hoşgelmişsin bacım sağlıcakla alda kucağınaa zamanını o belirlesinMerhaba sevgili aralık anneleri..
Normalde Kasım annesiyim ama bizim ufaklık pek Kasımda gelecek gibi değil. En baştan beri hep 1 hafta geriden geliyordu. Dr. son kontrolde 11 aralık'a kalır dedi. Büyük ihtmalle Aralık annesiyim bende.. Sizlerle de tanışmak istedim.
bende 1 günde 2 kgm aldığım oldu dr a dedim gaz sıvı vs ile olabilir dedi ::) dikkat et dedi ama aynı şeyleri yiyorum bakalım..ahahahcidden paragözse kötü ya doktorların daha merhametli olması gerekiyor die düşünüyorum bu sebeple ztn tr de sezeryan populerleşti poff ilk doğum normal olsun istiyorum her nese artık sezeryanı da çok ii yapanlar var bakalım neler olacak sağlıklı olalım da bizimki dünden beri kıpır kıpır maşallah durduğu an korkuyorum ve ben cok ağırlastım 75 le doğuma giderim diodum 15 gün önce 71 dim yarın doktor tartıda 74.5i gördüğünde çığlık atacakk pofff kahvaltı etmeden mi gitsem anacım ne yapsam bilemedim ilk defa ellerim şişti bi de size de oluyor mu çok uyuşuyor ellerim korkuyorumm
bir bakayım bacım çok sağolasıneet canım bak şişeler bu sitede var instagramda da kutucumuz satıyor , içine banyo tuzu da konuluyor biraz araştır ..
http://www.e-eminonu.com/Bebek,LA_111-2.html#labels=146-2
siteye üye olunca açılıyor fiyatlarr
Him masallah sizin sekiz bitecek insallah rabbim hayirlisi ile kavusmayi nasip etsin insallahnst karnına 2 prop bağlıyorlar elinde bebek hareket edince basacağın bir buton oluyor. ve üstte bebeğin kalp ritminin adeta ekg sini çeken bir cihaz alttındada senin kasılmalar sancıları çeken bir zikzaklar.. bebeğin bumpbump bump kalp seside 20 dakika duyuyon kafan şişiyor adeta .tabi tüm bunları yan tarafına yatarak 20 dkk dinliyon bebişini bacım...
benimde 33+4 gibi bişeyiz 1 hafta geriden geliyoz biz
eve bu ttosunlar paşalar evin yönetiminide ele geçirdi.. evdeki materyal sayılarıda her geçen gün artar oldu.. banyoda kovası maşrapası ,yatak odamızda park yatağı, odasında mobilyası, salonda okuyacağım kitapları amannn evin hertarafında bebek şeyleri var...
yok henüz olmadım alttan muayene.. 36da nst ye sokacakmış duruma göre bakılıyormuş... dönmüştür inşallahh...
bizim adamda öyle gerçi geçmişimizde de opsesiflik var yine depreşcek bu rahatsızlığı diye korkuyorum
bacım ve hatta adaşımmı desem ne desem sende örtmensin galiba... ben de örtmenim hiç çalışmadım bu yıl riskden dolayı bencede iyi hissedemiyorsan al iznini paşalar gibi
gülceksin belki ama ben muayeneye giderken saat kolye ne varsa çıkarıyorum. en hafif babetimi ve taytımı giyiyorum. genelde de sabah saatlerinde muayeneye gidiyorum kahvaltı yapmadan hafif bişiler atıştırıp:))) dr um manken gibi bi hatun olduğu için benden de aynı şeyi bekliyo heralde. bi ara ayda 4kg birden alınca çok kızmıştı.ahahahcidden paragözse kötü ya doktorların daha merhametli olması gerekiyor die düşünüyorum bu sebeple ztn tr de sezeryan populerleşti poff ilk doğum normal olsun istiyorum her nese artık sezeryanı da çok ii yapanlar var bakalım neler olacak sağlıklı olalım da bizimki dünden beri kıpır kıpır maşallah durduğu an korkuyorum ve ben cok ağırlastım 75 le doğuma giderim diodum 15 gün önce 71 dim yarın doktor tartıda 74.5i gördüğünde çığlık atacakk pofff kahvaltı etmeden mi gitsem anacım ne yapsam bilemedim ilk defa ellerim şişti bi de size de oluyor mu çok uyuşuyor ellerim korkuyorumm
Kesinlikle katiliyorum
Disari cikiyoruz montunu kapa cocuk üşüyecekkk
Bugun fazla su icmemişsin cocuk susuz kaldıı.
