2014 Aralık Anneleri

halıları geçen hafta verdik bizde sözde 1 haftaya anca kururmuş.. verir vermez de 2 gün grip gibi bir soğuk algınlığı aldım valla meğer halı evi ev yapıyormuş.... bizde çocuk yok ona rağmen üşüttüm aman boşver verme çok da pis değildir zaten
sözde hafta sonu gelecek.. süpürüp tekrar silip serdik mi sonra ver elini bebişin kıyafetlerini yıkamaca..
AMA İTİRAF EDEYİM DÜN ÇOK KORKTUM... Eşime eğer beni acil sezeryana falan alırlarsa şu şu setleri şu deterjanla yıka ütüle getir diye dr a gidene dek iş buyurdum... amannn cidden hazır olmak gerekiyormuş... ben de bir çoğunuz gibi hazırlayayım.gelecek haftaya çok işim var bacım....

senin ardacık nasıl... az kalıyor hanii 25 güne indirdin di mi ;=)

Aralik annelerinin ilk annesi ben oldum galiba kizlar,bebegimiz dogdu ,kontrole geldik kan akisi yavaslamiz hemen aldilar beni doguma,epidural sezeryan oldum cok kolay gecti ,anestezi uzmani iyiyse herkese tavsiye ediyorum,bebegimiz iyi simdilik kuzevde kalacak 15gun kadar 1.600 kg dogdu cok kucuk ama masallahi var toparlanacak heralde,hepinizden dua bekliyorum bebegim icin

Ayyy sorma bacim yaaaa.dun ben isleri hallettikten sonra bi yattim yatis o yatis sabah altida uyandik o kadar cok tuvaletim gelmiski patlicakmisim az daha...ne donerken uyanmisim ne baska bisi...demekki artik cok yoruluyorum.kim dedi bana bol bol hamur yogur diye.yaptiklarimdan sadecee acma 5 tepsi cikti sok oldum yap yap bitmedi:) e bide baska seyler vardi caniniz ceker demeyeyim burada :) I

bu arada dün dr ma ayrıca gıcık oldum... özel muayeneye gidiyoz.. keza doğumda öyle olucak derken nst denen saçma şeye bağlıyor ve 20 dkk bir odada yapayalnız bekliyoz ya işte çıkışta nst ücreti aldılar 30 tl... benim bildiğim ücretsiz olur sizin dr lar ne yapıyor bu durumda.. yoksa ben mi piyasayı bilemiyorum

amaninnnnnnnnnn vallaha mı... hey yarabbimmm MAŞALLAH
RABBİM SAĞLIK SIHAT VERSİN... güzelce toparlanmasını büyümesini nasip etsin.. analı babalı büyütsün bacım...
dualarımız senle

swiftcim o da insan, yorulmuştur, rehavet çökmüştür üstüne. kruulu robotmu hep kıpır kıpır oynasın:)) uyuma süreleri uzuyor artık demekki.

C.tesi gidicektim dr a ama esimin işi cikinca hafta icine kaldi gidip bir gorusucem dr la hosuma giderse dr memoriali dusunuyorum olmadi en kotu gatadan gun verildi.

Doktor doktor değil organizasyon Muduru:) sasirdim gokcecm ya bu ne ilgi boyle düğüne cevirecekler doğumu havai fişek gosterisi de var miymis sorsaydin:)

Gecmis olsun canim rabbim anali babali saglikli buyutmeyi nasip etsin insallah hemen toparlanir bebisinde sakin uzulme kac haftalik dogdu

Se

Sen hangi hastneye gidiyordunki cnm belliki komisyon aliyor senin dr:)
şükran çakmağa gidiyorum şimdi tepe prime da yeri.. kendisi aldı para düşkünü hatunun teki...

