Teşekkur ederimm paylastigin icin hemencikk gidip aldim bende terligiiilcwden aldim canim.
Ben bulamadım, nereden aldın canımTeşekkur ederimm paylastigin icin hemencikk gidip aldim bende terligiii
@_swift_ olmuyo böle, aktif deilsin buralarda :) kasım annelerini biz de merak edioz kuzum da aslımızı bilelimkasımdakiler için isyan123 neyse burda da o sen olmalısın, her şeyden hbrin olmalı, öyleydi gidişat. bu arada biz de face'te eklesek ya kızlar birbirimizi
kizlar buarada esinizle münasebetiniz devam ediyomu?
Canim insallah zamaninda gelirler... oglun ne kadar erken dogdu??
insallah dedigin gibi olur canim aslında biraz kuruluk vardi o yuzden zorlamis olabiliriz
Erken dogum riskim olunca bitti bzm artik.kotu oldu ama sabredcz artk..
Oglum 36 haftalik dogdu.suan da 34 haftann icndeym.bu sefer ciger gelistrci ignelerimi atildm ins bi sorun olmz erkn dogsada.
oh oh bitmiş zaten ama illa çıkıyor eksiği ne aldın ? eksik diyince sanki benimde daha varmış gibi geliyor. bizim de mobilyalar 5 iş gününe anca çıkar yola dendi beklemedeyim. iyice sabırsızlanmaya başladım ben sağ sağlim zamanında gelsin yavrularımız hem onların hem bizlerin sağlığı yerinde olsun. çok sevindim senin adına. isim düşündün mü?Evet evet hazırladık çoğu şeyi. Önce bebişkonun odasını boyattık, hani bi ton belirliyosun da makinada karıştırıp elde ediliyo ya, o şekilde, mavinin açık bi tonu. Çilek'ten Safari Natura oda takımı aldık, tülü perdesi avizesi hep takım. Kıyafetler alındı, yerleştirildi. Bebek arabamız, sepet beşiğimiz ve halı da alındı ama henüz gelmedi, 1 hafta 10 güne kadar gelecek. Bebiğin bakım malzemeleri, banyo malzemeleri falan tamam. Hastane çantam tamam. Yani çoğu şey bitti ama hala hergün bi şeyler buluyorum alacak :) Az önce sipariş verdim yine netten. :)
demek istediğim de oydu ikisi bir arada işe yaramıyor. zaten bilgin varmış ben yine de söyliyim demiştim :) sizin şafak kaç?Canim ama kalsiyumu aldiktan 2 saat sonra demir alabilirsin ben oyle biliyorum..
ben bu iğneleri profa sordum eğer 34. haftaya ulaşamayacak bi durum varsa yapıyoruz dedi ama 34. haftadan sonra doğan bebekler ya da sabırsız bebeklere gerek yok boşuna yani iğneler dedi. 34te tamamlanıyor bildiğim kadarıyla ciğer gelişimi ama yine de bi araştır ve önlemini al ki zaten almışsın.Erken dogum riskim olunca bitti bzm artik.kotu oldu ama sabredcz artk..
Oglum 36 haftalik dogdu.suan da 34 haftann icndeym.bu sefer ciger gelistrci ignelerimi atildm ins bi sorun olmz erkn dogsada.
