2014 Aralık Anneleri

Hiç muayne olmadım ama biliyorum doktoru. TEcrübe heralde.
Ben yatmaya gider
Ama ama ama biz çalışanlara yazık değil mi
Aynen erkenden atlatacağım. ama yardım ederler canım. O kadar göbişle seni dolaştırcak halleri yok. Self servis yaparsınız hem

yatmayın yaaa ( uyumayın (
müdür başımda vık vık ediyor siz yatmaktan bahsediyorsunuzz.......

ben karnımda kıpırdanma hissediyorum

etrafımda şuan 7-8 ayında olan arkadaşlar var, ve sana tavsiye son ayına birşey bırakma canım... çok ağırlaşıyorsun...

Ben 7.aya kadar beklemeye kararlıyım inş. :)

yaa kızlar nasıl bekliceksiniz o kadar??
ben mi cok pimpirikliyim acaba
hiçbir hazırlığı yetiştiremeyeceğimi sanıyorum bide tabi cok araştırıyorum ben evlenirkende oyleydim 9 ayda ev dizdim(

Kizlar gobegin belli olma durumu kilo almaklada ilgili olabilir mi?ben 6 kilo verdim 1.5 kiloyu aldim ondanmi henuz belli degilki.Gobegi belli olanlar kilo aldiniz mi?

mrb kizlar konulari oku oku bitiremedim :)
bende 3 kilo almis durumdayim
disarda görenler otobüste filan hamileligimi anliyolar artik göbegim cikmis durumda kiyafetlerimde sikinti yasiyorum
kasi agrilarim cok oluyo herkeste normal diyor batma seklinde
as vermemde yok bulantmda sadece cok acikinca benden haberler bukadar
son olarak bebisime bi tulum aldim indirimden buldukca alacam yavas yavas anca

banada kız demişti ilk baktığında şimdide erkek diyor son durumu cumartesi öğrenicez
gel cumartesi geelllll geeellllllllllllllllllll

eşine katılıyorum canım:)) bu arada sana ne zaman kız ne zaman erkek dedi? bana 15 haftamda kız dedilerde
canım mustela eczanede satılmıyor , sitede de tüm ürünlerin %100 orijinal olduğu yazıyor faturalı gönderiyorlar ..
ben eczaneden aldım canım

alla alla ben hep eczaneden aldım hatta 4 tane indirimleri vardı 2li satılıyordu 110 tlye aldım 2 tanesini

yaa cok uyguna almışsın ben güya gelişinden aldım 2 sine 130 verdim. ben 1 ay önce almıştım ondan mı kampanya yoktu acaba
Kizlar gobegin belli olma durumu kilo almaklada ilgili olabilir mi?ben 6 kilo verdim 1.5 kiloyu aldim ondanmi henuz belli degilki.Gobegi belli olanlar kilo aldiniz mi?

1 kg verip 1,5 kg aldım. hiç göbeğim yoktu normalde ama şuan baya belirgin. tamamen yapı meselesi iç karın filan diyolar ya kilo almasan bile rahmin buyuyo sonuçta çıkar merak etme

11. haftada falan kıza benziyor dedi 13. haftada gittiğimizdede erkek dedi ama kız demiştiniz dedim o zaman 16. haftayı bekleyelim bende bilmiyorum diye söyledi bazı eczaneler kendileri indirim yapıyor heryerde olmayabilir banada ilk başta 120 dedi 2 tanesine 110a anlaştık

Baska ozel hastane yok malesef canim burda dogum icin katlaniyorum.belkide sorun cok kalabalik olmasindan kaynaklaniyo off bilemedimki
Gorevini tam olarak yapiyo canim guler yuzlude olmaya calisiyo ama ben icten bulmuyorum ufak seylere kafami takiyo olabilirim ama insanlari iyi taniyorum ve onlarin tavirlarinin altinda yatan gercek dusuncelerini anlayabiliyorum.esimin yeni tanidigim arkadaslari hakkinda yorum yapiyorun bazen esim sasiriyo sen nerden anladin tanimiyosun bile diyo ben anlarim diyorum.cok insan tanidim belki ondan ama yapay hareketlere tahammul edemiyorum.zamaninda cok kandirildim artik kanmiyorum insanlarin maskelerine..
Ayy roman gibi oldu :)
sonradan pipisi çıkan kız duydum da pipisi kaybolan erkek duymadım erkek dediyse değişmez canım çok büyük ihtimalle
hahaha bu guzeldi bende o yuzden inanmiyorum kiz olduguna :)

Canım göbeğin belli olması yapıyla alakalıymış. İç karı geniş olunca az çıkar derler.

Güneşi ne yapacağız kızlar yaa. Havalar gittikçe ısınıyor ve güneş kremi kullanmadan olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…