2014 Aralık Anneleri

But
Bütün vücut degil cnm ellerim ve ayaklarim zaten kütük gibi şiş patetes gibi oldu parmaklarim ödem sanirim bide ustune kasinti canim cıkacak gibi oluyorum geceleri uyuyamiyorum. Hayirlisi ile bi dogursaydik iyiydi. Bu arada bende gecelik alıcam mavi istiyorum sabahlikli falan sen nerden aldin bende avm de falan baktim ama icime sinen bisey olmadi. Kizilayda nerden aldin?

Sağol canım iyiyiz çok şükür. Odası gelmeyen bir tek sen değilsin üzülme. Bak bizim oda da yok ortalıkta. Heleki doğum 1 Aralık Gözüküyor. Önümüzdeki hafta içi gelecek kısmetse. Oda gelene kadar diğer işleri halledelim yapacak bir şey yok :)
Nedense üniv. prof. daha çok güveniyorum. Onlar üniv. en kötüleri ile karşılaştıkları için sanırım. Ama sen kendi doktorunla da konuş mutlaka. Ayrıca üzülme haftan gayet iyi ikiz bebişlerin için. Onlar artık hayata alışabilecek kapasitedeler. Hiç üzülüp stres yapma daha çok çıkar. Karaciğer enzimlerinin düzelmesi için enginar ye bol bol. Zararı olacak bir şey değil. Her gün yemeye çalış. Bizi de habersiz bırakma.

Sağol canım Bende profesörin dediğine daha çok güveniyorum.Sonuçta tecrübeli ve boşuna prof olmamış. Kendi doktorum alalım dersede başka bir kadın doğumcu araştırcam. 3 hafta daha duracaklarına inanıyorum ben Allahın izniyle.

Umarım dediğin gibi olur Allah yardımcın olsun inşallah . Iyi düşünmek laxım

Kesinlikle başka bir kadın doğum doktorunun da görmesinde fayda var. Bakış açısı mı ne bilmiyorum ama farklı değerlendiriyor doktorlar. İnş Allah inandığın gibi olur.
kizlar buarada esinizle münasebetiniz devam ediyomu?
Evet ama tabi ki sık değil. Normal doğumu kolaylaştırdığı için son zamanlar da sık olması için çalışacağım Tabi ilk baş koca kişisini ikna etmek gerekli. Tırsıyor paşam

Evet erkn dogum riskim var.ben surekli yatiyotum.ilac kullaniyorum sancilarim gitsin diye.kasilmalarim cok fazla benim.oglum da erken dogdu kizimda erken gelmeye calisiyo.ne kadar icerde durursa o kdr iyi o yuzden dikkat etmeye calisyrum

Canim insallah zamaninda gelirler... oglun ne kadar erken dogdu??

bizede doktor 36ya kadar yapin problem yok dedi 2 haftada bir falan yapioduk dunde yaptik ama bugun vajina kemigim agriyo bidaha yapmicam yada 37ye gelelim öyle yaparim

Benim kocam 3 ayda sanırım sadece 3 defa yapmak istedi. Korkuyor elini süremiyor bana, uyuz oluyorum !!! Bişy olmaz diyorum yok anlatamıyorum
Ben de normal doğumu kolaylaştırıyor diyeyim de ikna olur belki

Besiginiz ortunuz hayirli olsn canm. Bn de senin gibi yapicam. Cikolata ve draje.. kurupastayi guzel bi kutuda suslu puslu yaptirin. Bn de meyve suyu kucuk paketlerde alicam. En iyisi.. bardakti surahiydi ugrasilmaz hastanede.. bnm fikrim canm :)

bizede doktor 36ya kadar yapin problem yok dedi 2 haftada bir falan yapioduk dunde yaptik ama bugun vajina kemigim agriyo bidaha yapmicam yada 37ye gelelim öyle yaparim

Canim agrinin iliskiyle hicbi ilgisi yok. Bana gore daha iyi geliyo catin agriyosa guzel haber. Esniyo demektir. Bnm 6.ayimdan beri catim agriyo. Eger vajinanda agri batma yanma ya da kasiklarinda agri yoksa iliskiden degildir. Cok da zorlayarak yapmayin canim. :) aslinda gunasiri yapmak lazim dogumumuz kolay olsun diye. Bnm esim korkuyo bisi olcak diye. Ancak giyinip suslenip cikarsam sormama gerek kalmiyo ama cogu zamn erkenden uyuyakaliyorum salonda. Beni yatakodasina tasiyo uyuyoruz. Ben demesem hiiic yaniii.

Benim kocam 3 ayda sanırım sadece 3 defa yapmak istedi. Korkuyor elini süremiyor bana, uyuz oluyorum !!! Bişy olmaz diyorum yok anlatamıyorum
Ben de normal doğumu kolaylaştırıyor diyeyim de ikna olur belki

Yahu niye korkuyolar anlamiyorum yaaa hep erkenden uyuyakaliyorum ben. O da hic uyandirmiyo zaten. Dun guzel guzel giyindim yataga gidene kadarr uykum geldiii. Uykun geldiyse uyu diyo yahuu uyutma dedim uykumu kacirsana haha artik arsizlik yaptim ama napimm yksa doguramicazz..hic olmadan da olmuyoo erkekler gergin oluyo biz de keza oyle. bi de bana sarilinca falan bizim kucuk prens karnimdan tekmeler atiyo babasina sanirim biraz da bebislerden cekiniyolar bu kocalar yok mu :) hani bebegin mahremiyeti gibi dusunuyolar bence ama alakasi yokk. Cnku onlar ayri bi dunyadalar..

Besiginiz ortunuz hayirli olsn canm. Bn de senin gibi yapicam. Cikolata ve draje.. kurupastayi guzel bi kutuda suslu puslu yaptirin. Bn de meyve suyu kucuk paketlerde alicam. En iyisi.. bardakti surahiydi ugrasilmaz hastanede.. bnm fikrim canm :)
aynen hastane ortaminda cok mantikli bulmuyorum bardakta serbet olayini. en iyisi teneke kutuyla ice tea almak. bide tatli tuzlu kurabiye alip renkli minik karton tabakta ikram edicem.

insallah dedigin gibi olur canim aslında biraz kuruluk vardi o yuzden zorlamis olabiliriz

Hemen Hemen senin odada 1 ay kala gelmiş oluyor canım
İçimi rahatlattin
İnşallah aksiliksiz yerlesirsin sen de ben de, hepimiz
Yavrular sağlıkla gelir

İyi aksamlar kizlar bu gun 32.haftamiza girdik oglumla kaburgalarim agriyor doktorum normal seyler bunlar diyor yasayan varmi aranizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…