- 14 Nisan 2012
- 735
- 735
- 133
canımm benim hayırlısıyla büyüt 2. erkekini :) darısı başımıza inşallah :)Taataaammm:)
Beklendiği üzere ilk doğum haberi bendenn
Oğluşum 30ekim gecesi 35+5 te normal doğumla doğdu. 3.040gr ve 46cm
Gayet iyiyiz çok şükür
Biz sıramızı savdık. Darısı hepinize
hayirrr yine de o kadar gozukmuyosun bence hele göbeğin gitse kesinlikle göstermesinEki Görüntüle 1289677 Eki Görüntüle 1289678 Eki Görüntüle 1289679 Merak eden arkadaslara :) burada giyinip kusaninca 90 kiloya benzedim sanirsam
şaka gibi günler nasılda geçmiş hepimiz hayırlısıyla kurtulalım inşallah :)Ayşe arkadaşım hadi hayırlısıyla gününde sağlıklı,sıhhatli al inşallah bebişini kucağına. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Eki Görüntüle 1289599 kizlar eve yeni girdim gecmisi okuyamadim daha, bugun tacimi aldim ve waikikiciler terlikleri tanidiniz mi :b)
Tesekkurlerr cnm..insallah gidecek o da yani bebis cikinca yok olacak :) allahim saglicaklar versinde alanlarda uzulmesin napalim dunyaya yeni bir can vermek kolaymiinutellaa3 post: 37579080 .!.:hayirrr yine de o kadar gozukmuyosun bence hele göbeğin gitse kesinlikle göstermesin
Tesekkurlerr cnm..insallah gidecek o da yani bebis cikinca yok olacak :) allahim saglicaklar versinde alanlarda uzulmesin napalim dunyaya yeni bir can vermek kolaymii
Sizler sayesinde aklima gelen eksiklerimiz:) ama avize hala eksikbide kirli sepeti Eki Görüntüle 1289692 Eki Görüntüle 1289693 Eki Görüntüle 1289694 Eki Görüntüle 1289695 Eki Görüntüle 1289697 Eki Görüntüle 1289698 Eki Görüntüle 1289699 Eki Görüntüle 1289700
Verirsiniz canim Insallah ben hic dikkat etmedim ama ilk dort ay istahim yoktu minicik yemekle doyuyordum midem hemen nasil kuculdu anlamadim..bulanti vardi ama cikarma meselem olmamisti..simdi ise bi bucuk aydir hapir hupur yiyorum herseyiii zaten istahliydim normaldede...ama sukur yine almadim.toplamda uce yeni ulastik..ama kiloluyum o yuzden sukrediyorum yatip kalkip.dusunsene ben 15 20 kilo almisim fecaatttt.doktorum cok mutli annem de oyle cunku dogum zor olur dedi almaman cok iyi diyor.kizim kocaman olduu kalibima sigmiyor..allah normalde zayif olup simdi hamilelikte onunde kocaman top tasiyanlara yardim etsin o bel nasil agrir dusunemiyorum.rabbim kolayliklar versin insallah..Siz bayağı dikkat etmişsiniz kilonuza ben de tam tersi hiç dikkat etmedim nadiren tartıldım. Ne de olsa doğumdan sonra veririm diye düşündüm.İnşallah verebilirim de sonradan moralim bozulmaz.
Sizler sayesinde aklima gelen eksiklerimiz:) ama avize hala eksikbide kirli sepeti Eki Görüntüle 1289692 Eki Görüntüle 1289693 Eki Görüntüle 1289694 Eki Görüntüle 1289695 Eki Görüntüle 1289697 Eki Görüntüle 1289698 Eki Görüntüle 1289699 Eki Görüntüle 1289700
Verirsiniz canim Insallah ben hic dikkat etmedim ama ilk dort ay istahim yoktu minicik yemekle doyuyordum midem hemen nasil kuculdu anlamadim..bulanti vardi ama cikarma meselem olmamisti..simdi ise bi bucuk aydir hapir hupur yiyorum herseyiii zaten istahliydim normaldede...ama sukur yine almadim.toplamda uce yeni ulastik..ama kiloluyum o yuzden sukrediyorum yatip kalkip.dusunsene ben 15 20 kilo almisim fecaatttt.doktorum cok mutli annem de oyle cunku dogum zor olur dedi almaman cok iyi diyor.kizim kocaman olduu kalibima sigmiyor..allah normalde zayif olup simdi hamilelikte onunde kocaman top tasiyanlara yardim etsin o bel nasil agrir dusunemiyorum.rabbim kolayliklar versin insallah..
