İnsallah canim aslinda cok problem etmiyorum ama durup durup birden bire aliyorum anlamadim gitti herkezdemi boyle acababakıcı bizde de büyük problem, eşim kesinlikle kabul etmem diyor ben de ben işime dönmek istiyorum diyorum çünkü ücretsiz izin gibi bir şansım yok ya işi bırakacağım ya da devam edeceğim. ne zaman konuyu açsam dur bi o gün gelsin düşünürüz diyor eşim, bakalım ne olacak
ben 13 kilo aldım canım toplamda, seninki çok iyi maşallah. haftada 500 gr normalmiş, benimki öyle gidiyor, ayda 2-2,5 civarı alıyorum. seninki de öyle olursa en fazla 70le bitirirsin. zaten çok kilolu da değilmişsin düşünme boşver veririz inşallah doğumdan sonra
dün bir arkadaş h&m in astronot tarzı bi tulumunu göstermişti burada canım ben çok beğendim onu muhtemelen öyle bir şey alacağım. normal mont zor olur diye düşünüyorum minik bebek için
Lansinoh lanolin veya medela lanolin krem isimleri cnm.araba markasi maxi cosi mura 4
bizdede vahim bakıcı olayı bizi maazllah boşanmaya dek sürükleyebilir... çünkü ben asla annesine bırakmam... neyse ufffbakıcı bizde de büyük problem, eşim kesinlikle kabul etmem diyor ben de ben işime dönmek istiyorum diyorum çünkü ücretsiz izin gibi bir şansım yok ya işi bırakacağım ya da devam edeceğim. ne zaman konuyu açsam dur bi o gün gelsin düşünürüz diyor eşim, bakalım ne olacak
ben 13 kilo aldım canım toplamda, seninki çok iyi maşallah. haftada 500 gr normalmiş, benimki öyle gidiyor, ayda 2-2,5 civarı alıyorum. seninki de öyle olursa en fazla 70le bitirirsin. zaten çok kilolu da değilmişsin düşünme boşver veririz inşallah doğumdan sonra
dün bir arkadaş h&m in astronot tarzı bi tulumunu göstermişti burada canım ben çok beğendim onu muhtemelen öyle bir şey alacağım. normal mont zor olur diye düşünüyorum minik bebek için
İnsallah canim aslinda cok problem etmiyorum ama durup durup birden bire aliyorum anlamadim gitti herkezdemi boyle acaba
Beklemekten baska caremiz yok ben normal dogum istedigim icin yememe icmeme cok dikkat ettim ve bol yuruyus yaptim ama artik hava sartlarindan dolayi artik yuruyemiyorum kotu olduolabiliyor canım öyle, ben de 5. ayıma kadar 2 kilo falan almıştım sonra 5. ayımda 1 ayda 4 kilo aldım, sonra 2 aldım sonra tekrar 3 aldım falan çok değişebiliyor yani. bundan sonra bebek alır diyorlar bakalım ne kadar doğru :)
Biz hastaneye gidiyoruz gerçi ama ben de çarşamba günü gireceğim nst'ye, sorarım nedir ücreti extra mı diye haber ederim.bu arada dün dr ma ayrıca gıcık oldum... özel muayeneye gidiyoz.. keza doğumda öyle olucak derken nst denen saçma şeye bağlıyor ve 20 dkk bir odada yapayalnız bekliyoz ya işte çıkışta nst ücreti aldılar 30 tl... benim bildiğim ücretsiz olur sizin dr lar ne yapıyor bu durumda.. yoksa ben mi piyasayı bilemiyorum
bizdede vahim bakıcı olayı bizi maazllah boşanmaya dek sürükleyebilir... çünkü ben asla annesine bırakmam... neyse ufff
kış içinde dün kanz a baktık güzel astronot tulumlar vardı 120den 49 a düşmüş ama çok şey aldık diye aldırtmadım ben. bir bakabilirsinz %50 indirimlerdeydi
Beklemekten baska caremiz yok ben normal dogum istedigim icin yememe icmeme cok dikkat ettim ve bol yuruyus yaptim ama artik hava sartlarindan dolayi artik yuruyemiyorum kotu oldu
sezeryan mı cnm senin de.
İnsallah egzersizlerinde cok faydasi oluyodur sonucunda hareket ediyosun hamile pilateside yapabilirsin sirti cok rahatlatiyo tavsiye ederimAllah korusun canım öyle düşünme halledersiniz inşallah merak etme.
49 iyiymiş bi bakarım ben de haftasonu çıkarsak.
bu aradabebekprenses de dün söylemişti gratiste indirim başlamış dün kardeşim gitmiş de herkes kapışıyor diyordu ama tabi beni aramayı akıl edememiş, bezleri soramadım.
ben de hiç yürüyüş yapamıyorum, evde yapabildiğim kadar egzersiz yapıyorum işte o da ne kadar faydalı oluyor bilemiyorum :) bacaklarım falan çok hamlamıştır muhtemelen. inşallah doğumda sıkıntı çekmeyiz hiç birimiz canım
bende öğretmenim ama özel sektörde bende 37 ye kadar çalışıcam nasip olursa.Ben cslisiyorum canim.nasil olcak bilmiyorm ama 37ye kadar calismaya gayret etcem.
