ben başladım cnaım 36ya girdim başladım. inşallah olmaz yara. olursa da garmastan pomad iyi geliyor.
benim doktorum şimdi başlama dedi kreme. erken doğuma neden olur hormonlarınla oynama dedi :S
ooo Yusuf 3 yaşına geldiğinde canavar gibi bir oyuncu olur. baba ne yaparsa onu taklit ediyor erkek çocuğu. boşver sende keyif yaparsın onlar oynarken.
kızlar bende hastanede dağıtmak için kolonya yaptım.çok cici oldu.şişeleri gitti gidiyordan 50 kuruşa getirtdim.içine mavi kolonya.desenli kurdele yaptım.bide sitiker yaptırdım.çok cici oldularrcanım ya kendin şişe alıp kolonya dağıtsan bak 0.60 kuruş tanesi instagramda kutucumuz die bi yer var .. istanbul eminönünde yeri de var .. içine mavi ya da pembe kolonya üzerini tülle bağla mis gibi uyguna güzel bişey halletmiş olursun bence ..
Amin insallah cok tesekkur ederimrabbim sağlıkla evine götürmeyi nasip etsin yavrunu annesi üzülme sakın sütler bi çok olsun bebişe gitsin :)
Hayirli ugurlu olsun annesi.saglikla sihhatle en yakin zamanda ciksin kuvozden gelsin yaniniza.Rabbim ikinize de hayirli uzun mutlu omurler nasip etsinAralik annelerinin ilk annesi ben oldum galiba kizlar,bebegimiz dogdu ,kontrole geldik kan akisi yavaslamiz hemen aldilar beni doguma,epidural sezeryan oldum cok kolay gecti ,anestezi uzmani iyiyse herkese tavsiye ediyorum,bebegimiz iyi simdilik kuzevde kalacak 15gun kadar 1.600 kg dogdu cok kucuk ama masallahi var toparlanacak heralde,hepinizden dua bekliyorum bebegim icin
kızlar bende hastanede dağıtmak için kolonya yaptım.çok cici oldu.şişeleri gitti gidiyordan 50 kuruşa getirtdim.içine mavi kolonya.desenli kurdele yaptım.bide sitiker yaptırdım.çok cici oldularr
Resmini koyabilirmisin cnm merak ettimmkızlar bende hastanede dağıtmak için kolonya yaptım.çok cici oldu.şişeleri gitti gidiyordan 50 kuruşa getirtdim.içine mavi kolonya.desenli kurdele yaptım.bide sitiker yaptırdım.çok cici oldularr
kızlar bende hastanede dağıtmak için kolonya yaptım.çok cici oldu.şişeleri gitti gidiyordan 50 kuruşa getirtdim.içine mavi kolonya.desenli kurdele yaptım.bide sitiker yaptırdım.çok cici oldularr
canım 50 kuruş çok ii ya link atar mısın bende yapmak istiyorum bi yandan sabun ve kurabiye var ama kolonya da yapmak istedimm cok olmaz di mi ..
peki canım bu araba travel sistemm mi? araba koltuğuda var mı? :=
hmm anladım canım ben 34 teyim 36da falan başlarım artık.Kizlar gecen hafta gittigimde ben de doktoruma sordum su gögüs kremini cok hassas dedim.Sür ama nazikce fazla oynamadan dedi erken dogumu tetiklemesin dedi.Sonucta haldir huldur masaj yapmiyoruz.Hemen koyar uclarina üstten dagitiveririz diye düsündüm 35 bitince baslicam ben cünkü soyuluyolar ve cok hassaslar.Ben hep catlak yagindan sürüyorum banyodan cikinca bisey olmadi yani kremden de cok oynamadikca olmaz bence.Rahat olun kizlar bence.
fotosunu paylaşır mısın canım, ben de gittigidiyordan şişe aldım, netten kolonya da aldım. stickerlar da hazır, çıktısını alıp yapıştırcam, bi de kurdela alcam cts günü..
yoo benim de var hem sabun hem kolonya.. niye fazla olsun. :)
Kızlar merhaba,
emzirme dönemi için göğüs ucu kremi hangi marka aldınız?
birde bebek arabası markalarınız ? :)
kızlar adreshttp://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/25cc-mantar-tipali-cam-sise-sok-fiyat-130914606 dodoersan satıcı.canım ben kapısüsü,takıyastığı,bez pasta,taç,terlik hepsini yaptım sayılır.pazar günü tamamlayım.haftaya paylaşayım resimlerini.mevlüt içinde sabun yaptırdım ayak şeklinde.onuda yazmıştım tanesini 1 tl den.tüm konsept ayak şeklinde olcak nasip olursa:)fotosunu paylaşır mısın canım, ben de gittigidiyordan şişe aldım, netten kolonya da aldım. stickerlar da hazır, çıktısını alıp yapıştırcam, bi de kurdela alcam cts günü..
yoo benim de var hem sabun hem kolonya.. niye fazla olsun. :)
ben kurabiye ve kolonyayı hastanede dağıtayım dedim.mevlütede sabun yaptırdım.ilk bebek olunca insan hevesleniyor.yapıyorum oğluşa .bide kendim uğraşıyorumm çok zevkli oluyor.canım 50 kuruş çok ii ya link atar mısın bende yapmak istiyorum bi yandan sabun ve kurabiye var ama kolonya da yapmak istedimm cok olmaz di mi ..
bende avrupa yakasındayım canım. şu linklere bir bakayım :)canım nerede oturuyorsun biz istanbuldayız avrupa yakasında haşim işcandan aldık piyasaya göre uygun , mamas papas travel sistem diildi cybex oto koltugu aldık salı gecesi foto yüklemiştim buraya ikisi 1350 tl 9 taksti yaptı maximum karta attıgım linkte sadece araba 1390 oto koltuk 300 küsur ..pierre cardin travel sistemleri 950 ye bırakıyorlar mesela ama benim içime sinmedi , bizimkinin linkini atıorum canım yine ;
http://www.hepsiburada.com/liste/ma...ductId=aileserra1037t01w1&categoryId=60002064
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/cybex-aton-basic-bebek-oto-koltugu-0-13-kg-chil-132506327
Bnde öyle düsünüyorum cnm ben hep bu zamana kadar yag sürdüm sürmesem hassasliktan canim yaniyodu ve uclari soyuluyodu gögsümün.Simdi bi nebze daha iyi.Doktorunda oynamadan nazikce sür dedi.Sonucta gün icinde üstüne yatiyoz kiyafetler sikiyo filan tetikliycek olsa her dokunmada tetiklerdi.Tabi masaj yapmamak lazim karnimiza oldugu gibi.Gerekirse fazla yedirmeden sür giy üstüne atlet emmezse atlet alir fazlasini.1 ay öncesinden baslayacagim ben.Tabi kimsenin vebalini almak istemem bnde.Herkes doktoruna sorarak hareket etdin bncechocolate88 canım valla bende senin gibi düşünüyorum. elimize kremi alıp sürcez. kese atmayacaz ovalamayacaz meme ucu ile güreş tutmayacaz. ama bir şey de diyemiyorum. ben 36da başladım.39+3de sancım mancım hala yokken bebek 4000gramı geçecek kakasını yiyecek korkusundan gittim sezaryan oldum. olmasam 40 haftayı da doldururdu. bende tetiklemedi ama başkasında tetikleyeceği tutar. Allah korusun sonra vicdan azabı duyarım diye bir şey diyemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?