2014 Aralık Anneleri

ben de bebek yağını sürüyorum aslında göğsüme, ama bu göğüs ucunun rahim kaslarını uyardığını çok kişi söyleyince kafama takıldı. bu arada hamileliğimizin ilk zamanları ramazana denk gelmişti ya hani, herkes sakın hurma yeme diyordu, doktoruma sordum yani ben hurma yediği için sancısı olup da erken doğurana rastlamadım abartmamak koşuluyla yiyebilirsin demişti. hala da yiyorum canım istediğinde 1-2 tane.
yine de n'olur n'olmaz diye tedbirli davranmak lazım tabi.

aaaa en önemli şeyi unuttum. lansinoh leke yapıyor. lekesi çıkmıyor. yağ gibi leke bırakıyor. sütyen takmıyorsanız falan lekesi çıkmıyor. pijamalarınıza geceliklere dikkat edin. ben sürdükten sonra peçete koyuyordum .

A arzummm_26_ cnm ayak sabunlari hangi siteden siparis ettin cok uygun?Ne güzel her seyin bitmis bnm daha herseyim eksik hediyelikler konusunda.Darisi püsür bana...

Aynen cnm bnde cnm isteyince 1-2 yiyorum abartmadan icinde folik asit filan varmis faydaliymis tabi abartilmamali.

bende avrupa yakasındayım canım. şu linklere bir bakayım :)

canım o zaman haşim işcana gidin mutlaka bi yandan akakçe de çok uygun farklı renkte aynı model arabalar 1095 tl civarı oto koltugu da akakçeden arat mutlaka daha uyguna çıkıyor,mamas papas ingiliz marka ama sanırım çin üretimi kullanan arkadaşlar genelde memnun aklımda bir de inglesina vardı ama haşim işcanda bile pahalıydı bu arabayı böle renkli görünce cok beğendik aldık hayırlısı olsun hepimiz için en önemlisi içimize sinmesi..

cnm söyledigin icin sagol dikkat etmezdim bn herseyimiz leke olmasin mazallah.

ben kurabiye ve kolonyayı hastanede dağıtayım dedim.mevlütede sabun yaptırdım.ilk bebek olunca insan hevesleniyor.yapıyorum oğluşa .bide kendim uğraşıyorumm çok zevkli oluyor.

canım bende sabunları kendim yapıorum kurbişlerimizi arkadaşım yapacak.. kolonyaya da girişeceğim ayın 10 undan sora .. buarada annem de kese dikeyim diyor bakalım yetişecek mi herseyy .. öle olursa lavanta kesesini bırakacağım mevlute sabun kolonya için kararsızım

A arzummm_26_ cnm ayak sabunlari hangi siteden siparis ettin cok uygun?Ne güzel her seyin bitmis bnm daha herseyim eksik hediyelikler konusunda.Darisi püsür bana...
canım facebookta sabuncunuz ayla butikten sipariş verdim.benimde herşeyim bitmedi aslında.çantam ,beşik,bebk arabası duruyopazar günü oturduk bi arkdaşımla bi günde yaptık .bu pazarda tamamlıcam.haftaya koyarım çok zevkli hemencecik oluyor.dert etme benimkileri beğenirsen ben sana uzun uzn anlatırım 2 günde sende yaparsın

cnm söyledigin icin sagol dikkat etmezdim bn herseyimiz leke olmasin mazallah.

benim bir geceliğim gitti bu yüzden. ilk doğum yaptığımda sütyen takmadan direk gecelik giydim. ateş bastı beni sütyen rahatsız etti. bebeğim uyudukça lansinoh sürdüm bende o uyanana kadar. 2 saat sonra baktık leke yağlı yağlı. eve gidince yıkadık ama maalesef çıkmadı.

canım çok geçmiş olsun bende öleyim hareket etmeyince sorguluyorum hemen içime kurt düşüyor panik oluyorum .. Allahım son zamanlarımızda kolaylık versin artık yerleri azalıyor hareketler de yavaslayacakmış .. içimizi serin tutmamız gerek hep aslında.. şimdi iyisin di mi .. izne cıkmadın henüz sen

allah sağlık versin arkadaşım, erken doğum riskin var mıydı?

canım sabunnu bende kendim yapmayı düşündüm ama 100 tane sipariş verdiğim için çok uzun sürcekti kalıp falan o kadar olmucağı için verdim.maliyeti nasıl oldu sana

aynen canım en önemlisi içimize sinmesi. tamam bakayım :)

sağol cnm. bakalım ben de inş bekleyebilirm 1 aralığı. çok uzak geliyor nedense. kızımdan nst de hareketleri azaldı diye 2 hafta kadar erken almışlardı. o yüzden bundan da şüpheliyim bakalım kısmet tabi herşey.

