halıları geçen hafta verdik bizde sözde 1 haftaya anca kururmuş.. verir vermez de 2 gün grip gibi bir soğuk algınlığı aldım valla meğer halı evi ev yapıyormuş.... bizde çocuk yok ona rağmen üşüttüm aman boşver verme çok da pis değildir zatengüle güle kullanın, mışıl mışıl uyusun inşallah. halıları naptın? ben yollayamadım yıkamaya.hava soğuk kombiyi ne kadar yaksakta yerde halı olmadımı ve soğuk olur, emre hasta olmasın üşümesin dedim. mutfağı sildirdim, oturma odasına da yeni halı aldım:))))) antrelere de allah kerim. baharda yollarım neydem..
Ayyy sorma bacim yaaaa.dun ben isleri hallettikten sonra bi yattim yatis o yatis sabah altida uyandik o kadar cok tuvaletim gelmiski patlicakmisim az daha...ne donerken uyanmisim ne baska bisi...demekki artik cok yoruluyorum.kim dedi bana bol bol hamur yogur diye.yaptiklarimdan sadecee acma 5 tepsi cikti sok oldum yap yap bitmedi:) e bide baska seyler vardi caniniz ceker demeyeyim burada :) I
amaninnnnnnnnnn vallaha mı... hey yarabbimmm MAŞALLAHAralik annelerinin ilk annesi ben oldum galiba kizlar,bebegimiz dogdu ,kontrole geldik kan akisi yavaslamiz hemen aldilar beni doguma,epidural sezeryan oldum cok kolay gecti ,anestezi uzmani iyiyse herkese tavsiye ediyorum,bebegimiz iyi simdilik kuzevde kalacak 15gun kadar 1.600 kg dogdu cok kucuk ama masallahi var toparlanacak heralde,hepinizden dua bekliyorum bebegim icin
swiftcim o da insan, yorulmuştur, rehavet çökmüştür üstüne. kruulu robotmu hep kıpır kıpır oynasın:)) uyuma süreleri uzuyor artık demekki.Günaydın kızlar,
Korkulu bir gece geçirdik biz. Gece 11 den sonra hareketlerinde bir yavsaşlama hissettim. Normalde kıpır kıpırdır. Yattığımda resmen karnıma bakıp izlerim hareketlerini o kadar hareketlidir paşam ama ne olduysa kıpırdamıyor. Süt içtim, tatlı yedim aklıma gelebiliecek her şeyi yaptım. 2-3 defa kıpırdadı o da yavaş ve devamı olmadı. Doktoru aramaya hastaneye gitmeye korkuyorum. Kötü bir haber alırım diye korkumdan ne doktoru arayabildim ne hastaneye gidebildim. Bir yandan da diyorum 1 saat daha bekleyeceğim eğer yine hareket etmezse gideceeğim. Sezeryan olur gelirim deyip planlar yapmaya bile başladım. Eşim de çok panikledi ama bana belli etmemeye çalışıyor. Kalk dedim eşime namaz kılalım eğer hala hareket etmezse gideceğiz. Namaz esnasında 2-3 defa gerinme hareketleri falan yaptı. Ama aşırı tedirginim o şekilde uyuduk. Nasıl uyuduk orasını Allah biliyor. Gece uyandığımda yine eskisi gibi kıpır kıpırdı sıpam o andaki rahatlamayı anlatamam kızlar. Allah'ım dedim kimseye evlat acısı yaşatma. Ben daha koklayamadığım bebiğime bir şey oldu endişesi ile doktora gidemezken millet koca koca yavrularını kaybediyor. Sen kimseye böyle acı verme diye dua ettim. Çok şükür şimdi iyiyiz sanırım derin bir uyku çekti dün gece kendine ama ahdım var bir doğsun poposundan ısırıcam :)
Kaşınmak çok zor Allah şifa versin imş Allah.
İşte bak böyle şeyler hep oluyor.
Maş Allah kuzucuklara.
Oyy maş Allah size. Nazar değmesin. Bende Pazartesi gideceğim bakalım kaç kg olmuş benim oğlum.
zazle.com
Canım hangi siteden sipariş verdin. Bende böyle istiyorum. Penyeleri sevmiyorum.
