oo iymiş biliyom ordaki doktorlarıda... cem bey mi batuhan mı yoksaCanim ben riskli gebelikte olduğum için takibimin yapıldığı yerde yani Ankara Üniversitesi cebecide doğum yapıcam Allah izin verirse. Oradaki ortam da hoşuma gitti açıkçası. Odaları 2 kişilik. Özel istersen 60 tl gibi bir rakamla tek başına odaya cikabiliyosun. Doktorlar da samimi ve artık arkadaş gibi :)
evet evet kuru fasulyeyi aşure için haşlıyoz ya onun suyuyla 5 adet danesinden yesin diyordu maranki bugün...Saol canım evet sanırım şeker ama çok fena yapıyor beni. Öğlen ölçtüm 83 çıktı çok iyi ama şimdi yemekten sonra yine fenalaştım. Bayılacak gibiyim yine. Perşembe kontrolüm var soracağım doktoruma, olmazsa endokrine görüneyim diyorum ya, babam şeker hastası onun doktoruna bi danışayım
Fasulye derken kuru fasulye mi acaba canım? Gerçi zaten tazeyi nereden bulacağız şimdi.
çok çok güzeller ellerine sağlık
vay vay meğer ne hamarat annecikler varmış burda maşallahKızlar yükleyemedim sanırım bunları diktim
canim netten mi siparis verdin sen.satın alabilcegimiz biyer varmidir kicanım daha öncede yazmıştım ben 3. ayımdan sonra saçımı boyadım ben. doktorumda bu boyayı tavsiye etti. parabensiz.
http://www.naturtintusa.com/
evet evet kuru fasulyeyi aşure için haşlıyoz ya onun suyuyla 5 adet danesinden yesin diyordu maranki bugün...
bu arada odanız da gelmiştir di mi?
Oooo iyi takip etmişsin valla. Batuhan beydi benim doktorum ama daha sonra riskli de Tuncay Beyin kontrolünde oldum hep. Şu an için risk devam etmiyo ama benimki biraz özel durum bebeğin suyu bitme seviyesindeydi ve artık kaybediyoruz bitti dedikleri hafta suyum artmaya başladı herhangi bir sebep de bulunamadı. Risk doğumdan sonrasına bağlı şu an akciğerleri gerekli şekilde çalışacak mi bu önemli.. o yüzden hala riskli takipteyim ama doktorum normal yapıcaz doğumu dedi. Bekliyoruz :)oo iymiş biliyom ordaki doktorlarıda... cem bey mi batuhan mı yoksa
burnumu sokmadığım yer kalmadı ondan biliyom... riskli gebelik olunca sezeryanla alıyolar 37. haftada alırlarrr bebişi...
. Memnun olmana cok sevindim canım hayırlısıyla atlatalım su doğumları inşsllahCanim ben riskli gebelikte olduğum için takibimin yapıldığı yerde yani Ankara Üniversitesi cebecide doğum yapıcam Allah izin verirse. Oradaki ortam da hoşuma gitti açıkçası. Odaları 2 kişilik. Özel istersen 60 tl gibi bir rakamla tek başına odaya cikabiliyosun. Doktorlar da samimi ve artık arkadaş gibi :)
Oooo iyi takip etmişsin valla. Batuhan beydi benim doktorum ama daha sonra riskli de Tuncay Beyin kontrolünde oldum hep. Şu an için risk devam etmiyo ama benimki biraz özel durum bebeğin suyu bitme seviyesindeydi ve artık kaybediyoruz bitti dedikleri hafta suyum artmaya başladı herhangi bir sebep de bulunamadı. Risk doğumdan sonrasına bağlı şu an akciğerleri gerekli şekilde çalışacak mi bu önemli.. o yüzden hala riskli takipteyim ama doktorum normal yapıcaz doğumu dedi. Bekliyoruz :)
ufff herkese böyle yapıyolar bu mobilyacılar bizde aynını yaşamıştık aman gelir eninde sonunda bacımOnu hiç sorma, eşim de ben de izin aldık mobilya gelecek diye annemi de çağırdım kadın kalktı geldi. Öğlenden sonra gelmeyince aradık, bi aksilik oldu bugün getiremeyeceğiz dediler. İşte yarın getirelim falan dediler, eşim çok kızdı bağırdı çağırdı sonra ben yarın müsait değilim ne zaman istersem o zaman arayacağım siz de getireceksiniz dedi. Perşembe izin alabilirse o zaman çağıracak bakalım ya bi gelseydi şu mobilya hayırlısıyla
