2014 Aralık Anneleri

kasım annelerinden öğreninn bencede kızlarrrr...arada beklerizz sizleri.bizden çok kişi ekim annesi oldu...sizlerde kasımda bekkeyin derimmmm

insallah dedigin gibi olur canim aslında biraz kuruluk vardi o yuzden zorlamis olabiliriz

Yaniii o zamn tabi agrili olur.. takviye bisi kullansana. Gleitgelen su bazli jel var eczaneden temin edebilirsin :) hicbi zarari olmaz sana da bebege de.

oh oh bitmiş zaten ama illa çıkıyor eksiği ne aldın ? eksik diyince sanki benimde daha varmış gibi geliyor. bizim de mobilyalar 5 iş gününe anca çıkar yola dendi beklemedeyim. iyice sabırsızlanmaya başladım ben sağ sağlim zamanında gelsin yavrularımız hem onların hem bizlerin sağlığı yerinde olsun. çok sevindim senin adına. isim düşündün mü?

Erken dogum riskim olunca bitti bzm artik.kotu oldu ama sabredcz artk..

Oglum 36 haftalik dogdu.suan da 34 haftann icndeym.bu sefer ciger gelistrci ignelerimi atildm ins bi sorun olmz erkn dogsada.
ben bu iğneleri profa sordum eğer 34. haftaya ulaşamayacak bi durum varsa yapıyoruz dedi ama 34. haftadan sonra doğan bebekler ya da sabırsız bebeklere gerek yok boşuna yani iğneler dedi. 34te tamamlanıyor bildiğim kadarıyla ciğer gelişimi ama yine de bi araştır ve önlemini al ki zaten almışsın.

kızlar cinsellikten açılmış mevzuu bizim 7 aydır kapalı yollar doktor da uyarmıştı dikkat diye benimki tırstı ne kadar ben istekli olsam da olmaz diyor başka bir şey demiyor

Kizlar merhaba gecmisi oku oku bitiremedim.Normalde gece uyuklayan hamisler bu gece ne kadar aktifmissiniz:)
Ben cok dertliyim kizlar resmen dogum gelmesin istiyorum su an.Ben anneme uzak bir sehirdeyim esimle.Kayinvalidem de yalniz esi yok bize yakin oturuyor.Annem de yalniz ama o memlekette.Esim ataninca biz buraya geldik.Kayinvalidemin dogalgazi yapiliyodu ama hala o alttaki kutuyu takmadilar.Kalorifer kazanlari da bozuk.Sanirim dogalgaz kutusunu da takmiycaklarmis falan filan.Bu yil napcak bilmiyom.Esimle aksam oraya gittik.Isiticimiz var onu götürdük.Esim diyo zaten bebek olunca bizde kalirsin bu kis öyle gecer diyor.Tamam gelsin basimin üstünde yeri var ama ben bebegim ve esimle yalniz kalmak istiyorum 20 gün sonra.Annem de memlekete dönecek 20 güne kardesim okuyo cünkü.Ben de hii evt gelirsin filan dedim ama koca kis bizde durucak ben biri varken rahat edemiyorum.40 gün durmasin derken koca kis bizde durursa ne diycem kizlar ben esime.Moralim cok bozuk kimseye de anlatamiyorum.Kayinvalidem iyidir ama herkesin kendi düzeni iste.Ben evimde bebegime kendim bakmak istiyom offfff aglicam simdi napcam bilmiyom

Canım aynı sorun bende de var, bizim de evlatlarimiz olacak, bence gelsin kalsın yazık
Merhametli olmaya çalış, Allah mükafatını verecek inşallah
Bizimde doguma 1 ay kala gelecek 3-4 ay kalır ama napalim sağlık olsun diyorum, br zararı yok ama faydasi da yok sağolsun
Sabret derim ben
İnşallah birşeye karışmaz, canımızı sikmazlar

Haklisim cnm merhamet göstermek gerek ama bnde iste kafama taktim mi sütümü kesene kadar düsünürüm.Korkuyorum o günler mahvolucak diye.Esime de söyleyemiyorum.Annem yardim eder bebege bakmamiza deyip duruyor.Ben kendim bakarim yavruma.Sürekli evde birileri kendimi kasiyorum misafir var diye. Napicam ben ya cok üzgünüm. Birde illaki karisicak biliyorum.Ben de yüzümden belli ediyorum mutsuzlugumu engel olamiyom kendime.Ben de oglan anasi olucam korkuyom bisey demeye ama iste gencim bilmiyom yanlis mi düsünüyorum.
Biz kayinvalidemle kisilik olarak farkliyiz baya hem 3-4 ay kendi annem de kalsa bunalirim yani.Anlayissiz miyim acaba

canim uzerinde yazan su 4k6476z8

Kendimi okuyorum sandim.insan kendi annesi olsa da bunaliyor o kadar zaman. Benim de evimin içi doluydu uzunca kaldi bi suru misafir vardi. Insan hic rahat edemiyor tabi. Ama ben kendimi sinirlendirip gerilmekle kalmis oldum.. nasil olsa kalacaksa kendini kasma bari... iyi dusunmeye calis. Biz de anne olcagiz. Idare etmeye calis bence..

Teşekkur ederimm paylastigin icin hemencikk gidip aldim bende terligiii
iyi yaptin canim nette satilanlara bi dunya para vermeye gerek yok belkide normal dogurucam 1 gunde evime gelicem. kalkip o sacmasapan terliklere dunyanin parasini vermek istemedim kaldiki tarzim degil. bunlari yikayip evdede giyebiliriz. krem rengi olanda guzel ama dokusu triko oldugu icin tuylenit diye almadim.

İnşallah canım, hayırlısıyla doğuralım az kaldı artık :)
Ben kızılayda çok yer gezdim, pijama takımımı moda çarşısının altından altık ama sonra kocabeyoğlunun alt katında pijama dünyasını keşfettim ve orayı tavsiye ederim sana da. 2 gecelik 1 sabahlık aldım oradan, fiyatları da diğer yere göre uygun geldi. Marilyn, nena, rozalinda falan hepsi var. Az da olsa indirim yapıyorlar bu arada, şansını dene mutlaka :)
Doktor işini ne yaptın bu arada, randevu aldın mı?

kızlar terliklerden söz edilmişken aşağıda linkini verdiğim terlik nasıl sizce?

http://www.lcwaikiki.com/urun/outlet/LC-WAIKIKI/kadin/Ev-Terligi/2051745/416451

Bu ayakkabı gibi olduğundan giy çıkar zor olabilir canım. Bugün arkadaşlar waikikinin terliklerinden bahsedince ben de gittim krem rengi çok tatlı bi terlik aldım lcw den. Bence böyle patik tarzı değil de terlik tipi al sen de, tabi çok beğendiysen sen bilirsin yine de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…