2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canım valla bana cok moral oldun benimde 2.gün 4 hücreli inşallahhhh benimkide tutunur Rabbim bebişini kucağına almayı nasip etsin

Hati insallah canim kendiliginden oluverir. Bende hep bir umut oluverir diorum bizimki cok zor ama umut dunyasi benimki . :)

ne yemek yaptın acaba:44:

Güldencim şimdik gördüm mesacını canım.dün yemek yapmamıştım yemeğim vardı.mercimek çorba,kağıt kebabı ve pilav.bugünde fırında somon,yanına haşlanmış brokoli ve patates ve bol salata.

Kizlar salati tefriciyeyle ilgili yazmissiniz da . Ben cok inaniyorum ona. 4444defa okunuo . Ben kendim icin 2 kez bitirdim.yaklasik 20gunde falan bitirebiliyorum ama olsun. Yolda evde namazdan sonra okuorum hep. Yine baslicam yine baslicam allah duyuyo istedigimizi illaki .

Ooh afiyet olsun kocisin sansli. Ben haftada 2kez yemek yapiom 2ser gun yiyoz. Kalan 2 gun annelere gidios . 1gun de disarda :) yaptigim yemeklerde oyle ayrintili olmuyor tabi. Nohut ,bezelye , tavuk,kofte falan :))) yaninada pilav ve salata mutlaka :)

kızlar yemekten bahsetmişsiniz bende akşama et haşlama ve yaprak sarma yaptım yanınada yoğurt

E daha ne olsun yapıyosun yine. çalışırken bende öyleydim yemek yenmiyordu evde pek. 1senedir çalışmıyorum.eve ve mutfağa adadım kendimi resmen

canım evet seninki benimkinden çokmuş ama ne olursun umudunu kesme rabbimden :26: dua yer gök dua unutma...valla sanada dua edicem inşallah rabbim yar ve yardımcın olsun
Evet canım artık ben kimyasal mı ne bilmiyorum ilk önce 71 çıktı sonucum sonra 75 daha sonrada 14 oldu işte cuma günü görüşmeye çağırdı dr.

bu arada benmde kimyasaldı ilk tüp

E daha ne olsun yapıyosun yine. çalışırken bende öyleydim yemek yenmiyordu evde pek. 1senedir çalışmıyorum.eve ve mutfağa adadım kendimi resmen

Bende mutfaga adamak istiyorum :)) renkli renkli muffinler pastalar yapiim istiyorum :))) galiba karnim acikti :) mayista tup bebege baslarken birakcam bende isi insallah bebis tutunur da o zaman yaparim artik bende .

Kızlarr selam :) nabersiniz?
Bugün sabah çıktım önce kuaföre ordan da bir alışveriş merkezine gittim gezdim tozdum
Bebek mağazalarının önünden geçerken de hepimiz için dua ettim içimden...Millet deli sanmasın diye
Herkes yemekten bahsetmiş...Ben de tarhana çorbası ve kızartma-salata yapıcam

Kizlar bu igneler beni cildirtiyor olabilir mi..acayip asabi oldum. Kocam da is seyahatinde, belki de ondan boyleyim ayy delircim! Yumoslari toplamaya daha coook var ama ya..

eveet çok yakışacak teyzesi o baldır bal

inşallah seninde bebeğine giydireceğin zaman yakındır canım menim

Canım benim çok üzüldüm yazdıklarına
sana şiddet uyguluyorsa sessiz kalma
Herşeyden önemli olan sağlık ve huzurdur
Allah tez zamanda sana huzur versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…