Kizlarr acil bisey soam gerekiyor? Ben kabizim. Wcde biraz kendimi zorladim. Vajinadan akinti geldi. Bi kac kez su gibi. Acaba zorladigimdan mi yoksa suyummu geliuor
Ya artik zaman yaklastikca herseydrn korkuyorumSuyun o kadar basit biseydn gelcgni zannetmiyorum.akintidir muhtemln.
Ya artik zaman yaklastikca herseydrn korkuyorum
İNŞALLAH KORKULACAK BİŞEY DEĞİLDİR BEN DE AYNI ENDİŞELERİ ÇOK SIK YAŞIYORUM BU ARALAR.Kizlarr acil bisey soam gerekiyor? Ben kabizim. Wcde biraz kendimi zorladim. Vajinadan akinti geldi. Bi kac kez su gibi. Acaba zorladigimdan mi yoksa suyummu geliuor
Suan agrim yok. Okudum netten bazen akonti seklindr geliyormusOglumda ilk sancim geldi sonra nisan ve su geldi.kizda nisan olmazms dirrk suyun gelirms.agrin yoksa ve devami gelmzse korkma canm.suyun geldimi pacalarindan akcak gibi oluyo o kadar yogun gelir
Insallah allah korusuİNŞALLAH KORKULACAK BİŞEY DEĞİLDİR BEN DE AYNI ENDİŞELERİ ÇOK SIK YAŞIYORUM BU ARALAR.
slm kızlar kontrolümüzden geldik bizz :))
herşey yolunda çok şükür. hatta doğum tarihini bile planladık. istediğiniz özel bi tarih var mı dedi. kasım sonu gibi alır diye düşünüyorduk .akılda kalıcı olsun diye 1 aralık olabilir mi geç mi olur dedik. olabilir dedi çok sevindim. 1 aralık sabah 9 a sezeryan olucam inş herşey yolunda giderse kızlar. kasım annesi olurum diyordum ama aralık annesi olcam inş:)böyle tarihi de alınca iyice heyecanlandım. elim ve yüzümde ara ara olan şişlikleri sordum. tansiyon normal olduğu sürece sıkıntı yok dedi. tuzu, salçalı ve baharatlı yiycekleri azalt dedi. bu arada arkadaşlar koru hastanesinin doğum ücretinde askeri personel e %10 ,öğretmenlere de %15 indrimi varmış bilginiz olsun.
minik kelebeğim 2850 gr olmuş bu arada :)
merhaba canım yeni görüyorum gözün aydınAralik annelerinin ilk annesi ben oldum galiba kizlar,bebegimiz dogdu ,kontrole geldik kan akisi yavaslamiz hemen aldilar beni doguma,epidural sezeryan oldum cok kolay gecti ,anestezi uzmani iyiyse herkese tavsiye ediyorum,bebegimiz iyi simdilik kuzevde kalacak 15gun kadar 1.600 kg dogdu cok kucuk ama masallahi var toparlanacak heralde,hepinizden dua bekliyorum bebegim icin
ohooooooooo bu doktor herşeye karışıyor.... hattaa 10 gün önceki randevomuzda gökçecim instagrama baktınmı geçen hemşiremizin bebişini doğurttuk fotosu var demez mi... ben neeeeee instagram mı benim yokki dr hanım dedim
aaaaa ne demek yok derhal açıyorsun ben doğurttuklarım bebeklerin fotolarını isterim demez mi...
eşime çıktım bu kadına foto moto verirsen bozuşuruz dedim :) o da saçmalama ne gerek var... desede ne bilem yok twitterdan takip et beni yok instagram aç gökçe garip ötesi bir hatun
Aralik annelerinin ilk annesi ben oldum galiba kizlar,bebegimiz dogdu ,kontrole geldik kan akisi yavaslamiz hemen aldilar beni doguma,epidural sezeryan oldum cok kolay gecti ,anestezi uzmani iyiyse herkese tavsiye ediyorum,bebegimiz iyi simdilik kuzevde kalacak 15gun kadar 1.600 kg dogdu cok kucuk ama masallahi var toparlanacak heralde,hepinizden dua bekliyorum bebegim icin
merhaba kızlar bir şey daha soracağım
daha önceki gebeliği sezeryan olan var mı? benim sezeryandı ve dikiş yerleri çok kötü acıyor ve sanırım ağrısı kalçalarıma da geçiyor... ama dikiş yerleri çok acıyor... böyle olan var mı acaba? bence daha önce de sezeryan olduğu için o yerlerin ağrıyıp acıması normaldir diye düşünüyorum ama bir türlü korkularımdan emin olamıyorum
canım benim yaklaşık 30.haftadan beri var 1 ay oldu yani. sürekli heryerim kaşınıyodu hergün duş alıp yağlanıyorum. karaciğer değerlerim normal çıkınca doktor üstünde durmadı. aslında yazmıştım buraya görmemişsin demekki kaşınıyorum uykusuzum diyeAy sendede mi kasinti basladi canim? Yoktu sende boyle bisey.. ne zamndir var? Bence kan ilaclarini gunde 2 doz aliyosaniz onlar yapiyo kasintiyi... kasilmaya gelince farketmemen imkansiz. Yani durduk yere dogum baslamaz cnku agrili oluyo.karnimda sertlik hissediyorum ve rahatsiz oluyorum bi bakiyorum karnim kasilmis bi tarafim toplanmis. Sag ya da sol top gibi olmus tahta gibi sertlesmis. bazen cabuk geciyo bazen batma tarzinda agriyla seyrediyo ve bi taraftan bi tarafa donemiyorum agridan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?