2014 Aralık Anneleri

Canim zaten pusette vs yerde yatrcksan yorgan kullanamazsin.annemin ordugu orme kucuk battaniyeyle ortmustum oglumu.hastane cikislarinda olan ince battaniyele kundak gibi sardim gevsek bi sekilde oyle idare etmstk biraz buyuyene kadar.oglumda aralik dogumlu benim.kizimda erkn gelmezse aralik dogumlu olcak nasipse yine oyle uyuturum.cok ortmeye gelmiyo zaten rahatsiz oluyorlar.dogunca anlarsiniz.ben cok ortmemistim hafif serin yatmak daha cok hoslarina gidiyo.24 derecede ince bi battaniyrle uymak onlara yetiyo canm.

Kizlar bi de 2 yasina kadar muhakkak emzirin.4 aylik olunca o donemlerde birakmak istiyo ille bebekler savasin biraktirmayin emzirin.sizin icin cok zorlu bi donem olcak ama bebeginiz icin onemli.birde ek gidaya gectkten sonra ek olarak sut vermeye basladiginizda ozellikle mevsim gecislerinde aptamil sut kullanmanizi oneririm bagisikliga onunda faydasi oluyor.Allah a sukur oglum kolay kolay hasta olmaz.

Hanimlar bugun cok rahatsizdik kizim beni cok yordu sabahtan beri karnim aciyordu gece acillik olacagim diye korkmustum.simdi bir saattir cok sukur rahatladim.benim minik kuzunun kafa asagida 30. Haftadan beri.ama 30. Haftada gogus kismi sagda ayaklar soldaydi.32. Haftada bi kere rahatsizlandim karnim patlayacak gibi olmustu aaa sonra sabah bi kalktim bizimkinin gogus solda ayaklar sagda cok korktum kafasinin yeri degisti diye.ama degismemis.simdi yarin 34. Haftaya girioz ve bugun yine ayni siskinligu hissettim aaaa bide baktimki bizim pamuk sagda hickiriyor yine ayaklar solda...benimle dalga geciyor oyun oynuyor sanirim :) bakalim daha ne sekillere girecek?

bize en başından beri yasak :)
Aynen biz de öyle. Hamile kaldığımı öğrendiğim günden beri yasak. Adam yakında çıldırcak diye korkuyorum Gerçi o sorun yok diyo. Ben de az kaldı diye teselli ediyorum onu. Bazen hemen 2. çocuk olsun diyo. Sonra aklına bu durum gelince vazgeçtim en az 5 sene çocuk yok diyo

Günaydınlar Aralık'ın en güzel anneleri,
Evet haklısın aktif değilim ama farkındasındır Kasım annelerinde de çok aktif değilim Malum Kasım annesi olma ihtimalim baya yüksek bilinçleneyim diye oraya da takılıyorum. 8 Kasım cumartesi kısmetse işi bırakıyorum artık o yüzden de işte aşırı yoğunum. Fırsat bulamıyorum akşam eve gidince hazırlıklar son hız devam ediyor. Hiç bitmeyecek sanırsam. Ama daha aktfi olmaya çalışacağım kuzum
Bak eksiklerimden biri de kullan at kilot. Benimde almam gerek
Bursa mağzalarını tek tek arayıp mavi ponponlu battaniye sordum. Hiç birinde kalmamış. Nette zaten yok. Yağmalamışlar resmen
Terlikleri kk komple lcw den almış. Benimde almam lazım ama bir gidemedim. Ablama söyledim baksın bakalım varsa bana da alsın Benim neyim eksik lcw terliğim niye olmasın
Hemen Hemen senin odada 1 ay kala gelmiş oluyor canım
İçimi rahatlattin
İnşallah aksiliksiz yerlesirsin sen de ben de, hepimiz
Yavrular sağlıkla gelir
Rahatladıysan ne mutlu bana Sen diğer işlerini halletmeye çalış. Oda geldimi 1 hafta havalansın sonra yerleştireceğiz mecbur. Zaten bizim bebiş hemen odasında yatmayacak. Yanımızdaki beşikte yatacak 6-8 aya kadar yanımızda olacağı için koku komple çıkar odadan Amin canım Amin.
kasım annelerinden öğreninn bencede kızlarrrr...arada beklerizz sizleri.bizden çok kişi ekim annesi oldu...sizlerde kasımda bekkeyin derimmmm
Haha öğreniyoruz zaten isyanım ama burda da yokluğum farkedilmiş
Haklısın. Seni çok iyi anlıyorum. Şahsen benim kv taş çatlasa 1 hafta durur diyorum ama kendi annem mevlüte kadar durur. İmkanım olsa onun da gelmesini istemem ama oda sırf gelen gideni karşılamak için evde bulunacak. Evet en güzel dönemlerimizde yalnız çekirdek aile ile kalamayacağız ama onlarda merak ediyor işte. Heleki senin bütün kış birlikte olman çok kötü ama eğer yapılacak bir şey yoksa boşuna kendini de üzme. sana ve bebişine yazık olur. Gün doğmadan neler doğar. Belki de işleri hallolur evine gider. Sen bol bol dua ve sabır et canım.
Gerçekten ya, o saçma waykiki way way reklamları bile bu forum kadar müşteri toplamamıştır lcw ye
Reklam parası mı talep etsek firmadan

Günaydin guzel hanimlarrr..
bebeklerimizi doktora saglik ocagina goturuken ustune giydirmek icin mont gibi ne alicazzz.
Acemi anne ve kafasi karisan biri olarak bana fikir verirmisinizzz.

bebeklerimizi doktora saglik ocagina goturuken ustune giydirmek icin mont gibi ne alicazzz.

