2014 Aralık Anneleri

İnsallah canim aslinda cok problem etmiyorum ama durup durup birden bire aliyorum anlamadim gitti herkezdemi boyle acaba

bizdede vahim bakıcı olayı bizi maazllah boşanmaya dek sürükleyebilir... çünkü ben asla annesine bırakmam... neyse ufff
kış içinde dün kanz a baktık güzel astronot tulumlar vardı 120den 49 a düşmüş ama çok şey aldık diye aldırtmadım ben. bir bakabilirsinz %50 indirimlerdeydi

kızlar emzirme yaralarının olmaması için en önemli şey dik oturarak emzirmek..eğilmemek.aklınızda olsun...netten 'Tomris'in emzirme notları' konusunu okuyun mutlaka..çok faydasını görürsünüz.bir çok sütüm yok diyen annenin emzirmeyi devam ettirmesine vesile olmuş kişidir

İnsallah canim aslinda cok problem etmiyorum ama durup durup birden bire aliyorum anlamadim gitti herkezdemi boyle acaba

olabiliyor canım öyle, ben de 5. ayıma kadar 2 kilo falan almıştım sonra 5. ayımda 1 ayda 4 kilo aldım, sonra 2 aldım sonra tekrar 3 aldım falan çok değişebiliyor yani. bundan sonra bebek alır diyorlar bakalım ne kadar doğru :)

Beklemekten baska caremiz yok ben normal dogum istedigim icin yememe icmeme cok dikkat ettim ve bol yuruyus yaptim ama artik hava sartlarindan dolayi artik yuruyemiyorum kotu oldu

Biz hastaneye gidiyoruz gerçi ama ben de çarşamba günü gireceğim nst'ye, sorarım nedir ücreti extra mı diye haber ederim.

Allah korusun canım öyle düşünme halledersiniz inşallah merak etme.
49 iyiymiş bi bakarım ben de haftasonu çıkarsak.
bu arada bebekprenses de dün söylemişti gratiste indirim başlamış dün kardeşim gitmiş de herkes kapışıyor diyordu ama tabi beni aramayı akıl edememiş, bezleri soramadım.

Beklemekten baska caremiz yok ben normal dogum istedigim icin yememe icmeme cok dikkat ettim ve bol yuruyus yaptim ama artik hava sartlarindan dolayi artik yuruyemiyorum kotu oldu

ben de hiç yürüyüş yapamıyorum, evde yapabildiğim kadar egzersiz yapıyorum işte o da ne kadar faydalı oluyor bilemiyorum :) bacaklarım falan çok hamlamıştır muhtemelen. inşallah doğumda sıkıntı çekmeyiz hiç birimiz canım

İnsallah egzersizlerinde cok faydasi oluyodur sonucunda hareket ediyosun hamile pilateside yapabilirsin sirti cok rahatlatiyo tavsiye ederim

kızlar size bişey sorucam hamilelikten midir nedir benim hormonlar coştu çok alıngan oldum ama bunun alınganlıkla ilgisi varmı bilmiyorum dün dr a gittim tek başıma eşim çok yoğunum dedi eve geldi işte sistemsel sorun olmuş neyse bekledim bir süre sormasını tv izliyordu dedim eee niye sormuyosun dr ne dedi diye oda sormama fırsat vermiyosun dedi çok bozuldum çok ilgisiz hiç elini durup dururken karnıma götürmez dokunmaz çok üzülüyorum tamam bu bebek süpriz oldu bize 2.kızımız ama başlarda istememişti hala istemiyormu ? aklıma geldikçe ağlıyorum

babetle gitmek cidden mantıklı yarınki taktiğimiz belli ölesee 73 ü görmeden 74.5 oldum şaka gibi ya aşırı da tombik durmuorum göbeğim sivri ama bilemedimm ..

Canim benim uzulme onlar bizim kadar hassas dusunmuyolar malesef istiyodur istemez olurmu belki onunda kafasinda baska biseyler vardi hic kendinide bebiside uzme annesi

Biz hastaneye gidiyoruz gerçi ama ben de çarşamba günü gireceğim nst'ye, sorarım nedir ücreti extra mı diye haber ederim.

deli gibi alışveriş yapıyor millet

erkek milleti bacımmm amannnnnnnn de üzülme (tabi bu mümkünmü nerde)

Sende mi uykusuzsun butterfly
1 saattir uyanikim, tam uyucam mesajını gördüm bi selam edeyim dedim

Ay canim yazini gormemisim yaa 1 de yatmistim 4 te uyandim. Baya bi uyuyamadim sonra. 7 den sonra uyumusum sanirim. Sonra da uyanmak bilmedim. Oglen olmustu kalktigimda

İnsallah egzersizlerinde cok faydasi oluyodur sonucunda hareket ediyosun hamile pilateside yapabilirsin sirti cok rahatlatiyo tavsiye ederim

ben pilates yapıyordum canım toplarım lastiklerim bütün malzemelerim var ama hamile kalınca nedense korktum yanlış bir şey yaparım diye yapmamaya başladım. halbuki 2 yıldır da yapıyordum yani ama evhamlandım işte. bu saatten sonra da faydası olmaz muhtemelen

canım üzme kendini erkeklerin hissizlikleri tutabiliyor bazen. en düşünceli dediğin adam bile odunlaşabiliyor zaman zaman. biz de biraz hassaslaşıyoruz zaman yaklaştıkça tabi, daha çok ilgi bekliyoruz haklı olarak ama erkeklerin bunu anlayabilmesi zor maalesef. istemez olur mu tabi ki istiyordur, aklına getirme bile öyle bir şeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…