- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
kızlar valla destan yazmışsınız:) ay ben sabahları çok geç kalkıyorum ya bi türlü gözüm açılmıyo.siz bu arada kaynatmışsınızyarın gebelik okuluna başlıyorum daha önce aranızda giden oldu mu? annemin yan komşusu hamile. daha yeni tanıştık onunla.6 aylık o. ve devlet hastanesinde varmış gebelik okulu oraya gidiyormuş.çok güzel oluyor gelsene sende dedi. çok şey öğreniyor insan dedi. herşeyi konuşuyoruz falan dedi. bende yarın bir gideyim bakalım merak ettim. :44:
etrafımda şuan 7-8 ayında olan arkadaşlar var, ve sana tavsiye son ayına birşey bırakma canım... çok ağırlaşıyorsun...
kızlar valla destan yazmışsınız:) ay ben sabahları çok geç kalkıyorum ya bi türlü gözüm açılmıyo.siz bu arada kaynatmışsınızyarın gebelik okuluna başlıyorum daha önce aranızda giden oldu mu? annemin yan komşusu hamile. daha yeni tanıştık onunla.6 aylık o. ve devlet hastanesinde varmış gebelik okulu oraya gidiyormuş.çok güzel oluyor gelsene sende dedi. çok şey öğreniyor insan dedi. herşeyi konuşuyoruz falan dedi. bende yarın bir gideyim bakalım merak ettim. :44:
Gunaydin arkadaslar hepinize guzel gunler diliyorum 😊
Dün konrolumuz vardi cok sukur her sey yolunda bebegin sagligi ve keyfi yerinde masallah. Cinsiyeti gormek hic komay olmadi bacak bacak ustune atip arkasini döndü bebek 😊
Doktor kiza benziyor ama emin degilim siz yine de alisverise baslamayin dedi. O kadar mutluydumki anlatamam, ta ki esimin yüzünü görene kadar 😔 ona baktigimi anladiginda hemen toparlamaya calisti ama gördüm yani bi an burkuldu çok üzüldüm esimden bunu beklemiyordum hic
Banada erkek diyince sok olmustum esimin yuzunde guller aciyordu :))) erkek teshisi konulup degisen oldumu hic ?
Amin.İnşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin. Sağlıklı sıhhatli olsun bebeklerimiz inşallah.
Yok kilolu değilim. Yürüyüşe başlamam lazım benimde.oy oy oy oy meyveyide fazla kaçırmamaya özen göster canım fazla meyvede kilo aldırır karırnda yiyebilirsin
haftana göre aldığın kilo çok normal bence aşırı kilolu değilsen tabiki ben 1 kilo aldım ama hamile kalmadan önce düzenli diyet ve spor yapıyodum onun etkisiyle almadım
Eğer sağlıklı besleniyorsan ki sağlıklıdan kastım un tuz şekerden uzak durmak, çok yağlı ve çok aburcubur yememek, kilolarını kolay verirsin. Ama kalkıp hamileliğini kolayla, çikolatayla, kekle börekle geçirirsen, onlar karında ve basende yağa sebep olur.. işte onları eritmek gerçekten çok zor..
Benim kiloya yatkın bir bünyem var. Tüp bebek tedavisi de gördüğüm için çok hormon aldım... Tedavi başından buyana demeyeyim korkarsınız, hamile kaldığımdan beri 6 kilo almışım... ama ne hamur işi yiyorum ne ekmek ne tatlı... tamamen protein ve sebze ile besleniyorum.. hergün 4 km yürüyüş yapıyorum. buna rağmen kilo alıyorum. napayım şimdi ben?
o yüzden takmamak lazım...
benim bebeğim sağlıklı doğsun, ben onunla koştururken elbet veririm.. he veremiyormuyum, sağlığımı etkilemiyorsa canım sağolsun
Bende erkek senesi diye duydum ama hangisi doğru ki ? Hem zaten kız senesinde hiç mi erkek olmuyor canım ya da tam tersiBu sene kız senesi diyorlar doğru mu?:44:
Günaydın kızlar 16+2 haftalık gebeyim dün akşam hafif kahverengi lekelenme yaşadım daha önceden böyle bir şey yaşamadım çok korkuyorum neden olabilir. Benim gibi durum yaşayan varmı acil cevap verin bugün 11,30 da doktora randevu aldım.