Canım aynı sorun bende de var, bizim de evlatlarimiz olacak, bence gelsin kalsın yazıkKizlar merhaba gecmisi oku oku bitiremedim.Normalde gece uyuklayan hamisler bu gece ne kadar aktifmissiniz:)
Ben cok dertliyim kizlar resmen dogum gelmesin istiyorum su an.Ben anneme uzak bir sehirdeyim esimle.Kayinvalidem de yalniz esi yok bize yakin oturuyor.Annem de yalniz ama o memlekette.Esim ataninca biz buraya geldik.Kayinvalidemin dogalgazi yapiliyodu ama hala o alttaki kutuyu takmadilar.Kalorifer kazanlari da bozuk.Sanirim dogalgaz kutusunu da takmiycaklarmis falan filan.Bu yil napcak bilmiyom.Esimle aksam oraya gittik.Isiticimiz var onu götürdük.Esim diyo zaten bebek olunca bizde kalirsin bu kis öyle gecer diyor.Tamam gelsin basimin üstünde yeri var ama ben bebegim ve esimle yalniz kalmak istiyorum 20 gün sonra.Annem de memlekete dönecek 20 güne kardesim okuyo cünkü.Ben de hii evt gelirsin filan dedim ama koca kis bizde durucak ben biri varken rahat edemiyorum.40 gün durmasin derken koca kis bizde durursa ne diycem kizlar ben esime.Moralim cok bozuk kimseye de anlatamiyorum.Kayinvalidem iyidir ama herkesin kendi düzeni iste.Ben evimde bebegime kendim bakmak istiyom offfff aglicam simdi napcam bilmiyom
Haklisim cnm merhamet göstermek gerek ama bnde iste kafama taktim mi sütümü kesene kadar düsünürüm.Korkuyorum o günler mahvolucak diye.Esime de söyleyemiyorum.Annem yardim eder bebege bakmamiza deyip duruyor.Ben kendim bakarim yavruma.Sürekli evde birileri kendimi kasiyorum misafir var diye. Napicam ben ya cok üzgünüm.Canım aynı sorun bende de var, bizim de evlatlarimiz olacak, bence gelsin kalsın yazık
Merhametli olmaya çalış, Allah mükafatını verecek inşallah
Bizimde doguma 1 ay kala gelecek 3-4 ay kalır ama napalim sağlık olsun diyorum, br zararı yok ama faydasi da yok sağolsun
Sabret derim ben
İnşallah birşeye karışmaz, canımızı sikmazlar
canim uzerinde yazan su 4k6476z8Selam kızlar
Bugün watsonsdan kullan at külot aldım
Unibaby yeni doğan ıslak mendil
English home da bitmiş indirimliler
Canım terlik bulamadım iki lcw gezdim
Kasadakilere sordum resmi gösterip kodunu istediler, bana kod verebilmen mümkün mu
iyi yaptin canim nette satilanlara bi dunya para vermeye gerek yok belkide normal dogurucam 1 gunde evime gelicem. kalkip o sacmasapan terliklere dunyanin parasini vermek istemedim kaldiki tarzim degil. bunlari yikayip evdede giyebiliriz. krem rengi olanda guzel ama dokusu triko oldugu icin tuylenit diye almadim.Teşekkur ederimm paylastigin icin hemencikk gidip aldim bende terligiii
But
Bütün vücut degil cnm ellerim ve ayaklarim zaten kütük gibi şiş patetes gibi oldu parmaklarim ödem sanirim bide ustune kasinti canim cıkacak gibi oluyorum geceleri uyuyamiyorum. Hayirlisi ile bi dogursaydik iyiydi. Bu arada bende gecelik alıcam mavi istiyorum sabahlikli falan sen nerden aldin bende avm de falan baktim ama icime sinen bisey olmadi. Kizilayda nerden aldin?
kızlar terliklerden söz edilmişken aşağıda linkini verdiğim terlik nasıl sizce?
http://www.lcwaikiki.com/urun/outlet/LC-WAIKIKI/kadin/Ev-Terligi/2051745/416451
canım benım kocam yaklaşmıyo bana korkudan yasak degılmı dıyo anlatamıyorum onun ıcın kardes kardes uyuyoruz:)kizlar buarada esinizle münasebetiniz devam ediyomu?
bendede agrı var canm artık rahat oturamıyorum kendını dayıyo sanırsın ordan cıkacak:)İyi aksamlar kizlar bu gun 32.haftamiza girdik oglumla kaburgalarim agriyor doktorum normal seyler bunlar diyor yasayan varmi aranizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?