Oooo iyi takip esen tmişsin valla. Batuhan beydi benim doktorum ama daha sonra riskli de Tuncay Beyin kontrolünde oldum hep. Şu an için risk devam etmiyo ama benimki biraz özel durum bebeğin suyu bitme seviyesindeydi ve artık kaybediyoruz bitti dedikleri hafta suyum artmaya başladı herhangi bir sebep de bulunamadı. Risk doğumdan sonrasına bağlı şu an akciğerleri gerekli şekilde çalışacak mi bu önemli.. o yüzden hala riskli takipteyim ama doktorum normal yapıcaz doğumu dedi. Bekliyoruz :)
merhaba bende kk ara ara yazanlardanım bende genelde istrahat etmek zorundayım erken doğum riskimden dolayı.Bende Cebeci kadın doğumda yapacağım doğumumu inşallah benim doktor batuhan bey ama. sana doğum tarihini söylediler mi belki aynı zamanlarda hstanede olabiliriz :)
ufff herkese böyle yapıyolar bu mobilyacılar bizde aynını yaşamıştık aman gelir eninde sonunda bacım
sen üzülme
bilirim orayı :) doktorları da ... haydi bakalım mucizevi bişey zaten bu bebişler.. . suyuda artması ayrı bir mucize allahım sağlıcakla kavuştursun bacım
ankaralılar çoğaldık baya maşallah bize
Oooo iyi takip etmişsin valla. Batuhan beydi benim doktorum ama daha sonra riskli de Tuncay Beyin kontrolünde oldum hep. Şu an için risk devam etmiyo ama benimki biraz özel durum bebeğin suyu bitme seviyesindeydi ve artık kaybediyoruz bitti dedikleri hafta suyum artmaya başladı herhangi bir sebep de bulunamadı. Risk doğumdan sonrasına bağlı şu an akciğerleri gerekli şekilde çalışacak mi bu önemli.. o yüzden hala riskli takipteyim ama doktorum normal yapıcaz doğumu dedi. Bekliyoruz :)
Normal beklendiği için bir tarih soylemediler canım ama Aralık ilk haftası bekliyorum ben. Belki de aynı zamanlarda doğum yaparız :)merhaba bende kk ara ara yazanlardanım bende genelde istrahat etmek zorundayım erken doğum riskimden dolayı.Bende Cebeci kadın doğumda yapacağım doğumumu inşallah benim doktor batuhan bey ama. sana doğum tarihini söylediler mi belki aynı zamanlarda hstanede olabiliriz :)
Yok canım Tuncay Bey normal poliklinik bölümünde değil zaten. 2. Kat perinatoloji bölümünde riskli gebelik doktoru. Özelde yok onun muayenesi.tuncay beyi ben duymadım onun özel muayenesi var mı
Normal beklendiği için bir tarih soylemediler canım ama Aralık ilk haftası bekliyorum ben. Belki de aynı zamanlarda doğum yaparız :)
Yok canım Tuncay Bey normal poliklinik bölümünde değil zaten. 2. Kat perinatoloji bölümünde riskli gebelik doktoru. Özelde yok onun muayenesi.
Kizlar hic okuyamadim yazdilanlari uzun suredir takipte edemiyorum sorum olacakti. Ayni adet sancisi gibi sancilar girior karnim agrior dun ve bugun cok yasadim bu durumu sizde nasil. Normal midir acep. Devlette kontrolerim devam edior randevumda 12sinde acile kosturacak kadar buyuk agrilar degil ama bildiginiz adet sancisi seklinde tecrube edinen annisler bi cvp ltfn :)
Agrilarin duzenlimi dk tut olabilirde Ona hore gidersin sancini durdurmak icin serim takarlar..Kizlar hic okuyamadim yazdilanlari uzun suredir takipte edemiyorum sorum olacakti. Ayni adet sancisi gibi sancilar girior karnim agrior dun ve bugun cok yasadim bu durumu sizde nasil. Normal midir acep. Devlette kontrolerim devam edior randevumda 12sinde acile kosturacak kadar buyuk agrilar degil ama bildiginiz adet sancisi seklinde tecrube edinen annisler bi cvp ltfn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?