Ilk 1 aylik olana kadar battaniyeye sarip gotrmk daha iyi oluyor.kendi araban varsa daha kolay.biraz buyuyunce tulum tarzi seyler giydirip goturebilirsin.araba koltuklarina koyup ustunude onun orttunmu problem olmaz.

günaydın arkadaşlar nasılsınız.
dün bebişimin yatağına yer bulduk sonunda. yatak odasını ölçtük biçtik sonunda yatağın yanına yer açabildik. zavallı eşim dolabı bi oraya itti bi buraya itti sonunda başardık. yatağını alezini falan da yerleştirdik. üstünün de tülü vardı tozlanmasın diye onu da örttüm hazır hale geldi. ,
kızlar bu arada ben tam gaz kilo almaya devam ediyorum ya. yine 1 kg almışım 3 günde. bu ne yaa kafayı yicem 15 oldum. yarın dr kontrolüm var kesin azarlıcak yine bi de dikkat ettiğim halde.
kasılmalarım biraz azaldı. artık tamamen eminim ki yorgunluğa bağlı benim ki. birkaç gündür hiçbişey yapmıyorum hiç dışarı çıkmadım daha iyi hissediyorum kendimi.

Günaydın kızlar,

fotoğraf ekstra canım, anlaşmalı oldukları bi yer varmış ama 1000 tl gibi bir ücreti var sanırım. benim kardeşim çekeceği için istemedim. zaten eşim en baştan doğum mahremiyettir o anın fotoğraflanmasını istemiyorum dedi ve doğum anında fotoğraf çekimi düşüncesini kaldırdık kafamızdan :) sonrası falan çekilecek işte.
kuaför hastanenin hizmeti diye biliyorum ama sonradan hiç sormadım. yine de bi sor istersen sen, ben çok önemsemediğim için üzerinde durmadım olsa da olur olmasa da olur diye. onun dışında kapı süsleme, bebeğin yattığı beşik tarzı bir şey var ya adı neyse artık onun süslenmesi, misafirler için bir seferlik loğusa şerbeti ve lokum ikramı da yapıyorlarmış. doğum ücretine dahil yani bunlar da.
bebeğin ilk kıyafeti, hastanede kaldığı sürece bez ihtiyacı, senin ped ihtiyacın, göğüs kremini de onlar veriyor. bunları götürmene gerek yok. bez prima, göğüs kremi de lansinoh bu arada ben hepsini sordum
ay ne çok anlattım çenem düştü yine :)

geçmiş olsun canım, benim miniğim de bazen öyle hareketler yapıyor ki anlam veremiyorum korkuyorum. zaten artık sıkışmaya başlayacaklar içeride, itmeye başlayacaklarmış karnımızı :)

Reklam parası mı talep etsek firmadan

bence de isteyebiliriz, baksana aralık anneleri lcw nin terlik stoğunu bitirdi

günaydın canım, onu ben de düşündüm ama minik bebek mont giyemez dediler. uyku tulumu gibi bir şey olabilir, veya kalın giydirip battaniyeye mi sarıp götüreceğiz bilemedim ben de

Minicik bebişe hastane çıkışlarını zor giydireceğiz bir mont giydirilmez. Battaniyelere sarıp götüreceğiz. Biraz büyüyünce monta geçeriz :)
Günaydın, kasılmalarının olmamasına sevindim. Demek ki yorgunluğa bağlıymış. Aman dikkat et bundan sonra. Bizde geçen akşam ölçtük biçtik yer bulduk beşiğe yatak odamızda ama kafada gerçeğe dönüşmedi daha :)
Günaydın kızlar,

bence de isteyebiliriz, baksana aralık anneleri lcw nin terlik stoğunu bitirdi
Günaydın canım sanada, Evet terlik stoğunu bitirdi kk umarım 1 adet bana kalmıştır :)

Okadar para aliyolar bi zahmet versinler herseyi, kuafor hizmetini olsun versinler bari:) bu arada sen normal dogummu yapcan sezeryanmi gun verdimi sana, ben simdi hala gataya gidiyorum.en son gidisimde adam listeye adimi yazdi gun verdi bende bozuntuya vermedim burda yapmayi dusunmuyorum falan demedim yani 24 kasima tarih verdi:))

Kizlar ya banada isim konusunda yardim edin oglusuma hala isim bulamadik aklimdakiler mert, aras, engin, emre vss ama yinede cok sinmedi bu isimlerde varmi aklinizda baska isimler???

günaydın canım, şişlik de olabilir ya kiloyu takma kafana. çok sık tuvalete çıkmıyorsan vücudun su tutuyor olabilir. doktorum öyle demişti bana.
bizim odamız haftaya gelecek, kıyafetlerimiz de haftaya yıkanıp ütülenecek bir sürü iş bekliyor beni sen bitirmişsin ne güzel. güle güle kullanın hepsini inş :)

veriyor olabilirler ya gittiğimizde soralım onu da :) haftaya perşembe gideceğim ben inş.
ben normal istiyorum inşallah, o yüzden gün falan konuşmadık hiç canım. 18 aralıkta 40 haftam doluyor işte ama minik ne zaman gelir bilmiyorum :) gata'da 24 kasıma verdiyse burada da aynı olur muhtemelen. kontrol günümü denk getireyim de ziyaretine geleyim

slm kızlar plesentasında erken yaslanma olan var mı

leoparlı pembe beni benden aldı şuanda .. en yakın zamanda gitsek ii olacak ya avrupa yakasındayız zaten yakın da bize teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…