C.tesi gidicektim dr a ama esimin işi cikinca hafta icine kaldi gidip bir gorusucem dr la hosuma giderse dr memoriali dusunuyorum olmadi en kotu gatadan gun verildi.anladım canım karaciğer ile ilgiliyse egzamatik bir şey değil yani seninki.. ben stres olunca başlıyor yanağımda kaşıntı. kremleri de kortizonlu o yüzden süremiyorum.
elif bebek normal doğmuş bu paşa tosun paşa olacak annesi :) benim emremde 4000 doğmuştu. 7-8 aylıkken 6 numara beze geçmiştik . emeklemeye başladı eridi gitti kuzum :)
doğuma neye karar verdin, memorial mı?
Doktor doktor değil organizasyon Muduru:) sasirdim gokcecm ya bu ne ilgi boyle düğüne cevirecekler doğumu havai fişek gosterisi de var miymis sorsaydin:)günaydın kızlar
dün dr a gidince dr yine açtı ağzını susturabilene aşk olsun ne çok konuşuyorr meğer.. yok gökçecim baby shower yapacan mı ben yok öyle şeylere zamanım yok halimde yok... sen bizim asistan kızlarla konuş bebek şekeri yaptır muhakakk hastaneye gelenlere... ben ise banane gelenler bana getirsin dedimonlarlamı uğraşacam birde
sen uğraşma canım bizim asistanlar hallettirir ben bebek şekerimi isterim çok güzel oluyor demez mi eşimle bakıştık... ben siz hele bir doğurtun size kutu kutu çikolataar yaptırayım dedim.. kadın enteresan... sonraki konumuz ise doğum fotoğfarçısı...
gökçecim doğum fotoğrafçını ne yaptın... ben ise ben normal doğuracam foto moto tutamam saat kaçta ne olacağı belli mi dedim... a a a canım biz geliyozda onların işide o gelirler sen asistanımdan al bizim fotoğrafçının card visitini demez mi :)
hımmm ama normal doğumda öyle yabancı biri de etik değil gibime geliyor dedim... yok yok buda kadın fotoğfçı demez mi yok şu kadar albüm yapıyor şunu yapıyor.. ilkinde yaptın yaptın ikinci çocukta pek yapılmıyor bunlar dediamannn kadın benden hevesli doğumuma... ne dersiniz bacılarım.. ben de mi sorun var...
tabi eşim çıktık bana soruyor bu şekerin özelliği ne , nasıl bişey,
fotoğrafçının no sunu alalım belki istersin vs.. amannn dedimmmm
Gecmis olsun canim rabbim anali babali saglikli buyutmeyi nasip etsin insallah hemen toparlanir bebisinde sakin uzulme kac haftalik dogduAralik annelerinin ilk annesi ben oldum galiba kizlar,bebegimiz dogdu ,kontrole geldik kan akisi yavaslamiz hemen aldilar beni doguma,epidural sezeryan oldum cok kolay gecti ,anestezi uzmani iyiyse herkese tavsiye ediyorum,bebegimiz iyi simdilik kuzevde kalacak 15gun kadar 1.600 kg dogdu cok kucuk ama masallahi var toparlanacak heralde,hepinizden dua bekliyorum bebegim icin
şükran çakmağa gidiyorum şimdi tepe prime da yeri.. kendisi aldı para düşkünü hatunun teki...Se
Sen hangi hastneye gidiyordunki cnm belliki komisyon aliyor senin dr:)
bencede feci bir komisyon alıyordur bu az değil hani bu şükran...hevesinden değil bizim fotoğrafçı dediğine göre arkadaşı, tanıdığı.. ya da komisyon alıyor bulduğu müşteri başına, % alıyor. işi iyice ticarete dökmüşler bu kokoş doktorlar. sen cüneyti nedne bıraktındı ben kaçırdım orayı?
girdik içerde lobide bir sürü hasta yakını var o taa kapıdan bana hoşgeldin aşkım demeler, öpücük atmalar bir görsen.. eşime diyorum senden daha güzel aşkım diyor bu doktor :)Doktor doktor değil organizasyon Muduru:) sasirdim gokcecm ya bu ne ilgi boyle düğüne cevirecekler doğumu havai fişek gosterisi de var miymis sorsaydin:)
halıları geçen hafta verdik bizde sözde 1 haftaya anca kururmuş.. verir vermez de 2 gün grip gibi bir soğuk algınlığı aldım valla meğer halı evi ev yapıyormuş.... bizde çocuk yok ona rağmen üşüttüm aman boşver verme çok da pis değildir zaten
sözde hafta sonu gelecek.. süpürüp tekrar silip serdik mi sonra ver elini bebişin kıyafetlerini yıkamaca..
