2014 Aralık Anneleri

canımm alttan muayene olmadın di mi daha hiç ? 37.haftada mı olcaz yarın randevumuz var sabahtan yine heyecan yaptımm benn dünden beri de aşırı hareketli döndü mü anlamadım her noktadan tepikliyor prensimiz maşaallahh

Ben cslisiyorum canim.nasil olcak bilmiyorm ama 37ye kadar calismaya gayret etcem.

aynen öyle canım yapınca bizden iyi yapıyorlar kesinlikle. ve evet şimdiden ikinci plana atılmaya başladık, yavrularımız için bunu da sineye çekeceğiz n'apalım
Kesinlikle katiliyorum
Disari cikiyoruz montunu kapa cocuk üşüyecekkk
Bugun fazla su icmemişsin cocuk susuz kaldıı.
Daha nelerrr nelerrr
Dogduktan sonra vayyyy halimeee

oooo sabah sabah iyi dedikodu yapmışsınız kızlar :) bugün son günüm işte artık ev hanımı olacağım.. inşallah evde de sıkılmam :)

İlki 3100 gr di, ilaci ögle arasi alicam cnm e-recete oldugu icin ismi yazmio simdi alinca yazarim adini. Bu arada benim degerler yuksekti karacigerle ilgili cok degil ama sınırı biraz gecmis ondanda kaynaklanir dedi.
Canım kaç çıktı değerlerin

Ben cslisiyorum canim.nasil olcak bilmiyorm ama 37ye kadar calismaya gayret etcem.
Ya eşim kesnlikle çalışma diyor ama okulda doğurcam diye korkutorum cidden. Doğm sorasında bakacak kmse yok adam gibi napıcam bilemiyorum allah sanada kolaylık versin canm

Allah saglikli uzun omurler nasip etsin ins.

canım geçmiş olsunn Allahım şifa versin miniğine hemencecik toparlanır inşallah :)

canım bende bi inşaat firmasında çalışıyorum arada hediye geliyor bu makinalardan hatta geçenlerde bi arkadaş bana verdi oğlun oluyor die çok ağır die düşünmüştüm favori oyuncakları olacakmışş meğersemm valla bakıorum etrafımda cocuklar minicik ama ellerinde tablet telefon sevmiyorum radyasyonla bu kadar erken tanışmasınlar ben öle yapcam böle yapcam die büyük konuşmak istemiyorum ama oyuncakla oynayan cocuklar kesinlikle daha sağlıklı insallah yusuf da öle olur maşallah canım seninkine cidden bak tutturması fena 42 dk upuzunn ama bence yine de şükret oyun manyagı olmamış cok şükür

zazzle.com a da bakabilir.

nerden aldın cnm bunu?

ben de öğretmenim canım, 32. haftada ayrıldım ben de korkudan :) hiç de pişman değilim. dinleniyorum ne güzel

aaayyyy maşallah.. Allah analı babalı büyütsün canım. ilk bebeğimiz oldu demek, Allah ömür versin

Günaydın şekerler. Cımcimem uyandrdı yıne beni tekmelerle. Bişey sorucam bu nts dedıgınız ne. Hiçbir bilgim yok mlsf. Bazen kendimi cok cahil hissedıyorum.
. .

karnına bi şeyler bağlıyolar canım, sen yatıyosun, bebeğin kalp atışlarını ve rahimdeki kasılmaları ölçüyolar.

canım çok geçmiş olsun Allah sağlıkla almayı nasip etsin kucaklarımıza..

kuzu nie öle diosun ya tatlıymış bence instagramı bende çok seviyorumm aç sende bence de
ama cidden aktif doktormuş hashtaglarini düşündüm de bi an #yinedoğurttum #hemencecikoldu #normalgibisivarmıbe #bugünkü2.sezeryan

hayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütsün. bir an önce kilosunu alsın, sağlıkla evinize gidin inşallah. duam seninle..

