2014 Aralık Anneleri

hayrolsun rüyan canım. normal doğurmayanın da sütü hemen geliyor şekerim.

16:30 da randevum var 3 li testin sonucu çıkacak belki cinsiyet hakkında tam bişey der 13+5 yiz bugün bakalım hayırlısı

canım sen 3lü neden erken yaptırdın? ben 15+4üm henüz yaptırmadım. cuma yapılacak.16+1 iken.

Bana da yapacaktı bugün ama yapmadı.. 16 hafta bitiminde yapayım dedi

evet ilk bebeğimde de 16.da yaptırdım. herkese 16dan sonra yapılıyor çevremde bir sürü gebe var.
bu arada seninki göstermemiş:) hayırlısı olsun. içine ne doğuyor?

benim oooo :) günaydın canım.. birazdan çıkıp doktor kontrolüne gideceğim için de ekstra gergin ve heyecanlıyım :18::18::18:

Günaydın kızlaar,
nasıl geçti haftasonunuz? bulantılarınız nasıl? azalan varsa söylesin de bize de umut olsun

Kızlar siz Ankara'dasının değil mi? Hangi hastaneye, hangi doktora gidiyorsunuz? Bir de tavsiye eder misiniz?

bende varım bi kaç kez yazdım ama görmediniz sanırım pek yazamasamda konuları sürekli takip ediyorum benide listeye eklerseniz çok sevinirim sat-11 mart beklenen doğum tarihi 16 aralık yaş 28 ilk bebeğim

Kızlar siz Ankara'dasının değil mi? Hangi hastaneye, hangi doktora gidiyorsunuz? Bir de tavsiye eder misiniz?

Ben memorialda nesrin hanıma gidiyorum canım, çok memnunum. benden önce yengemin ve ablamın da doktoruydu zaten. Sen ne taraftasın ankara'da ve kadın veya erkek doktor diye özel bir tercihin var mı?

Son düzenleme:

Hıhh işte o kemik :) Valla canım bilmiyorum ki değişir mi benim doktor yüzde kaç dedim %70 kız dedi değişirse de kısmet artık..insan kendini kaptırıyor tabi ister istemez ben bir sürü kız ismi araştırdım bile :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben memorialda nesrin hanıma gidiyorum canım, çok memnunum. benden önce yengemin ve ablamın da doktoruydu zaten. Sen ne taraftasın ankara'da ve kadın veya erkek doktor diye özel bir tercihin var mı?

Kadın olması benim için daha iyi. Merak ettiğim ne varsa daha rahat sorarım. Eryamandayım canım.

Kızlar nette araştırdım da şeker yüklemesi 24_28 haftalar arası yapılırmış aile hekimliği Beni 16 temmuzda çağırdı siz ne zaman gideceksiniz kafam karıştı

Ya Settar

Canlar ikinci merak ettiğim de hamilelikte yapılan aşılar?

Ya Settar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…