2014 Aralık Anneleri

hoşgelmişsin bacım sağlıcakla alda kucağınaa zamanını o belirlesin

[QUgalibaOTE="_swift_, post: 37553480, member: 284461"]Günaydın kızlar,
Korkulu bir gece geçirdik biz. Gece 11 den sonra hareketlerinde bir yavsaşlama hissettim. Normalde kıpır kıpırdır. Yattığımda resmen karnıma bakıp izlerim hareketlerini o kadar hareketlidir paşam ama ne olduysa kıpırdamıyor. Süt içtim, tatlı yedim aklıma gelebiliecek her şeyi yaptım. 2-3 defa kıpırdadı o da yavaş ve devamı olmadı. Doktoru aramaya hastaneye gitmeye korkuyorum. Kötü bir haber alırım diye korkumdan ne doktoru arayabildim ne hastaneye gidebildim. Bir yandan da diyorum 1 saat daha bekleyeceğim eğer yine hareket etmezse gideceeğim. Sezeryan olur gelirim deyip planlar yapmaya bile başladım. Eşim de çok panikledi ama bana belli etmemeye çalışıyor. Kalk dedim eşime namaz kılalım eğer hala hareket etmezse gideceğiz. Namaz esnasında 2-3 defa gerinme hareketleri falan yaptı. Ama aşırı tedirginim o şekilde uyuduk. Nasıl uyuduk orasını Allah biliyor. Gece uyandığımda yine eskisi gibi kıpır kıpırdı sıpam o andaki rahatlamayı anlatamam kızlar. Allah'ım dedim kimseye evlat acısı yaşatma. Ben daha koklayamadığım bebiğime bir şey oldu endişesi ile doktora gidemezken millet koca koca yavrularını kaybediyor. Sen kimseye böyle acı verme diye dua ettim. Çok şükür şimdi iyiyiz sanırım derin bir uyku çekti dün gece kendine ama ahdım var bir doğsun poposundan ısırıcam :)

.[/QUOTE]
cnm artık 34-35. haftalardan sonra bebiklerin uykuda olduğu süreler artacakmış aklında olsun. çok hareketli oldukları için sürekli aynı hareketleri bekliyoruz galiba:)

bende 1 günde 2 kgm aldığım oldu dr a dedim gaz sıvı vs ile olabilir dedi ::) dikkat et dedi ama aynı şeyleri yiyorum bakalım..
ayrıca bencede tr doktorlar sezeryanda 1 numara :)

eet canım bak şişeler bu sitede var instagramda da kutucumuz satıyor , içine banyo tuzu da konuluyor biraz araştır ..

http://www.e-eminonu.com/Bebek,LA_111-2.html#labels=146-2

siteye üye olunca açılıyor fiyatlarr
bir bakayım bacım çok sağolasın

Him masallah sizin sekiz bitecek insallah rabbim hayirlisi ile kavusmayi nasip etsin insallah

gülceksin belki ama ben muayeneye giderken saat kolye ne varsa çıkarıyorum. en hafif babetimi ve taytımı giyiyorum. genelde de sabah saatlerinde muayeneye gidiyorum kahvaltı yapmadan hafif bişiler atıştırıp:))) dr um manken gibi bi hatun olduğu için benden de aynı şeyi bekliyo heralde. bi ara ayda 4kg birden alınca çok kızmıştı.
ellerimde benim de şişlik var. yüzüğümü çıkaralı 1 ay oldu.dr normal dedi tansiyon normal olduğu sürece

Kesinlikle katiliyorum
Disari cikiyoruz montunu kapa cocuk üşüyecekkk
Bugun fazla su icmemişsin cocuk susuz kaldıı.
Daha nelerrr nelerrr
Dogduktan sonra vayyyy halimeee

hiç sorma, benim eşimin ailesi burada değil istanbul'da. dün akşam öyle eşimle sohbet ederken bak dedim yarın bir gün birlikte istanbul'a gittiğimizde sana sen git çocuklar burada kalsın derlerse ben kesinlikle öyle bir şeyi kabul etmem, seni yalnız gönderip de kalmam oralarda. onu kesin derler canım dedi hatta emzirme olayı olmasa seni de gönderirler bebek kalsın derler dedi gülerek, işte o an eyvah dedim acaba beni neler bekliyor

maşallah canım evet ya tarihler belli omaya başlayınca heyecan da artıyor. 1 aralıkta gözümüz kulağımız sende olacak demek ki :)

hiç sorma, odalar eşyalarıyla doldu taştı. bu arada sizinki tosun paşa ama bizimki minik prenses teyzesi :)

