kolanya mı??? nerden netten alınıyor mu?canım ya kendin şişe alıp kolonya dağıtsan bak 0.60 kuruş tanesi instagramda kutucumuz die bi yer var .. istanbul eminönünde yeri de var .. içine mavi ya da pembe kolonya üzerini tülle bağla mis gibi uyguna güzel bişey halletmiş olursun bence ..
benim de niyeyse hiç izne çıkasım yok, herhalde mobilya gelene kadar çalışırım. 15 kasıma kadar.Ya eşim kesnlikle çalışma diyor ama okulda doğurcam diye korkutorum cidden. Doğm sorasında bakacak kmse yok adam gibi napıcam bilemiyorum allah sanada kolaylık versin canm
Aralik annelerinin ilk annesi ben oldum galiba kizlar,bebegimiz dogdu ,kontrole geldik kan akisi yavaslamiz hemen aldilar beni doguma,epidural sezeryan oldum cok kolay gecti ,anestezi uzmani iyiyse herkese tavsiye ediyorum,bebegimiz iyi simdilik kuzevde kalacak 15gun kadar 1.600 kg dogdu cok kucuk ama masallahi var toparlanacak heralde,hepinizden dua bekliyorum bebegim icin
slm kızlar kontrolümüzden geldik bizz :))
herşey yolunda çok şükür. hatta doğum tarihini bile planladık. istediğiniz özel bi tarih var mı dedi. kasım sonu gibi alır diye düşünüyorduk .akılda kalıcı olsun diye 1 aralık olabilir mi geç mi olur dedik. olabilir dedi çok sevindim. 1 aralık sabah 9 a sezeryan olucam inş herşey yolunda giderse kızlar. kasım annesi olurum diyordum ama aralık annesi olcam inş:)böyle tarihi de alınca iyice heyecanlandım. elim ve yüzümde ara ara olan şişlikleri sordum. tansiyon normal olduğu sürece sıkıntı yok dedi. tuzu, salçalı ve baharatlı yiycekleri azalt dedi. bu arada arkadaşlar koru hastanesinin doğum ücretinde askeri personel e %10 ,öğretmenlere de %15 indrimi varmış bilginiz olsun.
minik kelebeğim 2850 gr olmuş bu arada :)
cnm ya bunu görünce gözlerim parladı resmen nerden aldınnnn. ben geçen hafta sonu avm de bütün çamaşırcıları gezdim böyle birşey bulabilmek için. normal desteksiz penyelerden aldım mecbur. bi de benim göğüs uçlarım parmak kadar resmen :) acaip belli olur penyede falan hele ki emzirme döneminde. lcw den destekli atlet aldım ben de.ben şöyle bişey aldım kalıplı ama telli değil. ilk önce penyelerden almıştım ama onları sadece evde giyebilir insan. bi değişik gösteriyo çünkü göğüsleri. şimdi bu kalıplısından sipariş ettim. dışarda da rahat giyilir diye. umarım memnun kalırım.
kolanya mı??? nerden netten alınıyor mu?
ayyy inanmıyorumm topiğin ilk annesi :) hayırlı olsun gözünüz aydın sağlığının iyi olmasına çok sevindim. dualaım senin ve bebişinle. hemencik geçer inş 15 günAralik annelerinin ilk annesi ben oldum galiba kizlar,bebegimiz dogdu ,kontrole geldik kan akisi yavaslamiz hemen aldilar beni doguma,epidural sezeryan oldum cok kolay gecti ,anestezi uzmani iyiyse herkese tavsiye ediyorum,bebegimiz iyi simdilik kuzevde kalacak 15gun kadar 1.600 kg dogdu cok kucuk ama masallahi var toparlanacak heralde,hepinizden dua bekliyorum bebegim icin
bu arada dün dr ma ayrıca gıcık oldum... özel muayeneye gidiyoz.. keza doğumda öyle olucak derken nst denen saçma şeye bağlıyor ve 20 dkk bir odada yapayalnız bekliyoz ya işte çıkışta nst ücreti aldılar 30 tl... benim bildiğim ücretsiz olur sizin dr lar ne yapıyor bu durumda.. yoksa ben mi piyasayı bilemiyorum
günaydın kızlar
dün dr a gidince dr yine açtı ağzını susturabilene aşk olsun ne çok konuşuyorr meğer.. yok gökçecim baby shower yapacan mı ben yok öyle şeylere zamanım yok halimde yok... sen bizim asistan kızlarla konuş bebek şekeri yaptır muhakakk hastaneye gelenlere... ben ise banane gelenler bana getirsin dedimonlarlamı uğraşacam birde
sen uğraşma canım bizim asistanlar hallettirir ben bebek şekerimi isterim çok güzel oluyor demez mi eşimle bakıştık... ben siz hele bir doğurtun size kutu kutu çikolataar yaptırayım dedim.. kadın enteresan... sonraki konumuz ise doğum fotoğfarçısı...
