2014 Aralık Anneleri

hamuru satın alıp ne edecez bana da anlatsana bacım.. kalbını nerden alacaz... isimi bıçaklamı yazıyozz.. yaa hiç bişe bilmiyommm

canım ben ve arkadaşım birlikte yaptık.şişeleri gitti gidiyordan aldım.içine bende kolonya koydum.arkadaşım dışarıya yapıyor.yaptırmak istersen sorabilirim.ama kendin yapmak istersende anlatırım:)

kendim yapmak istiyorum canım ya. kaça aldın şişelerin tanesini? aldığın yerin ismi varmı gittigidiyorda? anlatırsan sevinirim

raziye kurabiyelerine bayıldım çok güzel olmuşlar.tarifini verebilirimisin.bide kaç gün saklanabiliyor kurabiyeler?derin dondurucudamı saklıcaksın?

Aynisini bende merak ettim nasil saklanacak bunlar.

kendim yapmak istiyorum canım ya. kaça aldın şişelerin tanesini? aldığın yerin ismi varmı gittigidiyorda? anlatırsan sevinirim

Bide mavi kolonyayi nerden buldun.bana pembesi lazim mesela.
E-eminonu sitesinde de var siseler diger malzemeler.

tebrikler bacımmm darısı banaa

günaydın hamişler.bunlarda bizim Alp Aras'ın çeyizleri:)umarım beğenirsiniz.Eki Görüntüle 1290722 Eki Görüntüle 1290724
hey maşallah bunlar da kolanya mı... çok ciciler

hamuru satın alıp ne edecez bana da anlatsana bacım.. kalbını nerden alacaz... isimi bıçaklamı yazıyozz.. yaa hiç bişe bilmiyommm
ben yapmadım ama yapcam kafaya koydum. 200 tl veremem. tarifleri var nette yapılmıcak bişi değil. önce istediğin şekilde kalıp alıyorsun. biberon, puset, kalp,helokity, bisiklet vs vs çeşit çok. 5 tl ye var. sonra normal kurabiye yapıyorsun kabartma tozu kullanmadan tereyağla.(kurabiyenin tarifleri var nette ölçüsü önemli çünkü) 1 cm kalınlığında açıp kalıpla kesip pişiriyorsun. istersen çubuk batırıp öyle de pişirebilirsin. ben çubuklu istiyorum. şeker hamurunu satın alıyorsun. aynı kalıpla onu da kesip ballı suyla pişen kurabiyeye yapıştırıyorsun. bu arada isimler için de kaşeler satılıyor nette. 15-20 tl falandı. benim bi arkadaşım aldı ondan kullancam.istediğin yazıyı basabilirsin şeker hamuruna.

canım ben ve arkadaşım birlikte yaptık.şişeleri gitti gidiyordan aldım.içine bende kolonya koydum.arkadaşım dışarıya yapıyor.yaptırmak istersen sorabilirim.ama kendin yapmak istersende anlatırım:)
şişeyi alsak içine mavi kolanyayı nerden buldun bacım..birde sticerlar nasıl yapılıyor

Eki Görüntüle 1290449 Begenilerinize sunuyorum.olmadi baskami denesem???? Renklerin tam tersinide uygulicam 130 tane cikti kurabiye..yarisida pembe ana renkli olur...

çok cici olmuşlar canım ya .. maşallah sana yalnız feci canım cekti dün ütü yaparken de ztn yarım kilo kurbiş götürdüm sanırım poffff 73 üm şuan 80 le doğuma gitmekten korkuyorum iştahım fenaaaaa

amaninnnnnnnn öyle bi anlatıyordunki bende seni dev gibi bişey sandım be bacım gayet normalmişin
ayrıcaa halı şartmış bi geleydi ufff

ay canım bende aynı şekilde bi eşime küsüyorum bi anneme bi babama bi kardeşime hepsine laf sokuyorum devamlı herkes ii dayanıo diorum ama bi yandan daa hassas olmaları gerekir ömrümüzde kaç kere hamiş olcaz ki diorum offf off

hımmm yapabilirim yani de benim yaptığım kurabiyeler ağızda dağılan cinsden... bunu sert yapmak gerek galiba??? dur bakayım

elleerine sağlık..kumaşları nerden aldınız... pazen kumaş da mı satılıyor... bende alam da annem etrafını gitsin...

