2014 Aralık Anneleri

ben başladım cnaım 36ya girdim başladım. inşallah olmaz yara. olursa da garmastan pomad iyi geliyor.

hmm anladım canım ben 34 teyim 36da falan başlarım artık. inşallah hiç birimizde olmaz

benim doktorum şimdi başlama dedi kreme. erken doğuma neden olur hormonlarınla oynama dedi :S

ya evet onu da duymuştum, bu gidişimde sorayım ben de en iyisi :)

ooo Yusuf 3 yaşına geldiğinde canavar gibi bir oyuncu olur. baba ne yaparsa onu taklit ediyor erkek çocuğu. boşver sende keyif yaparsın onlar oynarken.

ya şimdiden planlama yapıo şu yaşında futbol bu yaşında yüzme vs die .. bi yandan futbolu çok önemsio yusuf ismi futbolculara da çok yakışıo dedi olduu dedim .. benim de dansa merakım var ödü kopuo çocuğu balet yapcam die pc deki oyun hesaplarımı da yusuf a bırakcam dio çok alem yaa sanırım tam büyümeden baba oluyor bizim babişkomuz .. hep birlikte büyücez sanırımm ..

kızlar bende hastanede dağıtmak için kolonya yaptım.çok cici oldu.şişeleri gitti gidiyordan 50 kuruşa getirtdim.içine mavi kolonya.desenli kurdele yaptım.bide sitiker yaptırdım.çok cici oldularr

Hayirli ugurlu olsun annesi.saglikla sihhatle en yakin zamanda ciksin kuvozden gelsin yaniniza.Rabbim ikinize de hayirli uzun mutlu omurler nasip etsin

kızlar bende hastanede dağıtmak için kolonya yaptım.çok cici oldu.şişeleri gitti gidiyordan 50 kuruşa getirtdim.içine mavi kolonya.desenli kurdele yaptım.bide sitiker yaptırdım.çok cici oldularr

canım 50 kuruş çok ii ya link atar mısın bende yapmak istiyorum bi yandan sabun ve kurabiye var ama kolonya da yapmak istedimm cok olmaz di mi ..

fotosunu paylaşır mısın canım, ben de gittigidiyordan şişe aldım, netten kolonya da aldım. stickerlar da hazır, çıktısını alıp yapıştırcam, bi de kurdela alcam cts günü..

canım 50 kuruş çok ii ya link atar mısın bende yapmak istiyorum bi yandan sabun ve kurabiye var ama kolonya da yapmak istedimm cok olmaz di mi ..

yoo benim de var hem sabun hem kolonya.. niye fazla olsun. :)

peki canım bu araba travel sistemm mi? araba koltuğuda var mı? :=

canım nerede oturuyorsun biz istanbuldayız avrupa yakasında haşim işcandan aldık piyasaya göre uygun , mamas papas travel sistem diildi cybex oto koltugu aldık salı gecesi foto yüklemiştim buraya ikisi 1350 tl 9 taksti yaptı maximum karta attıgım linkte sadece araba 1390 oto koltuk 300 küsur ..pierre cardin travel sistemleri 950 ye bırakıyorlar mesela ama benim içime sinmedi , bizimkinin linkini atıorum canım yine ;
http://www.hepsiburada.com/liste/ma...ductId=aileserra1037t01w1&categoryId=60002064
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/cybex-aton-basic-bebek-oto-koltugu-0-13-kg-chil-132506327

chocolate88 canım valla bende senin gibi düşünüyorum. elimize kremi alıp sürcez. kese atmayacaz ovalamayacaz meme ucu ile güreş tutmayacaz. ama bir şey de diyemiyorum. ben 36da başladım.39+3de sancım mancım hala yokken bebek 4000gramı geçecek kakasını yiyecek korkusundan gittim sezaryan oldum. olmasam 40 haftayı da doldururdu. bende tetiklemedi ama başkasında tetikleyeceği tutar. Allah korusun sonra vicdan azabı duyarım diye bir şey diyemiyorum.

canım bilemedim kurabiye de olacak .. hastaneye kimler gelecek tahmin edemiorum herşeyden 55 er tane yapacağız 20 şer hastaneye götürüp kalanı evde mi bıraksak bilemedim

lansinoh biraz katı oluyor arkadaşlar. işaret parmağınıza alın, baş ve işaret parmağınız arasında kremi biraz ovalayıp cıvıklaştırın, sonra sürün meme ucunuza. direk tüpten çıkınca katı oluyor, yedirilmiyor memeye.

kızlar adreshttp://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/25cc-mantar-tipali-cam-sise-sok-fiyat-130914606 dodoersan satıcı.canım ben kapısüsü,takıyastığı,bez pasta,taç,terlik hepsini yaptım sayılır.pazar günü tamamlayım.haftaya paylaşayım resimlerini.mevlüt içinde sabun yaptırdım ayak şeklinde.onuda yazmıştım tanesini 1 tl den.tüm konsept ayak şeklinde olcak nasip olursa:)

ben kurabiye ve kolonyayı hastanede dağıtayım dedim.mevlütede sabun yaptırdım.ilk bebek olunca insan hevesleniyor.yapıyorum oğluşa .bide kendim uğraşıyorumm çok zevkli oluyor.

bende avrupa yakasındayım canım. şu linklere bir bakayım :)

Bnde öyle düsünüyorum cnm ben hep bu zamana kadar yag sürdüm sürmesem hassasliktan canim yaniyodu ve uclari soyuluyodu gögsümün.Simdi bi nebze daha iyi.Doktorunda oynamadan nazikce sür dedi.Sonucta gün icinde üstüne yatiyoz kiyafetler sikiyo filan tetikliycek olsa her dokunmada tetiklerdi.Tabi masaj yapmamak lazim karnimiza oldugu gibi.Gerekirse fazla yedirmeden sür giy üstüne atlet emmezse atlet alir fazlasini.1 ay öncesinden baslayacagim ben.Tabi kimsenin vebalini almak istemem bnde.Herkes doktoruna sorarak hareket etdin bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…