Kan hapı inatla bizim hoca vermiyor bana. 10.50 nin altına düşmedikce olmaz diyor. Kan hapı geçici çözümmus ama deger düşükse kesin kullanımı şart. Ben bol mercimek bulgur üzüm tüketiyorum. Şükür degerler hic ilac kullanmamama rağmen cok iyi. Başta Düşüktu beslenmeyle toparladık. Sende yeneme elbet dikkat ediyorsundur biraz üzüm ekle diyetine hallolur. Ha bi de ben kalsiyumla Demir grubunu bir arada tüketmiyorum. Yoksa Demir boşa gidiyorBu haftadan sonra hem yerini hem haftalarini bulurlar benim kocaminda kafasi buyuk ama boyle dogmamistir sanirim :) bizede kandan baska bisey vermiorlar ona ragmen degerlerim dusmus sonumuz hayrolsun insallah
Ben hem cuski aldım hem Aden&anais Marka aldım. Ebay den İngiliz kanalından aldık cok memnunum simdiden. Bu arada hepimizin bayrami kutlu olsun.hepimizin bayramı kutlu olsun arkadaşlar.. :)
Ben hem cuski aldım hem Aden&anais Marka aldım. Ebay den İngiliz kanalından aldık cok memnunum simdiden. Bu arada hepimizin bayrami kutlu olsun.
Bebek arabamızı da aldık bugaboo araç koltuğumuz da cybrex mı neyse iste ondan. Indirimden 300tl ye aldık. Yatak ikea sifonyer de ikea. Sepet beşiğimiz zaten hazırdı. Oyle iste. Şükür bitirdim her seyi bir bezleri kaldı. Sen ne durumdasın ? Hafifledi mı baya
lcwden aldim canim.Cnm terlikleri nerden aldinnnnn
Bana doktorum vitaminler bebeği sisiriyor bundan dolayı çok ?kullanmani istemiyorum diyip kesmişti 2 ay'önce
Su an demir, magnezyum, omega ve kalsiyum kullaniyorum
Omega ve kalsiyum dönüşümlü biri bigun diğeri bigun
Kan hapı inatla bizim hoca vermiyor bana. 10.50 nin altına düşmedikce olmaz diyor. Kan hapı geçici çözümmus ama deger düşükse kesin kullanımı şart. Ben bol mercimek bulgur üzüm tüketiyorum. Şükür degerler hic ilac kullanmamama rağmen cok iyi. Başta Düşüktu beslenmeyle toparladık. Sende yeneme elbet dikkat ediyorsundur biraz üzüm ekle diyetine hallolur. Ha bi de ben kalsiyumla Demir grubunu bir arada tüketmiyorum. Yoksa Demir boşa gidiyor
Kizlar yaa sabahlari sol kasigim fena agriyo. Bebis erkenden gelecek diye odum patliyooobu sabah daha fenaydii sol tarafima yatiyodum baya bi zaman donemedim obur tarafa. Bi taraftan da afedersiniz idrara cikmam lazim zor tutuyorum. Bi sure kaldim oyle sonra da oglene kadar uyudum nerdeyse. Daha yatsaydim yatardim o derece.. simdide midem bulaniyo. Dogum yaklasti galiba.....
yaaaa ne demessin bacım hazır eşim evdeykenn anasını ağlatayımKolay gelsin gökçe, bir hamarat anne adayı daha
bencede bitsin ve gelsin bebişler... 2 ay sonra uff pufff diyecez belki ama akşamalrı dayanamıyorum sırt ağrılarınaaKolay gelsin canim sana hazirliklar bitsin artik yavaş yavass
aynenn öyle bir bitirip ayağımı uzatabileydim işte ozaman hop diye gelecek gibi bebişKolay gelsin sana bacimm.bi yerden baslayinca devamida geliyor zaten.yorma kendini cokk dikkat et cnm
Sabahlari bende de ayni problem oluyo canm.
Sende de erken dogum riski var mi? Bende var da..
Kizlar sizlere sormam gereken bir seyler var.. Simdi benim Dr antep te ben diyarbakirdayim takibimi o yapiyo bir ay oldu en son randevuya ama biz konusmustuk kasim sonu gidicem antebe o zaman gorusucez diye. Aylik randevum geldi ilaclari konuşmak için aradim bana folbiol gyno ferro magnezyuma devam 100 luk de progestan al bi tane dedi 2 günde bir de kalsiyum. Progestan almasam bi şikayetim yok dedim erken doğuma karşı veriyorum calisan bayanlara dedi. E ben calismiyorum dedim. Almak istemiyorsan da alma dedi. Bi de uykuluydu sesi:) hic guven vermedi yaa sadede geleyim siz ilaç ne kullaniyorsunuz??
Ben de ilk ayimda kullanmistim progestan da simdi bi anlam veremedim gereksiz yere kullanmak da istemiyorum hormon sonuçta ama burada erken dogurma riskini de göze alamam rezil olurum çünkü hazirliklarim antep te doğum cantam yanimda bi tekProgestani ilk aylar kullandm dusuk olmasin diye.erken dogumu onlemek icn baska ilaclar var canm genelde dr onu veriyo ben prepar kullaniyorum.nidilat adalat kullananlarda oluyo erkn dogum icn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?