pazen bursa kumaş pazarında satılıyor cnaım.

yok eskiden normaldim cnaım boyum uzun ya 66 kiloydum. 18 aldım 84 oldum. 84-85 oynuyor da ben 18 diyorum. 19 rakamı 20ye daha yakın ya sevimsiz duruyor.

yok canım ne sıfırı 38-40 bedendim değişiyordu. öyle böyle değil ödemim arkadaşlar. cuma günü sabah 7,5da giydiğim soket çorabın lastiği kelepçe gibi oturdu bileğime. saat 11,5da kestim çorabın bileğini ki rahatlayım. düşünün şişliği. tuz yok tansiyon yok. anlamıyorum neden böyle oldum.
H&M evet bende seviyorum bunu. üniforma gibi devamlı üstümde son 2 haftadır.

amaninnnnnnnn öyle bi anlatıyordunki bende seni dev gibi bişey sandım be bacım gayet normalmişin
ayrıcaa halı şartmış bi geleydi ufff

e dev gibiyim işte 1,76 boy 84-85 kilo. daha ne olsun anacım.

baby cornerden 1 tane hazır pazen battaniyesi var yetmez mi... acaba??
bu arada o boya o kilo az bile rahat ol sen 100 de olsan göstermessin

kızlar 24 ekimde arkadaşım doğurdu. az önce telde konuştuk. 14 kilo almıştım, 3 kilo bebek doğdu hastaneden geldim, 6 kilo gitmişti dedi. eve geleli 3 daha gitti şişim indi diyor. kalmış 5 kilosu maşallah. 40 çıkmadan verecek hepsini maşallah. 1 haftalıkken korse takmaya başladım diyor. siz ne düşünüyorsunuz korse konusunda.

tmm işte senin ki ödem yani fazla suyun ağırlığı. doğumdan sonra fos diye inecek. ya benim gibi aldığın bütün kilo halis muhlis yağ olsa napcaktın :) öyle ciddi bi ödemim yok. ellerimde var biraz. hala eski ayakkabılarım sıksa da oluyor bir şekilde. ama gel görki 15 kg aldım

Kolonya yerine gul suyu koysak.rengini pembe yapmak icin gida boyasi kullansak nasil olurki.ben kendim kolonya kullanmadigim icin gul suyu daha cazip geldi bana.

korseyi dr um geçen kontrolde söyledi bana. sezeryandan 1 hafta sonra takmaya başla mutlaka dedi. hatta platese karın kaslarını sıkılaştırıcı egzersizlere başla dedi. ben extra jel kullanmayı bile düşünüyorum. yoksa bu koca karın başka şekilde toparlanmaz. kızımda çok sıcaklıyordum korse takamamıştım. bu nasılsa kış hem de sıcak tutar. aldım koydm bile. bi tane şort gibi olandan göğüse kadar. bi tane de sadece göbek için. hangisinde rahat edersem artık.

iyi vermiş ama aşağı yukarı öyle oluyor... ama korse sezeryanda 15 gün sonra takabildi arkdşm oda sadece göbek bel korsesi.. normal doğurmuşsa 1 hafta sonra takabilir belki ama sezeryanda zor bence...

baby cornerden 1 tane hazır pazen battaniyesi var yetmez mi... acaba??
bu arada o boya o kilo az bile rahat ol sen 100 de olsan göstermessin

yeter canım neden yetmesin. penye de almışsındır nasılsa.

seninki de ödem su kan ıvır zıvır. yağ bağlamadın 40 çıkınca dal olucan gör bak. ilkinde korse taktınmı sen? ben takmadım ama bunda taksammı ki diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…