2014 Aralık Anneleri

kızlar bu arada birde ben güne girdim:9: bana ekim sonu geliyor sıra. 7 ayım dolmuş olcak .ve tam bebek için bişeyler almak zmanı.(bana göre çünkü ben ozman düşünüyorum) toplu para gelicek. güzel bir alışveriş yaparım.öncesinde ufak tefek bişeyler alırım yine ama çok almak istemiyorum. korkuyorum hep.:50:galiba bu durum kucağıma alıncaya kadar devam edicek ve ozman derin bir oh çekebilcem.:114:

gizem hanım'ın adını duymuştum canım. doktoruna güvenmen çok önemli bu dönemde. cinsiyet belli mi canım?
Kesinlikle çok önemli. Bende çok duydum 3 arkadaşımın doğumu yaptırdı. Yok canım ya öğrenemedik daha. Göstermiyor. Bakalım Gizem Hanım ya görecek ya görecek. Görmeden çıkmam odadan.:9::9:
kızlar bu arada birde ben güne girdim:9: bana ekim sonu geliyor sıra. 7 ayım dolmuş olcak .ve tam bebek için bişeyler almak zmanı.(bana göre çünkü ben ozman düşünüyorum) toplu para gelicek. güzel bir alışveriş yaparım.öncesinde ufak tefek bişeyler alırım yine ama çok almak istemiyorum. korkuyorum hep.:50:galiba bu durum kucağıma alıncaya kadar devam edicek ve ozman derin bir oh çekebilcem.:114:
Bizim amca çocukları ile yıllardır devam eden günümüz var. Daha hamile kalmadan önce kurası çekilmişti. Benim ki bu cumartesi. Para biraz erken gelecek ama olsun. Kenar da beklesin napalım yani :9::9: Toplu olarak gelince çok iyi oluyor. Seninde çok işine yarar eminim ki :21::21::21:

aynen öyle tatlım ya kullanmakta fayda var bi de dikkat et badem yağının üretim tarihi yeniyse daha çok kokuyo sanki. bana öyle geldi

aynı durumdayız canım yaaa:17: ilkinin acısına dayanırsan emin ol gerisi daha kolay olur, sen bi açılışı yap ben de arkandan gelicem:52::52:

ben açılışı dün yaptım çok rahat ama utanç verici :17:

Kesinlikle çok önemli. Bende çok duydum 3 arkadaşımın doğumu yaptırdı. Yok canım ya öğrenemedik daha. Göstermiyor. Bakalım Gizem Hanım ya görecek ya görecek. Görmeden çıkmam odadan.:9::9:

Bizim amca çocukları ile yıllardır devam eden günümüz var. Daha hamile kalmadan önce kurası çekilmişti. Benim ki bu cumartesi. Para biraz erken gelecek ama olsun. Kenar da beklesin napalım yani :9::9: Toplu olarak gelince çok iyi oluyor. Seninde çok işine yarar eminim ki :21::21::21:

bana kız erken göstermez dediler. erkekse belli olur demişlerdi. 11+2 de bana kıza benziyo dedi doktorum :) erkek olsa herhalde görürdü pipisini :1: bence seninkide bu kadar sakladığına göre kız olabilir :) hayırlısı olsun. sağlıklı sıhatli kucaklarımıza alalımda.

bana kız erken göstermez dediler. erkekse belli olur demişlerdi. 11+2 de bana kıza benziyo dedi doktorum :) erkek olsa herhalde görürdü pipisini :1: bence seninkide bu kadar sakladığına göre kız olabilir :) hayırlısı olsun. sağlıklı sıhatli kucaklarımıza alalımda.

Valla hiç bir tahminde bulunamıyorum :1::1: Amin sağlıkla alalım ve bir an önce öğrenelim inş Allah.

banada kız demişti ilk baktığında şimdide erkek diyor son durumu cumartesi öğrenicez :21::21:
gel cumartesi geelllll geeellllllllllllllllllll :30:

banada kız demişti ilk baktığında şimdide erkek diyor son durumu cumartesi öğrenicez :21::21:
gel cumartesi geelllll geeellllllllllllllllllll :30:

hadi yaaa.. hiç kaptırmayayım o zaman kendimi :) bende cumartesi gidicem 2 li test için daha net söyler belki.

hadi yaaa.. hiç kaptırmayayım o zaman kendimi :) bende cumartesi gidicem 2 li test için daha net söyler belki.

