2014 Aralık Anneleri

Kizlarr acil bisey soam gerekiyor? Ben kabizim. Wcde biraz kendimi zorladim. Vajinadan akinti geldi. Bi kac kez su gibi. Acaba zorladigimdan mi yoksa suyummu geliuor

Suan benimde agrim var ama insan ayirt edemiyo.cahil oluyo insan 2.de olsa.aradan 5 yil gecti unutmusum galiba.

Selam kızlar ben bugün meleğimi gördüm. . tosuncuumuz 32+2 de 1950 gr olmuş.. maşallah benim paşama.. çalışabilir raporumu da aldım çok şükür...5 haftamizida aktarcaz allahın izniyle...

kızlar geç kaldım ama bugun gratis e de gittim englishhomea da gittim kadınlarımız herşeyi talan etmişler. Hadi hayırlısı :)

Masallah subhanallah canim.. tombis bir bebis olacak :) daha bir ayi var. Zaten sezeryan olacak. Oh rahat rahat hastanede hazirlik fotograf cekimi vs. yaparsiniz. Senin ilkinde sezeryandi dimi? Hadi hayirlisi bkalim.. bu arada bebisin en son kac haftada kac gram almis?? Seninle gunlerimiz ayni. Gecen kontrolumde bebisim biraz zayifti. Tahmini almis oldugu kiloyu anlarim az cok. Bizim dr.umuz sagolsun hep kontrole gec cagiriyo o yuzden cok merak ediyorum..

Bir gun gitemedim ne cok konusmussunuz. Hepsini okuyamadim. Dogum yapan olmus. Ilk annemizi tebrik ediyorum. Allah anali babali buyutsun. Bi de emzirme sutyenini sormussunuz UNNADO'dan aldim. Geliyo oraya arada bi. Takip ederseniz denk gelirsiniz

iyi akşamlar kızlar
evet haberleri kaçırmışım doğum yapan arkadaşımız olmuş tebrik ederimgözü aydın Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah M memurnur

merhaba canım yeni görüyorum gözün aydın sana bebişinle birlikte sağlık neşe dolu bir ömür dilerim

Gokce varyaa doktoruna hasta oldummmm fotolarina da baktim. Hic caktirmiyoo hee catlak oldugunuu :) bi bakima iyi bisey. Dogumda cok ilgi gosterir. Ama herseye karismasi da hos degil sanki..

Canimm Allah anali babali buyutsun.. uzme kendinii minik yavruna dua edicem insallah tez zamnda toparlanir ve gule oynaya evinize gidersiniz. Cok duygulandim yaa sakin uzulme saglikli olduktan sonra kilo da alir. Bizim bi tanidik daha da minik bir bebis dogurmustu 6. Ayinda. Inanir misin parmaklari mini minnakti sanki yoktu o derece. 1 kilo var miydi bilmiyorum ama baya kuvezde kaldi. Simdi yasinda ve kocaman olmuss dort donuyo ortaliklarda. Seninki hayli hayli buyur annesi uzulme. Minik melegini opuyorum :)

merhaba kızlar bir şey daha soracağım
daha önceki gebeliği sezeryan olan var mı? benim sezeryandı ve dikiş yerleri çok kötü acıyor ve sanırım ağrısı kalçalarıma da geçiyor... ama dikiş yerleri çok acıyor... böyle olan var mı acaba? bence daha önce de sezeryan olduğu için o yerlerin ağrıyıp acıması normaldir diye düşünüyorum ama bir türlü korkularımdan emin olamıyorum

Benim sezeryandi ama oyle bi sikayetim olmadi hic.

canım benim yaklaşık 30.haftadan beri var 1 ay oldu yani. sürekli heryerim kaşınıyodu hergün duş alıp yağlanıyorum. karaciğer değerlerim normal çıkınca doktor üstünde durmadı. aslında yazmıştım buraya görmemişsin demekki kaşınıyorum uykusuzum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…