sonradan pipisi çıkan kız duydum da pipisi kaybolan erkek duymadımerkek dediyse değişmez canım çok büyük ihtimalle
sonradan pipisi çıkan kız duydum da pipisi kaybolan erkek duymadımerkek dediyse değişmez canım çok büyük ihtimalle
canım benimde içim gidiyo aslında almaya ama riskli ikiz gebelik tek plesantaları var doktor sürekli risklerden bahsediyo 6 aydan sonra oluşma riski daha fazla diyo ikizden ikize transfüzyon gelişebiliyomuş ne bileyim şuan sadece sağlıklı büyüsünler kardeş kardeş
aynen öyleymiş cnm yürümeye halimiz kalırsa son ayda yaparız ama herkes zor diyor bu cumartesi öğrenicez bizde cinsiyeti gösterirse tabi
kocamda hemen almaya başlayalım odasını tamamlayalım diyor dedim nie acele edion nerden bilion ne zaman geleceğiniz 7 aylık doğuranlar bile var diyor bende bilemedim ki şimdi :44: oda haklı
aynen öyle tatlım ya kullanmakta fayda var bi de dikkat et badem yağının üretim tarihi yeniyse daha çok kokuyo sanki. bana öyle geldiçevremde badem yağı kulalananların hiçbirinin çatlağı olmadı.ben de badem yağına başlayacağım..gerçi %50 genetikmiş çatlak.bizde kimsede yok ama yine de kullanacağım.
benimde bu bebişimden önce 1 düşüğüm vardı bundada hep tedirgindim aman bişiy olmasın derken hep jilet kullandım erebildiğim yerlere kadar ama mahfolmuş yani ki ben hayatım boyunca hiç jilet kullanmış insan değilim inş. bir kaç kez gittiğimde herşey düzelir
guldurdun beni Bir umit iste ben 11+6 da ogrendim %99erkek dedi. Dahada gitmedim doktora cuma gitcem. Gobegimde kiz bebek gobegine benziyor :)))) bakalim cuma ne dicek
yok cnm şimdi de erken... hala riskli haftalardayız Allah korusun... ama en uygun bence 6. ay falan
ay hiç sorma ben de işlere dalıyorum sonra bir bakayım diyorum kızlar sayfalarca yazmış oluyor
gebelik okulunu duymuştum ama çevremde giden yok hiç. zaten çalıştığım için gidebileceğimi sanmıyorum
şu meşhur hemşire Ayşe Öner var, onun kurslarında hamile masajı yapılıyormuş. İstanbul'a gittiğimde ona gitmek istiyorum, kadın çok tatlı, çok bilgili biri. youtube ta videolarını izliyorum fırsat buldukça.
ne güzel olur sanada iyi gelir hem öğrendiklerini bizimlede paylasırsın
Evet o tarafta. İnş Allah canım görüşürüz. İki adım mesafe ne de olsa
Tabiki insan çok panikliyor ama iyi o sen merak etme. Biz çok pimpirikliyiz sadece.
Bende gel salı gelll diyeyim barii
Bursa dicem ama kasci cevap vermişİki dakika iş yapmaya gelmiyo hemen kuruyosunuz muhabbeti.
Bende belediyenin ordayım diyeceğim ama Kasci yine cevap vermişBizde çok sevindik canım benim toplaşıp hep birlikte yürüyüş yaparız artık
Ben çekirge doruk Sühendan benderli'ye gidiyordum. Çekirge çok uzak olduğu için bana Yıldırım Doruk Gizem hanıma geçtim. Daha önce tanışmışlığım var ama hasta doktor olarak ilk defa muayne olucam bakalım.
ayyy evet gitte bizede anlat malum işten bi halt yapamıoz biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?