2014 Aralık Anneleri

evet büyük bir risk.. senin şükran teyze nerde yaptırcak doğumu? bu kadının yaşı baya baya teyze demi. benim annemi de ameliyat etmişti.
bence 50lerinde vardır şükran.. yazın gidince eşimle ahh sıcaktan çok terliyom demiştim o da sen dur menepoza gir birde ozaman görürüm seni demişti ,, anlayacağım demekki girmiş kendisi ondan dert yandı dakka bir gol bir hesabı :)
aslında yeni doğan ünitesi ve devlet memurlarını karşılaması açısından HRS diyorduk ama sen tut şükran hrs ile tartış şimdi bizi AKAYA yönlendiryor.. yeni doğan ünitesi var diğer bölümleri var ee ücretide 600 daha az... bakalım

Anladim canim olsun sakin canini sikma sag salim dunyaya gelmis ya geri hersey hallolur insallah.. I

K
hmm, pardon, 32 olduğunu farketmemişim...ama korkma yine de, benim de 30. haftadan beri var bu belirtiler...36 ya geldim çok şükür...sadece kalsiyum kullanıyorum
kalsiyum demir ve omega için 3ayrı ilaç alıorum bende. Kasılmalarm şiddetli değil ama korkutuyor inş zamanında doğar..

Kasintilar devam ediyo cnm dun cildiyeci ilac yazdi bugun alip kullanmaya baslayacagim umarim ise yarar. Bu arada lcw in terligi nasil bisey resim koyarmisiniz bu kadar kisialdi cok merak ettim nasi bise bu:)

BACAK KRAMPLARIM OLUYORDU. DOKTOR MAGNEZYUM İÇ DEDİ. ŞİMDİ EKLEM YERLERİM TUTULUYOR. MAGNEZYUMUN FAYDASI ÇOK. O YÜZDEN MAGNEZYUMU 2 GÜNE BİR İÇİYORUM. YOKSA DAYANILCAK GİBİ OLMUYOR. VİTAMİNİMİ DE 2 GÜNE BİR İÇİYORUM. OMEGA 3 VE KAN HAPI HERGÜN.
HAFTADA 1 KALSİYUM İÇİYORUM.

BENİM ERKEN DOĞUM RİSKİM OLDUĞU İÇİN GENELDE HAREKETSİZİM. 34 HAFTAMIZI GÖRSEM RAHAT Bİ NEFES ALMAYA BAŞLICAM. ÇARŞIYA BİLE ÇIKAMIYORUM. İŞ EV SADECE.

bende kiler dolabıma el atmam gerek aynenn pasaklandım bendee :)
bizimkide 36 da sokacaktı nst ye ama dün hiç kıprtı hissedemeynce zorunluluktan soktular

ben bakliyatın kelebeklendiğini bile yeni öğrendim vallahi 27 yaşımda evlendim ama hep okumaktan ev işiyle vs hiç alakam yoktu. çok güzel kıvırdım aslında yemektir temizliktir hep tam puan alıyorum ama işte bazı konularda hala cahilim demek ki :) eşime söyledim he sıcakta kaldıysa nemlendiyse olabilir dedi ve yerin dibine girdim utancımdan, adam benden iyi biliyor

Aralik annelerinin ilk annesi ben oldum galiba kizlar,bebegimiz dogdu ,kontrole geldik kan akisi yavaslamiz hemen aldilar beni doguma,epidural sezeryan oldum cok kolay gecti ,anestezi uzmani iyiyse herkese tavsiye ediyorum,bebegimiz iyi simdilik kuzevde kalacak 15gun kadar 1.600 kg dogdu cok kucuk ama masallahi var toparlanacak heralde,hepinizden dua bekliyorum bebegim için

toparlanır allahın izniyle sen içini ferah tut rabbim bağışlasın bebişini..

