Bugun seni konustuk dıger sayfada da iyisin cok şükür dikkt et evde kendine .. Evde biraz dıkkatsiz davranabiliyoruz .. Dinlen iyicekızlar evdeyim şimdi çok şükür bir sürü serum antibiyotik yedim her yerim mosmor oldu... şükür bu günlere kadar getirene inşallah bundan sonrasını da sağlıkla hayırlısıyla görürümsize de çok teşekkür ederim herşey için... doktor adalat verdi erken doğum kasılma vs. olmasın diye...
var mıydı adalat ilacını kullanan? çok ağır bir ilaçmış duyduğuma göre...
Cooook gecmis olsun cnm. Merak ettik seni. Artik bisey yapma evde uzan dinlen. Cok sukur...kızlar evdeyim şimdi çok şükür bir sürü serum antibiyotik yedim her yerim mosmor oldu... şükür bu günlere kadar getirene inşallah bundan sonrasını da sağlıkla hayırlısıyla görürümsize de çok teşekkür ederim herşey için... doktor adalat verdi erken doğum kasılma vs. olmasın diye...
Agrilarim duzenli deil ozellikle dun aksam ve bu aksam karnim belim cok agrior. Vajina cati kisminda igne batmalari falan var dk tutuorum ama agri dagnik ve duzensiz.Agrilarin duzenlimi dk tut olabilirde Ona hore gidersin sancini durdurmak icin serim takarlar..
Ama insallah degildir.
Hayirlisi camim daha zaman var bekleyelim bakalim.bende korkuyorum acikcasi.3 hafta sonra gel dedi sonrada haftada 1 dusurcekmis kontrolleri.artik zaman daraliyo.bu arada sinav aciklandi.81 almisim o dertte bitti sukur :)canım bizim paşa oturuomuş hala dönmemiş.bilmiom bende tırsıyorum açıkcası .hayırlısı diyorum
Normal olan ara ara denilen sey ne kadar mesela cok siddetli degil agrilarim dun ve bugun agrior karnim belim vs vajinama igne batiriorlar sanki.ara ara olması normal sık değilse ama için rahat etmiyorsa yarın git istersen
Geçmiş olsun canım. Adalati çok önceden kullanmıştım damarları genişletici özelliği var. Kan dolasiminin düzenli olmasi içindir muhtemelen sana verme sebepleri de. Inşallah zamanı gelince bebeğin de sağ salim kucağında olur dikkat et kendinekızlar evdeyim şimdi çok şükür bir sürü serum antibiyotik yedim her yerim mosmor oldu... şükür bu günlere kadar getirene inşallah bundan sonrasını da sağlıkla hayırlısıyla görürümsize de çok teşekkür ederim herşey için... doktor adalat verdi erken doğum kasılma vs. olmasın diye...
Normal olan ara ara denilen sey ne kadar mesela cok siddetli degil agrilarim dun ve bugun agrior karnim belim vs vajinama igne batiriorlar san
peki karnında sertlk var mı
süperler her zamanki gibi harikalar ortaya çıkarmışsın canım ellerine sağlık
Cok cici ellerine saglık
teşekkür ederim kızlar kendi makinam yok süslü olmadı maksat iş görsünçok çok güzeller ellerine sağlık
vay vay meğer ne hamarat annecikler varmış burda maşallah
Sertlik var ama bebis dayiyor sanki biyerlerini masallah hareketlide sertlik sabit deil yani donup duruor
Haklisim cnm merhamet göstermek gerek ama bnde iste kafama taktim mi sütümü kesene kadar düsünürüm.Korkuyorum o günler mahvolucak diye.Esime de söyleyemiyorum.Annem yardim eder bebege bakmamiza deyip duruyor.Ben kendim bakarim yavruma.Sürekli evde birileri kendimi kasiyorum misafir var diye. Napicam ben ya cok üzgünüm.Birde illaki karisicak biliyorum.Ben de yüzümden belli ediyorum mutsuzlugumu engel olamiyom kendime.Ben de oglan anasi olucam korkuyom bisey demeye ama iste gencim bilmiyom yanlis mi düsünüyorum.
Biz kayinvalidemle kisilik olarak farkliyiz baya hem 3-4 ay kendi annem de kalsa bunalirim yani.Anlayissiz miyim acaba
sağolun canım geçmişi okuyamıyorum o yüzden burdan herkese yazayım dedim hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim... iyi ki varsınız...Bugun seni konustuk dıger sayfada da iyisin cok şükür dikkt et evde kendine .. Evde biraz dıkkatsiz davranabiliyoruz .. Dinlen iyice
evet canim neyse dogumdan sonra ortak bi noktada bulusulabilir. ben artik tek basima sokaga cikamiyorum zaten tansiyon düşmesi problemi yasadigim icin.
Gecmis olsun. 1 kasik turk kahvesini bikac damla limonla yutynca hemen kesiliyo, ustune hemen su icerek deneyebilirsin.kızlar az önce doktordan geldim. üşüttüm sanırım çok fena ishal oldum gittim serum yedim kan idrar tahlili yapıldı enfeksiyon varmı yokmu diye. çok şükür bişi çıkmadı. nstdede hafif kasılmalarım çıktı. doktorum bişi yok dedi. şimdi çok şükür iyiyim ama haftaya yapılacak çatı muyanesi aklıma geldikçe tırsıyorum
bana uyar canım üsküdar & kadıköy falan olabilir mesela yoğunluk nereye yakınsa o tarafta toplanalımm
yani normal doğum yada sezeryan
Ahh çalışanlar aklıma geldikçe inan daha cok dua edıyorum .. Biz evde oflayıp , pofluyoz Allah yardımcınız olsun az kaldı neysekiMerhaba kizlar kac gundur takip ediyorum ama yazamadim, artik iyicene agirlastim. Sağimdan soluma desteksiz donemiyorum yataktan yardimsiz kalkamiyorum. karnim tas gibi bebege artik yeri dar geliyor o baski yaptikca nefesim darlasiyor. Hala calisiyorum ayin 12 de izne cikicam ama artik isyerinde bile oturamaz vaziyetteyim surekli dolaniyorum. Artik biran once dogursam diyorum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?