bencede feci bir komisyon alıyordur bu az değil hani bu şükran...
cüneyt 20 haftada ki muayenesi tavrı üslubu hoşuma gitmedi... o haftaya dek şık şıkıdım gidiyordum... lakoste, piercardin çantalarla güzel ayakkabı güzel kıyafetlerle gidince adam kapıda karşılıyıp el sıkışarak içeri davet ediyordu... neyse o haftalar yaza denk gelince bir gün kapri postacı çanta saçlar yukardan bağlı bir gittim adamın gerçek yüzünü gördüm cidden dış görüntüye göre davranıyor, tabi bu benim hislerim. öte yandannn
bişey soruyorum ki ilk zamanalrda tiroid ve kalsiyum magnezyum sıkıntılarım olduğndan kasılmalarım vardır... adam yok gergin gebelerde oluyor bu.. çok şey biliyorsanız gelmeyin bize efendim dedi... yani 2 sorumada cvb vermediği gibi azarladı bende öylemi cüneytttttttt defol dedim :)
sonra seni seçtim pikaçuuuuuu (şükran)
bu karınında dini imanı paraa ama iki lafından biri ben çok parayı sevmemm... ben çok parayla yapmamm vs... fikri neyse zikri odur hesabı öyle bir belli ediyor ki kendini....

Doktor doktor değil organizasyon Muduru:) sasirdim gokcecm ya bu ne ilgi boyle düğüne cevirecekler doğumu havai fişek gosterisi de var miymis sorsaydin:)
girdik içerde lobide bir sürü hasta yakını var o taa kapıdan bana hoşgeldin aşkım demeler, öpücük atmalar bir görsen.. eşime diyorum senden daha güzel aşkım diyor bu doktor :)
ben hiç pas vermiyom cidden pas evrsem haydi baby showernı tepe piremada yapalım diyecek.. alttaraflar zaten hep punk gibi bar gibi yerler gideniniz vardır belki çok elit yer ama bana ters sıradan bir örtmenim ben

yaaa dimi ev boş oluyor halısız korktum işte. sana da çok geçmiş olsun. soğanlı bal yap. pekmezi ılıt cezvede, karabiber at içine onu iç. iyi geliyormuş. çantanı da hazırla hazırla. ben de bu öğlen english home gidip, örgü battaniye alıcam. hastane çıkışı body alıcam. akşam da bunları yıkarım, ütülerim. bavulun içini dışını bir silerim sirkeli suyla. pazar akşam bavulu hazırlar koyarım çalışma odasına. sonra buyursun gelsin arda paşa.valla kaldı 25 gün. emre napıcak bakalım:)

gözünaydın canım. allah analı babalı büyütsün. kaç haftalıkken doğdu.

medicanada muayene 187 tl, nst 110 tl. yuhhh.

C.tesi gidicektim dr a ama esimin işi cikinca hafta icine kaldi gidip bir gorusucem dr la hosuma giderse dr memoriali dusunuyorum olmadi en kotu gatadan gun verildi.

ben ekim 11de gittim medicanaya. birde 25inde gittim işte iki kez. doğuma kadar 2 kez daha giderim sanırım. ama böyle sonradan bir dr gitmek iyi olmadı. ısınamadım, bilgideki drumu çok seviyordum.

Tabi cnm ben yaptim :) bugunde hastane Ikramliklarini hazirlicam biberon seklinde..onlarida paylasirim.hayirli olsun bu arada herseyinizi hazirlamissiniz geriye yika kurut utule katla koy islemleri kaldi demek..kolay gelsin
bak ya bacımmm sizin gibi hamarat annelerin yüzünden doktor bizi azarlar olucak... :) ben ne ikram ne bişeyy hiç bişey yapmadım valla ama doktorum feci bir beklenti içindeymiş meğer
bilseki hele bir son anda sezeryan dese 2. bir doktorum hazır ne eder sırtından bıçaklanmış gibi olur kesin
bacım ne diyim kesin çok güzeldir yaptıkların ellerine sağlık ama benden iş çıkmaz cidden zaten ev çul çaput doldu birde onları soksam yer bile yok... belki kasımda hazır aldırtırsam 50 adet şeker birde kapı süsü tüllü al işte bitti gitti ama artık ona bile para veresim yok. çok pahalıya patladı bu veled bize

