bak ya bacımmm sizin gibi hamarat annelerin yüzünden doktor bizi azarlar olucak... :) ben ne ikram ne bişeyy hiç bişey yapmadım valla ama doktorum feci bir beklenti içindeymiş meğer
bilseki hele bir son Inda sezeryan dese 2. bir doktorum hazır ne eder sırtından bıçaklanmış gibi olur kesin
bacım ne diyim kesin çok güzeldir yaptıkların ellerine sağlık ama benden iş çıkmaz cidden zaten ev çul çaput doldu birde onları soksam yer bile yok... belki kasımda hazır aldırtırsam 50 adet şeker birde kapı süsü tüllü al işte bitti gitti ama artık ona bile para veresim yok. çok pahalıya patladıpahaliya patladi:) odasina ve kiliga kiyafete arabaya toplam 4.600 euro para harcamisiz hesap sonunda biraz sok olduk yani.insanlar en fazla 2000 diyordu..halada eksikler varbende cok pahali disarida hersey diye hepsini evde yapiyorum iste..zaten yaptirmak istesemde yokk orasida ayri mesele.ama turkiyede olsamda hepsini disardab yaptirmazdim yine evde bisiler yapardim hemde tecrube sahibi oluyorum.bu arada senin doktor bi garipmis.ben hamilelik notlarimi ve ultrason resinlerimi bi deftere not tutuyorum doktorum onu gorunce bile sasirdi..doktora neymis bebek sekerinden...komisyon aliyordur onlar anlasmalidir...n
di mi ya.... doğurrtturabilsinde yoksa tüm kurumlara adını paracı ama icraat sıfır diye yayacammm...anacım sen de nerde kokoş var ona gidiyon. şükran da meşhur nam salmış drlardan. hamama giren terler:)
Ayyy gozumde canlandi cok korkunçaşkım bitanem diyor.... dudaklarıyla bir öpücük atışı var görsennn
insallah canim buyusun yollarim fotograflarini ,ismi de Kerem oldu ,dogunca koyuyosun ismini hemen,size tavsiyem hicbiseyi dert etmeyin ivirini zivirini ,copu olmasin saglikli dogsun yeter ancak anladim,ama icime dogmus gibi cantalarimiz bile hazirdiHayirli olsun ilk bebisimiz :) inş kisa zamanda toparlanir annesi sen de bize fotoğraflar ini gonderirsin
haklısın bacım allahım sağlıkla erkencikten toparlanmasını nasip etsin...insallah canim buyusun yollarim fotograflarini ,ismi de Kerem oldu ,dogunca koyuyosun ismini hemen,size tavsiyem hicbiseyi dert etmeyin ivirini zivirini ,copu olmasin saglikli dogsun yeter ancak anladim,ama icime dogmus gibi cantalarimiz bile hazirdi
Merhaba canim senle ayniyiz hadi hayirlisi tahmini dogum tarihim 12 ayin otuzu benim amaoglum olacak belki daha gec gelir
ben şöyle bişey aldım kalıplı ama telli değil. ilk önce penyelerden almıştım ama onları sadece evde giyebilir insan. bi değişik gösteriyo çünkü göğüsleri. şimdi bu kalıplısından sipariş ettim. dışarda da rahat giyilir diye. umarım memnun kalırım.
çok tatlı çıkmış canım yaaaaa. inşallah yarın evdeyim ben de bi foto çekeyim. edirneye gitmişken kilo alınmazmı yaaa? keçecizadeye uğradın mı:)
bebek bezi, bebeğe pişik kremi, göğsüne lansinoh.
Aralik annelerinin ilk annesi ben oldum galiba kizlar,bebegimiz dogdu ,kontrole geldik kan akisi yavaslamiz hemen aldilar beni doguma,epidural sezeryan oldum cok kolay gecti ,anestezi uzmani iyiyse herkese tavsiye ediyorum,bebegimiz iyi simdilik kuzevde kalacak 15gun kadar 1.600 kg dogdu cok kucuk ama masallahi var toparlanacak heralde,hepinizden dua bekliyorum bebegim icin
aman dikkat et kaşınmaaa ben 1 ay önce bacakalrımdan kaşındım şimdi kedi tırmalamış gibi ilerde çatlak diye nitelendireceğimiz görüntülerden oluştu bacım...Günaydın kızlar, kaşıntı kaşıntı dediniz dünden beri ben de kaşınıyorum. ayrıca ufak ufak kızarıklıklar var çok olmasa da. muhtemelen mevsimsel alerjim başlıyor, ilaç da kullanamam ne yapacağım bilmiyorum
ay bu çok güzelmiş canım nereden aldın ya ben de almak istiyorum
keçecizade mii, kavala kurabiyesi en sevdiğimbabam birkaç ay edirne'de çalışmıştı kutu kutu getirtmiştim şimdi gidip gelen yok, burdan aldıklarım da aynı tadı vermiyor sanki
bebek beziyle lansinohu hastane vericekmiş canım ben o yüzden koymadım ama pişik kremini unutmuşum listeye ekliyorum hemen.
