2014 Aralık Anneleri

KIZLAR GÜNAYDIN, 31+3 OLDUK. ALLAH BUGÜNLERİDE GÖSTERDİ. NEYSE, DÜN 29 EKİM RESMİ TATİLİ FIRSAT BİLİP, BEBEĞİN ÇAMAŞIRLARINI YIKADIM.

YIKAMAMIŞ OLANLARA TAVSİYE; HEMEN KURUMUYOR. BENİM 2 ÇAMAŞIR TELİ GEREKTİ. UYKU SETİNDEN BATTANİYESİNE HERŞEYİNİ YIKADIM. DALAN TOZ SABUN VE DALİN YUMUŞATICI KULLANDIM. MİS GİBİ KOKTULAR.
BUGÜN AKŞAMA KADAR KURURSA Bİ KISMINI ÜSTÜLEYECEĞİM.
YATAĞIMIZ GELDİ, DOLABIMIZ ZATEN VARDI, SİRKELİ SUYLA VE NORMAL DETERJANLA 2 KERE SİLİNDİ AMA BENİM DOLAP KENDİ KENDİNE KOKU ÜRETİYOR. SANIRIM HAVA ALMIYOR. ŞİMDİLİK KAPAKLARI AÇIK. ESYALAR DOLDUKÇA GEÇER DİYE UMUT EDİYORUM AMA DOLAP İÇİ BEBEĞE ZARAR VERMİCEK KOKU GİDERİCİ BİLENİNİZ VARSA TAVSİYE EDERSE SEVİNİRİM. TÜM İŞLERİMİZ BİTTİĞİNDE ODAMIZIN RESMİNİ KOYACAĞIM.

Kizlar ya banada isim konusunda yardim edin oglusuma hala isim bulamadik aklimdakiler mert, aras, engin, emre vss ama yinede cok sinmedi bu isimlerde varmi aklinizda baska isimler???

canım arasın anlamını begenmedim .. içlerinde mert en iisi biz Yusuf koyacağız düşünmez misinizzzz

Arap sabunu ile silmenin de kokuyu giderdiğini duymuştum. Dene istersen.

Kizlar ya banada isim konusunda yardim edin oglusuma hala isim bulamadik aklimdakiler mert, aras, engin, emre vss ama yinede cok sinmedi bu isimlerde varmi aklinizda baska isimler???
Benim oglumunda ismi yokkkk
Ilk esim ertugrul dedi vazgecirdim
Poyraz
Dincer
Eren
Secenekleri arasında
Beim kulagima yusuf cok guzel geliyooo
Birde eren

canım çok geçmiş olsun.. bence de bir doktora daha git. hayırlısı olsun inşallah.

ben de 18 oldum elifcim. düşünüyorum şöyle. doğuma 3 hafta var. 3 haftada 2 alsam 20 ile doğursam. bebek 4 doğsa, eşi suyu kanı ödemi otu poku derken maksimum 8-10 kilo gider. bıngıl bıngıl 10 kilo yağ kalacak bana (( sağlıklı olsunlar bizde sağlıklı olalım da 6 aya gider inşallah kilolar. nasılsa kışın kamufle kolay:))

kızının ismi ne canım? emre oğlumun ismi, ben emre öneririm. emreler çok yakışıklı ve iyi huylu genelde.

canım arasın anlamını begenmedim .. içlerinde mert en iisi biz Yusuf koyacağız düşünmez misinizzzz
yUsuf ismi cok guzel o isimdeki bebeklerde genelde cok guzel olurmus ama kuzenin cocugin adi yusuf oda biraz cinstir simdi der bizden ozendi koydu falan o yuzden dusunmedim.

Kizin adi Elif cnm.

cnm öncelikle gecmis olsun. moralini bozma ve hamilelignin tadini cikartmaya bak. tabiki tekbirini alicaksin ve taktir Allah'tan. Doktorunun tavsiyelerine uy ve rahim kisaliginda genelde bol bol dinleyis yatak istirihati veriyorlar duye biliyorum. Kilonda hic bir sorun yok bence, ben senin haftandayken sadece 3kg almistim. genelde son aylarda hizla aliniyor. tabiki saglikli beslenmeye bakmalisin, süt, meyve sebze vitamin haplari al insallah. Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insAllah

Dolabin icine lavanta keseleri falan koysan olmazmi?

bebeğim geçmiş olsun son zamanlarda insan cidden zorlanıyormuş bugün de bana cok baskı yapıyor gibi gelio acaba döndü mü lavabodan cıktıgım anda bile tekrar gelio çişim maşallah yani ilk defa gece yarısı da kalktım sabaha karşı yine .. döndüyse ne güzell cumartesi randevumuz varr her seferinde daha çok özlüyorumm oğluşumu

İnş ödemdir canım ya. ellerim ve yüzüm şiş zaten bu aralar.
teşekkür ederim canım sen de bitirirsin inş kolayca

canım tek Yusuf düşünmez misin bütün kk Yusuf koysunn ohh misssss

elifceeeee
sen miyadını bekleyecekmisin? ilki sezaryanmıydı? benim izne ayrılmama 13 gün kaldı. ilki sezaryan olunca doğum da muhtemelen 38+4 de olacak. 24 kasım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…