bence 50lerinde vardır şükran.. yazın gidince eşimle ahh sıcaktan çok terliyom demiştim o da sen dur menepoza gir birde ozaman görürüm seni demişti ,, anlayacağım demekki girmiş kendisi ondan dert yandı dakka bir gol bir hesabı :)evet büyük bir risk.. senin şükran teyze nerde yaptırcak doğumu? bu kadının yaşı baya baya teyze demi. benim annemi de ameliyat etmişti.
Anladim canim olsun sakin canini sikma sag salim dunyaya gelmis ya geri hersey hallolur insallah.. IIki hafta once hersey normaldi hatta 800 cikmisti,dunku kontrolde de 2 kg dedi ama iste ultrasonla ayni cikmadi malesef,zaten erken dogum riskim vardi,2hafta da dogru duzgun kilo almayinca ayrintili ultrasona aldilar beni,aksama kadarda nst de kaldim bebek hic hareket etmeyince hemen ameliyata aldilar beni,amin insallah
Psa
saol canimm 33haftasi dolmustu 34 e girmistik ,erken geldi sipa insallah toparlanir
kalsiyum demir ve omega için 3ayrı ilaç alıorum bende. Kasılmalarm şiddetli değil ama korkutuyor inş zamanında doğar..hmm, pardon, 32 olduğunu farketmemişim...ama korkma yine de, benim de 30. haftadan beri var bu belirtiler...36 ya geldim çok şükür...sadece kalsiyum kullanıyorum
Kasintilar devam ediyo cnm dun cildiyeci ilac yazdi bugun alip kullanmaya baslayacagim umarim ise yarar. Bu arada lcw in terligi nasil bisey resim koyarmisiniz bu kadar kisialdi cok merak ettim nasi bise bu:)selam kızlar,
hayırlı cumalar, herkese bol sağlık dilerim bebişlerinizle.
@doubleanne ,babylove nasıl oldunuz?
@swiftcim odan ne gün geliyor. geldi mi yoksa geçmişi takip edemedim.
toplamda 4. lcw yi gezdikten sonra buldum terlikimi. teşekkürler kızlar yardımlarınıza.
terlikdaş olduk.
waykikiwaykikiwaykikiwayway.
bu arada lohusa tacını net dışında nereden alabilirim kızlar öneriniz var mı?
inşallah...zamanında ve sağlıkla gelsin...K
kalsiyum demir ve omega için 3ayrı ilaç alıorum bende. Kasılmalarm şiddetli değil ama korkutuyor inş zamanında doğar..
Cok sukur guzel gidiyor bi sikintimiz yok masallah kilosu iyimis anim benimde oglum olacak bende 30 haftamda gitmistim tahminen 1,5 kilo 42 cm iyi demisti bi sorun olmadigi icinde 34 haftaya kadarda gelme demisti bakalim canim benimde bacaklarim cok agriyodu kramplardan oluyomus o agrilar kramplarin oluyormu seninde
bende kiler dolabıma el atmam gerek aynenn pasaklandım bendee :)
bizimkide 36 da sokacaktı nst ye ama dün hiç kıprtı hissedemeynce zorunluluktan soktular
Him gecmis olsun insallah erken gelmez canim dikkat et kendine ay ya ben daha hic vajinal muayene olmadim daha acilma varmi diye nasil muayene yapiliyo ve agrilimiBACAK KRAMPLARIM OLUYORDU. DOKTOR MAGNEZYUM İÇ DEDİ. ŞİMDİ EKLEM YERLERİM TUTULUYOR. MAGNEZYUMUN FAYDASI ÇOK. O YÜZDEN MAGNEZYUMU 2 GÜNE BİR İÇİYORUM. YOKSA DAYANILCAK GİBİ OLMUYOR. VİTAMİNİMİ DE 2 GÜNE BİR İÇİYORUM. OMEGA 3 VE KAN HAPI HERGÜN.
HAFTADA 1 KALSİYUM İÇİYORUM.
