hamuru satın alıp ne edecez bana da anlatsana bacım.. kalbını nerden alacaz... isimi bıçaklamı yazıyozz.. yaa hiç bişe bilmiyommmBeyaz kusur belli ediyor biraz diye yapmadim.bide bunun tam tersi olacak zemin pembe sari kalp yani...bak beyazli yaptim persembe aksami esimin dogum gunune ama parmak Izi belli ediyor diye vazgectim olmadi 130 taneyi uc cesit renkmi yapsam yani ana rengi pembe beyaz ve sari...esime yaptigimi koyayim da bak..aslinda guzel renkler varda malesef her seker hamuru yenmiyor tek markanin helal olduguna kanaat getirdim cok arastirdim..onuda turkiyeden annem yolladi..evde pembe sari ve beyaz var.konsept rengimiz hep ayni zaten :) Eki Görüntüle 1290599
canım ben ve arkadaşım birlikte yaptık.şişeleri gitti gidiyordan aldım.içine bende kolonya koydum.arkadaşım dışarıya yapıyor.yaptırmak istersen sorabilirim.ama kendin yapmak istersende anlatırım:)
raziye kurabiyelerine bayıldım çok güzel olmuşlar.tarifini verebilirimisin.bide kaç gün saklanabiliyor kurabiyeler?derin dondurucudamı saklıcaksın?
kendim yapmak istiyorum canım ya. kaça aldın şişelerin tanesini? aldığın yerin ismi varmı gittigidiyorda? anlatırsan sevinirim
tebrikler bacımmm darısı banaagünaydın anneler;
hafta sonu kıyafetlerimizi ütüledik, odamızı hazırladık, çantamızı da hazırladık. eksiklerimiz tabi var ama bebeğin tüm ihtiyaçları tamam.
doğum çantamı 3 hurç şeklinde hazırladım.
mavi ve sarı olmak üzere 2 küçük hurç ve bir büyük sarı hurç
mavi küçük hurç:
10 lu yeni doğan seti+ ekstra battaniye+2 adet bebek bezi+ 1 ağız silme bezi
sarı küçük hurç:
2 adet yedek 5 li yeni doğan seti+çarşaf+çarşafın altına sermeye bez+10 kadar bebek bezi+5 adet ağız silme bezi+4 tane yeni doğan atlet(yedek)+biberon+emzik+küçük cam kap+cam kaşık+pişik kremi+ıslak mendil
sarı büyük hurçeksiklerimiz var)
2 adet gecelik(şimdilik sadece 2 si hazır diğerlerini alacağım)+4 kilot+kullan at kilot+6-7 kadar hasta alç açma+emzirme sütyeni+alt üst pijama takımı+ çorap+ terlik+göğüs pedi+ yelek+ göğüs ucu kremi+ orkid+ diş fırçası-macunu+havlu
valiz içinde olacak olanlar bunlar. ayrıca araba koltuğumuzu+yün battaniyemiz ve yüz örtümüz olacak. aklıma gelenler ve koyacaklarım bundan ibaret. zamanında doğumlara diyelim ama hazır da olalım diyerek bitiriyorum. eksik gördüğünüz varsa lütfen belirtin.
hey maşallah bunlar da kolanya mı... çok cicilergünaydın hamişler.bunlarda bizim Alp Aras'ın çeyizleri:)umarım beğenirsiniz.Eki Görüntüle 1290722 Eki Görüntüle 1290724
ben yapmadım ama yapcam kafaya koydum. 200 tl veremem. tarifleri var nette yapılmıcak bişi değil. önce istediğin şekilde kalıp alıyorsun. biberon, puset, kalp,helokity, bisiklet vs vs çeşit çok. 5 tl ye var. sonra normal kurabiye yapıyorsun kabartma tozu kullanmadan tereyağla.(kurabiyenin tarifleri var nette ölçüsü önemli çünkü) 1 cm kalınlığında açıp kalıpla kesip pişiriyorsun. istersen çubuk batırıp öyle de pişirebilirsin. ben çubuklu istiyorum. şeker hamurunu satın alıyorsun. aynı kalıpla onu da kesip ballı suyla pişen kurabiyeye yapıştırıyorsun. bu arada isimler için de kaşeler satılıyor nette. 15-20 tl falandı. benim bi arkadaşım aldı ondan kullancam.istediğin yazıyı basabilirsin şeker hamuruna.hamuru satın alıp ne edecez bana da anlatsana bacım.. kalbını nerden alacaz... isimi bıçaklamı yazıyozz.. yaa hiç bişe bilmiyommm
şişeyi alsak içine mavi kolanyayı nerden buldun bacım..birde sticerlar nasıl yapılıyorcanım ben ve arkadaşım birlikte yaptık.şişeleri gitti gidiyordan aldım.içine bende kolonya koydum.arkadaşım dışarıya yapıyor.yaptırmak istersen sorabilirim.ama kendin yapmak istersende anlatırım:)
Eki Görüntüle 1290449 Begenilerinize sunuyorum.olmadi baskami denesem???? Renklerin tam tersinide uygulicam 130 tane cikti kurabiye..yarisida pembe ana renkli olur...