="memurnur, post: 37553541, member: 623730"]Aralik annelerinin ilk annesi ben oldum galiba kizlar,bebegimiz dogdu ,kontrole geldik kan akisi yavaslamiz hemen aldilar beni doguma,epidural sezeryan oldum cok kolay gecti ,anestezi uzmani iyiyse herkese tavsiye ediyorum,bebegimiz iyi simdilik kuzevde kalacak 15gun kadar 1.600 kg dogdu cok kucuk ama masallahi var toparlanacak heralde,hepinizden dua bekliyorum bebegim icin[/QUOTE]
Gecmis olsun.hic korkma benim ilk cocugumda 1.500 kg dogmustu insallah sagsalim eve goturursun bebegini..

Amannnn ciddimisin canim yaaa beni telaslandirdin simdi bdt ayni gozukuyor bizim ve sen dogurdun abowwww diyor ve bebeginede sanada saglikli uzun omurler diyorum...ama bisey soracagim.1600 dogdu diyorsun bundan onceki randevunda doktor kanin akisinin azaldigini anlamadimi? Cunku bu haftamizda yaklasik 2 kg olmasi gerekiyor...yani bi anda kan akis hizi azalinca kiloda dusus oluyormuymus? Iki hafta sonra evin cennet kokacak demekki rabbim bahtini guzel etsin insallahh.seninki fazla aceleci cikti:) masallah ikinizede.. I

anacım sen de nerde kokoş var ona gidiyon. şükran da meşhur nam salmış drlardan. hamama giren terler:)

Al benden de o kadar.. Gerçi biz milletçe alismisiz Dr dan fazla ilgi alaka gormemeye böyle olunca da bi tuhaf.. Demek askim diyo:) para insana neler yaptiriyo goruyo musun:)

Hayirli olsun ilk bebisimiz :) inş kisa zamanda toparlanir annesi sen de bize fotoğraflar ini gonderirsin

şimdi daha iyim... zaten laf aramızda bir avm ye giriyorum hasta masta demessin banaa sırtımdan terde çıksa o dükan senin bu mağaza benim gezebiliyom ama evde durdukça hasta oluyom sanki :)
bu arada cepada bodyler vardı kutuların içinde çorapları baya güzel body sağ yandan çıt çıtla açılıp giyindirilenlerden ama dokusu güzel... ama battanye falan yoktu adeta talan etmiş tüm hatunlar... ayrıca erkek bebek reyonunda daha az ürün vardı kız bebek reyonu daha doluydu bacım... ben bir ara pembeli bir battanye alacaktım eşim bıraktırttı :)
bu arada emreciğide iyice hazırlayın ya... benim kızkardeşimle aramda 3 yaş vardır ki aramızda bizimde bir emre miz var erkek kardeşim :) var 1bucuk yaş küçük benden. bu kızkardeşim doğduğunda annem mutfakta iş yapınca git bak kardeşin ağlıyor mu derdi (o zaman nerde weewelin telsizi ) ben de gidip beşiğine çıkıp üstüne oturuyordum sussun ağlamasın diye aslında kıskanıyormuşum kızkardeşimi meğersemm.....
şimdi evde bir bebek ve ufak bir abicik daha.. kolay ve güzel atlatırsınız inşallah bacım sonra bunların tecrübelerinide alırız senden bende 2 yıl sonra (deli cesareti ya) 2.yi düşünüyorum tüm çektiklerime rağmen

Al benden de o kadar.. Gerçi biz milletçe alismisiz Dr dan fazla ilgi alaka gormemeye böyle olunca da bi tuhaf.. Demek askim diyo:) para insana neler yaptiriyo goruyo musun:)
aşkım bitanem diyor.... dudaklarıyla bir öpücük atışı var görsennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…