Daha nelerrr nelerrr
Dogduktan sonra vayyyy halimeee
slm kızlar kontrolümüzden geldik bizz :))
herşey yolunda çok şükür. hatta doğum tarihini bile planladık. istediğiniz özel bi tarih var mı dedi. kasım sonu gibi alır diye düşünüyorduk .akılda kalıcı olsun diye 1 aralık olabilir mi geç mi olur dedik. olabilir dedi çok sevindim. 1 aralık sabah 9 a sezeryan olucam inş herşey yolunda giderse kızlar. kasım annesi olurum diyordum ama aralık annesi olcam inş:)böyle tarihi de alınca iyice heyecanlandım. elim ve yüzümde ara ara olan şişlikleri sordum. tansiyon normal olduğu sürece sıkıntı yok dedi. tuzu, salçalı ve baharatlı yiycekleri azalt dedi. bu arada arkadaşlar koru hastanesinin doğum ücretinde askeri personel e %10 ,öğretmenlere de %15 indrimi varmış bilginiz olsun.
minik kelebeğim 2850 gr olmuş bu arada :)
eve bu ttosunlar paşalar evin yönetiminide ele geçirdi.. evdeki materyal sayılarıda her geçen gün artar oldu.. banyoda kovası maşrapası ,yatak odamızda park yatağı, odasında mobilyası, salonda okuyacağım kitapları amannn evin hertarafında bebek şeyleri var...
teşekkür ederim canımmm. evet dualarınızı bekliyor olacağım ben de :)maşallah canımevet ya tarihler belli omaya başlayınca heyecan da artıyor. 1 aralıkta gözümüz kulağımız sende olacak demek ki :)
:)
amin cümlemize bacım...Him masallah sizin sekiz bitecek insallah rabbim hayirlisi ile kavusmayi nasip etsin insallah
bizi daha neler bekliyorrr ahhh ahh biim kv ankarada şimdiden eşim tosunu anneme bırakırız diyor ama ben aslaaaaaa annenin yetiştirdiği çocukları gördük diyom bakıcı tutup evimde baktırıcam dedim... ki çok ciddi tartışmalarımız oldu .. şimdilik hamileym diye susuyor ama ne olacak bakalımhiç sorma, benim eşimin ailesi burada değil istanbul'da. dün akşam öyle eşimle sohbet ederken bak dedim yarın bir gün birlikte istanbul'a gittiğimizde sana sen git çocuklar burada kalsın derlerse ben kesinlikle öyle bir şeyi kabul etmem, seni yalnız gönderip de kalmam oralarda. onu kesin derler canım dedihatta emzirme olayı olmasa seni de gönderirler bebek kalsın derler dedi gülerek, işte o an eyvah dedim acaba beni neler bekliyor
maşallah canımevet ya tarihler belli omaya başlayınca heyecan da artıyor. 1 aralıkta gözümüz kulağımız sende olacak demek ki :)
hiç sorma, odalar eşyalarıyla doldu taştı. bu arada sizinki tosun paşa ama bizimki minik prenses teyzesi :)
teşekkür ederim canımmm. evet dualarınızı bekliyor olacağım ben de :)
sezeryan mı cnm senin de.benimde 6 aralık doğumum bir sorun çıkmazsa :)
Ah canim ya bu erkekler bazen bizi hic anlamiyo allahtan ev hanimiyim yoksa benimde kacisim yoktu allah yardimcin olsun isin zor ama sitres yapma bebisi dusun annesi o zamana gelince biseyler dusunur ortak nokta bulursunuzamin cümlemize bacım...
bizi daha neler bekliyorrr ahhh ahh biim kv ankarada şimdiden eşim tosunu anneme bırakırız diyor ama ben aslaaaaaa annenin yetiştirdiği çocukları gördük diyom bakıcı tutup evimde baktırıcam dedim... ki çok ciddi tartışmalarımız oldu .. şimdilik hamileym diye susuyor ama ne olacak bakalım
Kızlar merhaba,
emzirme dönemi için göğüs ucu kremi hangi marka aldınız?
birde bebek arabası markalarınız ? :)
zor ki ne zor bacım.. kötü günler bizi bekliyor ya hayrlısı bakalımAh canim ya bu erkekler bazen bizi hic anlamiyo allahtan ev hanimiyim yoksa benimde kacisim yoktu allah yardimcin olsun isin zor ama sitres yapma bebisi dusun annesi o zamana gelince biseyler dusunur ortak nokta bulursunuz
lansinoh aldım ben, gerçi her halükarda oluyo o yaralar diyolar ama bakalım.. casual cadillac da arabamız. çok araştırdık onu beğendik. :)
bizi daha neler bekliyorrr ahhh ahh biim kv ankarada şimdiden eşim tosunu anneme bırakırız diyor ama ben aslaaaaaa annenin yetiştirdiği çocukları gördük diyom bakıcı tutup evimde baktırıcam dedim... ki çok ciddi tartışmalarımız oldu .. şimdilik hamileym diye susuyor ama ne olacak bakalım
Kizlar kilolarla araniz nasil ben bu aralar cok hizli almaya baslamistim ama 10 gundur yavasladi cok sukur bir an korkmustum cok alacagim diye 61 le basladim suan 67 deyim hedefim 70 idi 32 .haftadayim bakalim siz ne durumdasiniz
birde kış bebişleri olacağından nasıl mont alacaksınız? astronot tarzı mı? yoksa mormal mont mu? çok kararsızım :S
Lansinoh lanolin veya medela lanolin krem isimleri cnm.araba markasi maxi cosi mura 4Kızlar merhaba,
emzirme dönemi için göğüs ucu kremi hangi marka aldınız?
birde bebek arabası markalarınız ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?