2014 Aralık Anneleri

canım hastane de duş almayı düşünmüyorum. ama hırkayı hatırlatman iyi oldu. kendim için ayrıca ıslak mendil de aklımda yoktu. onu da dahil edeyim. kolonya da alkol olduğu için almayı düşünmüyorum. gayri ihtiyarı bebeği elleyecekler tedirgin olurum. teşekkür ederim hatırlatmaların için :)

Aynen canım yaa. sonuna kadar çalışsam 38 in ci haftama girmiş oluyorum. bakıyorumda bazıları 38. haftasında doğum yapıyor. nasıl çalışılır bilmem. ama sonuna kadarda dayansak bebişlerin yanında daha fazla kalıcaz. Allah'ım güç kuvvet verdin hepimize kızlar. rahat geçiririz inşallah bundan sonrasınıda

rica ederim canım ne demek. senin listende bana örnek oldu kolonyayıda odaya girer girmez herkese veririm diye düşündüm bende. dışarıdan geliyorlar sonuçta daha kaç saatlik bebek olucak o. aslında insanların anlayışlı olup üstüne eğilmemeleri bile gerekiyor. ben hastaneye ne zaman bebek görmeye gitsem yaklaşmam bile. ama işte herkes aynı düşüncede değil maalesef

bunların hepsini sen mi yaptın canım yaa. ne kadar marifetlisiniz ben bişey yapamadım daha şu şişelerden bende istiyorum. nerden aldın şişeleri? birde içinde ne var. ben kolonya koyarım diyorum.
canım ben ve arkadaşım birlikte yaptık.şişeleri gitti gidiyordan aldım.içine bende kolonya koydum.arkadaşım dışarıya yapıyor.yaptırmak istersen sorabilirim.ama kendin yapmak istersende anlatırım:)

:) erkekler bizim kadar rahat değil bu konuda sanırım ya ben sabah nefes alamıyorum falan diye konuşunca söyledi yoksa söylemeyecek yani. ama ben öyle miyim, horladığı anda uyandırıyorum adamı ben de biraz insaflı davranmaya karar verdim onun bu hareketinden sonra :)

amin canım, inşallah benim için çalışmak evde olmaktan daha iyi aslında, evde olunca iş yaparım biliyorum kendimi. o yüzden dayanabildiğim kadar gelip gitmeyi düşünüyorum işe.
inşallah zamanında ve sağlıkla doğururuz hepimiz :)

Benim de bur arkadaşımın aşağıdaydı bebeği döndü. Ben de bu konuyla alakali devamlı bişeyler okuyorum. Benim de kafam karıştı.
bakalım artık ne olacazzzz zamana kaldı işimiz
zor günler bekliyor bizi

elleerine sağlık..kumaşları nerden aldınız... pazen kumaş da mı satılıyor... bende alam da annem etrafını gitsin...

Taataaammm:)
Beklendiği üzere ilk doğum haberi bendenn
Oğluşum 30ekim gecesi 35+5 te normal doğumla doğdu. 3.040gr ve 46cm
Gayet iyiyiz çok şükür
Biz sıramızı savdık. Darısı hepinize

canım gözünaydın, çok şükür . maşallah tosununa, 40ı beklese 5 olacakmış maşallah maşallah. sen nasılsın herşey yolundadır inşallah. fırsat bulkdukça yaz emi? abiş nasıl karşıladı?

canım geçmiş olsun, hastanede gözetim altı9nda olman çok daha iyi. inşallah hayırlısıyla geçecek bu sıkıntılar, güzel haberlerini okuycaz.

bacım çeri çöpü boşver de sen dikkat et kendine, üşütme. halısız ev soğuk oluyor. benim oturma odamda küçük bir halı vardı. moderen olacaz ya seccadeden az büyük halı attıydık ortaya. şimdi oğlan hep yerde oynuyor diye anam babam usulü büyük halı aldım serdim. oda geçen kışlara göre acayip ısındı. meğer halı ne kadar etkiliyormuş dedim. o hesap sende kalın giyin, ayağına ev botu falan giy üşütme.

allahım yarabbim ya sabır yaaaa sabııııııır.
39 günde 1 kilo diyor hatun. ben 24 saatte alıyom 1 kilo. hasbinallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

sebamede tereddüt ediyorsun da Johnson ve daline nasıl güveniyorsun.

kgokce bebekprenses erkekler de yeni hayata alışmakta biraz zorlanıyorlar sanırım. zamanla alışırlar siz de alışırsınız. valla sizi pohpohlaması pışpışlaması değil bebeğe yardım edip sizi dinlendirmesi yeter de artar bence.

geçmiş olsun cnaım. ankarada ayaz. keşke kar yağsaaaa.
ılıtılmış pekmeze karabiber atıp içiyorlar grip için. birde ballaı soğanlı birşeyler var goguldan bulabilirsin.

ayak bileklerim kalçam elimin tüm eklemleri ağrıyor elifcim.

D dubleanne nerelerdesin canım.

elifceeeee
bilhassa sen merak ediyordun. işte size 18 kilo almış bir hamiş göbişi . parmaklarıma dikkat edin lahana dolması gibi tombul tombul oldu o zarif parmaklarım

Arkadaslar bebek arabasını anca atabılıyorum resmini .. Umarım memnun kalırız size de belki fikir olur
güle güle sağlıcakla kullanın bacım...