sen tansiyonuna baktırıyor musun cnm arada. albümin testi falan yaptırsan. bende de var. geçen gün botumun fermuarı kapanmadı. açık dolaştım:) ama benim arada oluyo. bi bakıyorum parmaklarım incecik bi bakıyorum dolma gibi

ayy aynen. kahverengi kısmın tamamını bırak azcığı bile sığmıyordu ağzına. ucuyla ağzı doluyordu zaten. sonuç kan revan içinde kalan meme uçları, ağlayarak emziren ben. göğüs ucu koruyucuları falan aldım ama ondan da ememedi kızım. süt de iyi gelmiyo memeyi tutmadığı için. ne doğumu düşünüyorum ne uyksuuz geceleri tek korkum yine aynı meme acısını yaşamak başlıyorum ben de bugün kremlenmeye

Evet ilk annemizsin ve ilk bebişimiz gelmiş. Hayırlı bir evlat olsun inş allah. Hiç üzülme toparlar bebişin. Kısa sürede küvezden çıkar kavuşursunuz inş Allah. Bizi habersiz bırakma :)
swiftcim o da insan, yorulmuştur, rehavet çökmüştür üstüne. kruulu robotmu hep kıpır kıpır oynasın:)) uyuma süreleri uzuyor artık demekki.
Öyle ama gel de anlat. Resmen korkudan ağlayacak konuma gelmiştim Çok şükür sabaha karşı oynadı da rahatladım.
Canım odam pazartesi günü geliyor bir aksilik çıkmazsa. Bu gün konuştum mobilyacı ile öğleden sonra pazartesi getiririz dediler. Çok heycanlıyım valla.
canım çok geçmiş olsun Allah sağlıkla almayı nasip etsin kucaklarımıza..
Amin canım çok sağol.
Hadi hayırlısı ile kucağına da alırsın inş allah. Günü belli olmuşya geri sayım başlasın artık. Maş Allah kuzucuğuna da.
Hoşgeldin. Ben Kasım annelerine kayıyorum sen buraya Hayırlısı ile gelsinler de Kasım Aralık farketmez :)
cnm artık 34-35. haftalardan sonra bebiklerin uykuda olduğu süreler artacakmış aklında olsun. çok hareketli oldukları için sürekli aynı hareketleri bekliyoruz galiba:)
Evet öyleymiş ama fena korkuttu yine de Evet alıştırdı sürekli hareketli haline sakin kalınca panikledim.
Aynen ya oturup saydım resmen hareketlerini. Amin canım hepimize Allah kolaylık versin. Şimdi çok şükür iyiyiz hareketli paşam şimdi. Son günlerim izine çıkacağım. 8 Kasım cumartesi yarım gün çalışıp kısmetse çıkacağım artık izne.

ben ilk hamileliğimde de bunda da hergün 2-3 tane hurma mutlaka yedim cnm. hiçbir erken doğum riski yaşamadım.

en hayırlı zamanda gelsinler inşallah elifcim. normalde tansiyonum 9-6 iken 9-12 oldu gebelikte. normal diyorlar ne bileyim. inşallah bu kez çok canımız yanmaz.
ben kanaya kanaya da olsa verdim. canım yandıkça avucumu sıkardım acısından hiç unutmam. eşim yanındaysa onun eline geçirirdim tırnağımı. sadistmiyim neyim. ama 15-20 günde geçti. garmastan pomad çok iyi geldi. koruyucu vs kullanmadım hiç. naçizane fikrim sende kullanma. dayan acısına. araya bir şey girmesin bebek doysun sana memene. 15-20 günde geçti sonra 18 ay emdi. daha da emerdi ben kestim yemek yemiyor diye.

ben ilk hamileliğimde de bunda da hergün 2-3 tane hurma mutlaka yedim cnm. hiçbir erken doğum riski yaşamadım.

kilo ne alemde elif? ne çok ne gücüme gidiyo biliyonmu, çevremde löp löp yiyen hamile görmek. bugün park veraya gittik english home bakmaya. biz kapıdan girerken bir hamile çıkıyordu. ve pizza menü almış sanırım kucağında kocaman paket, patates kızartması yiye yiye çıktı yürüdü gitti. yesem de alsam bu kiloyu üzülmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…