- 8 Kasım 2008
- 943
- 454
- 333
- 37
Canim disi polar icinde pamuklu vir astari var terletmiycek hem de sicak tutacak ebn begendim yani.Cok kullanisli gibi duruyor hemen sar al kucagina.Ben 38.90 a aldim daha ucuzuda vardir nette belki.Bende bunun pembesine bakmistim internetten nasil kalitelimi..
Gecmis olsun canim üzüldüm.Artik agir ise gelemiyoruz ne yazik ki.Tatlim sicak su torbasi koy gevsetir kaslarini belki.Ayaklarini dik yat insallah gecer tatlim.Cok gecmis olsun.kızlar iyi akşamlar herkese.
şurda bebişin dolabını sildim ilk defa. cekmeceleri felan ,ortalıkta kuruyan camasırları topladım katladım kaldırdım yatagı düzenledim carsafları değiştirdim derken kalçamın ortasına bir sızı girdi. yürüyemiyorum iyi mi. bacağımı çekemiyorum yururken. off ya bu kadar işi nasıl yapıcam geri oturdum kaldım yaaaaaaaa
Sorma canim sormaaa yaaa yarin esimin dogum gunu bende Is yeri icin bisiler hazirladim ama suan bittimmmm..ne diye ugrastimki acep:) eskiden evde hergun olmasada iki gunde bir firin acardim pastalar borekler corekler ama artik o eski halimdennnn eser yok simdiiii sarkisi bana uyuyor:) nevresim degistirmek ise olumm:) her hafta bi kat daha zorlasiyormus..allah hepimize yardim etsin insallahızlar iyi akşamlar herkese.
şurda bebişin dolabını sildim ilk defa. cekmeceleri felan ,ortalıkta kuruyan camasırları topladım katladım kaldırdım yatagı düzenledim carsafları değiştirdim derken kalçamın ortasına bir sızı girdi. yürüyemiyorum iyi mi. bacağımı çekemiyorum yururken. off ya bu kadar işi nasıl yapıcam geri oturdum kaldım yaaaaaaaa
Kizlarrr bisi sorcam kim oldugunu hatirlamiyorum ama hani biriniz mavi draje koymustu bi siseye onu dagitacakti gelenlere hediye.uzerine sticker yaptirmisti.bana o sitenin adi lazim acil yaaa.kendi tasarlayip bastirmak isteyen bi arkadasim var turkiyeden ama siteyi kaydetmedim ben.bana burada lazim olmaz die..
vayyyy vayyyy bunları sen mi yaptın bravo bacım
Aklima geldi birisi dolap ici kokusunu sormustu icine lavanta koyabilirsiniz ya da yumusaticiyi bardaklara koyun ve icine koyun derimm.ben ikisini borlikte uyguluyorum her cekmeceye her goze ayri ayri bu islemi yaptim acinca misss gibi yumusatici kokuyor tabi ilk bi hafta sirkeli suyla sildikten sonra kapaklari acip camida acip havalandirdik.ama icini yerlestirince kapaklarini acik borakmak istemedim..bide havalar cok sogudu butun gun camini acik tutunca kapi altindan cok fena soguk geliyordu..
İyi geceler annisler. Hamile kaldigim ilk gunden beri arada lekeleniyorum yine leke gordum her defasinda acillere kostum ama kaniksadim su son ayda bebiste tekmelior hicbiyerimde agrimior dua edelimde erken gelmek istemesinzamn yaklastkkca pskolojim bozuluor
canım kasılma denen şey tam olarak nasıl bişi? vallai ben hiçbişi hissetmiyorum evde doğursam anlamıycam. bitek kaşıntı olayı benim sinirlerimi yıprattı.Sikma canini insallah zamaninda gelir.. ben de gecen hafta az kaldi dogurdum doguracaktim ama cok sukur uzerinden 8 gun gecti. Her gun sukrediyorum 1 gun daha gecti ve az daha buyudu diye.. bnm de baya agrim kasilmam oluyo ama dua ediyorum baska care yok.. psikolojin saglam olmali hic sarsilma. Cunku dogum yapicaz gucunu toplamaya bak. Sonrasinda da minicik bir beden bize muhtac olacak. O yuzden guclu durmaliyiz..
kimyager arkadaşım,canım kasılma denen şey tam olarak nasıl bişi? vallai ben hiçbişi hissetmiyorum evde doğursam anlamıycam. bitek kaşıntı olayı benim sinirlerimi yıprattı.
canım link yok.kimyager arkadaşım,
bu soruna karşılık... bu makeleyi okumanı tavsiye ederim.
iyi geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?