2014 Aralık Anneleri

Bugun seni konustuk dıger sayfada da iyisin cok şükür dikkt et evde kendine .. Evde biraz dıkkatsiz davranabiliyoruz .. Dinlen iyice

Cooook gecmis olsun cnm. Merak ettik seni. Artik bisey yapma evde uzan dinlen. Cok sukur...

canım bizim paşa oturuomuş hala dönmemiş.bilmiom bende tırsıyorum açıkcası .hayırlısı diyorum
Hayirlisi camim daha zaman var bekleyelim bakalim.bende korkuyorum acikcasi.3 hafta sonra gel dedi sonrada haftada 1 dusurcekmis kontrolleri.artik zaman daraliyo.bu arada sinav aciklandi.81 almisim o dertte bitti sukur :)

Geçmiş olsun canım. Adalati çok önceden kullanmıştım damarları genişletici özelliği var. Kan dolasiminin düzenli olmasi içindir muhtemelen sana verme sebepleri de. Inşallah zamanı gelince bebeğin de sağ salim kucağında olur dikkat et kendine

süperler her zamanki gibi harikalar ortaya çıkarmışsın canım ellerine sağlık
Cok cici ellerine saglık

çok çok güzeller ellerine sağlık

vay vay meğer ne hamarat annecikler varmış burda maşallah
teşekkür ederim kızlar kendi makinam yok süslü olmadı maksat iş görsün

kızlar az önce doktordan geldim. üşüttüm sanırım çok fena ishal oldum gittim serum yedim kan idrar tahlili yapıldı enfeksiyon varmı yokmu diye. çok şükür bişi çıkmadı. nstdede hafif kasılmalarım çıktı. doktorum bişi yok dedi. şimdi çok şükür iyiyim ama haftaya yapılacak çatı muyanesi aklıma geldikçe tırsıyorum

ne güzel bak kendinde farkindasin aslinda..... sende anne olucaksin insAllah ve sende oglan annesi olucaksin. Kayinvalidenin sana yardimi olur zarari olmaz. Bebek bakmak kolay degil, uykusuz geceler fln. bari o yemegi temizligi yapar ve sen kendini bebegine verirsin cnm. Misafir gibi düsünüp görme cünkü asil o zaman rahat edemezsin. misafir dedidigin en fazla 1 haftadir. aylarca kalicaksa alisirsiniz ztn ve evden biri olur. Farkli karekterlerede sahip olsaniz sen onun gönlünü hos tutmaya calistigin sürece inanki o sana daha iyi olur. Bende kayinvalidemle farkliyim yani karekter yapimiz ama yinede bende kalsin yada biz onda kalalim isterim. Tabi aylarca degil ama ilk zamanlari isterim. Fakat aylarca kalmak zorundaysada seninde dedigin gibi basim gözüm üstüne, bizde Anne olucaz Allah'in izniyle ve ektigimizi bicicez :/ güzel düsün cnm ve bu yüzden ne esinin nede kendi keyfini kacirma. kiz bir hafta ayni evde kalinca alisiyor insan hemen

Bugun seni konustuk dıger sayfada da iyisin cok şükür dikkt et evde kendine .. Evde biraz dıkkatsiz davranabiliyoruz .. Dinlen iyice
sağolun canım geçmişi okuyamıyorum o yüzden burdan herkese yazayım dedim hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim... iyi ki varsınız...

Merhaba kizlar kac gundur takip ediyorum ama yazamadim, artik iyicene agirlastim. Sağimdan soluma desteksiz donemiyorum yataktan yardimsiz kalkamiyorum. karnim tas gibi bebege artik yeri dar geliyor o baski yaptikca nefesim darlasiyor. Hala calisiyorum ayin 12 de izne cikicam ama artik isyerinde bile oturamaz vaziyetteyim surekli dolaniyorum. Artik biran once dogursam diyorum((

evet canim neyse dogumdan sonra ortak bi noktada bulusulabilir. ben artik tek basima sokaga cikamiyorum zaten tansiyon düşmesi problemi yasadigim icin.

Evet bebislerle bulusabiliriz.. bn de tek cikamiyorum. Malum her an dogum yapabilirim. Ilaci biraktim bugun gene baya kasilmam vardi ama yoruldum da sanirim.

G
Gecmis olsun. 1 kasik turk kahvesini bikac damla limonla yutynca hemen kesiliyo, ustune hemen su icerek deneyebilirsin.

Ahh çalışanlar aklıma geldikçe inan daha cok dua edıyorum .. Biz evde oflayıp , pofluyoz Allah yardımcınız olsun az kaldı neyseki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…