Allah analı babalı büyütsün canımm, gözünüz aydıntoparlanır Allah'ın izniyle, sen hiç merak etme, küçük doğanlar çok çabuk büyüyor derler ya hep, emin ol öyle olacaktır senin kuzucuğun da.
ya bu nst muayeneye dahil değil mi, ayrı ücret mi alıyorlar ne kadar cahilim bak bunu hiç bilmiyordum
şimdi daha iyim... zaten laf aramızda bir avm ye giriyorum hasta masta demessin banaa sırtımdan terde çıksa o dükan senin bu mağaza benim gezebiliyom ama evde durdukça hasta oluyom sanki :)
bu arada cepada bodyler vardı kutuların içinde çorapları baya güzel body sağ yandan çıt çıtla açılıp giyindirilenlerden ama dokusu güzel... ama battanye falan yoktu adeta talan etmiş tüm hatunlar... ayrıca erkek bebek reyonunda daha az ürün vardı kız bebek reyonu daha doluydu bacım... ben bir ara pembeli bir battanye alacaktım eşim bıraktırttı :)
bu arada emreciğide iyice hazırlayın ya... benim kızkardeşimle aramda 3 yaş vardır ki aramızda bizimde bir emre miz var erkek kardeşim :) var 1bucuk yaş küçük benden. bu kızkardeşim doğduğunda annem mutfakta iş yapınca git bak kardeşin ağlıyor mu derdi (o zaman nerde weewelin telsizi ) ben de gidip beşiğine çıkıp üstüne oturuyordum sussun ağlamasın diye aslında kıskanıyormuşum kızkardeşimi meğersemm.....
şimdi evde bir bebek ve ufak bir abicik daha.. kolay ve güzel atlatırsınız inşallah bacımsonra bunların tecrübelerinide alırız senden bende 2 yıl sonra (deli cesareti ya) 2.yi düşünüyorum tüm çektiklerime rağmen
,
İsmi de çok güzelmiş allah anali babali buyutsun:) aynen öyle canim çantalar hazirsa gerisi teferruat dogduktan sonra bile yapilir. Yeter ki minikler saglikli olsun.. Senin agrin sizin var mi peki kolay geçti demissin ama..insallah canim buyusun yollarim fotograflarini ,ismi de Kerem oldu ,dogunca koyuyosun ismini hemen,size tavsiyem hicbiseyi dert etmeyin ivirini zivirini ,copu olmasin saglikli dogsun yeter ancak anladim,ama icime dogmus gibi cantalarimiz bile hazirdi
Tovbe tovbe boylesinide yeni duydum yarabbimm.nelerle ugrasiyorlar..hadi kendisi ugrasiyor baskasini ne diye zorluyorki:) allah akil fikir versin ne diyek :)ohooooooooo bu doktor herşeye karışıyor.... hattaa 10 gün önceki randevomuzda gökçecim instagrama baktınmı geçen hemşiremizin bebişini doğurttuk fotosu var demez mi... ben neeeeee instagram mı benim yokki dr hanım dedim
aaaaa ne demek yok derhal açıyorsun ben doğurttuklarım bebeklerin fotolarını isterim demez mi...
