Kızlar oyle galiba bizimkide oyle kıpır kıpır maşallah .. Bu arada sen çalışıyordun sanırım naptın izne çıktın mıAynen canm teyit etmeden içimiz rahat etmiyo valla. Bırde benim cımcıme cook hareketli maşallah. Gece hiç uyutmuyo şimdiden beni. Oyle itiyokı içerden bazen canım yanıyo. Neyse kımıldasn iyi olsunda baska bişey istemiyorum
:) 1.71 cm boyum var.herkes aynisini diyor..ama tarti dogru o kesinyaaaa sen nasil 90 kilosun şaka gibi benden zayif duruyorsun ben 71 olmusum inanki çok sasiriyorum sana maşllah boyun kacti canim :)
Gerçekten ya, o saçma waykiki way way reklamları bile bu forum kadar müşteri toplamamıştır lcw ye
kızlar bugün kontrolümüz vardı paşamız 32+4 olmuş kilosuda 2100 gr normal değil mi doktor normal dedi ama yinede insan herşeyden korkuyo:)
Slm kızlar iyisinizdir inşallah. Bayadr giremiyodum. Dun kontrolumuz vardı. Bebişim 2 kilo olmuş. 43 cm boyu var basıda normal dogum pozısyonunda cok şükür bi problemde yok. 32+3 üç normalmı sizce kılosu boyu.
Kızlar doktorlarınız normal diyorsa normaldir. Her bebişin kilo alışı farklı. Kiloya çok takılmayın zaten. Usg kilosu ile doğdukları kilo arasında da fark oluyor.kızlar dün kontrol vardı 34+2 de 2300 gr 46 cm olmuş, 2 haftada 200 gr almış, çok az gibi geldi bana yaa1 aralık dedi dr doğum tarihine, sezeryan olacak. sizce nasıl?
ahahahah iş yerindeyimm kahkaha atmamak için zor tuttum kendimi alemsinn kuzum yaa
Dün gece yine uyutmayan bir kuyruk sokumu ağrısı yaşadım. Bugün de biraz etkisini hissettiriyor. Kabızmışım gibi hissettiriyor bir de. wc'ye oturunca ağrı geçiyor. Böyle bişi yaşayan var mı ne demektir nedir biliyo musunuz? Çatı açılması denilen şey bu mu acaba?
insan çok pimpirikli oluyo bide ilk doğum olunca bakalım hayırlısı :)Kızlar doktorlarınız normal diyorsa normaldir. Her bebişin kilo alışı farklı. Kiloya çok takılmayın zaten. Usg kilosu ile doğdukları kilo arasında da fark oluyor.
Dün gece yine uyutmayan bir kuyruk sokumu ağrısı yaşadım. Bugün de biraz etkisini hissettiriyor. Kabızmışım gibi hissettiriyor bir de. wc'ye oturunca ağrı geçiyor. Böyle bişi yaşayan var mı ne demektir nedir biliyo musunuz? Çatı açılması denilen şey bu mu acaba?
KEsinlikle çok pimpirikli oluyorsun. Benimde ilk :) Ama son zamanlara yaklaştıkça başka stresler oluyor kilosuna çok takılmıyorsun :) Usg de 3500 çıkmış 4100 kg doğmuş. Böyle farklılıkları görünce usg ölçümlerine de inanasım gelmiyor.insan çok pimpirikli oluyo bide ilk doğum olunca bakalım hayırlısı :)
Günaydın. Karaciğer enzimlerinin yüksekliğinden kaşıntı oluyormuş galiba senin de mi yüksekti ?ben daha yeni uyandim hepinize günaydinama sabaha kadar kaşınmaktan uyuyamadim agladim artik
sabahtan beri sütlü tatlı tarifleri okuyorum nette. dayanamıycam galiba bu diyet beni öldürecek yakında. en son ağustosta dondurma yemiştim ölecem tatlı diyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
canım ben eşimin patatesinden 3-5 otlanıyorum. muz da bir lokma alıyorum oğlum eşim yerken. 4 yılı geçtik evleneli evimize sarelle girmedi. dün doğumgünümdü, misafirlerim vardı pasta getirmişler. ondan yedim aylar sonra ilk defa bin pişman olarak. ama sütlü tatlı istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaKITAMAM :) BENDE AYNI DURUMDAYIM. SARALLELİ EKMEK, TEREYAĞLI BALLI EKMEK, TATLITRAMİSU HADİ BUNLARI GEÇTİM. MUZ, MUZ BİLE YİYEMİOM
BİDE PATATES KIZARTMASI. HATTA HAMBURGER. FAST FOOD.
BEBEKLERİMİZ SAĞLIKLI OLSUNDA. ŞAFAK AZ.
canım ben eşimin patatesinden 3-5 otlanıyorum. muz da bir lokma alıyorum oğlum eşim yerken. 4 yılı geçtik evleneli evimize sarelle girmedi. dün doğumgünümdü, misafirlerim vardı pasta getirmişler. ondan yedim aylar sonra ilk defa bin pişman olarak. ama sütlü tatlı istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar gratis %50 indirime giriyor belki msj gelmiştir biz bez alcaz bulabilirsek akşama 4 gün sürecekmiş bilginiz olsunnn
yok canim ben baktirmistim tum degerler normaldi deri gerilmesinden olabilirmis.KEsinlikle çok pimpirikli oluyorsun. Benimde ilk :) Ama son zamanlara yaklaştıkça başka stresler oluyor kilosuna çok takılmıyorsun :) Usg de 3500 çıkmış 4100 kg doğmuş. Böyle farklılıkları görünce usg ölçümlerine de inanasım gelmiyor.
Günaydın. Karaciğer enzimlerinin yüksekliğinden kaşıntı oluyormuş galiba senin de mi yüksekti ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?