Him gecmis olsun insallah erken gelmez canim dikkat et kendine ay ya ben daha hic vajinal muayene olmadim daha acilma varmi diye nasil muayene yapiliyo ve agrilimi

ah erkekler bildikleri kadar yapsalar birde... geçen gün perdeleri yıkadım takar da takmasına eşim ama kadın tutmadık bu kez 1 ay önce silinmişti neyseki pislikte yoktu ama varya lockla bir çerçeve sildirdim eşimin meğersem elinden her iş geliyormuşş... gerçi akşam karanlıkta sildi kimse görmesin diyor bende pekala sil de umuruma değil zaten annemde gelince el atar... allahtan bizim tüm camlar balkon içerisinde dışarı sarkma vs tehlike yok. çokçok iyi siliyor eşler....
ha klozet wc çamaşırsuyuylada çok iyi yıkadı bizim babacık ama senin için değil TOSUNUM için yapıyom dedi öyle bir zoruma gittiki tam 5 yıldır enayi yerine konmuşum meğer

Him gecmis olsun insallah erken gelmez canim dikkat et kendine ay ya ben daha hic vajinal muayene olmadim daha acilma varmi diye nasil muayene yapiliyo ve agrilimi

AÇILMA MUAYENESİ OLMADIM CNM. AMA VAJİNAL ULTRASONA GİRDİM. ÇOK ACIDIĞINI SÖYLEYEMEM AMA HOŞ DEĞİL.

[QUn, post: 37552567, member: 340520"]ben şöyle bişey aldım kalıplı ama telli değil. ilk önce penyelerden almıştım ama onları sadece evde giyebilir insan. bi değişik gösteriyo çünkü göğüsleri. şimdi bu kalıplısından sipariş ettim. dışarda da rahat giyilir diye. umarım memnun kalırım.
[/QUOTE]
Cok guzelll.ama benim gogusler zaten buyuk nasil durur bilemedim.daha once bu sekilde kullaniyordum.hamile kalinca degistirdim.buyuk gosteriyo cok goguslerimii

bacım önce ultrasondan rahim ağzına bakılılyor alttan çatı muayenesine gerek duymadan.. dün dr baktı önce rahim ağzının uzunluğuna bakılyormuş..açılma ordan oluyormuş bende vajinanın dışında hava girercesine bir açılma olacak sanıyordum meğer o değilmiş açılma dedikleri :)
sonra rahim son aylarda o ağız kısmı inceliyormuş derken sonra açılma başlıyormuşşş... öyle anlattı doktorumuz

Günaydın şekerler. Cımcimem uyandrdı yıne beni tekmelerle. Bişey sorucam bu nts dedıgınız ne. Hiçbir bilgim yok mlsf. Bazen kendimi cok cahil hissedıyorum.

AÇILMA MUAYENESİ OLMADIM CNM. AMA VAJİNAL ULTRASONA GİRDİM. ÇOK ACIDIĞINI SÖYLEYEMEM AMA HOŞ DEĞİL.
Beni dogumdan bile fazla urpertiyo ama kesinlikle normal dogum istiyorum artik mecbur bu ay bitince baslayacak bu muayeneler malesef alisirim her halde

Him tesekur ederim bilgi icin biraz bu konu beni geriyo ayni zamanda merakta ediyorum kacinci haftandasin

aynen öyle canım yapınca bizden iyi yapıyorlar kesinlikle. ve evet şimdiden ikinci plana atılmaya başladık, yavrularımız için bunu da sineye çekeceğiz n'apalım

uğramaz olur muyuz canımm bademli kurabiyemizi , ezmemizi aldımm ama bilseydim bu kadar begenceğimi peynir tatlısı da alırdım istanbula .. ezmede aradıgımı bulamadım yalnız cok beğenirim sanıodumm ..

buarada renk konusunda haklısın canım battaniyelerimizin biri sarı biri krem olacak zaten çok maviye boğmamak lazım genelde hediyeler mavi gelio ama .. biz beyazdan gidelimm en güzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…