ben de zaman zaman yaşıyorum, özellikle yorulduğum zamanlarda ama hamilelikten önce de ara ara olurdu yani tamamen yorgunluktan olabilir benimki, çatı açılmasını bilemiyorum canımsen de yordun mu kendini bu aralar, ondan olabilir mi?
Daha önce kum dökmüştüm aslında taş ağrısı da onun gibiyse ikisini ayırt edebiliyorum. Ama göstermekte fayda var tabi. Çok teşekkür ederim.böbreklere baktır canım benimde kuyruk sokumum böyle sancı şeklinde ağrıyordu hem üşütmüşüm hemde taş varmış böbreğimde dr endişelenme dedi doğuma kadar etkilemez bizi dedi
Massallah dedigin gibi tam futbol topu gibi olmus karnincanımm çok saoll ben atmıştım gecenlerde bi foto yine attim ölesee haftasonu çekilmiştik eşimleeeeyusuf basket topu gibi çıkmışş ama idare edinn buarada fotoda edirnedeyizz .. veee sanırım 2-3 günde 2 kilo aldımm şaka gibiiiiii bu ne yaaa
Eki Görüntüle 1287436
Agaydin arkadasimiz hakliii.anammm bende bi kac gundur aynisini dusunuyorum kiz yayilir erkek top gibi sivrilirmis pekteinanmiyordum ama dogrumu nedir? Masallah seninki basket topunun hakkini veriyorrr..durusundan sanirsam..bizimki yayildi yanlarim bingil bingil su oluyor oturuncaaa:) fotoda super olmuss bu arada masallah ikinizede..canımm çok saoll ben atmıştım gecenlerde bi foto yine attim ölesee iaaftasonu çekilmiştik eşimleeeeyusuf basket topu gibi çıkmışş ama idare edinn buarada fotoda edirnedeyizz .. veee sanırım 2-3 günde 2 kilo aldımm şaka gibiiiiii bu ne yaaa
Eki Görüntüle 1287436
Agaydin arkadasimiz hakliii.anammm bende bi kac gundur aynisini dusunuyorum kiz yayilir erkek top gibi sivrilirmis pekteinanmiyordum ama dogrumu nedir? Masallah seninki basket topunun hakkini veriyorrr..durusundan sanirsam..bizimki yayildi yanlarim bingil bingil su oluyor oturuncaaa:) fotoda super olmuss bu arada masallah ikinizede..
millet hastane cantaniz hazirmi? neler koydunuz? ben ütü isini bitirdim neler kiysam karar veremedim. sizden kopya cekiym.
kizlar bebeklere mont denilmis tek battaniye soguk gecirir diye düsünüyorum ben aldigim biseyi paylasiym sizede fikir olur
http://www.hm.com/tr/product/99677?article=99677-B
KIZLAR GÜNAYDIN, 31+3 OLDUK. ALLAH BUGÜNLERİDE GÖSTERDİ. NEYSE, DÜN 29 EKİM RESMİ TATİLİ FIRSAT BİLİP, BEBEĞİN ÇAMAŞIRLARINI YIKADIM.
YIKAMAMIŞ OLANLARA TAVSİYE; HEMEN KURUMUYOR. BENİM 2 ÇAMAŞIR TELİ GEREKTİ. UYKU SETİNDEN BATTANİYESİNE HERŞEYİNİ YIKADIM. DALAN TOZ SABUN VE DALİN YUMUŞATICI KULLANDIM. MİS GİBİ KOKTULAR.
BUGÜN AKŞAMA KADAR KURURSA Bİ KISMINI ÜSTÜLEYECEĞİM.
YATAĞIMIZ GELDİ, DOLABIMIZ ZATEN VARDI, SİRKELİ SUYLA VE NORMAL DETERJANLA 2 KERE SİLİNDİ AMA BENİM DOLAP KENDİ KENDİNE KOKU ÜRETİYOR. SANIRIM HAVA ALMIYOR. ŞİMDİLİK KAPAKLARI AÇIK. ESYALAR DOLDUKÇA GEÇER DİYE UMUT EDİYORUM AMA DOLAP İÇİ BEBEĞE ZARAR VERMİCEK KOKU GİDERİCİ BİLENİNİZ VARSA TAVSİYE EDERSE SEVİNİRİM. TÜM İŞLERİMİZ BİTTİĞİNDE ODAMIZIN RESMİNİ KOYACAĞIM.
kizlar bebeklere mont denilmis tek battaniye soguk gecirir diye düsünüyorum ben aldigim biseyi paylasiym sizede fikir olur
http://www.hm.com/tr/product/99677?article=99677-B
Kizlar hastane cantanizin icine dudak kremi koymayi unutmayin..nemlendirici yani.cunku sanci cekerken cok catliyormus malum su vermiyolar yasak..buz takviyesi yapiolar cok uzun surerse.birde dogum sonrasisda ihtiyac oliyormus tavsiyemdir (sanki on cocuk dogurdum) arkadaslar oyle dedide :)
Bende bunun pembesine bakmistim internetten nasil kalitelimi..Kizlar selam ben de bebise kundak deniyo ya su polar kundaklardan aldim (resmini koyuyorum)ona sarip bi de battaniyeye sararim diye düsündüm üsümesin diye en azindan kolunu bacagini cikarmaz sicacik durur.Haftaya olan kontrolümü bile bekleyemez oldum ,1 ay nasil bekliyoduk acaba 2 hafta gecmiyo artikEki Görüntüle 1287689
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?