2014 Aralık Anneleri

kızlar maranki amca atv de açıklama yapıyor.. karaciğer enzimlerini düzenlemek için haşlanmış nohut suyunu için....
kabızlık içinde incir haşlanıp suyu içilir...
şeker düzenlemek içinde haşlanmış fasulye suyu ve 5 adet fasulye yenmeli...
aşure tarifi de evryolar bende bu hafta aşure yapacammm inşallahhh

sütü artırmak içinde annelere üzümleri azcık haşla ve iç

Merhaba arkadasim. Ilk dogumum normaldi ve evet belki çok acı çektim ama bebeğim doğar doğmaz tüm sancıların bir anda kesiliyor. Ve sadece bebegine odaklaniyosun. Bebeğini de hemen gorebiliyosun emzirebiliyosun. Akabinde hastanede kalmadan evine gidebiliyosun. Ben devlet hastanesinde ( zekai tahir burak) doğum yaptığım için olumsuzluklar da fazlaydi. Sezaryen doğum yapanların yemekleri geldiğinde ayak uçlarına bırakıp gittiler biz normal doğum yapanlar yemeklerini yaklaştırdik. Anne anestezi etkisiyle uyurken bebeğini hemşireler besledi falan. Ama çok rahat sezaryen doğum yaptığını söyleyenler de var.... Bunların yanında ben bu dogumum epidural normal doğum istiyordum ama çok fazla bel ağrısı bırakıyor diyorlar ve epidural anesteziyi belli bir açıklık bekleyip yapiyorlarmis. O kadar sancı dan sonra gerek var mı bilmiyorum. Ama yine de normalden yanayım. :)

canım cok saol toparlandım biraz dediğin gibi yoğurdun içine limon sıktım bundan sorası sıkıntılı gececek sanırım artık ..eller şiş agırlık çöktü amannnn pofff valla iş de bitmio yaaa ayın 20si gelsin hemen bikaç gün evde yatıp yuvarlanmak istiorum

Ankara'da nerede dogum yapıcaksın

canım 6lira falandı kargo ücreti .hemşeriyiz desene gelde karakedide boza içelimm
Ayy deme kiz bayiliyom zaten bozaya;( Hamileligimin baslarinda memleketteydik esim de orali.Yazin karakediyi acik görünce esimle nasil daldigimizi bilemedim.Yazin bulmak beni cok mutlu etmisti.Keske eskisehirde olsam hem annemi hem karakediyi özledim kizzz

Benim bebis dönük ama ben normal dogumdan korkuyorum cok kizlar.Yapamam gibime geliyo.Cevremde destekleyen de yok bu konuda.Esim bile sezeryan ol dayanamazsin diyo annem de öyle.Doktorum normal yanlisi tabiki hepsi gibi.Ama bu gidiste korkuyorum desem mi acaba.Ayrica cikolata kistim var.Doktoruma sordum ama sezeryanda alinabilecek yerde ise alinir ama normal dogum düsünülmeli.Sezeryan sebebi degil dedi.Ben alinmasini istiyorum agrim cok oluyo adet dönemlerinde.Ama su an bebekten dolayi görünmüyo.Napsam bilemiyorummmm.

Gecmis olsun cnm ben bile evde olmama ragmen egilip kalkip is yapinca belim kopuyo.Siz bir de calisiyosunuz Rabbim kolaylik versin dikkat et kendine.Az kalmis zaten hemen gecsin günler siz de dinlenin artik insalllahhh

canım hepimiz doğum yaklaştıkça endişeleniyoruz, yaşayacaklarımızdan korkuyoruz ama normal doğum yapsak hayırlısıyla keşke. sezeryan bir ameliyat sonuçta, o doğum anını hissetmemek için sonraki birçok gün acı çekmeyi göze almak mantıklı değil pek. bunları söylüyorum ama tabi ben de endişeleniyorum, korkuoyrum. yine de normal doğum istiyorum Allah izin verirse. Ama kendimi buna çok şartlamamaya çalışıyorum, herhangi bi sebepten dolayı sezeryana mecbur kalırsam moralim çok bozulmasın diye. Hakkımızda hayırlısı

Saol canım evet sanırım şeker ama çok fena yapıyor beni. Öğlen ölçtüm 83 çıktı çok iyi ama şimdi yemekten sonra yine fenalaştım. Bayılacak gibiyim yine. Perşembe kontrolüm var soracağım doktoruma, olmazsa endokrine görüneyim diyorum ya, babam şeker hastası onun doktoruna bi danışayım

Fasulye derken kuru fasulye mi acaba canım? Gerçi zaten tazeyi nereden bulacağız şimdi.

ben hamileliğmin hergününde kırmızı bir elma yedim... herkes bebişin cildi çok güzel olucak deseelrde inannmam bunlara... bugün ise 2 tane elma yedim midem yanıyor diye
Uyy.. :S O zaman umarım bulursun sen de seni rahatlatacak bişicikler de çabucak geçer.

Ankara'da nerede dogum yapıcaksın
Canim ben riskli gebelikte olduğum için takibimin yapıldığı yerde yani Ankara Üniversitesi cebecide doğum yapıcam Allah izin verirse. Oradaki ortam da hoşuma gitti açıkçası. Odaları 2 kişilik. Özel istersen 60 tl gibi bir rakamla tek başına odaya cikabiliyosun. Doktorlar da samimi ve artık arkadaş gibi :)

canım kişiden kişiye göre mutlaka değişir ama ben ilk doğumumu normal doğumla yaptım ve bu dogumda da bir aksilik olmazsa normal düşünüyorum. evet ilk doğumda deli gibi korkuyordum ama sezeryan hiç düşünmedim doğumdan önce gebelik eğitimlerine katıldım doğum anında ne yapmam gerektiğini öğrendim sancım geldiğinde olabildiğince evde çekmeye çalıştım, sancı başladığı andan itibaren evde sürekli yürüdüm bu arada sancı devam ederken banyomu makyajımı bile yaptım. hastanye gittiğimde açıklık zaten 5 cm ulaşmıştı.evet acı çekiyorsun ama dayanılmayacak dereceye ulaşmıyor, Allah yardım ediyor.doğum sonrası ise sanki o anları hiç yaşamamışsın gibi ayaklanıveriyorsun. yani imkanın varsa gebelik eğitimlerine katıl doğum anında ne yapman gerekenleri bil.

Benim hamileligim cok zor geciyo ve normal dogumu da beceremedim.15 saat sanci cektim ve 2 cm acilmam oldu.sonra sezeryana alndm.Allah herkese yardim etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…