2014 Aralık Anneleri

arabayı nerden aldınız canımm,iyi fiyata almışsnız ben nette 800 e yakın fiyatlar gördüm güle güle kulansın bebiş

bebek arabanı cok iyi almışsın Ankara'da rn uygun 700 gördüm ben lite way . Bu arada ben dalan roxy ile yıkadım ve dalin yımusatıcı koydum . 30 derecede .. Dalan toz det cok beğendim yımusatıcı koymadan bıle olur bence her ihtimale karsı bi kere daha durulama yaptım

yaa kızlarrr 36.haftaya çatı muayenesine çağırdı doktorum oğlum yine dönmüş korkuyorum bu çatı işinden ben yaa.

Taataaammm:)
Beklendiği üzere ilk doğum haberi bendenn
Oğluşum 30ekim gecesi 35+5 te normal doğumla doğdu. 3.040gr ve 46cm
Gayet iyiyiz çok şükür
Biz sıramızı savdık. Darısı hepinize
maşallah 2. bebişimiz dünyaya geldi normal doğum görünce gözlerim parlıyor bize umut oluyor sağlıkla büyüsün müniş :)

siz kaç tane aldınız 50 cc den? bi de ne renk aldınız kolonyaları? bi de yaptıysan fotoğrafını gönder :)

ben 100 tane aldım ama hediye etmeyi düşündüğün küşü sayısına göre değişir bu. kolonya da açık mavi renkli. ama daha stickerları yapışmadı bitince eklerim :)

dönmüş derken ters mi bebeğin.vala hiç çatı muayenesi olmamış biri olarak bende tırsıyorumm
hayır canım kafas yukardaydı aşağıya dönmüş. benim oğlumun ikinci dönüşü bu ama artık sanıyorumki yukarıya dönmez kilo arttıkça zorlaşıyor zaten kasıkları ağrıyor insanın. 36.haftada gel kontrol edelim bakalım normal doğuma uygunmusun dedi bende korktum bi anda iş ciddiye bindi.

teşekkürleerrr, güle güle kullanalım hepimiz :)

benimde dönse keşke yaaa, dün gittim ters kafası yukarda normal doğum istiyorum büyük ihtimalle döner dedi ama dönmezsede sezeryan için gün belirleriz desi 20 gün sonra gidicem tekrar,evet kafası ağırlaştıkça alta döner dedi bana da doktorum

Raziyeee

muslin leri almışsın. güzel günlerde kullanın. ben de sonunda biraz önce kurulama bezimin kenarını bitirdim. foto koysam mı : )

döner canım bak 32de aşağıya doğruydu sonra tekrar yukarı çıktı şimdi yine aşağıda. artık bu saatten sonra yukarı döneceğini sanmam.

tesekkur ederim canim valla sansimiza uyguna geldi araba :)
sağol canim bende toz sabunlu deterjan alayim o zaman . hani dedim sivi daha mi iyi cozunur suda ama genel olarak sabun tozu kullanilmis

arabayı nerden aldınız canımm,iyi fiyata almışsnız ben nette 800 e yakın fiyatlar gördüm güle güle kulansın bebiş
tesekkur ederiz biz havuzlu handan aldik istanbuldayim canim

Taataaammm:)
Beklendiği üzere ilk doğum haberi bendenn
Oğluşum 30ekim gecesi 35+5 te normal doğumla doğdu. 3.040gr ve 46cm
Gayet iyiyiz çok şükür
Biz sıramızı savdık. Darısı hepinize
Masalah allah saglikla buyutmeyi nasip etsin.simdi nasilsiniz eve ciktiniz mi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…