2014 Aralık Anneleri

ne güzel olur sanada iyi gelir hem öğrendiklerini bizimlede paylasırsın

etrafımda şuan 7-8 ayında olan arkadaşlar var, ve sana tavsiye son ayına birşey bırakma canım... çok ağırlaşıyorsun...

aynen öyleymiş cnm yürümeye halimiz kalırsa son ayda yaparız ama herkes zor diyor bu cumartesi öğrenicez bizde cinsiyeti gösterirse tabi
kocamda hemen almaya başlayalım odasını tamamlayalım diyor dedim nie acele edion nerden bilion ne zaman geleceğiniz 7 aylık doğuranlar bile var diyor bende bilemedim ki şimdi :44: oda haklı

ayyy evet gitte bizede anlat malum işten bi halt yapamıoz biz

Ben alışverişe gideceğim kızlar birazdan. Akşam yemek için malzeme alacağım. Bana pratik kolay bikaç tane yemek tavsiyesinde bulunsanıza:) ona göre gideyim malzeme almaya :)

Banada erkek diyince sok olmustum esimin yuzunde guller aciyordu :))) erkek teshisi konulup degisen oldumu hic ?

ay hiç sorma ben de işlere dalıyorum sonra bir bakayım diyorum kızlar sayfalarca yazmış oluyor
gebelik okulunu duymuştum ama çevremde giden yok hiç. zaten çalıştığım için gidebileceğimi sanmıyorum
şu meşhur hemşire Ayşe Öner var, onun kurslarında hamile masajı yapılıyormuş. İstanbul'a gittiğimde ona gitmek istiyorum, kadın çok tatlı, çok bilgili biri. youtube ta videolarını izliyorum fırsat buldukça.

İnşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin. Sağlıklı sıhhatli olsun bebeklerimiz inşallah.
Amin.
Yok kilolu değilim. Yürüyüşe başlamam lazım benimde.
Kesinlikle bebişlerimiz ve biz sağlıklı olalımda verebiliyorsak veririz olmaz sa sıkıntı yok
Bu sene kız senesi diyorlar doğru mu?:44:
Bende erkek senesi diye duydum ama hangisi doğru ki ? Hem zaten kız senesinde hiç mi erkek olmuyor canım ya da tam tersi

Bnm ilk haftalarda olmustu kahverengi akintim suan gecti progestan ilac ve ignesini kullanmistim bide surekli yatmistim. Doktorum kirmiziya donusurse yada pihti gelirse gel demisti.

o zaman son haftaya hiç bırakma... bir arkadaşım ikiz gebe, dr son 1 ay kala çıkma evden dedi.. oturuyor.. planlamanı ona göre yap, Allah sğlıkla aldırsın kucağına

yok cnm şimdi de erken... hala riskli haftalardayız Allah korusun... ama en uygun bence 6. ay falan

çevremde badem yağı kulalananların hiçbirinin çatlağı olmadı.ben de badem yağına başlayacağım..gerçi %50 genetikmiş çatlak.bizde kimsede yok ama yine de kullanacağım.
aynen öyle tatlım ya kullanmakta fayda var bi de dikkat et badem yağının üretim tarihi yeniyse daha çok kokuyo sanki. bana öyle geldi

aynı durumdayız canım yaaa ilkinin acısına dayanırsan emin ol gerisi daha kolay olur, sen bi açılışı yap ben de arkandan gelicem

guldurdun beni Bir umit iste ben 11+6 da ogrendim %99erkek dedi. Dahada gitmedim doktora cuma gitcem. Gobegimde kiz bebek gobegine benziyor :)))) bakalim cuma ne dicek

o zaman sana erkek geliyor arkadaşım :) sağlıkla gelsinler inşallah.

yok cnm şimdi de erken... hala riskli haftalardayız Allah korusun... ama en uygun bence 6. ay falan

ben de 7 aydan önce hazırlık yapmam diyordum ama şimdi siz konuşunca kafam karıştı :44:

Kizlar rahmi benim gibi yokmu aranizda benim rahmim kalp seklinde ve bebis sol tarafimda diger tarafa gecemicek arasinda zar varmis.. Boyle olan varsa yazsin bana en azindan ortak paylasimlarimiz olur. Bu durum cok nadir rastlanan birseymis zaten. Ve bazen farkedemiyormus bile doktorlar.

evet canım siz çalışıyosunuz ama ne güzel zaman çabuk geçiyor size:) bende bir uğraş arıyorum iyi olacak aslında bu benim için. yeni bi ortam,yeni insanlar ve öğreneceklerim.

gizem hanım'ın adını duymuştum canım. doktoruna güvenmen çok önemli bu dönemde. cinsiyet belli mi canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…