3. ayımdan beri zeytin yağ ile yağlanıyorum unutmazsam tabi.kızlar yeni doğum yapan bi arkadaşımla konştum. nasıl çatlak var mı? ne kullnadın dedim. o hiç çatlağı olmadığını ve zeytinyağı kullandığını söyledi.ben bugün zeytinyağına başlıyorum.inşallah iyi gelir. doğal çünkü. işe yaramazsa ozman kremleri düşünüyorum. ben evlendikten sonra 10 kilo falan aldım. alıp veriorum sürekli. bu yüzden basenlerimde çatlaklarım var ama başka yerimde yok hiç. ben normaldede göbekli biriyim.orda çatlağım yoktu. inşallah olmaz.
Kesinlikle sıcaklar acayip bunaltıyorHavalar soğukken dahamı iyiydi ne???? Sıcakta herşey dahada zorlaşıyor sanki
Gözün aydın. Hayırlı bir evlat olur inş Allah.Bir tane daha paşa geliyo kızlar :) Oğluşum oluyoooo :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Erkek hissediyorum ama kız olmasını istiyorum. Ki hislerimede çok güvenmem. Kocamınkilere daha çok güvenirim o kız gelecek diyor. Kısmet
Bu arada bende de çıban çıktı hayatımda ilk defa :18: 3 kişi okudu hoop iniverdi. Şimdi azıcık kaldı o acıyan çıbandan eser yok. Annem nazardan dedi. Okut send.
Birde bana diyorsun nispet yapma diye. Başlatan kim
Bende deneyeceğim bakalım en azından dediğin günler tutabiliriz. Sonradan kalınca tutamıyorum. ama bu sefer tüm kalanları tutacağım kısmetse.
Hahabeni dar ve zilli donlarım rahatsız etmiş sanırım canım yaaa. dr gittim. antibiyotik ve merhem verdi. içmem ben bunu dedim. merhemi sürdüm. nene donu gibi hamile donu giymeye başladım. geçti. patlamadan söndü gitti çıbancım:))
HahaNene donu Ama çok rahatlar itiraf et. Her yerimi tam sarıyor ooohhh benden rahatı yok
Rahatımızı bilmiyormuşuk
sağol tatlım, inşallah :)Darısı başına didos :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gözün aydın canım.benimde geç döllenme her gittiğimizde doğum tarihi değişiyo bundan dolayı mı ki? bakalım bu sefer ne çıkıcak?
kızlar yeni doğum yapan bi arkadaşımla konştum. nasıl çatlak var mı? ne kullnadın dedim. o hiç çatlağı olmadığını ve zeytinyağı kullandığını söyledi.ben bugün zeytinyağına başlıyorum.inşallah iyi gelir. doğal çünkü. işe yaramazsa ozman kremleri düşünüyorum. ben evlendikten sonra 10 kilo falan aldım. alıp veriorum sürekli. bu yüzden basenlerimde çatlaklarım var ama başka yerimde yok hiç. ben normaldede göbekli biriyim.orda çatlağım yoktu. inşallah olmaz.
Bir tane daha paşa geliyo kızlar :) Oğluşum oluyoooo :)
hayırlı olsun oğluşun canım :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar lierac çatlak kremi kullanan var mı? varsa kaça aldınız? ben bugün alacaktım 90 tl dedi.Bepanthol 50 tl miş onu aldım artık.Ama lierac en iyisi diye biliyorum..
Cok uzuldum canim...rabbim bir daha oyle imtihan etmesin..gonlunuzde olani hakkinizda hayirli eylesin ins...
Moralini yuksek tut..hissedicez elbet...millet erken hissedio zahir :) biz hissiziz :)..
kızlar lierac çatlak kremi kullanan var mı? varsa kaça aldınız? ben bugün alacaktım 90 tl dedi.Bepanthol 50 tl miş onu aldım artık.Ama lierac en iyisi diye biliyorum..
bende lierac aldım dün akşam..
bi kaç eczaneye sordum birinden 80 liraya aldım..
oda parayı aldktan sonra fiyat yükselmiş dedi ama dedim,neyse güle güle kullan dedi bende başlıcam inş..kaşıntı varmı sende?
Dün aldım lierac 200 lük 140 a bi de kampanya varmış 100 lük hediyesi iyi oldu ben ilkimde kullandım hiç çatlamadı oyüzden direk aldım
evet kaşıntım başladı.benim ilk hamileliğimden biraz çatlağım var aslında.Bişey kullanmamıştım ara sıra bebe yağı sürerdim.Şimdi ikizlerime hamile olduğum için daha çok çatlayabilirim.Bende bepantol bitince lierac alıcam, son ay çok çatlanıyor..
zeytinyağı ve kakao yağı da çok iyimiş
yaaaa yerim ben onları ne güzelll yaaa ikiz çok istemişimdir bunu bilen herkez bu kadar istemeye allah üçüz vercek diyorlardı
allah bağışlasın canım öyle özellikle 7.ayda yoğun kullanmak gerekirmiş
arkadaşlar sürekli şifre giriyorum devamlı aktif olamıyorum aynı mesajı defalarca yazar oldum..sürekli yeniden giriş yapmak zorundayım yazmak işkence oldu resmen
sadece bende mi var bu sorun?
ben o yağları sürerken her yeri batırırımKrem daha kolay emildiğinden kullanımı rahat oluyor.Ben hiç ikiz istemezdim bakımlarında zorlanırım diye.Rabbim verdi sükürler olsun.bunun duygusuda bambaşkaymış.Belki seninde ikinci ikiz olur :) ikinci hamilelikte ikiz olma olasılığı daha yüksekmiş :))
ben telefondan giriyorum öyle bi sorun yok.sürekli açık kalıyo.Bir aydır girmiyorum şifreyi.Zor olur öyle gerçekten..
Merhabalar herkese
Ben de Allah kısmet ederse Aralık annesi olacağım
Şu an bebişim 12 hafta 4 günlük. perşembe günü ikili test ve ense kalınlığı ölçümü için doktora gideceğiz. İnşallah her şey normaldir. İnsan sürekli tedirgin oluyor. Bebeğinin hep güvende ve iyi olmasını istiyor. İnşallah hepsi öyledir
Perşembe gününü sabırsızlıkla bekliyorum bebişimi görebilmek içinAcaba bize cinsiyetini de gösterir mi kii minnoşum
Çok heyecanlıyımmm
Merhabalar herkese
Ben de Allah kısmet ederse Aralık annesi olacağım
Şu an bebişim 12 hafta 4 günlük. perşembe günü ikili test ve ense kalınlığı ölçümü için doktora gideceğiz. İnşallah her şey normaldir. İnsan sürekli tedirgin oluyor. Bebeğinin hep güvende ve iyi olmasını istiyor. İnşallah hepsi öyledir
Perşembe gününü sabırsızlıkla bekliyorum bebişimi görebilmek içinAcaba bize cinsiyetini de gösterir mi kii minnoşum
Çok heyecanlıyımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?