Canım valla bana cok moral oldun benimde 2.gün 4 hücreli inşallahhhh benimkide tutunur Rabbim bebişini kucağına almayı nasip etsinsizlere moral vermek için yazmak istedim bana 2.gün embriosu 2 tane konuldu işlemden sonra ve evde hep yattım wc dışında hiç kalkmadım ayaklarımın altına destek koydum tutarmı diye düşünürken burnum ve ayaklarım çok üşüyordu bi türlü ısınmıyordu ve sonuç 1tane bebişim tutundu suan 15+3 olduk bile masallah bizee umudunuzu kaybetmeyin ben 2.gün embriosu tutmaz sanırken hiç ummadığım anda tutundu bebişim
evet kızlar transferin 13.günü bugün adet oldum sonundaeşimle oturup konuştuk güzelce..mart ayına kadar bi daha tüp bebek denemicez..yani mart sonunda nisan başında olacağım adetle 2.tüp bebeğe geçeceğiz.ama inanıyorum o zamana kadar hamile kalacağıma.inşallah rabbimin izniyle
ne yemek yaptın acaba:44:
Güldencim şimdik gördüm mesacını canım.dün yemek yapmamıştım yemeğim vardı.mercimek çorba,kağıt kebabı ve pilav.bugünde fırında somon,yanına haşlanmış brokoli ve patates ve bol salata.
Ooh afiyet olsun kocisin sansli. Ben haftada 2kez yemek yapiom 2ser gun yiyoz. Kalan 2 gun annelere gidios . 1gun de disarda :) yaptigim yemeklerde oyle ayrintili olmuyor tabi. Nohut ,bezelye , tavuk,kofte falan :))) yaninada pilav ve salata mutlaka :)
kızlaaar bunlarda yeğenim için ördürdüğüm el işi yelekler atkı ve bere
cok guzeller cnm cok beceriklisin ben hic beceremem galiba hic denemedim..
Valla hiç araştırmadım canım. Benim rahim filmi çekilmeden belli oluyordu usg ile o kadar kötü olmuştu. hatta tanı amaçlı ameliyata girdim ben çünkü benim bu CA125 testi varya 400 lerde çıkıyordu. tüplerden kaynaklıymış aldılar işte yapışıklığı açtılar. Dr ameliyat etmiyordu beni enson yücel karaman varya onu buldum o yaptı.
Evet canım artık ben kimyasal mı ne bilmiyorum ilk önce 71 çıktı sonucum sonra 75 daha sonrada 14 oldu işte cuma günü görüşmeye çağırdı dr.
E daha ne olsun yapıyosun yine. çalışırken bende öyleydim yemek yenmiyordu evde pek. 1senedir çalışmıyorum.eve ve mutfağa adadım kendimi resmen
Hati insallah canim kendiliginden oluverir. Bende hep bir umut oluverir diorum bizimki cok zor ama umut dunyasi benimki . :)
cok guzeller cnm cok beceriklisin ben hic beceremem galiba hic denemedim..
sağol canım ama bunları ben örmedim bi akrabamız ördü
kızlaaar bunlarda yeğenim için ördürdüğüm el işi yelekler atkı ve bere
Eki Görüntüle 908380 Eki Görüntüle 908381 Eki Görüntüle 908382
Yaa benimde var aynılarından evlenmeden önce ananem örmüştü evlendikten sonra verdi bana 4 senedir bazanın altında duruyor bi kere bile bakmadım inşallah onları giyecek bi bebişim olur
Senin yeğeninede eminim çoook yakışır sıcacık tutar :))
Canım benim çok üzüldüm yazdıklarınaEvliliğimz sorunlu hep tartışmalı bu şartlarda tedavi olmz ztn istemiyor da kendisi çabasıda yok belli değil nolcamız gitmemide istiyor Ztn anlıcan herşey sorun üzülende benim ztnonun için gerk yok rabbim inş sizlere nasip edr benim artık gücümde yok umudumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?