Sonuc kagidi yanimda degil cnm ama ust siniri biraz gecikti. Batin.ultrasonu istedi.Canım kaç çıktı değerlerin
gülceksin belki ama ben muayeneye giderken saat kolye ne varsa çıkarıyorum. en hafif babetimi ve taytımı giyiyorum. genelde de sabah saatlerinde muayeneye gidiyorum kahvaltı yapmadan hafif bişiler atıştırıp:))) dr um manken gibi bi hatun olduğu için benden de aynı şeyi bekliyo heralde. bi ara ayda 4kg birden alınca çok kızmıştı.
ellerimde benim de şişlik var. yüzüğümü çıkaralı 1 ay oldu.dr normal dedi tansiyon normal olduğu sürece
Canim benim uzulme onlar bizim kadar hassas dusunmuyolar malesef istiyodur istemez olurmu belki onunda kafasinda baska biseyler vardi hic kendinide bebiside uzme annesikızlar size bişey sorucam hamilelikten midir nedir benim hormonlar coştu çok alıngan oldum ama bunun alınganlıkla ilgisi varmı bilmiyorum dün dr a gittim tek başıma eşim çok yoğunum dedi eve geldi işte sistemsel sorun olmuş neyse bekledim bir süre sormasını tv izliyordu dedim eee niye sormuyosun dr ne dedi diye oda sormama fırsat vermiyosun dedi çok bozuldum çok ilgisiz hiç elini durup dururken karnıma götürmez dokunmaz çok üzülüyorum tamam bu bebek süpriz oldu bize 2.kızımız ama başlarda istememişti hala istemiyormu ? aklıma geldikçe ağlıyorum
Biz hastaneye gidiyoruz gerçi ama ben de çarşamba günü gireceğim nst'ye, sorarım nedir ücreti extra mı diye haber ederim.
deli gibi alışveriş yapıyor milletAllah korusun canım öyle düşünme halledersiniz inşallah merak etme.
49 iyiymiş bi bakarım ben de haftasonu çıkarsak.
bu aradabebekprenses de dün söylemişti gratiste indirim başlamış dün kardeşim gitmiş de herkes kapışıyor diyordu ama tabi beni aramayı akıl edememiş, bezleri soramadım.
ben de hiç yürüyüş yapamıyorum, evde yapabildiğim kadar egzersiz yapıyorum işte o da ne kadar faydalı oluyor bilemiyorum :) bacaklarım falan çok hamlamıştır muhtemelen. inşallah doğumda sıkıntı çekmeyiz hiç birimiz canım
Canim benim uzulme onlar bizim kadar hassas dusunmuyolar malesef istiyodur istemez olurmu belki onunda kafasinda baska biseyler vardi hic kendinide bebiside uzme annesi
erkek milleti bacımmm amannnnnnnn de üzülme (tabi bu mümkünmü nerde)kızlar size bişey sorucam hamilelikten midir nedir benim hormonlar coştu çok alıngan oldum ama bunun alınganlıkla ilgisi varmı bilmiyorum dün dr a gittim tek başıma eşim çok yoğunum dedi eve geldi işte sistemsel sorun olmuş neyse bekledim bir süre sormasını tv izliyordu dedim eee niye sormuyosun dr ne dedi diye oda sormama fırsat vermiyosun dedi çok bozuldum çok ilgisiz hiç elini durup dururken karnıma götürmez dokunmaz çok üzülüyorum tamam bu bebek süpriz oldu bize 2.kızımız ama başlarda istememişti hala istemiyormu ? aklıma geldikçe ağlıyorum
Sende mi uykusuzsun butterfly
1 saattir uyanikim, tam uyucam mesajını gördüm bi selam edeyim dedim
İnsallah egzersizlerinde cok faydasi oluyodur sonucunda hareket ediyosun hamile pilateside yapabilirsin sirti cok rahatlatiyo tavsiye ederim
kızlar size bişey sorucam hamilelikten midir nedir benim hormonlar coştu çok alıngan oldum ama bunun alınganlıkla ilgisi varmı bilmiyorum dün dr a gittim tek başıma eşim çok yoğunum dedi eve geldi işte sistemsel sorun olmuş neyse bekledim bir süre sormasını tv izliyordu dedim eee niye sormuyosun dr ne dedi diye oda sormama fırsat vermiyosun dedi çok bozuldum çok ilgisiz hiç elini durup dururken karnıma götürmez dokunmaz çok üzülüyorum tamam bu bebek süpriz oldu bize 2.kızımız ama başlarda istememişti hala istemiyormu ? aklıma geldikçe ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?