gökçecim doğum fotoğrafçını ne yaptın... ben ise ben normal doğuracam foto moto tutamam saat kaçta ne olacağı belli mi dedim... a a a canım biz geliyozda onların işide o gelirler sen asistanımdan al bizim fotoğrafçının card visitini demez mi :)
hımmm ama normal doğumda öyle yabancı biri de etik değil gibime geliyor dedim... yok yok buda kadın fotoğfçı demez mi yok şu kadar albüm yapıyor şunu yapıyor.. ilkinde yaptın yaptın ikinci çocukta pek yapılmıyor bunlar dediamannn kadın benden hevesli doğumuma... ne dersiniz bacılarım.. ben de mi sorun var...
tabi eşim çıktık bana soruyor bu şekerin özelliği ne , nasıl bişey,
fotoğrafçının no sunu alalım belki istersin vs.. amannn dedimmmm
sağol cnm amin. 39. haftada alırız diyordu dr. 1 aralık da 39 bitmiş oluyor galiba. normalde 6 aralık tahmini doğum tarihim. 5 gün önce alınmış olacak yani. ben durabildiği kadar dursun istiyordum zaten. ama öncesinde sancı falan olursa çok korkuyorum dedim. sancı olduğu anda gelirsin alırız dedi. zaten sancı en az 8-10 saat sürer ve hafif başlar, sezeryana hazırlanıp girmen 1 saat bile sürmez dedi. rahatlattı yani beni :)hayırlı olsun canım. kaç haftalık olmuş olacak 1 aralıkta..
Allah sağlıkla doğmasını nasip etsin.
ben bile heyecanlandım senin adına.
maşallah kilosu da iyiymiş..
bizim en son 31+5 de 1805 gramdı kuzu. bakalım 1,5 hafta sonra tekrar gideceğim ne diyecek..
ben şöyle bişey aldım kalıplı ama telli değil. ilk önce penyelerden almıştım ama onları sadece evde giyebilir insan. bi değişik gösteriyo çünkü göğüsleri. şimdi bu kalıplısından sipariş ettim. dışarda da rahat giyilir diye. umarım memnun kalırım.
menepozlu yaşlarındaayyy cidden değişik doktorun .. ben de yaptıgım sabunlardan doktorumla asistanına götiriim die düşünüodum senin doktor en baştan şekerlerin hayalini kuruyormuş meğerrhatun kişi kaç yaşlarında buarada ..
yaaa öyle işteallah allah şaşırdım ya nst paralı diil die biliodumm
ayyy yerim yaaa alacaksınız annesi mecbur:)canım biz alışverişi ailecek yapamıyoruz. emre hangi alışveriş merkezinin neresinde oyuncakçı var öğrendi. başımıza bela bir bruder marka var ki sizler de öğrenirsiniz 3 yıla kadar. çok pahalı ve çok kaliteli iş makinaları var. birebir orijinal yapıyor cat john deree vs. evde şu an 4 büyük boy 2 küçük boy kepçe var. 1 biçerdöver 2 traktör 2 forklift.1 asfalt makinası 1 silindir en ucuzu da 150 lira bunların. şimdi kafayı şuna taktı . http://www.bruderoyuncak.com/bruder-scania-r-serisi-cop-kamyonu-yesil-03561/ haftasonu bunu almadık diye tam 42 dakika ağladı avaz avaz. arda hastaneden gelirken sana getiricek dedik. deneyimli arkadaşların tavsiyesi. çok istediği bir şeyi alın kardeşin getirdi sana deyin dediler. bunu alcaz arda hastaneden getirdi diycez.
velhasılı kelam emre ile avm gitmeye tövbe ettik bu 42 dakika süren ağlama nöbeti sonunda. ben öğle arası gidip ne bulursam alıcam artık. cepa kentpark ters bana. acity park vera babymall ne bulursam alırım artık.
,
aynen nst 110. pes ki ne pessssss. @agaydin canım memorialda ne kadar?
menepozlu yaşlarında
kolanya mı??? nerden netten alınıyor mu?
Merhaba sevgili aralık anneleri..
Normalde Kasım annesiyim ama bizim ufaklık pek Kasımda gelecek gibi değil. En baştan beri hep 1 hafta geriden geliyordu. Dr. son kontrolde 11 aralık'a kalır dedi. Büyük ihtmalle Aralık annesiyim bende.. Sizlerle de tanışmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?