Geçmiş olsun cnmm.Karlı bir Van sabahından günaydınlar. Nezle oldum benZaten zor nefes almaya başladığımız bu haftalarda nezleyle uğraşmak çok zor. gidicem bi de bu halde bıdaklara ders anlatmaya çalışacağım. Hadi hayırlısı
TeşekkürlerrGeçmiş olsun cnmm.
Karlı bir Van sabahından günaydınlar. Nezle oldum benZaten zor nefes almaya başladığımız bu haftalarda nezleyle uğraşmak çok zor. gidicem bi de bu halde bıdaklara ders anlatmaya çalışacağım. Hadi hayırlısı
canım merhaba.süsledim bile.tam kararında şişeler.resmini koyucam bakarsın25 cc şişe çok küçük değil mi siz elinize aldınız mı şişeleri pc den çok küçük gibi geldi de
artık mideye, akciğerlere, idrar torbasına, bağırsaklara her yere baskı yapıyorlar. açsam rahatım ama bişeyler yediğim anda bende de mide gazı oluyo. midem yukarı çıkmış gibi hissediyorum :)Günaydın herkese.
Dün gece nefrs aldırmayan bir baskı saplandı göğüs kafesime. Artık oğlum iyice büyüdü sanırım, çok baskı yapıyor.
Bir de karnımdan sesler geliyor. Sanki gaz çıkarma sesi gibi :):) (gülmeyin :))
Barsaklarımdan gelmediğine eminim. Dr a sırmak istyorum ama komik duruma da düşmek istemyorum :) başına böyle bişy gelen var mı?
günaydın anneler;
hafta sonu kıyafetlerimizi ütüledik, odamızı hazırladık, çantamızı da hazırladık. eksiklerimiz tabi var ama bebeğin tüm ihtiyaçları tamam.
doğum çantamı 3 hurç şeklinde hazırladım.
mavi ve sarı olmak üzere 2 küçük hurç ve bir büyük sarı hurç
mavi küçük hurç:
10 lu yeni doğan seti+ ekstra battaniye+2 adet bebek bezi+ 1 ağız silme bezi
sarı küçük hurç:
2 adet yedek 5 li yeni doğan seti+çarşaf+çarşafın altına sermeye bez+10 kadar bebek bezi+5 adet ağız silme bezi+4 tane yeni doğan atlet(yedek)+biberon+emzik+küçük cam kap+cam kaşık+pişik kremi+ıslak mendil
sarı büyük hurçeksiklerimiz var)
2 adet gecelik(şimdilik sadece 2 si hazır diğerlerini alacağım)+4 kilot+kullan at kilot+6-7 kadar hasta alç açma+emzirme sütyeni+alt üst pijama takımı+ çorap+ terlik+göğüs pedi+ yelek+ göğüs ucu kremi+ orkid+ diş fırçası-macunu+havlu
valiz içinde olacak olanlar bunlar. ayrıca araba koltuğumuzu+yün battaniyemiz ve yüz örtümüz olacak. aklıma gelenler ve koyacaklarım bundan ibaret. zamanında doğumlara diyelim ama hazır da olalım diyerek bitiriyorum. eksik gördüğünüz varsa lütfen belirtin.
günaydın hamişler.bunlarda bizim Alp Aras'ın çeyizleri:)umarım beğenirsiniz.canım tam kestiremiyorum çünkü 1 yıldır sabun yapıyorum ben eşe dosta hediye olarak kalıplarım da uzun süredir vardı 15 civarı çinden getirtmiştim .. kısaca şöyle söliim 1 kilo sabun 15 tl 25 sabun yapabiliyorsun 1 kg dan .. renk ve esans uygun 5er 10ar tl .. kutuları da 0.6 kuruş .. ben evde 55 adet yapıyorum .. 100 adette yapılır ama önceden başlamak lazım canım ii olmuş dışarıya yaptırdıgın kaçtan yapıyorlar..
hepsi çokk güzel çokk beğendimmmmmm :))))günaydın hamişler.bunlarda bizim Alp Aras'ın çeyizleri:)umarım beğenirsiniz.Eki Görüntüle 1290722 Eki Görüntüle 1290724
günaydın hamişler.bunlarda bizim Alp Aras'ın çeyizleri:)umarım beğenirsiniz.Eki Görüntüle 1290722 Eki Görüntüle 1290724
Karlı bir Van sabahından günaydınlar. Nezle oldum benZaten zor nefes almaya başladığımız bu haftalarda nezleyle uğraşmak çok zor. gidicem bi de bu halde bıdaklara ders anlatmaya çalışacağım. Hadi hayırlısı
Günaydınn.
Bugun hiçç mutlu kalkmadımm
Sırt agrısıyla uyandim.yuzum eller şiş.
Aglayarak uyandıımm
Bunada şükürrrr..
günaydın güzel anneler. sıkıntılı süreçler başladı sanırım. doktorum bana demişti 32 den sonrası zor boşu boşuna o haftadan sonra istersen izne ayrılabiliyorsunuz diye. gerçekten öyle oluyormuşherkeste yavaş yavaş sıkıntılar zorluklar baş göstermeye başlamış. Allah kolaylık versin hepimize az kaldı ama
günaydın annişler herkese iyi haftalar. hafta sonu bakamadım maşallah baya ilerlemiş sayfalar. atlaya atlaya okudum.tirilaylom da doğum yapmış tebrik ederim. analı babalı büyüsün inş..
ya kızlar sizde de oluyor mu. sürekli yan yatmak zorunda olduğum için kalçamın yan tarafları çok ağrıyor. sırt üstü yatıp biraz dinlendireyim diyorum ama o şekilde de nefes alamıyorum. ağrı bütün gün sürüyor bi de. geceler çile oldu benim için(
evet cnm artık sırt üstü yatmak çok zor. ciğerlerimin üstünde bişey oturuyomuş gibi oluyo. tabi nefes alman zorlaştıkça horlaman normal :) ben de soruyorum bazen eşime doğru söyle horluyor muyum diye. yok diyo ama bilmiyorum artık :)ben çok şükür sırt kalça ağrısı yaşamıyorum, yorulunca kuyruk sokumum ağrıyor biraz bir de akşamları bacaklarım. ama bahsettiğin nefes alamama durumu var bende de, sırt üstü yatınca boğulacakmış gibi hissediyorum. bir de ben horlamaya başlamışım, bugün itiraf etti eşimhem de bazen nefes alamıyorsun diye korkuyorum uyandırayım diyorum dedi o kadar yani. bu kız ne hale soktu beni ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?