlarda şimdi o da alıştı bebiş mi vuruyo diyo. Kafasını bastırınca alta, sanki kaçıracak gibi hissediyorum sonra bi bakıyorum tualetim falan yok.:)Kizlar iyi aksamlar.Benim bebegin tekmeleri karnini acitoyo bazen bi bakiyorum karnimin yanindan ayak cikiyor. Karnim dalga dalga oluyo.Kiz bebek dogumu yapmis bir arkadasim var bebisi 7 aylik benim acimiyodu öyle diyo.Acaba benim bebis cok mu hareketli olacak ?Sizinde böyle oluyo mu kizlar,korkmaya basladim ben bizim sipadan
Günaydın iyi haftalar annişler nasılsınız ? ben çok yorgunum ama halletttik çok şükür. dün bütün gün ütü yaptım. koltuğa oturdum sırtıma koydum minderi. biraz ütüledim biraz dinlendim falan akşam da çantamızı hazırladık. daha doğrusu valizimizi hazırladık koydum kapının yanına :) ufak tefek ekleyeceklerim var ama hayati şeyler değil. kağıt havlu peçete ıslak mendil vs. ctesi günü de dip bucak temizlikle uğraşmıştık ondan mıdır nedendir çok ödem var bende kızlar. ayaklarımda o kadar yok da ellerim ve yüzüm şiş görünüyo. parmaklarımı kapatamıyorum resmen. dudaklar silikonlu gibi. tuzu da kestim turşu murşu ağzıma sürmüyorum niye böyle oldum ben13 kg daydım bugün tartıldım 14 olmuşum. 3 günde 1 kg alınır mı yaaa
canım nasıl oldu kasılmaların. dinlenmek işe yarıyor mu. benimkiler arttı ya endişeleniyorum. günde 10 dan fazla oluyor sanki. ama düzensiz.mesela bazen saatte 2 kere oluyorsa bazen 3-4 saatde 1 oluyor. cuma günü muayenem var. ilk bu durumu sorucam. çok kafama takıyorum. bi de yoruldum bu günlerde acaba ondan mı oluyorAy evet aynen esim de oyle dedi. Hatta dedi ki ben hep sana alismisim acaba simdi nasil olacak.. artik kapida oglumuzla karsilayacaksin beni faln diyo. Biz de bazen cok mu ustlerine gidiyoruz acaba.. dedigin gibi onlar bizim kadar duygularini belli edemiyolar. Hatta bi gun az kaldi doguma diye konustuk benle beraber gozleri doldu. Sanirim garip duygular icinde. Ama iste gene de ilgi istiyoruz bu zamanlarda..
günaydın kızlar,
saatleri geri aldık ama kızım alışamadı hala erkenden uyanıyor, ben de bu çocuk bu kadar erken başlamıyordu hareket etmeye derken eşim saatleri geri aldığımızı hatırlattı. yavrum ayak uyduramadı yeni düzene
kızlar burada bazı arkadaşlar göğüslerinden su veya süt benzeri şeyler geldiğini söylemişti, benim en baştan beri hiç olmadı, göğüs uçlarım kupkuru ve çamaşırımda da hiç leke veya ıslaklık olmuyor. bu kuruluk emzirme dönemiyle ilgili sütün az olacağına falan mı işaret yoksa normal bir durum mudur sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?