16. haftaya girmeden net bişiy söylemiyorlar daha doğrusu söyleyemiyorlar cnm bende 2li taramaya sonuçumu drye göstermek için senin gibiyken gitmiştim söyleyemedi. :50:

Arkadaşım yaklaşık 20 haftalik hamile bu zamana kadar hep sakladı bebek her nöbetinde doktordan rica edip baktırdı kız olduğunu düşünmüştük ama erkekmis o teori de patladı yani :)

Arkadaşım yaklaşık 20 haftalik hamile bu zamana kadar hep sakladı bebek her nöbetinde doktordan rica edip baktırdı kız olduğunu düşünmüştük ama erkekmis o teori de patladı yani :)
:1::1::1: Biz hamileler bütün teorileri patlatmasak olmaz. Neye göre cinsiyet tahminin de bulunacağız şimdi :9::9::9:

Yaa bu sıcak havalar beni mahvetti. Sürekli mayışık bir haldeyim ve şu anda aç olmama rağmen canım hiçbir şey yemek istemiyo:( valla ne yapacağımı bilemedim. Yemek de yok akşama. Tost yiyip duruyorum sabah akşam. Poffff:(

Son düzenleme:

ama benimki saklamadı. göremiyorum demedi yani doktor. zaten çok hareketliydi takla atıp duruyordu. pipi göremeyince kıza benzettim dedi. :1: birde yapıdanda anlıyormuş ya bazı doktorlar. benim arkadaşım jale gürlülere gidiyordu bursalı kızlar tanır bu doktoru. ona kemik yapısından 10 haftalıkken kız dedi biliyor musunuz doktor. hemde kesin dedi şok olduk. kızıda oldu yeni:52:

ama benimki saklamadı. göremiyorum demedi yani doktor. zaten çok hareketliydi takla atıp duruyordu. pipi göremeyince kıza benzettim dedi. :1: birde yapıdanda anlıyormuş ya bazı doktorlar. benim arkadaşım jale gürlülere gidiyordu bursalı kızlar tanır bu doktoru. ona kemik yapısından 10 haftalıkken kız dedi biliyor musunuz doktor. hemde kesin dedi şok olduk. kızıda oldu yeni:52:

jale hanımı biliyorum ben çok tatlı bir kadın hemde çok bilgili ben ilk başlarda ona gidiyordum doğum + muayeneler 10000 patlayacağı için bıraktım :53:

evet canım kesinlikle.olsun ya kenarda beklesin.en azından sen daha hamileleğin başlarında atlatacaksın. benim 7 ay dolmuş olacak.o halde göbüşlü,kilolu,biraz zor olur belki ama annem kızlar falan gelir yardıma.atlatırım bi şekilde.

canım hurma doğuma faydalıymış. özellikle 35 ten sonra tüketilmesi ile ilgili bişey okumuştum. yani çok yemek zararlı dersem doğru olur herhalde. hurmada söktürücü özellik var diye biliyorum yanlışsam bunu da düzelteyim. bilgisi olan paylaşırsa doğruyu böyle buluruz :)

Ben de öyle biliyorum. Rahim kaslarını gevşetiyormuş, son zamanlarda doguma yakın bol yemeliymiş. Dr ye sordum bir iki taneden bişey olmaz dedi

Eğer sağlıklı besleniyorsan ki sağlıklıdan kastım un tuz şekerden uzak durmak, çok yağlı ve çok aburcubur yememek, kilolarını kolay verirsin. Ama kalkıp hamileliğini kolayla, çikolatayla, kekle börekle geçirirsen, onlar karında ve basende yağa sebep olur.. işte onları eritmek gerçekten çok zor..

Benim kiloya yatkın bir bünyem var. Tüp bebek tedavisi de gördüğüm için çok hormon aldım... Tedavi başından buyana demeyeyim korkarsınız, hamile kaldığımdan beri 6 kilo almışım... ama ne hamur işi yiyorum ne ekmek ne tatlı... tamamen protein ve sebze ile besleniyorum.. hergün 4 km yürüyüş yapıyorum. buna rağmen kilo alıyorum. napayım şimdi ben?

o yüzden takmamak lazım...

benim bebeğim sağlıklı doğsun, ben onunla koştururken elbet veririm.. he veremiyormuyum, sağlığımı etkilemiyorsa canım sağolsun

çok iyi anlatmışsın. ben normal yollarla hamile kaldım. 12. hafta içindeyim 3 kilo aldım. ağzıma abur cubur namına bişey sürmüyorum. sebze, meyve ağırlıklı besleniyorum ama bana mısın demiyor. öğünüm arttı. yemeği fazla yiyorum. doyma oranım minimum seviyelerde desem yeri. çok kilo alıp son aylarda zorlanmak istemiyorum. yoksa fitlik mitlik değil olay.

Back
X