Aynen cnm bnde cnm isteyince 1-2 yiyorum abartmadan icinde folik asit filan varmis faydaliymis tabi abartilmamali.ben de bebek yağını sürüyorum aslında göğsüme, ama bu göğüs ucunun rahim kaslarını uyardığını çok kişi söyleyince kafama takıldı. bu arada hamileliğimizin ilk zamanları ramazana denk gelmişti ya hani, herkes sakın hurma yeme diyordu, doktoruma sordum yani ben hurma yediği için sancısı olup da erken doğurana rastlamadım abartmamak koşuluyla yiyebilirsin demişti. hala da yiyorum canım istediğinde 1-2 tane.
yine de n'olur n'olmaz diye tedbirli davranmak lazım tabi.
bende avrupa yakasındayım canım. şu linklere bir bakayım :)
cnm söyledigin icin sagol dikkat etmezdim bn herseyimiz leke olmasin mazallah.aaaa en önemli şeyi unuttum. lansinoh leke yapıyor. lekesi çıkmıyor. yağ gibi leke bırakıyor. sütyen takmıyorsanız falan lekesi çıkmıyor. pijamalarınıza geceliklere dikkat edin. ben sürdükten sonra peçete koyuyordum .
ben kurabiye ve kolonyayı hastanede dağıtayım dedim.mevlütede sabun yaptırdım.ilk bebek olunca insan hevesleniyor.yapıyorum oğluşa .bide kendim uğraşıyorumm çok zevkli oluyor.
canım facebookta sabuncunuz ayla butikten sipariş verdim.benimde herşeyim bitmedi aslında.çantam ,beşik,bebk arabası duruyoA arzummm_26_ cnm ayak sabunlari hangi siteden siparis ettin cok uygun?Ne güzel her seyin bitmis bnm daha herseyim eksik hediyelikler konusunda.Darisi püsür bana...
cnm söyledigin icin sagol dikkat etmezdim bn herseyimiz leke olmasin mazallah.
Günaydın kızlar,
Korkulu bir gece geçirdik biz. Gece 11 den sonra hareketlerinde bir yavsaşlama hissettim. Normalde kıpır kıpırdır. Yattığımda resmen karnıma bakıp izlerim hareketlerini o kadar hareketlidir paşam ama ne olduysa kıpırdamıyor. Süt içtim, tatlı yedim aklıma gelebiliecek her şeyi yaptım. 2-3 defa kıpırdadı o da yavaş ve devamı olmadı. Doktoru aramaya hastaneye gitmeye korkuyorum. Kötü bir haber alırım diye korkumdan ne doktoru arayabildim ne hastaneye gidebildim. Bir yandan da diyorum 1 saat daha bekleyeceğim eğer yine hareket etmezse gideceeğim. Sezeryan olur gelirim deyip planlar yapmaya bile başladım. Eşim de çok panikledi ama bana belli etmemeye çalışıyor. Kalk dedim eşime namaz kılalım eğer hala hareket etmezse gideceğiz. Namaz esnasında 2-3 defa gerinme hareketleri falan yaptı. Ama aşırı tedirginim o şekilde uyuduk. Nasıl uyuduk orasını Allah biliyor. Gece uyandığımda yine eskisi gibi kıpır kıpırdı sıpam o andaki rahatlamayı anlatamam kızlar. Allah'ım dedim kimseye evlat acısı yaşatma. Ben daha koklayamadığım bebiğime bir şey oldu endişesi ile doktora gidemezken millet koca koca yavrularını kaybediyor. Sen kimseye böyle acı verme diye dua ettim. Çok şükür şimdi iyiyiz sanırım derin bir uyku çekti dün gece kendine ama ahdım var bir doğsun poposundan ısırıcam :)
Canım hangi siteden sipariş verdin. Bende böyle istiyorum. Penyeleri sevmiyorum.