Normalde kac kilo oldugun onemli canim e tabi bide boyun..kas agirligi kemik agirligi vucut suyu hepsi onemli.bizdeki dijital neden boyle oldugum orada anlasiliyor..mesela 50 kiloysan 16 coook normal arkadaslarim hep 23 ve uzeri almis hepte vermisler sezeryan olanin biraz karninda kalmis o kadar..ben 23 kiloyu alsaydim bildigin yarim dunya olurdum..en az 7 kilo gidiyor diyorlar..sonrada 3 5 daha veriliomus 40 cikana kadar..sonrasida allah kerim..siz hamilelik kilonuzu verirken bende onceki kilolarimi vermeye calisip destek olurum Iinsallah.75 olmak hos olurdu meselaaaaa :)Çok güzeller güle güle kullansın bebişiniz.
Ben de doğuma kadar tartılmam heralde:))) 16 kilo almışım halihazırda devamı da gelir kesin hastaneden çıkınca tartılıcam sonra da inşallah tez zamanda kurtulurum kilolarımdan.
Normalde kac kilo oldugun onemli canim e tabi bide boyun..kas agirligi kemik agirligi vucut suyu hepsi onemli.bizdeki dijital neden boyle oldugum orada anlasiliyor..mesela 50 kiloysan 16 coook normal arkadaslarim hep 23 ve uzeri almis hepte vermisler sezeryan olanin biraz karninda kalmis o kadar..ben 23 kiloyu alsaydim bildigin yarim dunya olurdum..en az 7 kilo gidiyor diyorlar..sonrada 3 5 daha veriliomus 40 cikana kadar..sonrasida allah kerim..siz hamilelik kilonuzu verirken bende onceki kilolarimi vermeye calisip destek olurum Iinsallah.75 olmak hos olurdu meselaaaaa :)
Masallah masallah Allah analı babalı buyutsün inşallah .. Kılosuns falan cok iyi cok şükürTaataaammm:)
Gayet iyiyiz çok şükür
Aaaaaa harika bir haber bu çok sevindim ve bi yan danda heyecanlandım sağlıkla normal doğumla kucağına almışsın ne mutlu sana darısı biz diğerlerin başına canım Rabbim sizi korusunTaataaammm:)
Gayet iyiyiz çok şükür
İyi günlerde kullanin canim:) ben de öyle asiri kiyafet almadim doğduklarında da bol bol alicaz zaten.. yeni aldiklarimin hepsini 30 derecede yikadim haci sakir granül sabunu bi de dalin sivi sabunu denedim haci sakir daha güzel mis gibi koktu tavsiye ederim. Çok yuksek derecede yikama eski gibi olurlar ki zaten kirli değiller maksat o ilk tekstil kokulari gitsinİyi aksamlar arkadaşlar bir bebis haberi daha gelmiş maşallah hayirli olsun saglikla buyusun :) bizde bugün alisverisimizi tamamladik bi besigimiz kaldi çok şükür. İnşallah yeter aldiklarimiz ya bazi arkadaşlar bayagi almis birkaç makine yikamis falan benim iki kere yikasam biter yani bilemedim tereddutteyim ya olmazsa cikar aliriz yani dimi hem ne kadar doğacak gelişimi nasil olacak bilemiyoruz her çocuk farklı oluyor gelişimine gore sonradan aliriz dedik iyi mi ettik acabaarabasini da chicco lite way plus aldik indirimdeydi 650 TL ye geldi. Onun dişinda bebek kıyafetlerini kaç derecede hangi deterjanlar yikamamiz gerekiyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?