- 27 Ocak 2014
- 250
- 135
- 83
Geçmiş olsun canım inşallah haftasını tamamlar yavrunkızlar selam nasılsınız bakalım... beni bugün sancı tuttu hastaneye gittik çatı muayenesi denen lanet olayı tattım... en azından arık tecrübeli olarak kesinlikle çatı muayenesi falan olmayın( en azından bu haftalarda olmayın
canım benim bebek 2800 gr birde bugünkü muayeneden sonra artık sezeryana karar verdimGeçmiş olsun canım inşallah haftasını tamamlar yavrun
Ayyy su bornoz takimina bittimm gule gule kullanin ikinizde senin pijamada harika..Kızlikr bunlar aldiklarimdan bazıları
Kendime pijama takımı
2 hastane çıkışı
1 uyku seti
1 kalın battaniye
1 ince battaniye
Bu arada benim doktorum decaviti son aylarda kesti ama yine de receteme yazıyor alıp stokluyorum kendi önerdi, doğumdan sonra decavit içmek gerekiyormus ama sigorta odemiyormus şimdiden alıyorum ben bilginiz olsun kızlarAmin canim hepimizinkine.. vitaminlerim bitti yaa yarin yazdirmam lazimmm :-S
sancı olunca açılma var mı diye baktılar ordaki olay bebeğin kanala ne kadar yaklaştığını anlamakmış bende açılma olmayınca parmaklarını köküne kadar bastıra bastıra ittirdiler. çok canım yandıanladım peki ne anlıyorlar muayenede .
bicnv aldıkların güzel güle güle kullanın.
Hayırlısı canım, Allah kurtarsın kilosu iyi maşallahcanım benim bebek 2800 gr birde bugünkü muayeneden sonra artık sezeryana karar verdim
Sağol canım Allah razı olsunHayırlısı canım, Allah kurtarsın kilosu iyi maşallah
mutlaka vardır canım öyle çok zor bulunan bi kumaş türü değilki ben hiç beceremem diye kayınvalideme attım topu.Benim ne sirt Icin vaaaar ne de havlu icine varrrbende gidip baksammiki buradaki kumas satan magazalara.elimden gelir beceririm evelallah bide omuz bezide varmis ondan da yok..baskasinin kucagina verince elbisesinin omzunu yiyip tuketmesin diye veriyomussun kisinin omzuna bebek onu emiyormus..o da lazim aslinda ah eminonu ahhh ne var buradada olaydin :)
Aaaa o hemsirenin kabaligiymis yanii..ne oyle durtme felan..sana demedi derin nefes al kendini rahat birak biraz daha derine gidicem felan kendini rahat birak deyip uyarmasi lazim.bebegin kafasi yerine oturdumu acilma varmi yokmu onu tesbit ediolar ama benim ilk seferinde bile acimadiki alistim diyim hani..cok gecmis olsun cnm.hayirli dogumlarimiz olsun.tombis yanaklari sikilacak bebis geliyo demek oyle dusun uzme kendini sakin. Isancı olunca açılma var mı diye baktılar ordaki olay bebeğin kanala ne kadar yaklaştığını anlamakmış bende açılma olmayınca parmaklarını köküne kadar bastıra bastıra ittirdiler. çok canım yandı
birde özel hastane sen nasıl normal doğum yapcan o zaman dedi çekti gitti odadan nerdeki gevşetmek. ben ağlayarak indim o masadan demek ki acı duymak tamamen muayeneyi yapan kişinin el hafifliğine bağlıAaaa o hemsirenin kabaligiymis yanii..ne oyle durtme felan..sana demedi derin nefes al kendini rahat birak biraz daha derine gidicem felan kendini rahat birak deyip uyarmasi lazim.bebegin kafasi yerine oturdumu acilma varmi yokmu onu tesbit ediolar ama benim ilk seferinde bile acimadiki alistim diyim hani..cok gecmis olsun cnm.hayirli dogumlarimiz olsun.tombis yanaklari sikilacak bebis geliyo demek oyle dusun uzme kendini sakin. I
Anammm hepsi harika hele canta bir numaraaa renk super tam benlik cirt cirt:) terliklerde bayagi sade ama sik.birisi yazmisti ya bi kadin sanci cekisiyomus koridorda ayaginda suslu suslu o terlikler hic uygun gozukmuyomus bende o yuzden pek abartmadim susunu pusunu ama hakkatten aglancak durumumuz icin bile suslenmeyi bilioz biz hanimlarr:) Imutlaka vardır canım öyle çok zor bulunan bi kumaş türü değilki ben hiç beceremem diye kayınvalideme attım topu.
havlu setimizde bu annem hamileliğimin ilk başında almıştı. daha yıkamadım kutusunda duruyor. bunlarda hastane çantam, hastanede giyeceicim pofuduk terlikler ve havlu setimiz.
Kizlar bugun english home gittim %50 indirim var diye ama hersey yagmalanmisti dogru duzgun birsey kalmamisti bebek icin bir kaz tuyu yorgan ve yastik, carsaf, triko bebek battaniyesi ve bornoz aldim bende. Kampanya cumaya kadar devam edicekmis ilgilenenlere duyrulur.
mutlaka vardır canım öyle çok zor bulunan bi kumaş türü değilki ben hiç beceremem diye kayınvalideme attım topu.
havlu setimizde bu annem hamileliğimin ilk başında almıştı. daha yıkamadım kutusunda duruyor. bunlarda hastane çantam, hastanede giyeceğim pofuduk terlikler ve havlu setimiz.
3ü de çok tatlılar kimyager maşallah güle güle giyinmutlaka vardır canım öyle çok zor bulunan bi kumaş türü değilki ben hiç beceremem diye kayınvalideme attım topu.
havlu setimizde bu annem hamileliğimin ilk başında almıştı. daha yıkamadım kutusunda duruyor. bunlarda hastane çantam, hastanede giyeceğim pofuduk terlikler ve havlu setimiz.
Aaaaa manyakmi ne onami kalmis nasil doguracagin? Herkes bi triplerde yahu.. catir catirda dogurcam deseydin sen hamilesin bilmiyormu acaba yaptigi meslegin farkindami degil nedir? Bazi hemcinslerimizin burnu cok havalarda oliyor yaaa kariyer yapti diye...sonucta senin sikintin var o anda korkunda olur kasilmanda olur...rahatlatcak konuscak sevcek espri yapcak ne diye hasta psikolojisi dersi gordu acep? Kesin notu 1 dir :) aklina getirme bosver luzumsuz insan dolu etrafta..cok kolaydi sanki dogirmakta bide dalga gecmis.. allah anlayissiz vicdansiz Iinsanlarin eline dusurmesin insallahbirde özel hastane sen nasıl normal doğum yapcan o zaman dedi çekti gitti odadan nerdeki gevşetmek. ben ağlayarak indim o masadan demek ki acı duymak tamamen muayeneyi yapan kişinin el hafifliğine bağlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?