allah sağlık versin arkadaşım, erken doğum riskin var mıydı?Aralik annelerinin ilk annesi ben oldum galiba kizlar,bebegimiz dogdu ,kontrole geldik kan akisi yavaslamiz hemen aldilar beni doguma,epidural sezeryan oldum cok kolay gecti ,anestezi uzmani iyiyse herkese tavsiye ediyorum,bebegimiz iyi simdilik kuzevde kalacak 15gun kadar 1.600 kg dogdu cok kucuk ama masallahi var toparlanacak heralde,hepinizden dua bekliyorum bebegim icin
canım sabunnu bende kendim yapmayı düşündüm ama 100 tane sipariş verdiğim için çok uzun sürcekti kalıp falan o kadar olmucağı için verdim.maliyeti nasıl oldu sanacanım bende sabunları kendim yapıorum kurbişlerimizi arkadaşım yapacak.. kolonyaya da girişeceğim ayın 10 undan sora .. buarada annem de kese dikeyim diyor bakalım yetişecek mi herseyy .. öle olursa lavanta kesesini bırakacağım mevlute sabun kolonya için kararsızım
canım o zaman haşim işcana gidin mutlaka bi yandan akakçe de çok uygun farklı renkte aynı model arabalar 1095 tl civarı oto koltugu da akakçeden arat mutlaka daha uyguna çıkıyor,mamas papas ingiliz marka ama sanırım çin üretimi kullanan arkadaşlar genelde memnun aklımda bir de inglesina vardı ama haşim işcanda bile pahalıydı bu arabayı böle renkli görünce cok beğendik aldık hayırlısı olsun hepimiz için en önemlisi içimize sinmesi..
evet canım hamilelikten iyi ce hassaslaştım.Allah korusun o nasıl odun bir erkekmişte konuşmamış
ay kimseye verme onları iyi sakla. kıyafetlerimizde tişörtlerimizde bile beton mikseri, traktör, itfaiye, kepçe, dozer, çekici, vinç var. oyun manyağı henüz olmadı çünkü bizim evde laptop pc yok. eşimde bende sevmeyiz oyun. akşam eve girince telefonlarımızı vestiyere anahtarların yanına koyarız gece yatarken alarm kurmaya alırız. 3 yaşında çocuk ana baba oynamazsa ne bilcek oyunu. bir arkadaşımın da eşi playstation manyağı kendisi de candy crash manyağı e bebeye de daha 2 yaşında tablet aldılar verdiler eline. anne baba oyuna dalınca o da pepe seyreder tabletten. biraz bizlerin elinde olan bir şey yani. ne görürse onu yapacak çocuk. şimdi 3 yaşında ve pcden bi haber ama 5 yaşına girince arkadaşından okuldan vs öğrenecek o da. yapacak birşey yok.
elifcim maşallah güzel haberlerle gelmişsin. 1 aralığa benimki de beklese keşke bazen diyorum ne kadar geç o kadar iyi. ama bekleyebilirmiyiz bilmiyorum. ellerim öyle şişki limon sıkamadım limonlukla, bükemedim parmakları. bu sabah 7,5 da giydiğim soket çorabın bileğini kestim makasla saat 11,30da. nasıl sıktı kelepçe gibi tahmn edemezsin.
benim meme ucumda oyle oldu .meme uçlarının yara olmaması için, sadece ucun değil, kahverengi bölgenin de mümkün olduğunca çocuğun ağzına girmesi lazımmış. e meme ucu zaten iri olunca çocuk kahve bölgeden alamıyor ve yara oluyor. yine bekliyor beni acı dolu 10-15 gün.
sağol cnm. bakalım ben de inş bekleyebilirm 1 aralığı. çok uzak geliyor nedense. kızımdan nst de hareketleri azaldı diye 2 hafta kadar erken almışlardı. o yüzden bundan da şüpheliyim bakalım kısmet tabi herşey.