Him masallah sizin sekiz bitecek insallah rabbim hayirlisi ile kavusmayi nasip etsin insallah
amin cümlemize bacım...

bizi daha neler bekliyorrr ahhh ahh biim kv ankarada şimdiden eşim tosunu anneme bırakırız diyor ama ben aslaaaaaa annenin yetiştirdiği çocukları gördük diyom bakıcı tutup evimde baktırıcam dedim... ki çok ciddi tartışmalarımız oldu .. şimdilik hamileym diye susuyor ama ne olacak bakalım

Kizlar kilolarla araniz nasil ben bu aralar cok hizli almaya baslamistim ama 10 gundur yavasladi cok sukur bir an korkmustum cok alacagim diye 61 le basladim suan 67 deyim hedefim 70 idi 32 .haftadayim bakalim siz ne durumdasiniz

Ah canim ya bu erkekler bazen bizi hic anlamiyo allahtan ev hanimiyim yoksa benimde kacisim yoktu allah yardimcin olsun isin zor ama sitres yapma bebisi dusun annesi o zamana gelince biseyler dusunur ortak nokta bulursunuz

birde kış bebişleri olacağından nasıl mont alacaksınız? astronot tarzı mı? yoksa mormal mont mu? çok kararsızım :S

Kızlar merhaba,

emzirme dönemi için göğüs ucu kremi hangi marka aldınız?
birde bebek arabası markalarınız ? :)

lansinoh aldım ben, gerçi her halükarda oluyo o yaralar diyolar ama bakalım.. casual cadillac da arabamız. çok araştırdık onu beğendik. :)

Ah canim ya bu erkekler bazen bizi hic anlamiyo allahtan ev hanimiyim yoksa benimde kacisim yoktu allah yardimcin olsun isin zor ama sitres yapma bebisi dusun annesi o zamana gelince biseyler dusunur ortak nokta bulursunuz
zor ki ne zor bacım.. kötü günler bizi bekliyor ya hayrlısı bakalım

bakıcı bizde de büyük problem, eşim kesinlikle kabul etmem diyor ben de ben işime dönmek istiyorum diyorum çünkü ücretsiz izin gibi bir şansım yok ya işi bırakacağım ya da devam edeceğim. ne zaman konuyu açsam dur bi o gün gelsin düşünürüz diyor eşim, bakalım ne olacak

Kizlar kilolarla araniz nasil ben bu aralar cok hizli almaya baslamistim ama 10 gundur yavasladi cok sukur bir an korkmustum cok alacagim diye 61 le basladim suan 67 deyim hedefim 70 idi 32 .haftadayim bakalim siz ne durumdasiniz

ben 13 kilo aldım canım toplamda, seninki çok iyi maşallah. haftada 500 gr normalmiş, benimki öyle gidiyor, ayda 2-2,5 civarı alıyorum. seninki de öyle olursa en fazla 70le bitirirsin. zaten çok kilolu da değilmişsin düşünme boşver veririz inşallah doğumdan sonra

birde kış bebişleri olacağından nasıl mont alacaksınız? astronot tarzı mı? yoksa mormal mont mu? çok kararsızım :S

dün bir arkadaş h&m in astronot tarzı bi tulumunu göstermişti burada canım ben çok beğendim onu muhtemelen öyle bir şey alacağım. normal mont zor olur diye düşünüyorum minik bebek için

dün bir arkadaş h&m in astronot tarzı bi tulumunu göstermişti burada canım ben çok beğendim onu muhtemelen öyle bir şey alacağım. normal mont zor olur diye düşünüyorum minik bebek için[/QUOTE]

evet onu bende gördüm. bir arkadaşımda astronot monta çocuk sıkılır diyor. yoksa C&A da görmüştüm çok güzeldi sırf o öyle dedi diye almadım :S şimdi pişmanım kalmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…