BENİM ERKEN DOĞUM RİSKİM OLDUĞU İÇİN GENELDE HAREKETSİZİM. 34 HAFTAMIZI GÖRSEM RAHAT Bİ NEFES ALMAYA BAŞLICAM. ÇARŞIYA BİLE ÇIKAMIYORUM. İŞ EV SADECE.
ah erkekler bildikleri kadar yapsalar birde... geçen gün perdeleri yıkadım takar da takmasına eşim ama kadın tutmadık bu kez 1 ay önce silinmişti neyseki pislikte yoktu ama varya lockla bir çerçeve sildirdim eşimin meğersem elinden her iş geliyormuşş... gerçi akşam karanlıkta sildi kimse görmesin diyor bende pekala sil de umuruma değil zaten annemde gelince el atar... allahtan bizim tüm camlar balkon içerisinde dışarı sarkma vs tehlike yok. çokçok iyi siliyor eşler....ben bakliyatın kelebeklendiğini bile yeni öğrendimvallahi 27 yaşımda evlendim ama hep okumaktan ev işiyle vs hiç alakam yoktu. çok güzel kıvırdım aslında yemektir temizliktir hep tam puan alıyorum ama işte bazı konularda hala cahilim demek ki :) eşime söyledim he sıcakta kaldıysa nemlendiyse olabilir dedi ve yerin dibine girdim utancımdan, adam benden iyi biliyor
Him gecmis olsun insallah erken gelmez canim dikkat et kendine ay ya ben daha hic vajinal muayene olmadim daha acilma varmi diye nasil muayene yapiliyo ve agrilimi
bacım önce ultrasondan rahim ağzına bakılılyor alttan çatı muayenesine gerek duymadan.. dün dr baktı önce rahim ağzının uzunluğuna bakılyormuş..açılma ordan oluyormuş bende vajinanın dışında hava girercesine bir açılma olacak sanıyordum meğer o değilmiş açılma dedikleri :)Him gecmis olsun insallah erken gelmez canim dikkat et kendine ay ya ben daha hic vajinal muayene olmadim daha acilma varmi diye nasil muayene yapiliyo ve agrilimi
Beni dogumdan bile fazla urpertiyo ama kesinlikle normal dogum istiyorum artik mecbur bu ay bitince baslayacak bu muayeneler malesef alisirim her haldeAÇILMA MUAYENESİ OLMADIM CNM. AMA VAJİNAL ULTRASONA GİRDİM. ÇOK ACIDIĞINI SÖYLEYEMEM AMA HOŞ DEĞİL.
bacım önce ultrasondan rahim ağzına bakılılyor alttan çatı muayenesine gerek duymadan.. dün dr baktı önce rahim ağzının uzunluğuna bakılyormuş..açılma ordan oluyormuş bende vajinanın dışında hava girercesine bir açılma olacak sanıyordum meğer o değilmiş açılma dedikleri :)
sonra rahim son aylarda o ağız kısmı inceliyormuş derken sonra açılma başlıyormuşşş... öyle anlattı doktorumuz
ah erkekler bildikleri kadar yapsalar birde... geçen gün perdeleri yıkadım takar da takmasına eşim ama kadın tutmadık bu kez 1 ay önce silinmişti neyseki pislikte yoktu ama varya lockla bir çerçeve sildirdim eşimin meğersem elinden her iş geliyormuşş... gerçi akşam karanlıkta sildi kimse görmesin diyor bende pekala sil de umuruma değil zaten annemde gelince el atar... allahtan bizim tüm camlar balkon içerisinde dışarı sarkma vs tehlike yok. çokçok iyi siliyor eşler....
ha klozet wc çamaşırsuyuylada çok iyi yıkadı bizim babacıkama senin için değil TOSUNUM için yapıyom dedi öyle bir zoruma gittiki tam 5 yıldır enayi yerine konmuşum meğer
çok tatlı çıkmış canım yaaaaa. inşallah yarın evdeyim ben de bi foto çekeyim. edirneye gitmişken kilo alınmazmı yaaa? keçecizadeye uğradın mı:)
canım naçizane tavsiyem herşeyi mavi yapma, yaptırma. misal çocuğa kırmızı turuncu bordo giydirdin üstüne mavi yelek , mavi battaniye şık olmuyor. beyaz herşeye uyuyor. benim oğlumda ne çok severek kullandıklarım beyaz olanlardı.
canım nerden aldın bunu? ev için penyeler ok ama dışarı çıkarken giymek içn bundan da almak lazım. ben hiç görmedim bu nerede satılıyor?
Kasintilar devam ediyo cnm dun cildiyeci ilac yazdi bugun alip kullanmaya baslayacagim umarim ise yarar. Bu arada lcw in terligi nasil bisey resim koyarmisiniz bu kadar kisialdi cok merak ettim nasi bise bu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?