2014 Aralık Anneleri

AH CANIM HAYIRLI OLSUN. ALLAH SAĞ SALİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN. KAÇ HAFTALIKKEN DOĞUM YAPTIN?

erkencikten şişmanlasın inşallah bacım... sende güzel düşün güzel enerji yolla bıdığına....
bu arada doktorların usg de birde + 300 -300 yanılma diyolar ama nedense eksiği çıkıyor...dediklerinden fazla doğanı görmedim ama az doğan maşallah...

canım gözün aydın.hayırlısıyla hastaneden çıkar inşallahh.sezeryanınnda kolay geçmesine sevindim.darısı başaımıza

hadi ya, şimdiye kadar hiç çatlak olmadı diye çok seviniyodum olmaz inşallah. ya bir de evde minik bir kelebek gördüm hemen annemi aradım meğer bakliyatlarımdan biri kelebeklenmiş, çok huyluyumdur ben acaba ondan huylandım da o yüzden mi kaşınıyorum diye de düşünüyorum bir yandan.

aynen nst 110. pes ki ne pessssss. agaydin canım memorialda ne kadar?

hiç bilmiyorum canım zaten nst den ayrı ücret alındığını da sizden duydum onu da bilmiyordum. ben daha girmedim nst ye 36. haftada girecekmişim de bu gittiğimde sorarım.

ya sorma inşaat müh olacak zağar. dandikleri beğenmiyor ki. bu kötü, bu payalı değil diyor. aldırır bir de sorar anne bu kaç paya? 100 oğlum dedim mesela. 100 ne demek anne. pahalı demek oğlum. baba bak bu çok payalı çakın kıyma bunu güzel oyna baba der. sıpa yaaaaaaaaaaaaaa. akşam olsada yesem sıpamı.

kınama valla gelir başına:))

amin saolasin canim hepimizinki insallah

canım gebelik şekerin falan varmıydı?

muayene ücreti ne ödüyorsun cnaım?

Gelmez insansallah canim nasil gidiyo hamileligin bu aralar cok halsizim ben sanirim artik agirlastik

SORMA HEMDE NE AĞIR. BENİM EN ÇOK BACAKLARIMIN İÇ KISMI ACIYOR. TUTULMA GİBİ. ALLAHA ŞÜKÜR YİNE Bİ SIKINTIMIZ YOK. SALI GÜNÜ 32 HAFTALIK OLACAĞIZ. KONTROLÜMÜZDE VAR. BAKALIM KAÇ KİLO OLMUŞ PAŞAM. 29 DA 1350 GRAMDI. 2 Yİ GEÇMİŞ OLSA BARİ. HER GİTTİĞİMDE RAHİM AĞZIMI KONTROL EDİYOR DOKTOR ERKEN DOĞUM RİSKİNE KARŞI. İNŞ HER GÜZEL GEÇER VE ÇALIŞMA RAPORUMU ALIRIM :)

SENİN NASIL GİDİYOR. KIZ MI ERKEK Mİ?

Bilgide neden yapmiyorsun cnm druna guveniyosan bilgide yap 1070 lr uygunda.. o neya nst den para alindiginida ilk duydum ne sacmalik...

Cok sukur guzel gidiyor bi sikintimiz yok masallah kilosu iyimis anim benimde oglum olacak bende 30 haftamda gitmistim tahminen 1,5 kilo 42 cm iyi demisti bi sorun olmadigi icinde 34 haftaya kadarda gelme demisti bakalim canim benimde bacaklarim cok agriyodu kramplardan oluyomus o agrilar kramplarin oluyormu seninde

kızlar günaydın.dün kontrole gittik bizim paşa hala dönmemmiş.ben biraz bu durumdan tedirgin oldum.sizlerde de dönmeyen varmı?kilosu sağlığı iyi ama bide dönse süper olcak

Bilgide neden yapmiyorsun cnm druna guveniyosan bilgide yap 1070 lr uygunda.. o neya nst den para alindiginida ilk duydum ne sacmalik...

bilgide yenidoğan yoğun bakım yok canım. bir terslik olursa sevk ediliyor. o riski göze alamıyoruz.

Toparlanir canim benim insallah hic takma kafana sen nasil oldun sezeryan cok zor diyorlar cok agrin oluyomus dogrumu

bende kiler dolabıma el atmam gerek aynenn pasaklandım bendee :)
bizimkide 36 da sokacaktı nst ye ama dün hiç kıprtı hissedemeynce zorunluluktan soktular

amaninnnnnn yerim ben onun o payalı diyişini maşallahh.... allah versin sizde hep alın emreye... vidanjörler, vinçler, çekiciler :)

aa, çok şaşırdım...o kasılma ve toparlanmalar bende hergün oluyo..hem de defalarca....hiç öyle iğne filan vurulmadım...son zamanlar normal diye biliyodum (çizelgem yanlış, 36. haftadayım)
aa, çok şaşırdım...o kasılma ve toparlanmalar bende hergün oluyo..hem de defalarca....hiç öyle iğne filan vurulmadım...son zamanlar normal diye biliyodum (çizelgem yanlış, 36. haftadayım)

Canım ben daha 32.haftadayım daha çok erken 36ya gelsem bende takmam inan...

muayene ücreti ne ödüyorsun cnaım?

200 canım

sen de bendensin :) ya sanırım bizim hastanede muayeneye dahil çünkü nst için gelenleri görüyorum beklerken, normal muayene ücreti ödüyorlar artı bi ödeme yapan görmedim hiç

alma zatennn o riski.. çok çok möhim bir nokta o

evet büyük bir risk.. senin şükran teyze nerde yaptırcak doğumu? bu kadının yaşı baya baya teyze demi. benim annemi de ameliyat etmişti.

canim uzerinde yazan su 4k6476z8
Cnm foto cektimmm.
Teşekkur ederimm.
Ben k.çekmecede oturuyorum.alisveris merkezinden aldimm.
8680917576717 kodu

selam kızlar,

hayırlı cumalar, herkese bol sağlık dilerim bebişlerinizle.
doubleanne , babylove nasıl oldunuz?
@swiftcim odan ne gün geliyor. geldi mi yoksa geçmişi takip edemedim.
toplamda 4. lcw yi gezdikten sonra buldum terlikimi. teşekkürler kızlar yardımlarınıza.
terlikdaş olduk.
waykikiwaykikiwaykikiwayway.
bu arada lohusa tacını net dışında nereden alabilirim kızlar öneriniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…