sen tansiyonuna baktırıyor musun cnm arada. albümin testi falan yaptırsan. bende de var. geçen gün botumun fermuarı kapanmadı. açık dolaştım:) ama benim arada oluyo. bi bakıyorum parmaklarım incecik bi bakıyorum dolma gibi
ayy aynen. kahverengi kısmın tamamını bırak azcığı bile sığmıyordu ağzına. ucuyla ağzı doluyordu zaten. sonuç kan revan içinde kalan meme uçları, ağlayarak emziren ben. göğüs ucu koruyucuları falan aldım ama ondan da ememedi kızım. süt de iyi gelmiyo memeyi tutmadığı için. ne doğumu düşünüyorum ne uyksuuz geceleri tek korkum yine aynı meme acısını yaşamakbaşlıyorum ben de bugün kremlenmeye
hoş geldin canımmm
ellerim benimde şiş canım. ayak bilekleirmde
sağol cnm. bakalım ben de inş bekleyebilirm 1 aralığı. çok uzak geliyor nedense. kızımdan nst de hareketleri azaldı diye 2 hafta kadar erken almışlardı. o yüzden bundan da şüpheliyim bakalım kısmet tabi herşey.ay kimseye verme onları iyi sakla. kıyafetlerimizde tişörtlerimizde bile beton mikseri, traktör, itfaiye, kepçe, dozer, çekici, vinç var. oyun manyağı henüz olmadı çünkü bizim evde laptop pc yok. eşimde bende sevmeyiz oyun. akşam eve girince telefonlarımızı vestiyere anahtarların yanına koyarız gece yatarken alarm kurmaya alırız. 3 yaşında çocuk ana baba oynamazsa ne bilcek oyunu. bir arkadaşımın da eşi playstation manyağı kendisi de candy crash manyağı e bebeye de daha 2 yaşında tablet aldılar verdiler eline. anne baba oyuna dalınca o da pepe seyreder tabletten. biraz bizlerin elinde olan bir şey yani. ne görürse onu yapacak çocuk. şimdi 3 yaşında ve pcden bi haber ama 5 yaşına girince arkadaşından okuldan vs öğrenecek o da. yapacak birşey yok.
elifcim maşallah güzel haberlerle gelmişsin. 1 aralığa benimki de beklese keşke bazen diyorum ne kadar geç o kadar iyi. ama bekleyebilirmiyiz bilmiyorum. ellerim öyle şişki limon sıkamadım limonlukla, bükemedim parmakları. bu sabah 7,5 da giydiğim soket çorabın bileğini kestim makasla saat 11,30da. nasıl sıktı kelepçe gibi tahmn edemezsin.
benim meme ucumda oyle oldu .meme uçlarının yara olmaması için, sadece ucun değil, kahverengi bölgenin de mümkün olduğunca çocuğun ağzına girmesi lazımmış. e meme ucu zaten iri olunca çocuk kahve bölgeden alamıyor ve yara oluyor. yine bekliyor beni acı dolu 10-15 gün.
hoş geldin canımmm
ellerim benimde şiş canım. ayak bilekleirmde
Evet ilk annemizsin ve ilk bebişimiz gelmiş. Hayırlı bir evlat olsun inş allah. Hiç üzülme toparlar bebişin. Kısa sürede küvezden çıkar kavuşursunuz inş Allah. Bizi habersiz bırakma :)Aralik annelerinin ilk annesi ben oldum galiba kizlar,bebegimiz dogdu ,kontrole geldik kan akisi yavaslamiz hemen aldilar beni doguma,epidural sezeryan oldum cok kolay gecti ,anestezi uzmani iyiyse herkese tavsiye ediyorum,bebegimiz iyi simdilik kuzevde kalacak 15gun kadar 1.600 kg dogdu cok kucuk ama masallahi var toparlanacak heralde,hepinizden dua bekliyorum bebegim icin
Öyle ama gel de anlat. Resmen korkudan ağlayacak konuma gelmiştimswiftcim o da insan, yorulmuştur, rehavet çökmüştür üstüne. kruulu robotmu hep kıpır kıpır oynasın:)) uyuma süreleri uzuyor artık demekki.
Canım odam pazartesi günü geliyor bir aksilik çıkmazsa. Bu gün konuştum mobilyacı ile öğleden sonra pazartesi getiririz dediler. Çok heycanlıyım valla.selam kızlar,
hayırlı cumalar, herkese bol sağlık dilerim bebişlerinizle.
@doubleanne ,babylove nasıl oldunuz?
@swiftcim odan ne gün geliyor. geldi mi yoksa geçmişi takip edemedim.
toplamda 4. lcw yi gezdikten sonra buldum terlikimi. teşekkürler kızlar yardımlarınıza.
terlikdaş olduk.
waykikiwaykikiwaykikiwayway.
bu arada lohusa tacını net dışında nereden alabilirim kızlar öneriniz var mı?
Amin canım çok sağol.canım çok geçmiş olsun Allah sağlıkla almayı nasip etsin kucaklarımıza..
