2014 Aralık Anneleri

Ahanda benden buldumm bende cok uyuyorum.uykuyu hic sevmem ama dayanamiyorum..doner ins bebiste daha iki uc haftan var belli olmaz cnm..kilosunada masallah diyelim..bebegin kizmi? Kizlar beli agritirmis erkekler kasiklari dedi annem digum esnasindada gecerliymis dogrumu bilmem amaaa.benimde bel fena.bulasiklari makinaya yerlestirene kadar iki kere ara veroyorum malesef... I

canim bulanti disinda anlatigin seyin aynisini bende bugün yasadim sabah yatakta ama erken dogum riskim filan yok benim gerci benim bebek ters kolay kolay gelmez sanirim

saol canim erkek benimki ..bel olayi tamda bulasik makinasi pozisyonunda fazlasiyla agriyo :) sanirim agirlik ozaman bele daha cok geliyor

canim bizde bugun 34+0 olduk. benimki 2hafta once donmustu cumartesi kontrole gittik kafasi yine yukardaydi. artik donsede inanmıyorum geri donuo sonra. uyku hali bendde var az önce 1 saat kestirdim mesela ama kasindigim icin gece uykum cok bolunuyo.

canim bulanti disinda anlatigin seyin aynisini bende bugün yasadim sabah yatakta ama erken dogum riskim filan yok benim gerci benim bebek ters kolay kolay gelmez sanirim

Insallah zamaninda gelirlr yaa daha minikler.. bari bi 3 kilo olsalar pek korkum kalmazdi...

Herkese iyi akşamlarrrr. İyisinizdir inşllah. Ben dayanamıyorum gelse artık sevsem miniği

Kizlar ben bisey sorucamm.
Bebeklerin ustunu neyle ortucez.
Ince bebek yorganlarindan mi alicazz.
Benim kafam karistidaa.

Canim benim sancilarim 10 dk da 3 defa sancim cikinca nst de riske atmadi dr.suan ilaclarla sancim giderilmeye calisiliyo.

benimkide aynen senin gibi basta tersti düzeldi simdi geri ters dönmüs inatlasiyolar :) hayirlisi olsun yerleride daraldigi icin benim dr bu haftadan sonra zor döner dedi sen hazirlan sezeryana die tembihledi valla

Insallah zamaninda gelirlr yaa daha minikler.. bari bi 3 kilo olsalar pek korkum kalmazdi...

olurlar canim ins

Benim kafam karistidaa.

ben hazir yorganlardan alcam yani yün filan olmiycak onlarin kullanimida yikamasida rahat bide kis iceriler zaten sicak olur o hazirlarin kislik olanlarida oluyor onlara bak istersen sana incesi denk gelmistir

İyi yapmışsın canım güle güle kullan. Zaten waikiki kötü bir marka değil, bi arkadaşım çalışmıştı orada ve piyasada en iyi kumaş kullanan mağazalardan biri demişti ama tarzı pek iyi değil sadece :) arada böyle iyi şeyler çıkıyor biz de kapıyoruz hemen, uyanık olmak lazım
bebek kıyafetlerinin de hepsi %100 pamuk, her yerde öyle ve önemli olan da o zaten.

Kizlar lcw terliğinin kreminden bende aldın hoşuma gitti... hem fiyati uygun hemde şık.. bebeğimizin adına karar veremedik biz yaa yusuf kayinbabamin adı yanina ne olsun karar veremiyorum kızlar bana yardım edin nolur isim bulalım... çok çaresizim bu konuda

Bu ayakkabı gibi olduğundan giy çıkar zor olabilir canım. Bugün arkadaşlar waikikinin terliklerinden bahsedince ben de gittim krem rengi çok tatlı bi terlik aldım lcw den. Bence böyle patik tarzı değil de terlik tipi al sen de, tabi çok beğendiysen sen bilirsin yine de :)[/QUOTE]

Anladım ben de o yüzden sordum hani nasıl olur diye? lcw en kısa zamanda uğramaya çalışacam dediğin gibi alır giyeriz sonra da getir evde yıka yine kullan.

yusuf mirza diye öğrencim var, çok yakıştırıyorum bu iki ismi ben :)

kızlar aslında topic çok iyi oldu en azından uykusuz gecelerimizde konuşabileceğiz birbirimizle ve zamanımız yaklaştıkça heyecanımızı da paylaşırız.

yusuf mirza diye öğrencim var, çok yakıştırıyorum bu iki ismi ben :)
Çok ağır gibi geliyo ikisi birden düşünmüştüm aslında. . Aklımda olan isimler emir kaan eymen bide en çok kuzey var yusufa uyuyo diye. . Teşekkür ederim ama ilgin için :)

Benim kafam karistidaa.
ilk zamanlar yorgan olmaz dıyordu buradaki tecrubeli arkadslar .. bende ince penye bahtanıyeye kudak gibi sardıkdan sonra uzerıne baska bi bahtaniye daha örterim dıye düşünüyorum . normalde uyku setinin yorganı var ama zaten gunduzleri odasında geceleri yatak odada beişkte yatırmayı planlıyorum .. bahtanıyelerle bu kısı geırecek bebiş sanırım

Tamam cnm bende bakiyim ozaman oraya pijama takimim tamamda gecelik almam lazim sezeryanda gecelik en rahati, aslinda ilk dogumdan var geceligim ama pembe, simdi oglusuma ozel mavi olsun diyorum:)) c.tesi icin randevu alcaktim ama esimin sinav durumu cikti, o yuzden arayip hafta ici bir gune alicam. Bu arada bisey sorcam sen kuafor ve fotograf hizmeti istedinmi hastaneden ekstrami onlar yoksa fiyata dahil hastanenin hizmetine giriyormu?

Çok ağır gibi geliyo ikisi birden düşünmüştüm aslında. . Aklımda olan isimler emir kaan eymen bide en çok kuzey var yusufa uyuyo diye. . Teşekkür ederim ama ilgin için :)

rica ederim. bence ulama olmamalı iki isim olunca. yani ikinci isim sesli harfle başlamamalı, yusuf emir mesela, yusu femir gibi oluyo sanki.. yusuf kaanı da beğendim ben. bizimki de mustafa kaan. :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…