eşime çıktım bu kadına foto moto verirsen bozuşuruz dedim :) o da saçmalama ne gerek var... desede ne bilem yok twitterdan takip et beni yok instagram aç gökçe garip ötesi bir hatun
Gelmez insansallah canim nasil gidiyo hamileligin bu aralar cok halsizim ben sanirim artik agirlastikEVET. ARALIK SONU. ERKEK BEBEKLER GEÇ GELİR DENİR. BENDE NORMAL DOĞUM DÜŞÜNÜYORDUM AMA GEBELİK ŞEKERİM VAR. BEBEĞİ RİSKE ATMAK İSTEMİYORUM 39. HAFTASINDA NASİPSE SEZERYANLA DOĞUM YAPMAK VAR AKLIMDA. TABİ PAŞAM BEN ERKEN GELİRİM DEMEZSE :)
EVET. ARALIK SONU. ERKEK BEBEKLER GEÇ GELİR DENİR. BENDE NORMAL DOĞUM DÜŞÜNÜYORDUM AMA GEBELİK ŞEKERİM VAR. BEBEĞİ RİSKE ATMAK İSTEMİYORUM 39. HAFTASINDA NASİPSE SEZERYANLA DOĞUM YAPMAK VAR AKLIMDA. TABİ PAŞAM BEN ERKEN GELİRİM DEMEZSE :)
birde görsen dr u anne gibi hani al bak insatgramının linkiTovbe tovbe boylesinide yeni duydum yarabbimm.nelerle ugrasiyorlar..hadi kendisi ugrasiyor baskasini ne diye zorluyorki:) allah akil fikir versin ne diyek :)
Resimdeki doktorunmuu? Cokk merakli birine benziyor dogumaa..kadinda heves yuzlerde demekki:)birde görsen dr u anne gibi hani al bak insatgramının linki
http://www.instawebgram.com/i/drsukrancakmak
Iki hafta once hersey normaldi hatta 1800 cikmisti,dunku kontrolde de 2 kg dedi ama iste ultrasonla ayni cikmadi malesef,zaten erken dogum riskim vardi,2hafta da dogru duzgun kilo almayinca ayrintili ultrasona aldilar beni,aksama kadarda nst de kaldim bebek hic hareket etmeyince hemen ameliyata aldilar beni,amin insallahAmannnn ciddimisin canim yaaa beni telaslandirdin simdi bdt ayni gozukuyor bizim ve sen dogurdun abowwww diyor ve bebeginede sanada saglikli uzun omurler diyorum...ama bisey soracagim.1600 dogdu diyorsun bundan onceki randevunda doktor kanin akisinin azaldigini anlamadimi? Cunku bu haftamizda yaklasik 2 kg olmasi gerekiyor...yani bi anda kan akis hizi azalinca kiloda dusus oluyormuymus? Iki hafta sonra evin cennet kokacak demekki rabbim bahtini guzel etsin insallahh.seninki fazla aceleci cikti:) masallah ikinizede.. I
PsaGecmis olsun canim rabbim anali babali saglikli buyutmeyi nasip etsin insallah hemen toparlanir bebisinde sakin uzulme kac haftalik dogdu
saol canimm 33haftasi dolmustu 34 e girmistik ,erken geldi sipa insallah toparlanirGecmis olsun canim rabbim anali babali saglikli buyutmeyi nasip etsin insallah hemen toparlanir bebisinde sakin uzulme kac haftalik dogdu
amanınnnnn o saydıklarına katıla katıla güldüm bacım... o ne öyle biçerdöverinden asfalt makinesine tövbe yarabbi :)canım biz alışverişi ailecek yapamıyoruz. emre hangi alışveriş merkezinin neresinde oyuncakçı var öğrendi. başımıza bela bir bruder marka var ki sizler de öğrenirsiniz 3 yıla kadar. çok pahalı ve çok kaliteli iş makinaları var. birebir orijinal yapıyor cat john deree vs. evde şu an 4 büyük boy 2 küçük boy kepçe var. 1 biçerdöver 2 traktör 2 forklift.1 asfalt makinası 1 silindir en ucuzu da 150 lira bunların. şimdi kafayı şuna taktı . http://www.bruderoyuncak.com/bruder-scania-r-serisi-cop-kamyonu-yesil-03561/ haftasonu bunu almadık diye tam 42 dakika ağladı avaz avaz. arda hastaneden gelirken sana getiricek dedik. deneyimli arkadaşların tavsiyesi. çok istediği bir şeyi alın kardeşin getirdi sana deyin dediler. bunu alcaz arda hastaneden getirdi diycez.
velhasılı kelam emre ile avm gitmeye tövbe ettik bu 42 dakika süren ağlama nöbeti sonunda. ben öğle arası gidip ne bulursam alıcam artık. cepa kentpark ters bana. acity park vera babymall ne bulursam alırım artık.
,
aynen nst 110. pes ki ne pessssss.agaydin canım memorialda ne kadar?
amin saolasin canim hepimizinki insallahamaninnnnnnnnnn vallaha mı... hey yarabbimmm MAŞALLAH
RABBİM SAĞLIK SIHAT VERSİN... güzelce toparlanmasını büyümesini nasip etsin.. analı babalı büyütsün bacım...
dualarımız senle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?