Hadi hayırlısı ile kucağına da alırsın inş allah. Günü belli olmuşya geri sayım başlasın artık. Maş Allah kuzucuğuna da.slm kızlar kontrolümüzden geldik bizz :))
herşey yolunda çok şükür. hatta doğum tarihini bile planladık. istediğiniz özel bi tarih var mı dedi. kasım sonu gibi alır diye düşünüyorduk .akılda kalıcı olsun diye 1 aralık olabilir mi geç mi olur dedik. olabilir dedi çok sevindim. 1 aralık sabah 9 a sezeryan olucam inş herşey yolunda giderse kızlar. kasım annesi olurum diyordum ama aralık annesi olcam inş:)böyle tarihi de alınca iyice heyecanlandım. elim ve yüzümde ara ara olan şişlikleri sordum. tansiyon normal olduğu sürece sıkıntı yok dedi. tuzu, salçalı ve baharatlı yiycekleri azalt dedi. bu arada arkadaşlar koru hastanesinin doğum ücretinde askeri personel e %10 ,öğretmenlere de %15 indrimi varmış bilginiz olsun.
minik kelebeğim 2850 gr olmuş bu arada :)
Hoşgeldin. Ben Kasım annelerine kayıyorum sen burayaMerhaba sevgili aralık anneleri..
Normalde Kasım annesiyim ama bizim ufaklık pek Kasımda gelecek gibi değil. En baştan beri hep 1 hafta geriden geliyordu. Dr. son kontrolde 11 aralık'a kalır dedi. Büyük ihtmalle Aralık annesiyim bende.. Sizlerle de tanışmak istedim.
Evet öyleymiş ama fena korkuttu yine decnm artık 34-35. haftalardan sonra bebiklerin uykuda olduğu süreler artacakmış aklında olsun. çok hareketli oldukları için sürekli aynı hareketleri bekliyoruz galiba:)
Aynen ya oturup saydım resmen hareketlerini. Amin canım hepimize Allah kolaylık versin. Şimdi çok şükür iyiyiz hareketli paşam şimdi. Son günlerim izine çıkacağım. 8 Kasım cumartesi yarım gün çalışıp kısmetse çıkacağım artık izne.canım çok geçmiş olsun bende öleyim hareket etmeyince sorguluyorum hemen içime kurt düşüyor panik oluyorum .. Allahım son zamanlarımızda kolaylık versin artık yerleri azalıyor hareketler de yavaslayacakmış .. içimizi serin tutmamız gerek hep aslında.. şimdi iyisin di mi .. izne cıkmadın henüz sen
ben ilk hamileliğimde de bunda da hergün 2-3 tane hurma mutlaka yedim cnm. hiçbir erken doğum riski yaşamadım.ben de bebek yağını sürüyorum aslında göğsüme, ama bu göğüs ucunun rahim kaslarını uyardığını çok kişi söyleyince kafama takıldı. bu arada hamileliğimizin ilk zamanları ramazana denk gelmişti ya hani, herkes sakın hurma yeme diyordu, doktoruma sordum yani ben hurma yediği için sancısı olup da erken doğurana rastlamadım abartmamak koşuluyla yiyebilirsin demişti. hala da yiyorum canım istediğinde 1-2 tane.
yine de n'olur n'olmaz diye tedbirli davranmak lazım tabi.
en hayırlı zamanda gelsinler inşallah elifcim. normalde tansiyonum 9-6 iken 9-12 oldu gebelikte. normal diyorlar ne bileyim. inşallah bu kez çok canımız yanmaz.sağol cnm. bakalım ben de inş bekleyebilirm 1 aralığı. çok uzak geliyor nedense. kızımdan nst de hareketleri azaldı diye 2 hafta kadar erken almışlardı. o yüzden bundan da şüpheliyim bakalım kısmet tabi herşey.
sen tansiyonuna baktırıyor musun cnm arada. albümin testi falan yaptırsan. bende de var. geçen gün botumun fermuarı kapanmadı. açık dolaştım:) ama benim arada oluyo. bi bakıyorum parmaklarım incecik bi bakıyorum dolma gibi
ayy aynen. kahverengi kısmın tamamını bırak azcığı bile sığmıyordu ağzına. ucuyla ağzı doluyordu zaten. sonuç kan revan içinde kalan meme uçları, ağlayarak emziren ben. göğüs ucu koruyucuları falan aldım ama ondan da ememedi kızım. süt de iyi gelmiyo memeyi tutmadığı için. ne doğumu düşünüyorum ne uyksuuz geceleri tek korkum yine aynı meme acısını yaşamakbaşlıyorum ben de bugün kremlenmeye
ben ilk hamileliğimde de bunda da hergün 2-3 tane hurma mutlaka yedim cnm. hiçbir erken doğum riski yaşamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?