amaninnnnnnnn öyle bi anlatıyordunki bende seni dev gibi bişey sandım be bacım gayet normalmişincanım gözünaydın, çok şükür . maşallah tosununa, 40ı beklese 5 olacakmış maşallah maşallah. sen nasılsın herşey yolundadır inşallah. fırsat bulkdukça yaz emi? abiş nasıl karşıladı?
canım geçmiş olsun, hastanede gözetim altı9nda olman çok daha iyi. inşallah hayırlısıyla geçecek bu sıkıntılar, güzel haberlerini okuycaz.
bacım çeri çöpü boşver de sen dikkat et kendine, üşütme. halısız ev soğuk oluyor. benim oturma odamda küçük bir halı vardı. moderen olacaz ya seccadeden az büyük halı attıydık ortaya. şimdi oğlan hep yerde oynuyor diye anam babam usulü büyük halı aldım serdim. oda geçen kışlara göre acayip ısındı. meğer halı ne kadar etkiliyormuş dedim. o hesap sende kalın giyin, ayağına ev botu falan giy üşütme.
allahım yarabbim ya sabır yaaaa sabııııııır.
39 günde 1 kilo diyor hatun. ben 24 saatte alıyom 1 kilo. hasbinallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
sebamede tereddüt ediyorsun da Johnson ve daline nasıl güveniyorsun.
kgokce bebekprenses erkekler de yeni hayata alışmakta biraz zorlanıyorlar sanırım. zamanla alışırlar siz de alışırsınız. valla sizi pohpohlaması pışpışlaması değil bebeğe yardım edip sizi dinlendirmesi yeter de artar bence.
geçmiş olsun cnaım. ankarada ayaz. keşke kar yağsaaaa.
ılıtılmış pekmeze karabiber atıp içiyorlar grip için. birde ballaı soğanlı birşeyler var goguldan bulabilirsin.
ayak bileklerim kalçam elimin tüm eklemleri ağrıyor elifcim.
@dubleanne nerelerdesin canım.
elifceeeee
bilhassa sen merak ediyordun. işte size 18 kilo almış bir hamiş göbişiEki Görüntüle 1290805 . parmaklarıma dikkat edin lahana dolması gibi tombul tombul oldu o zarif parmaklarım
Canim cok geçmiş olsun moralini yuksek tut inş bebisin güzel bi zamanda gelecek sakin kendini uzme güzel haberlerini bekliyoruz tatlim..
Ben sebamed un sabunuyla sampuanini aldim canim.. Çok karistirma kafani ilk zamanlar birer damla sampuanla yikanacaklar zaten sanmıyorum ki çok zararli bir şey olsun
Maşallah canm yusuf pasaya:) ayni gerginlik bende de oluyo doğumla ilgili de unutmaya calisiyorum.. Agresiflik terslik dersen hamileliğin basindan beri hepsi bende adamin burnundan getirdim bi tane daha yapalim diyesi kalmadi:) annem bile sen dogurana kadar kocan seni bosamazsa daha bosamaz diyo:) 9 ay teror estirdim lohusalikta naparim bilmiyorum.. İnşallah bi de bunalim falan cikarmayiz 40 gün hayirlisiyla geçip gider..
hımmm yapabilirim yani de benim yaptığım kurabiyeler ağızda dağılan cinsden... bunu sert yapmak gerek galiba??? dur bakayımben yapmadım ama yapcam kafaya koydum. 200 tl veremem. tarifleri var nette yapılmıcak bişi değil. önce istediğin şekilde kalıp alıyorsun. biberon, puset, kalp,helokity, bisiklet vs vs çeşit çok. 5 tl ye var. sonra normal kurabiye yapıyorsun kabartma tozu kullanmadan tereyağla.(kurabiyenin tarifleri var nette ölçüsü önemli çünkü) 1 cm kalınlığında açıp kalıpla kesip pişiriyorsun. istersen çubuk batırıp öyle de pişirebilirsin. ben çubuklu istiyorum. şeker hamurunu satın alıyorsun. aynı kalıpla onu da kesip ballı suyla pişen kurabiyeye yapıştırıyorsun. bu arada isimler için de kaşeler satılıyor nette. 15-20 tl falandı. benim bi arkadaşım aldı ondan kullancam.istediğin yazıyı basabilirsin şeker hamuruna.
elleerine sağlık..kumaşları nerden aldınız... pazen kumaş da mı satılıyor... bende alam da annem etrafını gitsin...
ya bizi kandırmayın biri 90 kiloyum der incecik durur, biri 18 kilo aldım der sadece göbeği çıkmış gibi durur
şaka bir yana valla sen çok zayıftın herhalde canım, maşallah sadece göbek var gibi duruyor çok tatlı görünüyor :) bir de 2 kuzucukla sende doğumdan sonra kilo adına hiç bir şey kalmaz.