Dogururmuyum dersin? Elbet dogacakta Insallah ben dogurabilirim :) catir catir cutur cutur :) benim karnimdan bazen kizim hareket ettikce cit diye bi ses geliyor sizdende geliyormuu? Nasil tarif etsemki bildigin cit ediyor..
doğurursun elbet.. ahan da buraya yazıyorum :)
bende 2 kez geldi öyle ses eğilip doğrulurken eşime dedim o aman dik dur yat uzan çocuğun kemiklerini mi kırdın anormal hareketlerinle diye diye inann ağlattı beni bende ne bilem korktum.. sende dikkat et..yoktur bişey amniyon sıvı ve rabbim koruyordur bıdıklarımızı inşallah

bende aynenn sen gibiyimmm..ki 5. aydan itibaren erken doğum riskimde var 2 haftaya doğuradabilirim hani ama çocuk açıkta kalır hiç bir şey yıkamadım...bir halıları verdik 10 gündür gelemedi gitti..bende halılar gelsin ev süpürülp silinsin toz kalkmaz bebişin kıyafetlerne diye bekletiyom iyimi ediyom kötümüüü bilemedim

elleerine sağlık..kumaşları nerden aldınız... pazen kumaş da mı satılıyor... bende alam da annem etrafını gitsin...

canım bursa kumaş pazarında var, kızılayda. dikmende de var ama sen tarafta oturuyorsun bilmiyorum. biz de pazen kumaş almıştık annemle, bi tane katlı yapmış annem battaniye gibi kullanmak için bir de tek katlı bebeği sarmak veya altına sermek için vs.. bu haftasonu çeyizimizi getirecekmiş annem, hepsinin fotosunu çekip koyacağım buraya inş :)

elifceeeee
bilhassa sen merak ediyordun. işte size 18 kilo almış bir hamiş göbişiEki Görüntüle 1290805 . parmaklarıma dikkat edin lahana dolması gibi tombul tombul oldu o zarif parmaklarım

ya bizi kandırmayın biri 90 kiloyum der incecik durur, biri 18 kilo aldım der sadece göbeği çıkmış gibi durur
şaka bir yana valla sen çok zayıftın herhalde canım, maşallah sadece göbek var gibi duruyor çok tatlı görünüyor :) bir de 2 kuzucukla sende doğumdan sonra kilo adına hiç bir şey kalmaz.

elifceeeee
bilhassa sen merak ediyordun. işte size 18 kilo almış bir hamiş göbişiEki Görüntüle 1290805 . parmaklarıma dikkat edin lahana dolması gibi tombul tombul oldu o zarif parmaklarım

aaaaaaa evett bekliyordum merak ediyordum seniii süpersinnn ya bayıldımmm göbüşün de çok tatlı. gayet fit duruyorsun nerene aldın 18 kg yu. demek ki önceden sıfır beden falandın. bu arada bu üstündekinden bende de var cok yakışmış göbüşüne. h&m yi çok severim zate..bu aralar tek bu oluyo. işten de ayrıldım diye yeni bişey almıyorum artık:)

Eki Görüntüle 1290449 Begenilerinize sunuyorum.olmadi baskami denesem???? Renklerin tam tersinide uygulicam 130 tane cikti kurabiye..yarisida pembe ana renkli olur...
amaninnnnnnnnnn çok çok beğendimmmmmmm sabun sandım meğer kurabiyeymiş nasıl yapılıyor yaaa. bende çok iyi poaça börek elmalı kurabiye vs.. yaparım ama bu ıncıklı cıncıklı şeyleri hiç bilmem boğaz amaçlı herşeyi yaparım ama şıklık yok bende...

KESİNLİKLE. KOLAY KOLAY YENİ DOĞANI KUCAKLAMAM BİLE. AMA GEL GÖR Kİ TAZECİK BEBEĞİ KİMLER KİMLER KUCAKLAYIP MINCIKLIYCAK. BİŞEYDE DİYEMİYOR İNSAN. AMA ÇOK ELLENİRSE MÜDAHALE ETMEYİ DÜŞÜNÜYORUM. SONUÇTA ANNE KARNINDA NELERE DİKKAT EDİOZ ONU KORUYACAĞIZ DİE.

raziye kurabiyelerine bayıldım çok güzel olmuşlar.tarifini verebilirimisin.bide kaç gün saklanabiliyor kurabiyeler?derin dondurucudamı saklıcaksın?

esra06 ankara ostimdemisin.banyon cok tanidik geldi.gorumcemde orda oturuyo onun banyosuyla ayni

Oglumda dogsun kardesim ayaklarini kokluyalim diyo
yerim ben o koklayan bıdığın burnunu

amaninnn raziye kız bu nasıl bir tarif.. ben kendimden utanır oldum yahuu... kaç aydır içimde bıdığım ama ne kötü anneyimki neyi nerede bilemiyorumm pes bana... maşallah sana

ALLAH rahmet eyleye okudum

Bugun herkesin bi yerleri agriyo.benimde oyle belim cok fena agriyo zaten kasilmam oldugu icin yurumekte zorlaniyodum bi de belimden yuruyemez oldum.arada kasiklarim cok agriyo.bunada sukur diyip sabrediyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…