2014 Aralık Anneleri

anacım sen de nerde kokoş var ona gidiyon. şükran da meşhur nam salmış drlardan. hamama giren terler:)
di mi ya.... doğurrtturabilsinde yoksa tüm kurumlara adını paracı ama icraat sıfır diye yayacammm...

Hayirli olsun ilk bebisimiz :) inş kisa zamanda toparlanir annesi sen de bize fotoğraflar ini gonderirsin
insallah canim buyusun yollarim fotograflarini ,ismi de Kerem oldu ,dogunca koyuyosun ismini hemen,size tavsiyem hicbiseyi dert etmeyin ivirini zivirini ,copu olmasin saglikli dogsun yeter ancak anladim,ama icime dogmus gibi cantalarimiz bile hazirdi

ohooooooooo bu doktor herşeye karışıyor.... hattaa 10 gün önceki randevomuzda gökçecim instagrama baktınmı geçen hemşiremizin bebişini doğurttuk fotosu var demez mi... ben neeeeee instagram mı benim yokki dr hanım dedim
aaaaa ne demek yok derhal açıyorsun ben doğurttuklarım bebeklerin fotolarını isterim demez mi...
eşime çıktım bu kadına foto moto verirsen bozuşuruz dedim :) o da saçmalama ne gerek var... desede ne bilem yok twitterdan takip et beni yok instagram aç gökçe garip ötesi bir hatun

insallah canim buyusun yollarim fotograflarini ,ismi de Kerem oldu ,dogunca koyuyosun ismini hemen,size tavsiyem hicbiseyi dert etmeyin ivirini zivirini ,copu olmasin saglikli dogsun yeter ancak anladim,ama icime dogmus gibi cantalarimiz bile hazirdi
haklısın bacım allahım sağlıkla erkencikten toparlanmasını nasip etsin...

Merhaba canim senle ayniyiz hadi hayirlisi tahmini dogum tarihim 12 ayin otuzu benim amaoglum olacak belki daha gec gelir

EVET. ARALIK SONU. ERKEK BEBEKLER GEÇ GELİR DENİR. BENDE NORMAL DOĞUM DÜŞÜNÜYORDUM AMA GEBELİK ŞEKERİM VAR. BEBEĞİ RİSKE ATMAK İSTEMİYORUM 39. HAFTASINDA NASİPSE SEZERYANLA DOĞUM YAPMAK VAR AKLIMDA. TABİ PAŞAM BEN ERKEN GELİRİM DEMEZSE :)

Günaydın kızlar, kaşıntı kaşıntı dediniz dünden beri ben de kaşınıyorum. ayrıca ufak ufak kızarıklıklar var çok olmasa da. muhtemelen mevsimsel alerjim başlıyor, ilaç da kullanamam ne yapacağım bilmiyorum

ay bu çok güzelmiş canım nereden aldın ya ben de almak istiyorum

keçecizade mii, kavala kurabiyesi en sevdiğim babam birkaç ay edirne'de çalışmıştı kutu kutu getirtmiştim şimdi gidip gelen yok, burdan aldıklarım da aynı tadı vermiyor sanki
bebek beziyle lansinohu hastane vericekmiş canım ben o yüzden koymadım ama pişik kremini unutmuşum listeye ekliyorum hemen.

Allah analı babalı büyütsün canımm, gözünüz aydın toparlanır Allah'ın izniyle, sen hiç merak etme, küçük doğanlar çok çabuk büyüyor derler ya hep, emin ol öyle olacaktır senin kuzucuğun da.

S swann bu arada nst 110 mu dedinnnnnnn pes yaniiiiii...

ya bu nst muayeneye dahil değil mi, ayrı ücret mi alıyorlar ne kadar cahilim bak bunu hiç bilmiyordum

aman dikkat et kaşınmaaa ben 1 ay önce bacakalrımdan kaşındım şimdi kedi tırmalamış gibi ilerde çatlak diye nitelendireceğimiz görüntülerden oluştu bacım...

bu arada ya bende sen gibiydim meğer özelde nst den para alınıyormuş.. ki kendi dr un özel poliklnğe gidiyor olsan bilee

canım biz alışverişi ailecek yapamıyoruz. emre hangi alışveriş merkezinin neresinde oyuncakçı var öğrendi. başımıza bela bir bruder marka var ki sizler de öğrenirsiniz 3 yıla kadar. çok pahalı ve çok kaliteli iş makinaları var. birebir orijinal yapıyor cat john deree vs. evde şu an 4 büyük boy 2 küçük boy kepçe var. 1 biçerdöver 2 traktör 2 forklift.1 asfalt makinası 1 silindir en ucuzu da 150 lira bunların. şimdi kafayı şuna taktı . http://www.bruderoyuncak.com/bruder-scania-r-serisi-cop-kamyonu-yesil-03561/ haftasonu bunu almadık diye tam 42 dakika ağladı avaz avaz. arda hastaneden gelirken sana getiricek dedik. deneyimli arkadaşların tavsiyesi. çok istediği bir şeyi alın kardeşin getirdi sana deyin dediler. bunu alcaz arda hastaneden getirdi diycez.

velhasılı kelam emre ile avm gitmeye tövbe ettik bu 42 dakika süren ağlama nöbeti sonunda. ben öğle arası gidip ne bulursam alıcam artık. cepa kentpark ters bana. acity park vera babymall ne bulursam alırım artık.

S swann bu arada nst 110 mu dedinnnnnnn pes yaniiiiii...
,
aynen nst 110. pes ki ne pessssss. agaydin canım memorialda ne kadar?

İsmi de çok güzelmiş allah anali babali buyutsun:) aynen öyle canim çantalar hazirsa gerisi teferruat dogduktan sonra bile yapilir. Yeter ki minikler saglikli olsun.. Senin agrin sizin var mi peki kolay geçti demissin ama..

Tovbe tovbe boylesinide yeni duydum yarabbimm.nelerle ugrasiyorlar..hadi kendisi ugrasiyor baskasini ne diye zorluyorki:) allah akil fikir versin ne diyek :)

kızlar hastaneye tulumda götürleniyormu.. baby cornerden 7 li hastane çıkışı seti almıştım tulumu var onuda mı götürmek gerek

Gelmez insansallah canim nasil gidiyo hamileligin bu aralar cok halsizim ben sanirim artik agirlastik

Iki hafta once hersey normaldi hatta 1800 cikmisti,dunku kontrolde de 2 kg dedi ama iste ultrasonla ayni cikmadi malesef,zaten erken dogum riskim vardi,2hafta da dogru duzgun kilo almayinca ayrintili ultrasona aldilar beni,aksama kadarda nst de kaldim bebek hic hareket etmeyince hemen ameliyata aldilar beni,amin insallah
Gecmis olsun canim rabbim anali babali saglikli buyutmeyi nasip etsin insallah hemen toparlanir bebisinde sakin uzulme kac haftalik dogdu
Psa
Gecmis olsun canim rabbim anali babali saglikli buyutmeyi nasip etsin insallah hemen toparlanir bebisinde sakin uzulme kac haftalik dogdu
saol canimm 33haftasi dolmustu 34 e girmistik ,erken geldi sipa insallah toparlanir

amanınnnnn o saydıklarına katıla katıla güldüm bacım... o ne öyle biçerdöverinden asfalt makinesine tövbe yarabbi :)
sizin emrenin malvarlığı baya sağlammış
çöp kamyonu alacaksınız demek hey allahımm çok şekerrrrrr...
birde 10-20 tl de değil 150 tl vay beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…