AMA İTİRAF EDEYİM DÜN ÇOK KORKTUM... Eşime eğer beni acil sezeryana falan alırlarsa şu şu setleri şu deterjanla yıka ütüle getir diye dr a gidene dek iş buyurdum... amannn cidden hazır olmak gerekiyormuş... ben de bir çoğunuz gibi hazırlayayım.gelecek haftaya çok işim var bacım....
senin ardacık nasıl... az kalıyor hanii 25 güne indirdin di mi ;=)
gözünaydın canım. allah analı babalı büyütsün. kaç haftalıkken doğdu.Aralik annelerinin ilk annesi ben oldum galiba kizlar,bebegimiz dogdu ,kontrole geldik kan akisi yavaslamiz hemen aldilar beni doguma,epidural sezeryan oldum cok kolay gecti ,anestezi uzmani iyiyse herkese tavsiye ediyorum,bebegimiz iyi simdilik kuzevde kalacak 15gun kadar 1.600 kg dogdu cok kucuk ama masallahi var toparlanacak heralde,hepinizden dua bekliyorum bebegim icin
medicanada muayene 187 tl, nst 110 tl. yuhhh.bu arada dün dr ma ayrıca gıcık oldum... özel muayeneye gidiyoz.. keza doğumda öyle olucak derken nst denen saçma şeye bağlıyor ve 20 dkk bir odada yapayalnız bekliyoz ya işte çıkışta nst ücreti aldılar 30 tl... benim bildiğim ücretsiz olur sizin dr lar ne yapıyor bu durumda.. yoksa ben mi piyasayı bilemiyorum
C.tesi gidicektim dr a ama esimin işi cikinca hafta icine kaldi gidip bir gorusucem dr la hosuma giderse dr memoriali dusunuyorum olmadi en kotu gatadan gun verildi.
bak ya bacımmm sizin gibi hamarat annelerin yüzünden doktor bizi azarlar olucak... :) ben ne ikram ne bişeyy hiç bişey yapmadım valla ama doktorum feci bir beklenti içindeymiş meğerTabi cnm ben yaptim :) bugunde hastane Ikramliklarini hazirlicam biberon seklinde..onlarida paylasirim.hayirli olsun bu arada herseyinizi hazirlamissiniz geriye yika kurut utule katla koy islemleri kaldi demek..kolay gelsin
Amannnn ciddimisin canim yaaa beni telaslandirdin simdi bdt ayni gozukuyor bizim ve sen dogurdun abowwww diyor ve bebeginede sanada saglikli uzun omurler diyorum...ama bisey soracagim.1600 dogdu diyorsun bundan onceki randevunda doktor kanin akisinin azaldigini anlamadimi? Cunku bu haftamizda yaklasik 2 kg olmasi gerekiyor...yani bi anda kan akis hizi azalinca kiloda dusus oluyormuymus? Iki hafta sonra evin cennet kokacak demekki rabbim bahtini guzel etsin insallahh.seninki fazla aceleci cikti:) masallah ikinizede.. IAralik annelerinin ilk annesi ben oldum galiba kizlar,bebegimiz dogdu ,kontrole geldik kan akisi yavaslamiz hemen aldilar beni doguma,epidural sezeryan oldum cok kolay gecti ,anestezi uzmani iyiyse herkese tavsiye ediyorum,bebegimiz iyi simdilik kuzevde kalacak 15gun kadar 1.600 kg dogdu cok kucuk ama masallahi var toparlanacak heralde,hepinizden dua bekliyorum bebegim icin
anacım sen de nerde kokoş var ona gidiyon. şükran da meşhur nam salmış drlardan. hamama giren terler:)şükran çakmağa gidiyorum şimdi tepe prime da yeri.. kendisi aldı para düşkünü hatunun teki...
bencede feci bir komisyon alıyordur bu az değil hani bu şükran...