aaaaaaa evett bekliyordum merak ediyordum seniii süpersinnn ya bayıldımmm göbüşün de çok tatlı. gayet fit duruyorsun nerene aldın 18 kg yu. demek ki önceden sıfır beden falandın. bu arada bu üstündekinden bende de var cok yakışmış göbüşüne. h&m yi çok severim zate..bu aralar tek bu oluyo. işten de ayrıldım diye yeni bişey almıyorum artık:)
amaninnnnnnnn öyle bi anlatıyordunki bende seni dev gibi bişey sandım be bacım gayet normalmişin
ayrıcaa halı şartmış bi geleydi ufff
baby cornerden 1 tane hazır pazen battaniyesi var yetmez mi... acaba??pazen bursa kumaş pazarında satılıyor cnaım.
yok eskiden normaldim cnaım boyum uzun ya 66 kiloydum. 18 aldım 84 oldum. 84-85 oynuyor da ben 18 diyorum. 19 rakamı 20ye daha yakın ya sevimsiz duruyor.
yok canım ne sıfırı 38-40 bedendim değişiyordu. öyle böyle değil ödemim arkadaşlar. cuma günü sabah 7,5da giydiğim soket çorabın lastiği kelepçe gibi oturdu bileğime. saat 11,5da kestim çorabın bileğini ki rahatlayım. düşünün şişliği. tuz yok tansiyon yok. anlamıyorum neden böyle oldum.
H&M evet bende seviyorum bunu. üniforma gibi devamlı üstümde son 2 haftadır.
e dev gibiyim işte 1,76 boy 84-85 kilo. daha ne olsun anacım.
tmm işte senin ki ödem yani fazla suyun ağırlığı. doğumdan sonra fos diye inecek. ya benim gibi aldığın bütün kilo halis muhlis yağ olsa napcaktın :) öyle ciddi bi ödemim yok. ellerimde var biraz. hala eski ayakkabılarım sıksa da oluyor bir şekilde. ama gel görki 15 kg aldımpazen bursa kumaş pazarında satılıyor cnaım.
yok eskiden normaldim cnaım boyum uzun ya 66 kiloydum. 18 aldım 84 oldum. 84-85 oynuyor da ben 18 diyorum. 19 rakamı 20ye daha yakın ya sevimsiz duruyor.
yok canım ne sıfırı 38-40 bedendim değişiyordu. öyle böyle değil ödemim arkadaşlar. cuma günü sabah 7,5da giydiğim soket çorabın lastiği kelepçe gibi oturdu bileğime. saat 11,5da kestim çorabın bileğini ki rahatlayım. düşünün şişliği. tuz yok tansiyon yok. anlamıyorum neden böyle oldum.
H&M evet bende seviyorum bunu. üniforma gibi devamlı üstümde son 2 haftadır.
e dev gibiyim işte 1,76 boy 84-85 kilo. daha ne olsun anacım.
korseyi dr um geçen kontrolde söyledi bana. sezeryandan 1 hafta sonra takmaya başla mutlaka dedi. hatta platese karın kaslarını sıkılaştırıcı egzersizlere başla dedi. ben extra jel kullanmayı bile düşünüyorum. yoksa bu koca karın başka şekilde toparlanmaz. kızımda çok sıcaklıyordum korse takamamıştım. bu nasılsa kış hem de sıcak tutar. aldım koydm bile. bi tane şort gibi olandan göğüse kadar. bi tane de sadece göbek için. hangisinde rahat edersem artık.kızlar 24 ekimde arkadaşım doğurdu. az önce telde konuştuk. 14 kilo almıştım, 3 kilo bebek doğdu hastaneden geldim, 6 kilo gitmişti dedi. eve geleli 3 daha gitti şişim indi diyor. kalmış 5 kilosu maşallah. 40 çıkmadan verecek hepsini maşallah. 1 haftalıkken korse takmaya başladım diyor. siz ne düşünüyorsunuz korse konusunda.
iyi vermiş ama aşağı yukarı öyle oluyor... ama korse sezeryanda 15 gün sonra takabildi arkdşm oda sadece göbek bel korsesi.. normal doğurmuşsa 1 hafta sonra takabilir belki ama sezeryanda zor bence...kızlar 24 ekimde arkadaşım doğurdu. az önce telde konuştuk. 14 kilo almıştım, 3 kilo bebek doğdu hastaneden geldim, 6 kilo gitmişti dedi. eve geleli 3 daha gitti şişim indi diyor. kalmış 5 kilosu maşallah. 40 çıkmadan verecek hepsini maşallah. 1 haftalıkken korse takmaya başladım diyor. siz ne düşünüyorsunuz korse konusunda.
baby cornerden 1 tane hazır pazen battaniyesi var yetmez mi... acaba??
bu arada o boya o kilo az bile rahat ol sen 100 de olsan göstermessin
tmm işte senin ki ödem yani fazla suyun ağırlığı. doğumdan sonra fos diye inecek. ya benim gibi aldığın bütün kilo halis muhlis yağ olsa napcaktın :) öyle ciddi bi ödemim yok. ellerimde var biraz. hala eski ayakkabılarım sıksa da oluyor bir şekilde. ama gel görki 15 kg aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?