ahahahaha çok eğlendim yaaa bizimki cok hanımefendi kadın .. ben severim ilgiyi ama öpücük atsa ben de atardım muhtemelen

slm kızlar kontrolümüzden geldik bizz :))
herşey yolunda çok şükür. hatta doğum tarihini bile planladık. istediğiniz özel bi tarih var mı dedi. kasım sonu gibi alır diye düşünüyorduk .akılda kalıcı olsun diye 1 aralık olabilir mi geç mi olur dedik. olabilir dedi çok sevindim. 1 aralık sabah 9 a sezeryan olucam inş herşey yolunda giderse kızlar. kasım annesi olurum diyordum ama aralık annesi olcam inş:)böyle tarihi de alınca iyice heyecanlandım. elim ve yüzümde ara ara olan şişlikleri sordum. tansiyon normal olduğu sürece sıkıntı yok dedi. tuzu, salçalı ve baharatlı yiycekleri azalt dedi. bu arada arkadaşlar koru hastanesinin doğum ücretinde askeri personel e %10 ,öğretmenlere de %15 indrimi varmış bilginiz olsun.
minik kelebeğim 2850 gr olmuş bu arada :)

Kasintilar devam ediyo cnm dun cildiyeci ilac yazdi bugun alip kullanmaya baslayacagim umarim ise yarar. Bu arada lcw in terligi nasil bisey resim koyarmisiniz bu kadar kisialdi cok merak ettim nasi bise bu:)

inşallah işe yarar canım.
Allah kolaylık versin. terlik bu canım..

Eklentiler

• 4k6476z8.webp
    157,5 KB · Görüntüleme: 91

canım ya kendin şişe alıp kolonya dağıtsan bak 0.60 kuruş tanesi instagramda kutucumuz die bi yer var .. istanbul eminönünde yeri de var .. içine mavi ya da pembe kolonya üzerini tülle bağla mis gibi uyguna güzel bişey halletmiş olursun bence ..

Günaydın şekerler. Cımcimem uyandrdı yıne beni tekmelerle. Bişey sorucam bu nts dedıgınız ne. Hiçbir bilgim yok mlsf. Bazen kendimi cok cahil hissedıyorum.
nst karnına 2 prop bağlıyorlar elinde bebek hareket edince basacağın bir buton oluyor. ve üstte bebeğin kalp ritminin adeta ekg sini çeken bir cihaz alttındada senin kasılmalar sancıları çeken bir zikzaklar.. bebeğin bumpbump bump kalp seside 20 dakika duyuyon kafan şişiyor adeta .tabi tüm bunları yan tarafına yatarak 20 dkk dinliyon bebişini bacım...

Him tesekur ederim bilgi icin biraz bu konu beni geriyo ayni zamanda merakta ediyorum kacinci haftandasin
benimde 33+4 gibi bişeyiz 1 hafta geriden geliyoz biz
aynen öyle canım yapınca bizden iyi yapıyorlar kesinlikle. ve evet şimdiden ikinci plana atılmaya başladık, yavrularımız için bunu da sineye çekeceğiz n'apalım
eve bu ttosunlar paşalar evin yönetiminide ele geçirdi.. evdeki materyal sayılarıda her geçen gün artar oldu.. banyoda kovası maşrapası ,yatak odamızda park yatağı, odasında mobilyası, salonda okuyacağım kitapları amannn evin hertarafında bebek şeyleri var...

yok henüz olmadım alttan muayene.. 36da nst ye sokacakmış duruma göre bakılıyormuş... dönmüştür inşallahh...

Kesinlikle katiliyorum
Disari cikiyoruz montunu kapa cocuk üşüyecekkk
Bugun fazla su icmemişsin cocuk susuz kaldıı.
Daha nelerrr nelerrr
Dogduktan sonra vayyyy halimeee
bizim adamda öyle gerçi geçmişimizde de opsesiflik var yine depreşcek bu rahatsızlığı diye korkuyorum
Ya eşim kesnlikle çalışma diyor ama okulda doğurcam diye korkutorum cidden. Doğm sorasında bakacak kmse yok adam gibi napıcam bilemiyorum allah sanada kolaylık versin canm
bacım ve hatta adaşımmı desem ne desem sende örtmensin galiba... ben de örtmenim hiç çalışmadım bu yıl riskden dolayı bencede iyi hissedemiyorsan al iznini paşalar gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…