bugun aynı durum bende de var .. sanki legen kemıge vurup vurup duruyor hanfendikızlar bir sorum var. benim son 2 gündür belimin yan kısımlarında bebegin ayaklarının denk geldiği yerlerde igne batması gibi şeyler oluyor. sizde de oluyor mu ?
kızlar bir sorum var. benim son 2 gündür belimin yan kısımlarında bebegin ayaklarının denk geldiği yerlerde igne batması gibi şeyler oluyor. sizde de oluyor mu ?
olabilir mi bilmiyorum ki hep terliyorum hayatta bir gram terim cıkmazdı. artık afakanlar basıyo.Canim usutmektende olabilir.dikkat et biraz.
olabilir mi bilmiyorum ki hep terliyorum hayatta bir gram terim cıkmazdı. artık afakanlar basıyo.
Benimde ilki sezeryandi ve simdi karnim buyudukce dikis yerlerimde agri oluyor cnm.merhaba kızlar bir şey daha soracağım
daha önceki gebeliği sezeryan olan var mı? benim sezeryandı ve dikiş yerleri çok kötü acıyor ve sanırım ağrısı kalçalarıma da geçiyor... ama dikiş yerleri çok acıyor... böyle olan var mı acaba? bence daha önce de sezeryan olduğu için o yerlerin ağrıyıp acıması normaldir diye düşünüyorum ama bir türlü korkularımdan emin olamıyorum
25 cc şişe çok küçük değil mi siz elinize aldınız mı şişeleri pc den çok küçük gibi geldi de
Benimde ilki sezeryandi ve simdi karnim buyudukce dikis yerlerimde agri oluyor cnm.
Ben de normal olabilir diye düşünüyorum ama tedirginliğim bir türlü yatmiyor... Neyse bence normaldir ya haliyle vücut geriliyor da zaten olur bence sağol canim...Benimde ilki sezeryandi ve simdi karnim buyudukce dikis yerlerimde agri oluyor cnm.
O da olabilir...Bunyeyle alakalimi ki.5 yildir bir kereck bile sizim olmadi.
Allah analı babalı büyütsün inşallah.Az once ilk bebegim8z olmus 34 haftalik annesine burdan hayirli olsun diyorum.hicc uzulmesin kizimda 33.5 dogdu ve oda kuvezde kaldi .emin olsun erken dogan bebekler masallah digerlerinden daha cabuk gelisiyor buyuyor tosun oluyorlar.kizimin masallahi var
Vayy sayfalara bak senn gecmisi okimm dedimm once ama yaklasik bi saatten beri ojuyorum bitiremedim dayanamayıp son sayfaya geldimm nasil zaman buluyorsunuz bu kaar lak lak yapmaya cok kiskandim yaa bende izne ciksamda sizlerle vakit gecirebilsem kaldi 4haftam bakalim sonra evdeyim insallah tabi emir pasa erken gelmezse 36yi anca gorursun dedi drum bakalimm dogumlarimiz ne zaman baslicakk merakla bekliyorumm doniim gecmise bakiimm daha neler kaynatmissiniz herkese hayirli dogumlarrr :)
benim de arada oluyor. doktorum normal dedi. yapıştırma olduğu için gerildikçe ağrılar olur dedi.İnşallah ciddi bişey yoktur.Benimde ilki sezeryandi ve simdi karnim buyudukce dikis yerlerimde agri oluyor cnm.
kızlar geç kaldım ama bugun gratis e de gittim englishhomea da gittim kadınlarımız herşeyi talan etmişler. Hadi hayırlısı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?