- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
tek ekran, o da doktora dönük. Kaydedip tekrar gösteriyor ama ben hareketlerini görmek istiyorum. Bazıları doğum için iyi diyor, bazıları tavsiye etmiyor. Kafam karışık yani.
Benimde gec cikicak gibi karnim. Ozeniyorum. Buraya fotograf koyanlarda oluyor benim o kadar buyuk degil :) cuma kontrolum var cok merak ediyorum 1 aydir gormuyorum :))
amin canım. sağol:) sezeryanda biraz uğraştırıyo canım.tabi herkes farklıdır ama ben çok duydum 1 gün falan sütü gelmeyen.
Canlar ikinci merak ettiğim de hamilelikte yapılan aşılar?
Ya Settar
Canlar ikinci merak ettiğim de hamilelikte yapılan aşılar?
Ya Settar
amin canım. Sağol:) sezeryanda biraz uğraştırıyo canım.tabi herkes farklıdır ama ben çok duydum 1 gün falan sütü gelmeyen.
Canım beni aile hekimliğinden aradılar. 15 Temmuz'da tetanoz aşım var. Ondan sonrasını bilmiyorum ama.
Ben memorialda nesrin hanıma gidiyorum canım, çok memnunum. benden önce yengemin ve ablamın da doktoruydu zaten. Sen ne taraftasın ankara'da ve kadın veya erkek doktor diye özel bir tercihin var mı?
Kızlar siz Ankara'dasının değil mi? Hangi hastaneye, hangi doktora gidiyorsunuz? Bir de tavsiye eder misiniz?
Şuan kaç haftalıksın canım telefondan baktığım için görmüyorum
Ya Settar
Kızlar nette araştırdım da şeker yüklemesi 24_28 haftalar arası yapılırmış aile hekimliği Beni 16 temmuzda çağırdı siz ne zaman gideceksiniz kafam karıştı
Ya Settar
Benimde temmuzun ilk haftasi asim varmis canim.bana ne mezunusun dedi hemsire universite dedim o zaman sana 2 tane asi yapsak yeter olmussundur cunku dedi ne asisi diyede sormadim.ama seker yuklemesi icinde canan karatayi izledim gecen tvde sakin yaptirmayin diyo anne karninda zehirlemeyin beginizi diyo.bi kadin baglandi telefonla yayina seker yuklemesi yapildiginda bebeginin hareketleri yavaslamis hissetmemis 3 gun. kendide halsizlesmis bi kac gun..
Benimde temmuzun ilk haftasi asim varmis canim.bana ne mezunusun dedi hemsire universite dedim o zaman sana 2 tane asi yapsak yeter olmussundur cunku dedi ne asisi diyede sormadim.ama seker yuklemesi icinde canan karatayi izledim gecen tvde sakin yaptirmayin diyo anne karninda zehirlemeyin beginizi diyo.bi kadin baglandi telefonla yayina seker yuklemesi yapildiginda bebeginin hareketleri yavaslamis hissetmemis 3 gun. kendide halsizlesmis bi kac gun..
Evet, onu ben de duydum. Doktor kesinlikle zararı yok dedi ama ben tedirgin oluyorum.
Hamilelikte 5 doz tetanoz var diye biliyorum .Sağlık ocağına bir danış, yönlendireceklerdir.
Ben izlemedim ablam izlemiş o anlattı. Bir bakımdan mantıklı geldi. nette araştırdım hiç bir şey de bulamadım. ama tedirginde oldum. Ne yapacağım hiç bilmiyorum. Daha doktorumla da konuşmadık.Benimde temmuzun ilk haftasi asim varmis canim.bana ne mezunusun dedi hemsire universite dedim o zaman sana 2 tane asi yapsak yeter olmussundur cunku dedi ne asisi diyede sormadim.ama seker yuklemesi icinde canan karatayi izledim gecen tvde sakin yaptirmayin diyo anne karninda zehirlemeyin beginizi diyo.bi kadin baglandi telefonla yayina seker yuklemesi yapildiginda bebeginin hareketleri yavaslamis hissetmemis 3 gun. kendide halsizlesmis bi kac gun..
ay canım iyi ki sordun bunu. bana da bi arkadaş söyledi izlemiş tv de. şeker yüklemesi sakın yaptırmayın diyormuş. ben kızımda yaptırdım. hakkaten resmen bal içiriyorlar. zor yutmuştum. onda risk görünce bi de 100 gr yüklemesi yaptılar. mahvolmuştum onları içip bitirene kadar. sonunda normal çıktı çok şükür. içtiğimle kaldım. dr a sorucam. ben zaten şekerli şeyleri tüketmiyorum.ekmek sadece kahvaltıda tam buğday yiyorum. şeker çıksa da diyet vericek sonuçta. ben o diyeti şimdiden uyguluyor sayılırım. bu canan hoca fena karıştırdı aklımı
Canım yaptırmasak mı şimdi yaaBenimde temmuzun ilk haftasi asim varmis canim.bana ne mezunusun dedi hemsire universite dedim o zaman sana 2 tane asi yapsak yeter olmussundur cunku dedi ne asisi diyede sormadim.ama seker yuklemesi icinde canan karatayi izledim gecen tvde sakin yaptirmayin diyo anne karninda zehirlemeyin beginizi diyo.bi kadin baglandi telefonla yayina seker yuklemesi yapildiginda bebeginin hareketleri yavaslamis hissetmemis 3 gun. kendide halsizlesmis bi kac gun..
Tamam canım aynıyız aşımız var o zaman13+4 oldum canım.
Canım yaptırmasak mı şimdi yaa
Tamam canım aynıyız aşımız var o zaman
Ya Settar
Canım yaptırmasak mı şimdi yaa
Tamam canım aynıyız aşımız var o zaman
Ya Settar
Aynen bende sekerli tuketmiyorum ama diyet olarak degil canim istemiyo :)
Eskiden o kadar severdim cikolatayi falan simdi agzima surmuyorum.biz zaten hep tam bugday ekmek yeriz o degismedi bende.bencede yaptirmamak lazim bende yaptirmiycam
evet cnm aynen bizim eşimle yaşam felsefemiz oldu öyle yaşamak. sadece kepekli ekmek yeriz. seviyoruz bi de. ama hamile kalınca tam buğdaya geçtim kepekli kansızlık yapabilir dedi dr um. şekeri tüketmeyince canı istemiyor insanın. zaten meyveden alıyoruz gereken şekeri. öyle abur cubur atıştırmalıklarla hiç aram yok zaten. ben ev yemeği sevenlerdenim. sebzeciyim :))
ama bu şeker yüklemesi olayını ciddi ciddi sorucam dr uma.
evet ilk bebeğimde de 16.da yaptırdım. herkese 16dan sonra yapılıyor çevremde bir sürü gebe var.
bu arada seninki göstermemiş:) hayırlısı olsun. içine ne doğuyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?