cüneyt 20 haftada ki muayenesi tavrı üslubu hoşuma gitmedi... o haftaya dek şık şıkıdım gidiyordum... lakoste, piercardin çantalarla güzel ayakkabı güzel kıyafetlerle gidince adam kapıda karşılıyıp el sıkışarak içeri davet ediyordu... neyse o haftalar yaza denk gelince bir gün kapri postacı çanta saçlar yukardan bağlı bir gittim adamın gerçek yüzünü gördüm cidden dış görüntüye göre davranıyor, tabi bu benim hislerim. öte yandannn
bişey soruyorum ki ilk zamanalrda tiroid ve kalsiyum magnezyum sıkıntılarım olduğndan kasılmalarım vardır... adam yok gergin gebelerde oluyor bu.. çok şey biliyorsanız gelmeyin bize efendim dedi... yani 2 sorumada cvb vermediği gibi azarladı bende öylemi cüneytttttttt defol dedim :)
sonra seni seçtim pikaçuuuuuu (şükran)
bu karınında dini imanı paraa ama iki lafından biri ben çok parayı sevmemm... ben çok parayla yapmamm vs... fikri neyse zikri odur hesabı öyle bir belli ediyor ki kendini....
Al benden de o kadar.. Gerçi biz milletçe alismisiz Dr dan fazla ilgi alaka gormemeye böyle olunca da bi tuhaf.. Demek askim diyo:) para insana neler yaptiriyo goruyo musun:)girdik içerde lobide bir sürü hasta yakını var o taa kapıdan bana hoşgeldin aşkım demeler, öpücük atmalar bir görsen.. eşime diyorum senden daha güzel aşkım diyor bu doktor :)
ben hiç pas vermiyom cidden pas evrsem haydi baby showernı tepe piremada yapalım diyecek.. alttaraflar zaten hep punk gibi bar gibi yerler gideniniz vardır belki çok elit yer ama bana terssıradan bir örtmenim ben
Hayirli olsun ilk bebisimiz :) inş kisa zamanda toparlanir annesi sen de bize fotoğraflar ini gonderirsinAralik annelerinin ilk annesi ben oldum galiba kizlar,bebegimiz dogdu ,kontrole geldik kan akisi yavaslamiz hemen aldilar beni doguma,epidural sezeryan oldum cok kolay gecti ,anestezi uzmani iyiyse herkese tavsiye ediyorum,bebegimiz iyi simdilik kuzevde kalacak 15gun kadar 1.600 kg dogdu cok kucuk ama masallahi var toparlanacak heralde,hepinizden dua bekliyorum bebegim icin
şimdi daha iyim... zaten laf aramızda bir avm ye giriyorum hasta masta demessin banaa sırtımdan terde çıksa o dükan senin bu mağaza benim gezebiliyom ama evde durdukça hasta oluyom sanki :)yaaa dimi ev boş oluyor halısız korktum işte. sana da çok geçmiş olsun. soğanlı bal yap. pekmezi ılıt cezvede, karabiber at içine onu iç. iyi geliyormuş. çantanı da hazırla hazırla. ben de bu öğlen english home gidip, örgü battaniye alıcam. hastane çıkışı body alıcam. akşam da bunları yıkarım, ütülerim. bavulun içini dışını bir silerim sirkeli suyla. pazar akşam bavulu hazırlar koyarım çalışma odasına. sonra buyursun gelsin arda paşa.valla kaldı 25 gün. emre napıcak bakalım:)
gözünaydın canım. allah analı babalı büyütsün. kaç haftalıkken doğdu.
medicanada muayene 187 tl, nst 110 tl. yuhhh.
ben ekim 11de gittim medicanaya. birde 25inde gittim işte iki kez. doğuma kadar 2 kez daha giderim sanırım. ama böyle sonradan bir dr gitmek iyi olmadı. ısınamadım, bilgideki drumu çok seviyordum.
aşkım bitanem diyor.... dudaklarıyla bir öpücük atışı var görsennnAl benden de o kadar.. Gerçi biz milletçe alismisiz Dr dan fazla ilgi alaka gormemeye böyle olunca da bi tuhaf.. Demek askim diyo:) para insana neler yaptiriyo goruyo musun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?