2014 Aralık Anneleri

Iyi geceler canim uyumayanlarda var yahuu.benim gevezelik had safhada:) hala oturmus meyve yiyorum su saatte bi yandanda laf yetistiriyorum herkese:)
Afiyet oksun canim.. Gunaydin:)Benn de tam herkes uyumuş ben de gidip yatayım demiştim herkes gelmiş gece kuşu dolu burdaa

Çok ilginç

Güle güle saglikla kullanirsiniz insallah canim:)

Geçmiş olsun canim ya kiyamamm... Ya sakin uzulmee insallah doğru çıkar bir yol bulursunuz...

babylove sana da çok geçmiş olsun canim ben konuyu biraz kacirmisim sanirim sonuçlardan bizi de haberdar et....

Evet canım. Alt ast yüksek
Bu onemli bi durum cnm uc tane doktora gozukmdden karar verme tamam bebekler cok sukur kendini kurtardi ama olsun ne kadsr cok anne karninda o kadar iyi...moralini bozma vardir herseyde bir hayir bak ne gusel en azindan sebebini biliyorsun erken teshisle kurtulacaksiniz insallah hep boyle dusun.egitim arastirma ve universite hastanelerindeki profesorlere danis..kendi doktorunuda atlama tabi..stres yaptigin surece daha kotu olursun.ilk anne sen olacaksin bunu dusun bebislerinin sicakligini ilk sen hissedeceksin oyle dusun..allah yardimciniz olsun bol bol saglik dilerim sizlere..I

Sağol canım. Perşembe günü Ege üniversitesi ne gidicez o gün başka bir kadın doğum doktoruna görünmek istiyorum.Oturduğumuz ilçedeki doktorlar çok korkuttu bizi. Ama profesör de çok rahat konuştu.Bebeklerin miyadı dolana kadar alınmasına gerek yok dedi. İnşallah hakkımızda hayırlısı ne ise o olur canım

Gecmis olsun canim ha gayret az kaldi..odemler gecici ama rahatsiz ediyormus tabi..sorunlar artmaya basladi topikte Iki hafta sonra neler olur allah bilir:) hepimiz bu yollardan gececegiz :) saglikli gunler

[QUOTEbne, post: 37523223, member: 594129"]Sağol canım. Perşembe günü Ege üniversitesi ne gidicez o gün başka bir kadın doğum doktoruna görünmek istiyorum.Oturduğumuz ilçedeki doktorlar çok korkuttu bizi. Ama profesör de çok rahat konuştu.Bebeklerin miyadı dolana kadar alınmasına gerek yok dedi. İnşallah hakkımızda hayırlısı ne ise o olur canım[/QUOTE]
Senin bebislerin miyadi iki hafta sonra doluyor zaten.diger doktorda almamiz gerek demis..zaten sen ikiz annesisin senin dogumun 37 den sinra olmasi mucize olur.sen hazir bekle bi iki haftaya kavusursun yavrularina.onlar zarar gormeden alinsin anne karnindan sanada ilac takviyesi yapip hemen halledilir olay kafana takma.stres bi cok seyi etkiliyor dikkat et..hayirlisi de allahim sana teslim oldum bizim yanimizdasin bunu biliyorum icime gerahlik ver de bol bol dualar oku...

Senin bebislerin miyadi iki hafta sonra doluyor zaten.diger doktorda almamiz gerek demis..zaten sen ikiz annesisin senin dogumun 37 den sinra olmasi mucize olur.sen hazir bekle bi iki haftaya kavusursun yavrularina.onlar zarar gormeden alinsin anne karnindan sanada ilac takviyesi yapip hemen halledilir olay kafana takma.stres bi cok seyi etkiliyor dikkat et..hayirlisi de allahim sana teslim oldum bizim yanimizdasin bunu biliyorum icime gerahlik ver de bol bol dualar oku...[/QUOTE]
Evet canım zaten en fazla 37 haftaya kadar dururlar. Rabbime emanetiz artık o ne isterse o olacak. Bizde bol bol dua edicez..

günaydın kızlar,
Dünden beri yazdıklarınızı okuyorum ama cepten girdiğim için cevap yazamıyorum.
babylove geçmiş olsun canım bütün vücutta mı var kaşıntı? Kolonyadan tedirgin oluyorum demişsin de istersen bebe kolonyası kullan veya dolaba küçük bi şişe su koy soğuk soğuk pres yap. Ben öyle yapıyorum. İnşallah geçer
doubleanne Allah yardımcın olsun canım, sağ salim kucağına alırsın şnşallah kuzucukları :)

Biz de dün yine annemle kızılayın taşlarını ağlattık, son alışverişlerimizi yaptık geldik. Çarşı alışverişimiz bitti çok şükür eksiğimiz kalmadı. Gecelik, çamaşır vs kendi eksiklerimi de tamamladım.

Bu arada bebişlerin havlu içine koymak için kumaşlardan bahsetmişsiniz. raziyesilyayla canım hiç bir şey bulamazsan beyaz bir tülbentin varsa onu kullan, zaten mermerşah kumaş dediğimiz de tülbent kumaşı.

Cnm terlikleri nerden aldinnnnn

canım müslin bezler kullanabilirsin. cuski marka bakabilirsin ben aldım. kundak, puset örtüsü, kurulama bezi gibi bi çok kullanım alanı var. benimkini alta ekliyorum.

Canım bana da terlikin markasını söyler misin

lcw. ben de kremini aldım, çok güzel.

arabalarımız aynıymış :)

Sağol canım Allah razı olsun Afiyet olsun sizrde

geçmiş olsun, Allah kolaylık versin canım. bebeklerine sağ salim kavuşursun inşallah merak etme

Eklentiler

• cuski.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 131
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…