2014 Aralık Anneleri

kolanya mı??? nerden netten alınıyor mu?

Ya eşim kesnlikle çalışma diyor ama okulda doğurcam diye korkutorum cidden. Doğm sorasında bakacak kmse yok adam gibi napıcam bilemiyorum allah sanada kolaylık versin canm
benim de niyeyse hiç izne çıkasım yok, herhalde mobilya gelene kadar çalışırım. 15 kasıma kadar.

canımm Allah bağışlasın maşallah uzun sağlıklı bi ömür nasip etsin Rabbim .. dualarımız seninle ..
çokça salavat getir Allah yardımcın olsun çok şaşırdım yaa panik oldum okuyunca .. nerde oldu canım doğumun kendi doktorun mu girdi .. ve ilk miydi ? bunları cevaplayacak zamanın olmaz biliorum artık bi sürü işin var sana bağımlı minik bi mucize varr .. ayyy harikaa .. 15 gün göz açıp kapayıncaya kadar geçer annesi üzme kendini dediğim gibi dualarımız seninleee

hayırlı olsun canım. kaç haftalık olmuş olacak 1 aralıkta..
Allah sağlıkla doğmasını nasip etsin.
ben bile heyecanlandım senin adına.
maşallah kilosu da iyiymiş..
bizim en son 31+5 de 1805 gramdı kuzu. bakalım 1,5 hafta sonra tekrar gideceğim ne diyecek..

cnm ya bunu görünce gözlerim parladı resmen nerden aldınnnn. ben geçen hafta sonu avm de bütün çamaşırcıları gezdim böyle birşey bulabilmek için. normal desteksiz penyelerden aldım mecbur. bi de benim göğüs uçlarım parmak kadar resmen :) acaip belli olur penyede falan hele ki emzirme döneminde. lcw den destekli atlet aldım ben de.

ayyy inanmıyorumm topiğin ilk annesi :) hayırlı olsun gözünüz aydın sağlığının iyi olmasına çok sevindim. dualaım senin ve bebişinle. hemencik geçer inş 15 gün

allah allah şaşırdım ya nst paralı diil die biliodumm

ayyy cidden değişik doktorun .. ben de yaptıgım sabunlardan doktorumla asistanına götiriim die düşünüodum senin doktor en baştan şekerlerin hayalini kuruyormuş meğerr hatun kişi kaç yaşlarında buarada ..

sağol cnm amin. 39. haftada alırız diyordu dr. 1 aralık da 39 bitmiş oluyor galiba. normalde 6 aralık tahmini doğum tarihim. 5 gün önce alınmış olacak yani. ben durabildiği kadar dursun istiyordum zaten. ama öncesinde sancı falan olursa çok korkuyorum dedim. sancı olduğu anda gelirsin alırız dedi. zaten sancı en az 8-10 saat sürer ve hafif başlar, sezeryana hazırlanıp girmen 1 saat bile sürmez dedi. rahatlattı yani beni :)
seninkine de maşallah canım :)

canım çok begendim bunu nerden aldın ya .. bi de ölçmeden cesaret edemiorum ben .. maalesef sırtım genişledi denemeden alamıorumm

Kizlar gecmisi okudum da ilk annemiz bebegine kavusmus galiba hayirli,saglikli bir bebek olur ins.memurnur.Hayirlisiyla atlatmissiniz o kendini toparlar ins.Bu mübarek Cuma günü Allah bütün hepimize hayirli saglikli dogumlar ve hayirli,saglikli,salih evlatlar nasip etsin kizlar.
Bu arada terlikler cok hosmus,süslemeye de yönelik hem.Ben de alicam haftaya kalirsa ins.Bandirmaya kontrole gittigimde alabiliyorum burada lcw yok malesef
Tüm gece bacak sirt agrisindan uyuyamadim.Sabah esim giderken salona gectim.simdi uyandim.Bu son haftalar nasil gececek bilmem

ayyy yerim yaaa alacaksınız annesi mecbur:)
bizimki de tablet istiyo. şimdiye kadar direndik almadık elinden düşürmez diye. kız çocuğu ama elektroniğe acaip meraklı. artık söz verdi babası aldık ama kardeşi doğduğu gün vericez saredebilirsek :)

menepozlu yaşlarında

ahahah cidden paragözse kötü ya doktorların daha merhametli olması gerekiyor die düşünüyorum bu sebeple ztn tr de sezeryan populerleşti poff ilk doğum normal olsun istiyorum her nese artık sezeryanı da çok ii yapanlar var bakalım neler olacak sağlıklı olalım da bizimki dünden beri kıpır kıpır maşallah durduğu an korkuyorum ve ben cok ağırlastım 75 le doğuma giderim diodum 15 gün önce 71 dim yarın doktor tartıda 74.5i gördüğünde çığlık atacakk pofff kahvaltı etmeden mi gitsem anacım ne yapsam bilemedim ilk defa ellerim şişti bi de size de oluyor mu çok uyuşuyor ellerim korkuyorumm

hoşgeldin innuk :) bakalım kaçımız aralık'a kalıcaz burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…